2 februarie 2024
Începutul de an este unul aglomerat pentru fiecare dintre noi: ne facem noi rezoluții și planuri pentru anul care începe, adoptăm noi obiceiuri și muncim din greu pentru a ne păstra motivația.
Citeste..
29 ianuarie 2024
Când te gândești la Argentina, automat îți fuge mintea la ritmurile pasionale ale muzicii tango, la meciurile de fotbal ce te țin cu inima la gură, dar și la peisajele desprinse din povești ale acestei țări.
Citeste..
4 ianuarie 2024
Ce devorator de turism nu își dorește să vadă măcar o dată pe viu celebrul spectacol al florilor de cireș din Japonia?
Citeste..
22 decembrie 2023
Și tu asociezi luna februarie cu ger și zăpadă? Cum ar fi ca de-acum încolo s-o vezi ca luna carnavalurilor?
Citeste..
11 decembrie 2023
Astăzi te invităm într-o călătorie unică, atent organizată de specialiștii DAL Travel pentru toți devoratorii de turism: un circuit cu însoțitor în Kurdistan!
Citeste..
23 noiembrie 2023
Această perlă a Asiei Centrale, Uzbekistanul, este o destinație cu o istorie vastă și o moștenire culturală impresionantă. Cu un mozaic de orașe istorice al căror tradiții prețioase au fost păstrate de-a lungul secolelor și cu peisaje variate care-ți taie respirația, Uzbekistan abia așteaptă să fie explorat.
Citeste..
15 noiembrie 2023
O vorbă celebră spune: ”Cum începi, așa îți va merge tot anul”. De aceea, DAL Travel îți propune să începi 2024 cu o călătorie pe sufletul tău, ca s-o ții așa tot anul! Consultanții DAL Travel au pregătit zeci de oferte de Revelion 2024 în toată lumea, potrivite atât pentru cei care doresc să înceapă anul cu o aventură inedită, cât și pentru cei care vor să petreacă aproape de casă.
Citeste..
10 noiembrie 2023
Cu toții ne vom bucura anul acesta de o mini-vacanță de 1 Decembrie. Iar ca să nu irosim zilele libere, DAL Travel ți-a pregătit câteva idei și oportunități de vacanțe last-minute, croaziere sau circuite cu însoțitor de care să te bucuri într-un scurt concediu.
Citeste..
17 octombrie 2023
În inima Americii Latine, între țărmurile Oceanului Pacific și Mării Caraibilor, se desfășoară o țară de-a dreptul magică, potrivită atât pentru pasionații de istorie, cât și pentru iubitorii de plajă - Mexic.
Citeste..
5 octombrie 2023
Te-ai întrebat vreodată ce face dintr-o vacanță să fie memorabilă? Peisajele, oamenii pe care îi întâlnești sau experiențele pe care le ai? Noi suntem de părere că toate la un loc!
Citeste..
3 octombrie 2023
Atunci când privești la multitudinea locațiilor spectaculoase din lume, poate fi dificil să te decizi pe care să o alegi pentru următoarea ta vacanță. Ghețari masivi, deșerturi emblematice, munți uluitori, golfuri mărețe, animale sălbatice - planeta noastră este cu adevărat incredibilă!
Citeste..
29 septembrie 2023
Omul gospodar își face vara sanie…cu acest gând ne-am trezit și noi recent, așa că venim cu câteva propuneri pentru vacanța de 1 Decembrie din acest an! În 2023 toți românii se vor bucura de câteva zile libere cu ocazia Zilei Naționale a României, așa că ar fi păcat să nu găsești un loc de evadare care să îți permită să uiți de toate grijile și să te răsfeți cu experiențe extraordinare!
Citeste..