(75)

Cele mai frumoase destinații turistice pentru vacanța de primăvară

Primăvara este una dintre cele mai bune perioade pentru a vizita noi țări: copacii înfloresc, păsările cânta, soarele strălucește și bucuria este o stare generală - aceasta este vibrația supremă a primăverii, care se simte peste tot în aer. Vremea este și ea potrivită, deci poți experimenta tot ce are de oferit Mama Natură, fără ca vremea rea să fie un impediment. Există zeci de locuri în care poți merge, însă pe câteva dintre acestea merită fără niciun dubiu să le adaugi în topul tău pentru următoarea perioadă.

(75)

Cele mai romantice destinații în care să călătorești în cuplu

Călătoriile pe cont propriu pot fi o sursă bună de aventură și auto-cunoaștere, însă este cu mult mai special și frumos să călătorești în doi. Nu doar că îți poți odihni în sfârșit capul pe umărul celui de lângă tine, dar acum ai și un partener alături de care să explorezi cele mai romantice locuri din lume! În timp ce multe cupluri vor vedea orice colț al planetei ca fiind minunat, atât timp cât îl descoperă împreună, există totuși, anumite destinații care se pretează romantismului.

(75)

Cum impactează creșterea prețurilor din turism vacanțele românilor

După ce au fost lovite de blocaje și măsuri de urgență adoptate în timpul pandemiei de coronavirus, industriile asociate în mod obișnuit cu sectorul călătoriilor și turismului (transport, ospitalitate și recreere) s-ar putea confrunta cu o altă perioadă dificilă din cauza creșterii dramatice a inflației globale. Nu este niciun secret că ne confruntăm cu prețuri record.

(75)

Top 5 cele mai frumoase locuri din lume

Dacă ești devorator de turism, probabil te-ai consolat deja cu gândul că nu-ți va ajunge o viață să vizitezi toate locurile frumoase care există pe pământul acesta. De la cascade mărețe, minuni naturale splendide și până la misterioasele orașe pierdute, sate pitorești, monumente cu o însemnătate aparte sau orașe cu o arhitectură specială… lista va fi tare greu de epuizat.

(75)

5 motive să vizitezi Cuba

Cuba este cu adevărat o destinație unică - fie că este vorba de peisajul incredibil de colorat, de oamenii prietenoși, de cultura vibrantă sau de aroma unică a romului produs aici, această țară îți va fura, cu siguranță, inima. Clădirile sale din perioada colonială, istoria incredibilă, culorile puternice, plajele desprinse parcă din vederi și farmecul greu de descris, vor face ca alegerea unui circuit în Cuba să fie una dintre cele mai inspirate vacanțe pe care le vei face în viață!

(75)

Iran, o destinație de succes la DAL Travel, cu multe atracții turistice

Iranul este o țară plină de obiective istorice glorioase, arhitectură distinctivă, cultură bogată și localnici extrem de prietenoși - iar noi, la DAL Travel, ne-am propus să le arătăm și turiștilor noștri toate aceste aspecte de care noi ne-am convins cu mulți ani în urmă! Nouă grupuri au avut ocazia să viziteze această țară minunată doar în 2022 și toate s-au întors înapoi în siguranță, cu o mulțime de amintiri frumoase!

(75)

Itinerariul perfect pentru a vizita Țările Nordice

Atunci când vine vorba de destinațiile de călătorie europene, Țările Nordice sunt de departe una dintre cele mai captivante, asta pentru că nu se aseamănă cu nicio altă regiune. Această regiune încântătoare a Scandinaviei este poarta care duce spre peisaje naturale extraordinare, dar și către un stil de viață de invidiat, care este considerat a fi unul dintre cele mai fericite și sănătoase de pe planetă.

(75)

Locuri îndepărtate unde poți ajunge alături de DAL Travel

Alegerea următoarei destinații în care să călătorești nu este un lucru simplu, mai ales când există atât de multe locuri superbe pe întreg Pământul. Orașe pline de mister, plaje paradisiace, parcuri naționale, cascade uimitoare, monumente, obiective culturale de o frumusețe aparte și multe altele te așteaptă la tot pasul, în fiecare colțișor al lumii.

(75)

Cele mai faimoase carnavaluri din Europa

Parade, petreceri fastuoase, pene, paiete, costume elaborate, muzică ritmată, dans și tradiții care mai de care mai inedite - fiecare carnaval din lume are specificul lui, oferind atât localnicilor, cât și turiștilor, un motiv perfect de a se deconecta de la cotidian și de a se distra la maximum.

(75)

Nevoia omului de a călători și avantajele sale ascunse

Probabil că ai simțit de multe ori nevoia de a călători, de a descoperi și explora noi locuri, de a admira peisaje spectaculoase sau de a te deconecta pentru un timp de la cotidian. Ei bine, fiecare dintre noi avem nevoie de aceste lucruri în viața noastră pentru că ne aduc, pe lângă împlinire sufletească și zâmbete, o mulțime de avantaje și beneficii care contribuie la dezvoltarea noastră personală - chiar și fără ca noi să conștientizăm acest lucru.