• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
RO EN RU

Oferte speciale

980 EUR + 1680 USD
Early Booking: -250 €/pers. pana la 01.09.2017!
O invitaţie de nerefuzat într-o minunată vacanţă în Oceanul Indian, o interesantă incursiune în vechiul Ceylon, actuala Sri Lanka, unde veţi descoperi o fascinantă pagină din manuscrisul culturii şi istoriei universale, care trebuie parcursă şi trecută neapărat în palmaresul oricărui devorator de turism.

Locurile unde poveştile despre moguli, prinţese şi zeităţi fantastice prind viaţă în umbra somptuoaselor palate şi a tainicelor temple, mirodeniile şi plantaţiile de ceai unice prin tradiţie seculară, vă vor cuceri sufletul şi mintea deopotrivă.

Vă veţi bucura apoi de câteva zile de odihnă în mirificul atol Nord Male al Maldivelor, magnet pentru toţi iubitorii de plaje idilice şi ape cristaline, un adevărat colţ de paradis!

Perioada
29.12.2017 - 08.01.2018
15 EUR
Razlog este un oraş şi staţiune de schi din municipiul Razlog, situat în Valea Razlog din provincia Blagoevgrad în sud-vestul Bulgariei.

Vizitarea oraşului va permite să vă familiarizaţi cu peste 41 de clădiri de casă în stil renascentist arhitectural Razlog-Chepin care au calităţi de obiecte culturale. Casele vechi din centrul oraşului, parcuri frumoase şi verzi, cantitatea mare de apă proaspătă şi panorama munţilor Pirin şi Rila crează un sentiment plăcut turiştilor care vin să viziteze oraşul Răzlog. Biserica Sf. Buna Vestire şi Sf. Gheorghe, muzeul oraşului, casa Parapunov Kipremaksevata, moara de pe râul Yazo fac parte din multe atracţii locale. În zona Stolovatets (aproximativ 5 km vest de Răzlog), au fost găsite resturi de sanctuar tracic din epoca bronzului şi epoca fierului.

Cu amplasarea geografică unică, bogată sa istorie şi cultură şi a resurselor sale naturale, Razlog este unul dintre puţinele oraşe din Bulgaria, care pot oferi diferite posibilităţi de turism: turismul de iarnă, turism montan, turism cultural, festivaluri, curse de cai, de pescuit, ciclism montan, centre SPA, conferinţe, etc. Staţiunile Predel, Betolovoto şi Katarino oferă turiştilor posibilităţi unice pentru plimbările în natura magnifică a munţilor Pirin şi Rila,oferind posibilităţi pentru turism, nu numai, ci pentru sport, în special.

Părţile cele mai preţioase ale Munţilor Pirin sunt desemnate de rezervaţiile "Bayuvi Dupki - Djinjiritsa", rezervaţie a biosferei sub auspiciile UNESCO, în cazul în care formaţiunile unice de arbori de pin alb se găsesc în Balcani.Pirin şi Rila sunt un paradis pentru iubitorii de natură şi drumeţii. Turiştii sunt familiarizaţi cu locaţiile Predel,  Betolovoto şi Yavorov. Un loc magnific în vară, Pirin devine un rai pe pământ pentru schiori în perioada de iarnă.
Perioada
01.12.2017 - 15.04.2018
20 EUR
Pamporovo este o staţiune de schi modernă din munţii Rodopi. Se zice că în Rodopi s-ar fi născut legendarul Orfeu.

Staţiunea este printre cele mai sudice staţiuni de schi din Europa şi este cea mai însorită dintre staţiunile de schi din Bulgaria. Sunt pârtii de toate dificultăţile şi majoritatea pornesc chiar din vârf.

Specific zonei este faptul că nu se trece brusc de la un anotimp la altul, astfel că nu există pericol de avalanşă şi zăpada se menţine tot sezonul.
Perioada
01.12.2017 - 15.04.2018
1365 EUR
Fostul teritoriu al războinicilor taino - Samana, aflată în nord - estul Republicii Dominicane este una dintre cele mai frumoase zone ale insulei  Hispaniola. Cu o climă caldă tot timpul anului, zona este ideală pentru iubitorii de soare şi mare.

Frumuseţea zonei este remarcabilă, de la munţii spectaculoşi şi până la plajele întinse cu vegetaţie tropicală luxuriantă, cascade spectaculoase, peşteri, petroglife şi picturi rupestre, iubitorii de ecoturism găsesc toate ingredientele acestui gen de activităţi.

Plajele întinse alternează cu o serie de plaje izolate, toate scăldate de ape limpezi, iar în larg în fiecare an din ianuarie şi până în martie pot fi admirate impresionantele balene cu cocoaşă.

Frumosul oraş Samana se mândreşte cu portul său pescăresc şi cu promenada de la Malencon de pe care poate fi admirat spectacolul golfului punctat de velele ambarcatiunior. Şi ca un corolar al acestor minunate locuri, la mică distanţă de ţărm se află o destinaţie paradisiacă - Insula Cayo Levantado.
Perioada
06.01 - 10.02.2018
2980 EUR
Petreceţi Sfintele Sărbători de Paşte în cea de-a doua ţară ortodoxă după Rusia, în unica ţară din lume în care Calendarul Iulian este încă oficial, într-o “insulă” de ortodoxie, într-o Africă musulmană sau păgână, într-una dintre cele mai interesante destinaţii creştine, în Etiopia, locul originii omenirii.

Vă invităm într-un tur istoric în partea de nord a ţării, pentru că Etiopia este o ţară cu un trecut antic, unde veţi „urmări paşii” Reginei din Saba şi al Regelui Solomon, vă veţi simţi binecuvântaţi în apropierea Sfântului Chivot al Legii şi veţi fi încântaţi de zona Lacului Tana, un fel de Bucovină a Etiopiei.

Munţi înalţi, ape albastre sau de culoarea ceaiului, savane, Valea Marelui Rift, expediţia etnografică în Valea Omo din sudul Etiopiei, ultimul bastion al comunităţilor tribale, sunt numai o parte dintre motivele pentru care nu ar trebui să refuzaţi această invitaţie unică! 
Perioada
30.03 - 13.04.2018
1360 EUR

Insulele Britanice: lumea anglo-saxonă, atât de conservatoare și atât de diversă, cu o istorie amplă și tumultoasă, cu tradiții, cutume, dar și oameni inventivi de la care avem revoluția industrială, mașina cu aburi, dar și fotbalul, legea gravitației, kiltul, ora exactă, whisky-ul, într-un cuvânt leagănul unei civilizații care a jucat un mare rol în evoluția întregii omeniri.
 
O invitație pentru o călătorie prin istorie, începând cu epoca neoliticului, căreia îi aparțin situl de la Stonehenge și necropola de la Newgrange, o călătorie în care veți fi însoțiți de povestiri istorice și legende ale castelelor, o călătorie încărcată de peisaje fermecătoare și de tradiții, o călătorie care atrage deopotrivă prin ospitalitatea și căldura locuitorilor ei. 


Perioada
12.07 - 22.07.2018
1480 EUR + 1795 USD
Partaj doamnă şi partaj domn disponibile!
Circuitul pe care vi-l propunem vă îndeamnă să călătoriţi prin trei ţări deosebite, în care natura sălbatică se îmbină cu tradiţii de mii de ani, unde ortodoxia a construit biserici superbe iar bhudismul temple şi mănăstiri impresionante.

De la Lacul Baikal, cu apele limpezi precum cristalul, până în stepa mongolă, ţinutul sălbatic cu cea mai spectaluloasă boltă stelară, de la enormul deşert fierbinte Gobi şi dunele de nisip cântătoare până la Marele Zid Chinezesc, veţi călători printre repere istorice pe care le veţi “aşeza” pe harta marilor civilizaţii, toate marcând destinul Europei şi al întregii lumi.

Veţi călători prin străvechiul Imperiu Mongol, pe urmele temutului Ginghis Han, veţi experimenta înnoptarea în iurte şi nu în ultimul rând veţi avea şansa de a participa la celebrul Festivalul Naadam, care se desfăşoară încă din timpurile primului stat nomad, Hurnu, al strămoşilor mongoli.

O experienţă extraordinară care vă va trezi interesul pe tot parcursul circuitului şi vă va face să vedeţi lumea cu alţi ochi.

Perioada
01.07 - 17.07.2018
1670 EUR
Vă invităm să faceţi cunoştinţă cu vechea şi rafinata cultură indiană ale cărei nestemate istorice şi arhitecturale le veţi găsi etalate şi atent selectate în itinerariul pe care vi-l propunem, care vă va releva “briliante” precum Agra, Jaipur şi Khajuraho, vă va oferi ocazia unică de a adăuga colierului dvs. de impresii turistice, “rubinele” şi “safirele” de la Ellora şi Ajanta şi nu în ultimul rând, “smaraldul” Indiei de la Marea Arabiei, Goa, unde vă puteţi răsfăţa ca nişte adevăraţi moguli
Perioada
09.03 - 20.03.2018
790 EUR + 2450 USD
Un periplu amplu prin Indochina, un tărâm plin de mister, aproape necunoscut lumii moderne, cu oameni calzi şi primitori, care începe cu străvechea civilizaţie lacustră a Vietnamului, un amestec de culturi care se îmbină între fluvii şi râuri, între jungle şi plaje, între temple vechi şi zgârie nori moderni, continuă cu exoticul şi misteriosul regat laoţian, care păstrează romantismul tradiţiei şi se încheie triumfal cu una dintre noile minuni ale lumii moderne, templul Angkor Wat din Cambodgia.
Perioada
11.03 - 26.03.2018
790 EUR + 2890 USD
O invitaţie de nerefuzat într-o incursiune extraordinară în exotica America de Sud, care va începe cu experienţa de cunoaştere „andină”, unică, păşind pe urmele enigmaticei civilizaţii Tiahunacao, descoperind comorile incredibile lăsate de civilizaţia Imperiului Inca, ajungând până la “Oraşul pierdut al incaşilor”, Machu Picchu, pe lacul sacru Titicaca, până la spectaculoasa aşezare a oraşului La Paz din Bolivia.

Incursiunea va continua cu oraşul care păstrează încă amintirea imperiului colonial spaniol, Santiago de Chile, cu aşezările învecinate, Valparaiso şi Vina del Mar, adevărate bijuterii intrate în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Veţi pătrunde însoţiţi de acordurile tangoului argentinian “Caminito” în Buenos Aires, veţi fi vrăjiţi de minunile naturale ale cascadelor Iguassu şi veţi termina incursiunea în cea mai frumoasă metropolă din lume, Rio de Janeiro, străjuită de una dintre cele şapte minuni ale lumii moderne, statuia lui Iisus de pe muntele Corcovado.

Perioada
16.03 - 31.03.2018
1950 EUR
Vă invităm să trăiţi o experienţă de cunoaştere „andină” unică, păşind pe urmele enigmaticei civilizaţii Tiahuanacao, să admiraţi Machu Picchu, una dintre cele şapte minuni ale lumii, să descoperiţi în patria condorului, Peru, numit şi “Regatul Soarelui”, comorile incredibile lăsate de civilizaţia imperiului Inca, viaţa populaţiei quechua şi ayamara, misterele “liniilor” gigantice de la Nazca şi nu în ultimul rând, lacul sacru Titicaca, singurul lac navigabil aflat la cea mai mare altitudine din lume
Perioada
19.05 - 29.05.2018
21 EUR
Aflată la o altitudine de 925m deasupra nivelului mării, stațiunea montană Bansko este destinația numarul 1 în materie de ski din Bulgaria, având cel mai bun și cel mai modern centru de ski din toată țara. În ultimii ani investiții masive (milioane de euro) au fost făcute în zonă de către YULEN, compania care administrează domeniul skiabil, ajungându-se astfel să se schieze pe înălțimi de peste 2500m, pe o rețea de pârtii de peste 65 km.

Sezonul de ski în Bansko durează până în 15 Mai. Bansko a devenit un loc preferat pentru snowboard grație facilităților dedicate. Pârtiile de ski sunt situate în 2 arii - Chalin Valog și Shiligarnika și se află pe versanții nordici ai munților Pirin. Telegondola care pornește din Bansko către pârtii le face ușor-accesibile. Există variante multiple pentru ski-pass-uri valabile în întreaga rețea de transport pe cablu.

Cele peste 160 de tunuri de zapadă ajută la prelungirea sezonului hibernal. Pantele muntelui oferă condiții pentru toate categoriile de schiori (de la începători până la cei de performanță). Și transportul pe cablu în rețea este bine dezvoltat existîând telegondole, teleschiuri și telescaune de până la 8 locuri.

Altitudinea stațiunii Bansko: 900 m
Altitudinea maximă de ski: 2.560 m (spre varful Todorka: 2.746m)
Pârtii de ski: 70 km (începători: 24km; avansați: 28km; experți: 18km)
Tunuri de zăpadă: acoperă 100% din pârtii
Perioada de ski: Decembrie – Mai
Cea mai dificilă pârtie: Alberto Tomba (nr.9)
Cea mai ușoară și lungă pârtie: Drumul de ski nr.1 (7km)
Perioada
01.12.2017 - 10.05.2018
490 EUR + 990 USD
Partaj doamnă disponibil !
O călătorie exotică în Indonezia, într-o lume care îmbină misterul oriental cu tehnica vestică într-un caleidoscop viu colorat, în timpul căreia vom vizita Java, cu minunatele temple Prambanan şi Borobudur, Trowulan, fosta capitală a imperiului Majapahit, muntele “vrăjit” Bromo, cunoscut pentru răsăriturile sale spectaculoase de soare şi pentru priveliştile maiestuoase pe care le oferă şi care se va încheia în insula Bali, faimoasă pentru plajele minunate, luxuriantele păduri tropicale, sculpturile în lemn, peşterile sacre şi nu în ultimul rând pentru moştenirea culturală a singurei insule hinduse din Indonezia, vizibilă în cele peste 20.000 de temple şi altare, motiv pentru care mai este cunoscută şi ca „Insula celor 1000 de temple”.
Perioada
16.05 - 28.05.2018
22 EUR
Borovets este situată pe coastele nordice ale munţilor Mousala, la est de Rila. Este cea mai veche staţiune de ski din Bulgaria, fiind astăzi una dintre cele mai frumoase din Bulgaria.

Climatul este considerat ca fiind unul dintre cele mai sănătoase. Iernile sunt blânde, staţiunea bucurându-se însă de foarte multă zăpadă. De obicei, coastele staţiunii Borovets se bucură de zăpadă de la jumătatea lunii decembrie până în aprilie, aerul din staţiune fiind curat, nepoluat.

Excelenţele dotări ale pârtiilor din Borovets atrag în fiecare an mii de iubitori de sporturi alpine, atât din Bulgaria cât şi din alte ţări. Cele mai bune zone pentru schiat sunt cele situate la mai puţin de 2.500 m altitudine şi cele care trec pe sub traseul telecabinei. Toate pârtiile sunt împărţite pe diferite grade de dificultate, putând satisface astfel orice nivel de skior: începător, mediu sau avansat.
Perioada
01.12.2017 - 09.04.2018
19 EUR

Nessebar este un oraș-stațiune (inclus în patrimoniul Unesco) în regiunea Burgas din Bulgaria, situat la circa 120 km sud de Balcic. Este amplasat pe o peninsulă lungă de 850 m și lată de 350 m,în care se ajunge printr-un istm. În timpul existenței sale îndelungate, și-a pierdut 1/3 din teritoriu, fiind acoperit de mare. Sub apă, la 80 de metri distantă de țărm, încă se pot vedea rămășițele zidurilor fortăreței. În prezent se află conservat doar zidul de vest cu poarta, care apără orașul de continent.

Perioada
05.05 - 31.10.2018
34 EUR
Kavarna este o mică localitate la Marea Neagră în regiunea Dobrudja aflată în Bulgaria. Zona de Nord a oraşului este înaltă şi stâncoasă în timp ce sudul oraşului constă într-o excelentă plajă pitorească.

În ultimii ani, Kavarna s-a transformat într-o excelentă locaţie de vacanţe, combinând confortul modern cu o atmosferă unică, păstrându-se în acelaşi timp atât liniştea cât şi șarm-ul. Pe dealul Chirakman, care se află la 3 km de Kavarna, se mai pot vedea ruinele fortăreţelor Romane şi oraşelor medievale. Site-ul arhelologic de la Zailata păstrează monumente semnificative şi artefacte din diverse perioade ale istoriei locale.

Există în oraş mai multe muzee de vizitat – Muzeul Maritim şi al Dobrujei, Muzeul Oraşului, Muzeul Etnografic şi două biserici. Zona Dobrudja oferă condiţii foarte bune pentru turismul de vânătoare – sunt patru rezervaţii pentru vânătoare în oraşele Dobrich, Balchik, General Toshevo şi Tervel. Un număr important de spa-uri minerale şi zone cu nămol terapeutic sunt localizate în vecinătatea oraşului.

Kavarna a devenit o destinaţie atractivă de asemenea pentru iubitorii de golf. Aceasta se datorează şi construcţiei a două noi terenuri de golf – unul între oraş şi Balchik şi altul, de-a lungul coastei,lângă mare. Oraşul a început să devină o locaţie pentru multe concerte ale trupelor bulgăreşti sau internaţionale (Deep Purple, Scorpions, Nazareth, Ronnie James Dio, etc.). De asemenea, oraşul găzduieşte festivaluri naţionale şi internaţionale de folclor şi alte evenimente culturale.
Perioada
03.05 - 30.09.2018
25 EUR
Obzor este cea mai lungă plajă de pe litoralul bulgar, prospeţimea pădurilor şi nisipul fin de pe coastă sunt combinaţia incredibilă de pădure şi mare. Oraşul merită într-adevăr faima sa ca perlă pe coasta bulgară devenind de mult timp unul dintre cele mai atractive locuri din Bulgaria. Obzor este un oraş mic pe litoralul bulgăresc.

Oraşul are o plajă minunată, fiind cea mai mare după coasta bulgărească cu o lungime de 8 km.  Oraşul Obzor are o mulţime de activităţi de divertisment, hoteluri pe plajă fiind una din cele mai curate plaje din Bulgaria. Obzor are unele dintre cele mai bune hoteluri după coasta Mării Negre. Situat în golful exotic al staţiunii Obzor, cu vederi minunate la mare. Toţi turiştii cazaţi în hotelurile din Obzor pot beneficia de tratamente spa incredibile.
Perioada
05.05 - 15.10.2018
47 EUR
Staţiunea Sf. Constantin şi Elena este una dintre primele staţiuni apărute pe litoralul bulgăresc al Mării Negre, cea mai veche staţiune a Bulgariei putând fi descrisă în doar câteva cuvinte prin parcuri mirifice, plaje intime ascunse într-un şir de faleze şi de golfuri mici, nisip fin şi mult soare.

Denumirea staţiunii Sf. Constantin şi Elena vine de la mănăstirea cu acelaşi nume ce se afla în zonă. Reţineţi că în zilele noastre biserica mănăstirii a fost transformată într-un luxos complex hotelier.  Staţiunea este considerată una dintre cele mai interesante staţiuni de pe litoralul bulgăresc întrucât îmbină într-un mod cu totul aparte aerul de munte, izvoarele minerale şi apa mării.

Individualitatea staţiunii este dată de izvoarele cu apă minerală şi termală (+360C) care pot fi întâlnite pe ţărm, de centru balneologic renumit, de parcul de o frumuseţe aparte cu stejari seculari şi, nu în ultimul rând, de panoramă splendidă oferită de golfuleţe. Din aceste motive recomandăm această staţiune pentru relaxare, tratament şi odihnă. În afara piscinei termale a staţiunii veţi găsi şi bazine pentru copii cu apă minerală terapeutică. De menţionat este existenţa piscinelor aproape la fiecare hotel – aceasta fiind marea particularitate a litoralului bulgăresc.
Perioada
10.05 - 31.10.2018
58 EUR
Municipiul Pomorie este caracterizat prin topografii diverse. În nord zone deluroase şi montane, iar în sud câmpi. Datorită de răcirii lente a apei de mare, toamna este călduroasa şi lungă.

Pomorie Bay este preferat pentru veliere şi şalupe - de la pescari amatori. Mijloacele de existenţă tradiţionala ale populaţiei locale – cultivarea viţei de vie, sare şi pescuit, turism şi activităţile sale, agricultură şi silvicultură. 
Perioada
20.04 - 20.10.2018
38 EUR
Duni (Dyuni) este o staţiune mică şi luxoasă, situată între munte şi mare, în golful cu acelaşi nume. Duni este o staţiune cu circuit închis, în care au acces doar turiştii cazaţi în cele 4 hoteluri şi 30 de vile din interiorul complexului întins pe câteva hectare. În complex deplasarea se face doar pe jos, maşinile fiind ţinute în parcarea păzită.

Sunt numeroase alei şi străduţe umbroase unde se pot face plimbări romantice, terase unde se pot servi băuturi sau gustări, baruri, mai multe restaurante, piscine, săli de fitness, locuri de joacă pentru copii, un mic port, plajă cu şezlonguri şi umbreluţe.

Sunt create toate condiţiile pentru ca oaspeţii staţiunii să petreacă un concediu relaxant şi odihnitor. Duni este ideală pentru turiştii care doresc să se cazeze şi să-şi petreacă întreg sejurul fără a se deplasa prea mult. Toate hotelurile din cadrul complexului practică turismul cu servicii all inclusive, fiind incluse în pachetul turistic cazarea, masă, băuturi autohtone precum şi accesul la majoritatea facilitaţilor oferite de complexul turistic.

Pentru familiile cu copii exista personal pregătit pentru îngrijirea celor mici, se organizează zilnic spectacole şi concursuri. Seara au loc spectacole de divertisment şi petreceri.

Duni Royal Resort are amenajate mai multe terenuri de tenis, unele dintre ele şi cu nocturnă, centre de închirieri biciclete şi echipamente pentru practicarea sporturilor pe apă. Plaja are nisipul fin iar intrarea în apă se face lin. În zonă nu se formează valuri mari, datorită digului care străjuieşte golful.
Perioada
01.05 - 30.09.2018
  • 1
  • 2
  • >