19 iulie 2024
Specialiștii DAL Travel ți-au pregătit adevărate aventuri pentru cei mici, dar și pentru cei mai mari în Grecia, Italia și Franța
Citeste..
11 iulie 2024
„Nu am cunoscut niciodată o dimineață în Africa în care să mă trezesc și să nu fiu fericit.” sunt cuvintele lui Ernest Hemingway și a fiecărui călător ce ajunge în circuitele cu însoțitor din Africa.
Citeste..
3 iulie 2024
Italia este țara pe care nu te saturi niciodată să o vizitezi. Este mereu plină de viață și voie bună, de oameni veseli și ospitalieri, de peisaje fermecătoare, greu de descris în cuvinte.
Citeste..
27 iunie 2024
Fie că vrei să te relaxezi pe legănatul liniștit al apelor Oceanului Atlantic sau să pleci pe urmele marilor exploratori ai lumii, o croazieră DAL Travel îți oferă ambele posibilități.
Citeste..
21 iunie 2024
Pe lista oricărui călător se află și împlinirea visului American, măcar o dată în viață. Cu toții ne dorim să aflăm cum este de fapt țara tuturor posibilităților.
Citeste..
14 iunie 2024
În mijlocul zilelor fierbinți de vară, când soarele strălucește cu putere, inimile călătorilor sunt pline de dorința de aventură. DAL Travel a pregătit o întreagă listă de circuite turistice, potrivită pentru toți cei dornici să exploreze marile orașe ale Europei și nu numai.
Citeste..
12 iunie 2024
De când suntem mici ne bântuie o întrebare: “Există Moș Crăciun?”. Circuitele cu însoțitor DAL Travel pleacă în descoperirea răspunsului în cele mai răcoroase colțuri ale lumii. De la Cercul Polar, la Alaska și Țările Nordice ...
Citeste..
3 iunie 2024
Caucazul, o regiune bogată în istorie și diversitate culturală, este o destinație de vis pentru orice devorator de turism. Aici, munții se înalță semeț către ceruri și văile adânci îmbrățișează râurile vijelioase.
Citeste..
17 mai 2024
În viața oricărui călător, Italia stă triumfătoare ca una dintre cele mai frumoase și fascinante destinații turistice din Europa.
Citeste..
13 mai 2024
Și pentru că se apropie foarte repede mini-vacanța de Rusalii, specialiștii noștri ți-au pregătit o mulțime de circuite cu însoțitor pe toate continentele - astăzi, însă, ne concentrăm atenția pe America de Nord și de Sud.
Citeste..
30 aprilie 2024
Dar unde să începi explorarea unui tărâm atât de vast, cu atâtea secole de istorie la bază și un peisaj cultural atât de divers? Specialiștii DAL Travel ți-au pregătit un itinerariu complex, pe care să păşim împreună ...
Citeste..
25 aprilie 2024
Poate că ție nu îți stă încă gândul la mini vacanța de Rusalii care se apropie, însă știi că noi ne pregătim din timp! Specialiștii DAL Travel îți propun astăzi 5 vacanțe în Europa de Rusalii.
Citeste..