18 august 2023
Ești gata să explorezi istoria, cultura și deliciile Africii de Nord? Fiecare țară din această regiune este cu adevărat unică - cu civilizații străvechi, plaje primitoare și arhitectură spectaculoasă care te vor lăsa cu amintiri pentru o viață întreagă. De la descoperirea piramidelor atemporale ale Egiptului, explorarea piețelor pline de viață din Tunisia la a te bucura din plin de aromele parfumate ale souk-urilor pline de mirodenii din Maroc, ai multe de experimentat în cadrul unui circuit cu însoțitor pe acest continent.
Citeste..
14 august 2023
Dacă te afli în căutarea unui loc în care să te bucuri de plaje însorite, de o arhitectură uimitoare și de o bucătărie delicioasă, o vacanță în Mexic poate fi alegerea perfectă pentru tine! De la situri istorice ale unor civilizații străvechi la orașe de coastă incredibile care oferă activități nenumărate, această țară din America Latină cu siguranță te va încânta. Pentru a veni în ajutorul tău, specialiștii DAL Travel au evidențiat câteva dintre locațiile prin care merită să ajungi atunci când vrei să călătorești în Mexic.
Citeste..
8 august 2023
Dacă îți dorești să explorezi lumea și să te bucuri de experiențe de neuitat, DAL Travel este aici! De peste 20 de ani, echipa noastră de consultanți de turism creează itinerarii unice în România care îi ajută pe călători să aibă experiențe autentice în orice locație, de la plajele idilice din Mexic și la ruinele antice din Egipt. Având cunoștințe ample despre fiecare destinație, ne asigurăm că toți clienții noștri au parte de o călătorie revelatoare, plăcută dar mai ales sigură. Circuitele noastre cu însoțitor sunt alegerea cea mai frecventă a devoratorilor de turism, iar noi pregătim an de an circuite pe toate continentele.
Citeste..
24 iulie 2023
Unul dintre cele mai bune lucruri legate de o croazieră este că poți vizita mai multe destinații de vis într-o singură vacanță și poți descoperi noi “comori” pe drum. Cele mai bune croaziere îți permit să explorezi locuri greu accesibile pe jos, cum ar fi unele dintre cele mai îndepărtate insule ale Scoției sau golfurile ascunse ale Croației. De asemenea, îți deschid orizonturile spre priveliști spectaculoase pe care nu le-ai obține pe uscat, cum ar fi castele pitorești de basme presărate de-a lungul râurilor sau orașele de pe litoral văruite în alb din Grecia.
Citeste..
12 iulie 2023
Egiptul este un tărâm străvechi plin de cultură, aventură și atracții turistice impresionante. De la frumoasele meandre ale Nilului la templele misterioase din Luxor, nicio vizită în Egipt nu ar fi completă fără vizitarea acestora! Te poți aștepta să rămâi uimit de priveliștile desprinse din lumea antică egipteană de care te poți bucura chiar într-o croazieră pe Nil. Aventurile acvatice continuă la Marea Roșie, care găzduiește recifele de corali ce o fac unul dintre cele mai bune locuri de snorkelling și scufundări din lume.
Citeste..
3 iulie 2023
Fermecătoarea India, cu ale sale peisaje luxuriante, patrimoniu bogat și o cultură plină de culoare, este destinația cea mai provocatoare pentru orice călător - te scoate din zona de confort și te îndeamnă să trăiești pe pielea ta experiențe pe care nu le credeai posibile. Cu orașe dinamice, monumente antice, râuri pitorești și munți acoperiți cu zăpadă, oferă experiențe unice care rămân în suflet pentru totdeauna.
Citeste..
8 iunie 2023
De când lumea a descoperit China pentru prima dată prin scrierile aventurierului Marco Polo în urmă cu mai bine de 700 de ani, această măreață țară asiatică a ajuns să fie privită ca întruchiparea a tot ceea ce este misterios și exotic. Nici acum, după decenii de creștere economică, nu și-a pierdut din farmec. Mai mult de atât, contrastul dintre vechile obiceiuri ale Chinei și noul stat ultramodern care se dezvoltă încă, nu a făcut decât să sporească fascinația pentru o cultură care datează de milenii.
Citeste..
22 mai 2023
Deși a avut o reputație oarecum proastă în trecut, mulți asociind-o doar cu Pablo Escobar și comerțul cu droguri (lucru la care au contribuit și multe filme și seriale faimoase), Columbia este, de fapt, mult mai sigură decât ai crede, căci și-a lăsat în spate trecutul rău famat, autoritățile investind mult în creșterea nivelului de trai și în turism.
Citeste..
16 mai 2023
Europa este un continent plin de artă, istorie, moștenire culturală și frumuseți naturale, care fără nicio îndoială, se află în fruntea listei a numeroși călători de pe tot globul. Fiind adăpostul unora dintre cele mai diverse culturii, a artei uluitoare și diversității culinare, Europa are potențialul de a lăsa turiștii uimiți de farmecul său. Mersul pe străzile orașelor europene, pline de culoare, este ca și cum ai face o plimbare prin istorie.
Citeste..
9 mai 2023
Bine ai venit într-un tărâm al posibilităților fără margini și al frumuseții absolute: Africa de Sud!De la coasta stâncoasă a Capului Bunei Speranțe până la podgoriile întinse din Stellenbosch, Africa de Sud este o țară care nu încetează să impresioneze și să inspire. Cu amestecul său unic de culturi, peisaje naturale uimitoare și safari-uri palpitante, un sejur în Africa de Sud se află în topul listei de dorințe al tuturor iubitorilor de experiențe de neuitat și diversitate. Însă cu atât de multe obiective turistice incredibile din care să alegi, poate fi dificil să știi de unde să începi organizarea unui circuit în Africa de Sud.
Citeste..
5 aprilie 2023
Pe măsură ce vacanța de Paște se apropie, gândurile noastre se îndreaptă spre planificarea unei vacanțe în care nu doar să petrecem timp de calitate alături de cei dragi, dar să ne bucurăm împreună și de descoperirea unor culturi uimitoare, de peisaje care îți taie respirația și de multă aventură! Și cum specialiștii DAL Travel îți pot croi o vacanță pe măsura dorințelor tale în orice țară din lume, astăzi ne-am gândit să împărtășim cu voi cele mai interesante destinații pe care le-au ales turiștii noștri pentru vacanța de Paște 2023!
Citeste..
24 martie 2023
Cu plaje aurii, valuri mărețe, munți falnici, elefanți puternici, leoparzi ascunși, balene uriașe, un trecut maiestuos, ceai aromat și zâmbete calde, Sri Lanka este țara pe care orice devorator de călătorii trebuie să o viziteze cu orice preț! Atracțiile din Sri Lanka oferă o gamă largă de experiențe, de la relaxarea pe plajă la soare, la un maraton de observare a vieții sălbatice, sporturi de aventură pline de adrenalină, dar și pelerinaje în unele dintre cele mai vechi orașe din lume.
Citeste..