Doresc sa va felicit ptr frumoasa vacanta, croaziera in golful Persic cu dna ghid Andreea Ionescu.

Totul a fost minunat, la superlativ datorita acestei doamne ghid Andreea Ionescu , entuziasta, rabdatoare, neobosita, fff bine pregatita, caldă..etc..datorita acestei DOAMNE voi ramane clienta fidela acestei agentii Dal travel. Sunteti foarte norocosi ca aveti acest OM minunat in ograda dumneavoastra…pe viitor voi alege vacantele in functie de aceasta doamna ghid care stie sa ne faca vacantele sa fie de neuitat…

 

Felicitari ptr aceasta vacanta minunata !

Felicitari doamnei ghid, Andreea Ionescu.

Andreea Madalina P

18 January 2023

Croaziera Golful Persic 15-23.12.2022

Sa aveți zile minunate, Domnule Liviu,  ca si cele petrecute alaturi de Dvs -ca ghid- în circuitul încheiat!

Cristian A.

7 December 2022

Circuit Australia - Noua Zeelanda - Tasmania - Singapore

A fost o excursie strasnica si multumesc si eu Dlui Liviu -ghidului nostru- pentru asta. Sper sa ne mai intilnim prin alte circuite.

Irina M

7 December 2022

Circuit 23 zile Australia - Noua Zeelanda - Tasmania - Singapore

Să ne bucurăm de tot ce am văzut și am trăit, pentru excepționalul privilegiu de a fi fost acolo unde credeam că vom ajunge doar cu mintea, și să sperăm că fiecare dintre noi va mai trăi asemenea experiențe și va avea parte de companioni grozavi, așa cum ați fost cu toții! Vă mulțumim tuturor, vă urăm sănătate și tot ce vă doriți! La mulți ani! 🇧🇪🌏👍

Clement S

7 December 2022

Australia - Noua Zeelanda - Tasmania - Singapore

Am revenit foarte încântați din Norvegia, orașul Tromso! De 2 ani, plănuim împreună cu copiii, această plecare și datorită Alexandrei Sârbu, de la DAL Travel, ne-am îndeplinit dorința.

Am avut o conexiune bună a zborurilor, fără timpi de așteptare mari, la escale și fără anulări ale zborurilor sau întârzieri.

Ne-am cazat în port, în centrul orașului, la Scanic Ishavshotel, un hotel curat cu mic dejun delicios.

Toate excursiile opționale plecau din fața hotelului.

Am reușit și am văzut Aurora Boreală, foarte multe balene, foci și reni.

A fost o excursie reușită și îi mulțumim încă o data doamnei Sârbu pentru disponibilitatea permanentă

Roxana B

Roxana Barbu

7 December 2022

Sejur individual Norvegia

Călătoria Iran total a fost o reușită, și datorită ghizilor – Natalia Gavrilescu și Eshan – ghidul local.

Ambii ghizi și au dovedit competența în istoria Persiei și au avut o permanentă atitudine de protecție față de noi turiștii.

Natalia(Natașa) este o persoană extrem de responsabilă și atentă la fiecare turist.

În plus, la informația transmisă de Eshan, a adăugat propriile cunoștințe și conexiuni potrivite.

Este calmă, expeditivă, fermă când este cazul. Este un ghid de nota 10+.

Eshan- competent, atent, prompt, fin recitator de poezie persană – un minunat ambasador al țării sale.
Acești ghizi sunt o garanție pentru reușita călătoriilor.

Gând bun, Dal Travel!

 

Floriana Filip

11 November 2022

Iran

Buna ziua,

Așa cum am promis, proaspăt întoarsă din al treilea tur al Marelui circuit Iran, vă scriu câteva cuvinte.

A fost o excursie grozava, cu multe informații prețioase, cu oamenii locului minunați și cu multe învățăminte!

Ghizii noștri (atât dna Natalia cât și ghidul local) SUNT niste persoane de excepție care, împreună cu un grup frumos de oameni, au făcut că aceasta excursie să fie una de neuitat și....de neratat pt cei care încă ar mai avea dubii sau ar sta pe gânduri!

Simt că m-am întors un om mai bun, mai bogat spiritual. Mulțumesc, DAL Travel! Cu gânduri bune,

Anca Chesler

11 November 2022

Iran - Marele circuit

Ghidul nostru împreună cu DAL Travel a făcut ca această experiență să fie unică! Florin Ionescu a rezolvat rapid toate micile probleme apărute.

Ne-a cucerit cu poveștile din alte excursii și ne-a surprins de multe ori. Calități pe care nu le-am întălnit prea des la un ghid.

Mureșan Anca

2 September 2022

Sri Lanka & Maldive

Am fost foarte mulțumită de serviciile oferite de DAL Travel și de atitudinea însoțitorului de grup, sper să mai am parte și în alte destinații de prezența dânsului ca însoțitor de grup. 

Berecz Maria Magdalena

2 September 2022

Sri Lanka & Maldive

Sri Lanka nu seamănă cu nici o altă destinație! Am întâmpinat oameni primitori și amabili, am descoperit legende, temple, elefanți, maimuțe și sigur sunt toate vegheate de Buda. Spre deosebire de alte locuri, el este zâmbitor și îngăduitor. Esti într-o țară în care te simți în siguranță. 

Însoțitorul de grup Florin Ionescu este foarte avid să cunoască cât mai multe destinații, a propus și organizat mai multe programe care ne-au făcut să cunoaștem mai bine aceste locuri. Sigur că îmi voi aminti mereu călătoria cu trenul! 

Calburean Livia

2 September 2022

Sri Lanka & Maldive

Așa este în viață, nu toate se sincronizează.

Fiind norocoși cu un însoțitor de grup extraordinar în persoana domnului Florin Ionescu ( un adevărat liant pentru toate situațiile ivite, și care nu puteau fi anticipate), mărturisesc că circuitul a fost o reusita. Pentru domnul Florin Ionescu totul la superlativ, un om căruia îi curge prin vene turism, (omul potrivit, la locul potrivit).

Sunt sigură că agenția Dal Travel a fost pretențioasă în a-l avea pe Florin în schemă, și a reușit cu el. Felicitări! 

Dospinescu Maria și Octav

31 August 2022

Sri Lanka & Maldive

A trecut o săptămână de când ne-am întors din minunatul circuit Argentina, Uruguay, Brazilia. Am așteptat să treacă câteva zile că să încerc să fiu cât se poate de obiectivă și să nu reacționez la cald, pentru că eram extrem de încantată de tot ce am văzut. Ei bine, și după o săptămână sunt la fel de încăntată de tot ce am trăit acolo și de felul în care a decurs acest minunat circuit. Nu știu ce mi-a plăcut mai mult:  Buenos Aires cu minunatele acorduri de tango, orășelul liniștit Colonia del Sacramento, Parcul Iguazu, sau fabulosul Rio cu Carnavalul său de care ne-am bucurat infinit. Toate la un loc au făcut că circuitul să fie un succes, succes la care a concurat și grupul omogen condus minunat de domnul Liviu Nedelcu. Mulțumim DAL Travel!  Mulțumim celor care au contribuit la realizarea acestui circuit! 

Pe curând!

Anca și Gabriel Zubcu

13 May 2022

Argentina - Uruguay - Brazilia

De mult timp ne doream să ajungem în Azore și în sfârșit am reușit!
După doi ani de pandemie a fost o escapadă bine venită într-un loc desprins din paradis.
Am vizitat insula cea mai mare a arhipelagului Sao Miguel, o adevarată grădină botanică cu peisaje incredibile.
Îi mulțumim pentru implicare în organizarea excursiei de o săptămână, doamnei Alexandra Sirbu din echipa DAL Travel. 
Ne-au fost de mare ajutor sfaturile primite.  Am plecat cu încredere datorită asigurărilor de sănătate și storno iar agentul de turism a ales cele mai bune variante de zbor având în vedere că noi călătoream cu copiii. 
În ceea ce privește alegerea hotelurilor am dorit să testăm 3 variante de hotel din zone diferite și vă mulțumim pentru ajutorul oferit cu rezervările. 
Recomandăm o vacanță în Insula Sao Miguel organizată de Alexandra Sirbu din echipa DAL Travel. 
Zile cu soare!
 

Roxana

6 May 2022

Insulele Azore

Mulțumim pentru un circuit de vis, un circuit bine gândit, a fost frumos, locuri, oameni, istorie și situri deosebite, finalul a venit prea repede!

Silviu Ionel

3 December 2021

Mexic - marele circuit

Mulțumesc pentru urări, d-le Liviu. A fost o excursie minunata marca DAL. Ne întoarcem mult, mult mai bogați din aceasta excursie. Situri istorice excepționale, orașe coloniale frumoase, cazari inedite și multă, multă culoare.
Mexicanii sunt mari măiestri in exprimarea sentimentelor prin culoare.
MULȚUMESC. 

Serban Marilena

3 December 2021

Mexic - marele circuit

Buna ziua, 
Cu întârziere, dar cu sufletul plin de încântare, vă scriu pentru a vă spune că din nou, am fost inspirată să fac o vacanță minunată cu DAL. A fost o experiență minunată, din toate punctele de vedere, am doar amintiri frumoase și unice.
Vă mulțumesc pentru buna colaborare, și rămân un client fidel al programelor voastre.
Să fim sănătoși, ca să putem face cât de curând o nouă călătorie.
Cu drag,

 

Rodica Mija

28 October 2021

Africa de Sud

Desi m-am intors din excursia Turcia de Sud Est de cateva saptamani bune, nu am reusit sa trimit gandurile mele, asadar as vrea sa adaug ca itinerarul ales e intr-adevar o incursiune in gradina Edenului. Locurile vizitate au fost extraordinar de bogate in ce priveste mostenirea istorica, cultura diversa, cutumele, traditiile, natura, gastronomia si, nu in cele din urma, oamenii intalniti, primitori, amabili si veseli... M-am emotionat deopotriva la Manastirea Deyr'ul Zaferan, cand s-a recitat un fragment din biblie in armaica ori in fata tablelor cu epopea lui Ghilgames din Urfa...M-au impresionat pilonii din Gobekli Tepe, mozaicurile din vechea Zeugma si vechea Antiohia, dar si maretia naturii asa cum se vede de pe muntele Nemrut sau din zborul cu balonul in Cappadocia...  In aceasta incursiune ne-au fost de un real folos Alina Cambir, ghidul insotitor din Romania, si Ozan, ghidul turc ce ne-a asteptat la Mardin. Au fost extraordinari, nu numai ca ne-a asigurat securitatea, indrumarea, dar ne-au coplesit cu informatii extraordinare despre tot ce vedeam in stanga sau in dreapta noastra. Ozan, un tanar foarte deschis la nou, atent si grijuliu cu noi doamnele mai in varsta, ne-a  impresionat prin cunostintele lui despre locurile vizitate. Alina deseori venea cu completari si trimiteri la toate datele, fie din istorie, din cultura sau literatura, coplesindu-ne cu modul ei de expunere, se vedea ca-i face placere sa comunice, sa transmita si sa puna in sufletul si in mintea noastra fiecare loc cu tot ce are mai frumos...
De aceea mi-as dori sa vad si Turcia de Nord Est, ca o completare a acestui circuit. Pobabil anul viitor.  Multumesc frumos, 

 

Veronica Panait

21 October 2021

Circuit Turcia de Sud - Est

M-am intors cu bine din Africa de Sud, un circuit alcatuit foarte frumos de firma dumneavoastra si pus in opera excelent de ghidul nostru Cristina Daus.
Va multumesc pentru continutul programului, pentru conditiile create la cazare, pentru excursiile optionale interesante si perfect coordonate. Multumesc pentru ghidul Cristina deosebit de eficienta in organizare, cu mare solicitudine fata de turisti, pentru energia si zambetul ei. Personal va multumesc pentru suportul asigurat pentru a participa le excursie. Va doresc sa fiti sanatosi, sa ne mai oferiti excursii interesante si sa aveti parte numai de bine.
Cu deosebit respect si ganduri bune.

 

Dan Ionescu

11 October 2021

Circuit Africa de Sud 24-09-2021

Buna ziua! Suntem familia Gheorghiu Valeria si Dumitru din Constanta, participanta la circuitul mentionat mai sus din perioada 25 sept.- 04 oct.21  In primul rand vrem sa va multumim pentru frumoasa excursie ce ne-ati oferit-o, dar si aprecieri deosebite pentru insotitorul de grup, bine pus la punct, jovialitatea dovedita pe toata perioada, cu un simt al umorului bine dozat, corectitudine si multa implicare. O nota speciala si pentru ghidul egiptean, care a avut o prestatie de exceptie, amandoi au stiut sa intretina o atmosfera placuta in grupul de turisti, un grup bine inchegat si disciplinat. Nu a existat niciun fel de neintelegeri. Recomand pe cat posibil ca la viitoarele excursii in Egipt, sa folositi tandemul de ghizi din aceasta excursie.                                       
Inca odata multumiri din toata inima.                   

P.S.  Ne exprimam dorinta ca in anul 2022 sa ne inscriem tot la agentia dvs. la alte 2 excursii; una in Spania maura si crestina si cealalta in Israel-Iordania.

Gheorghiu Valeria si Dumitru

7 October 2021

Egipt - croazieră pe Nil


    Ma numesc Catalina Serban si acum 12 ore m-am intors din excursia Peru- Nazca ... prima excursie cu Dal Travel .... si va multumesc 
    Am calatorit foarte mult ... cu alte agentii de turism ... dar este prima data cand intr-o excursie atat de lunga, complicata ... nu au existat discutii sau nemultumiri din partea celor 26 de excursionisti!
    Un program bine intocmit, super cazari, autocare, in cea mai mare parte foarte bune si bune dar .... cel mai bun ghid, din cati am cunoscut eu, cunostinte ...fara numar si o  disponibilitate  de a raspunde tuturor solicitarilor excursionistilor, Cristina Dăuș...!
    Va multumesc  si va asigur de faptul ca mereu voi consulta oferta dvs pt viitoarele excursii!


    Cu multa consideratie, aprecire si multumiri Catalina Serban
 

Catalina Serban

9 August 2021

Circuit Peru - Nazca

Circuit grozav , obiective turistice de top , satisfacții maxime , bucurie , veselie , încântare . Secretul reușitei noastre a fost d-na ghidă , Cristina Dăuș , calmă, abilă , promptă , neconflictuală , de un profesionalism desăvârșit . Am bifat cu drag un circuit minunat. Vă mulțumesc tuturor ! 

PERU 28.07 - 08.08.2021

Silviu și Ionela

9 August 2021

Circuit Peru - Nazca

Bună ziua. Mulțumiri domnilor Lucian Niță, Marius Breaz precum și tuturor membrilor grupului care au făcut ca turul nostru să se desfășoare în condiții foarte bune. Vă dorim să aveți parte de zile multe și bune, în bucuria deplasării spre noi destinații minunate. Urări de bine și sănătate.

Carmen și Flaviu Dragotă

Carmen și Flaviu Dragotă

19 July 2021

Normandia - Bretania 05.07. - 12.07.2021

Doresc să-mi exprim entuziasmul pentru întocmirea traseului care a împletit cultura cu frumusețea lacurilor și semeția înălțimilor montane. Acelasi entuziasm îl exprim și pentru profesionalismul d-lui ghid Sorin Voinea care a făcut să ne întoarcem din aceasta excursie mult mai bogați. Cazarile au fost foarte bune îndeosebi cea de la Varese (Grand Palace Varese).
Distanțele parcurse cu autocarul intre obiectivele turistice au fost mici, rămânând timp mult pentru vizitarea lor. La fel de bun  a fost autocarul si conducătorul lui d-nul Marius. In egală măsură apreciez eforturile depuse de d-ra Alexandra Sirbu  de a  ne informa și  de a rezolva problemele organizatorice.
Apreciez și mulțumesc întregii echipe care a făcut posibilă această excursie cât și pentru efortul  suplimentar cerut de perioada post pandemica.
Eu vă mulțumesc încă o dată pentru aceasta excursie minunata pe care eu am numit-o:
""Trei orașe, cinci lacuri și un munte"""

Cu stima,
Marilena Serban
 

Marilena Serban

7 July 2021

Italia-Lombardia și Marile lacuri" (16.06 - 23.06.2021)

Bună ziua
Un circuit foarte bine organizat. Toți cei implicați ghizi, șoferi foarte bine pregătiți, amabili și sufletiști. 
Felicitări DAL pentru alegerile făcute. 
Irina Barbău 
 

Irina Barbău

29 June 2021

Circuit Splendorile Turciei 11.06.2021

Stimate Domnule Nedelcu,

Alaturi de sotia mea doresc sa va multumesc pentru minunata vacanta 

Ne-am simtit extraordinar si datorita dvs.si agentiei dvs.am vazut si am simtit mult mai multe lucruri si locuri de exceptie decat intr-o banala excursie

Ne dorim sa regasim acelasi aer de libertate si buna dispozitie si in excursiile noastre viitoare cu Dal Travel.

Hugo Vitzman

20 May 2021

Private Tour Albania

A fost o saptamana de care ne-am bucurat din plin. Cele doua locatii sunt diferite ca oferta, confort si conditii dar fiecare in felul ei ofera o experienta placuta si foarta interesanta. Serviciile au fost foarte bune si gazdele primitoare si atente. Ne pare rau ca n-am avut ocazia sa mergem si la castelul Daniel, poate cu alta ocazie avem mai mult noroc. Vizita la casa printului Charles din Valea Zaganului a fost o idee foarte buna, zona e foarte frumoasa si am avut parte de un ghid cu adevarat profesionist acolo.  Spectacolul culorilor de toamna a fost impresionant si a contribuit din plin la aceasta vacanta reusita.
Ca sugestie as pune ordinea locatiilor invers - Miclosooara, Talisoara, Zabola. De la 3 catre 5 stele
 

Florentin Matei

1 April 2021

Vacanțe în România

Dana dragă, toate călătoriile cu DAL Travel sunt minunate, sunt de Top 10. Tu le gândești, ni le oferi, iar prezenta ta le dă strălucire. Când însă și noi, participanții, suntem oameni frumoși la suflet și la minte, fiecare călătorie aproape că atinge perfecțiunea. Așa a fost și "aventura" noastră în Costa Rica, pentru care eu îți mulțumesc din tot sufletul. Să fim sănătoși cu toții  și să avem incă multe ocazii de a călători împreuna! 

Cornelia Tănăsache

19 March 2021

Circuit Costa Rica

Peisaje in culori care-ti taie respiratia, apusuri de soare cum doar in Africa poti admira, locatii de cazare la standarde inalte in locuri fabuloase, un desert cum nu am mai vazut nicaieri, iar triburile... trebuie sa le vezi ca sa le intelegi si sa le simti cu adevarat. Toate acestea si nu numai, in compania de inalta clasa a Domnului Florin Ionescu.
Acesta a fost circuitul Namibia 4-15.03.2021.

Multumim Florin, pentru ghidajul tau impecabil si pentru tot ce ai facut pentru ca noi sa avem o vacanta memorabila. Asteptam si alte circuite in compania ta.
Multumim Dal Travel.
 

Anca si Gabriel Zubcu

19 March 2021

Circuit Namibia

Două excursii de tipul circuit am făcut cu dl Liviu Nedelcu: Turcia de sud-est și Rusia. Este un conducător de grup excepțional de atent cu turiștii și un foarte bun organizator. Ne dorim cît mai multe excursii cu Domnia Sa.

 

 

Ion-Horia Birleanu

19 March 2021

Impresii călătorie cu DAL Travel

A fost o experienta frumoasa si totodata inedita pentru mine, in sensul ca dl. Lucian Nita a fost si ghid si sofer. A incercat sa vedem si locuri mai putin turistice, ca de exemplu zona Deltei Rhonului, cu tot ce se poate vedea    caluti, taurasi, flamingo. Si mai mult, am reusit sa vedem si ceva ce nu era in program dar merita vazut, fie ca esti cititor al lui Dan Brown fie ca ai fost gnostic in alt timp, fie doar simplu crestin. Si anume Biserica Mariei Magdalena de la St. Baume. A fost frumos, am fost ca intr-o familie extinsa. Am reusit sa prindem si ultimul lan de lavanda nerecoltat, noi impreuna cu niste fotografi si un model de culoare care probabil prindea lavanda cu niste fringhii...artistice, desigur. Varianta transportului cu minivanul iti permite trasee mai multe, caci autocarul nu poate intra chiar pe unde am fost noi. Pe scurt,a meritat din toate punctele de vedere.

Angela Buznean
 

Angela Buznean

29 January 2021

Tour Privat Provance

Doresc sa va multumim pentru excursia in Peru. Am intalnit cei mai buni ghizi care pot exista, domnul Lucian Istrate un "megapasionist" de istorie, foarte organizat dar intr- un fel relaxat, care transmite incredere oricarui turist ca orice "greu" este usor( la 4500 de m, dupa 12 ore de zbor, etc). Yanette este foarte organizata cu grijile si nevoile clientilor. A gasit locurile perfecte pentru noi, chiar si cand parea imposibil. Ne-am simtit ca intr-o familie cu Lucian si Yanette datorita atitudinii lor. Ghizii locali au fost foarte buni, foarte pasionati. Excursia a fost bine organizata, masa, cazare, transport, program, totul foarte bine. Multumim! 

Cristina Goroneanu

Cristina Goroneanu

29 January 2021

Circuit în Peru

R=rosu-pamantul, O=oraj-miezul de mango, G=galben-soarele, V=verde-copacii, padurile, A=albastru-cerul, oceanul, I=indigo-norii de furtuna in savana, V=violet-tesaturile in care sant imbracati Massai. Spectrul luminii albe nu este nicăieri mai pregnant decât pe continentul negru. Senzația de libertate absolută în imensitatea savanei africane poate fi gustată cu adevărat în timpul zborului cu balonul deasupra câmpiei Serengeti. Emoția întoarcerii în timp, spre omul primordial, este profundă la întâlnirea cu tribul Massai. Am dorit o experiență intensă, bogată în semnificații. A fost Tanzania cu DAL Travel!

Dana Calin

11 January 2021

Impresii de călătorie în Tanzania
Buna ziua,
De cateva zile ne-am intors din excursia in Egipt, cu croaziera pe Nil.
Desi nu era in planul nostru de calatorii Egiptul, l-am ales deoarece este printre putinele tari deschise si nu ne pare rau pentru alegerea facuta.
Dimpotriva, consideram ca circuitul a fost o mare reusita. Programul, ales cu multa grija si maximum de eficienta din punct de vedere al timpului, ne-a multumit pe deplin.
In ceea ce-l priveste pe d-l Florin Ionescu, insotitorul de grup, nu avem decat cuvinte de lauda.
Din punctul nostru de vedere, totul a fost la superlativ!
Asteptam alte circuite marca DAL Travel cu Florin Ionescu.
Multumim DAL Travel!
Multumim Florin Ionescu!
 

Anca si Gabriel Zubcu

11 January 2021

Revelion Egipt

Bine v-am gasit !

Lucian este cel mai bun ghid pe care l-am avut pana acum de cand calatorim . Si am calatorit mult cu diverse agentii . 
Am vrea sa ajunga aceste aprecieri si la conducere . 
Acest tip de tur este f. frumos , cel mai placut si practic , dar sa fie ghizi pe masura lui Lucian .

Cu simpatie, Any si Mihai Calinescu  si  Anca Ciobanu
 

Any si Mihai Calinescu si Anca Ciobanu

11 January 2021

Circuit în Provence

Ne am simtit extraordinar in excursia in Egipt ... organizata de DAL Travel! Desi programul a fost incarcat, cu treziri foarte devreme dimineata, am vizitat foarte multe obiective. Revelionul organizat pe vasul de croaziera pe Nil a fost o incantare, cu o tenta romantica. Ghidul, d-nul Florin Ionescu, o persoana cu totul deosebita ... vom merge in continuare cu dansul si agentia DAL Travel si in alte destinatii, in viitor.

 

Oana Gramescu

11 January 2021

Revelion Egipt

Am revenit dintr-un nou circuit ce poartă amprenta DAL TRAVEL- Polonia, pe urmele cavalerilor teutoni. Un circuit complex şi complet, care oferă o imagine a tot ceea ce înseamnă în prezent Polonia: o ţara frumoasă, cu o istorie tumultoasă, cu o cultură de asemenea extrem de interesantă, o ţară cu un popor mândru, care-şi iubeşte enorm glia. Pe parcursul a 10 zile circuitul a străbatut practic toată Polonia, de la nord, din ţinuturile ce amintesc de dominaţia cavalerilor teutoni şi pâna către sud , oprindu-se la Varşovia, capitala ţării, reconstruită miraculos, cu sprijinul locuitorilor săi, în doar un deceniu de la sfârşitul celui de al doilea război mondial, care practic a ras-o de pe suprafaţa pământului. O menţiune specială- circuitul a inclus şi destule obiective, care nu se regăsesc în programele  pentru aceasta destinaţie, promovate de alte agenţii turistice.


De-a lungul a peste 2500 km am privit şi admirat cu proprii ochi ce înseamnă „Ţara panilor” în prezent, ascultând totodată o fermecatoare lecţie de istorie, geografie şi cultură poloneză, prezentată de conducătorul de grup, domnul EDUARD IOAN .


A fost încă o reuşită notabilă marca Dal Travel, supranumită nu degeaba firma devoratorilor de turism.
 

Alexandru Mihailescu

25 November 2020

Circuit în Polonia

Familia Mihalache, Maria și Victor, aduc mulțumiri:
firmei DalTravel, în special conducătorului de grup - dlui Radu Viorel și
întregului grup, care deși eterogen, a acționat ca o Echipă bine antrenată pentru Turismul de grup.
Ne-ar face plăcere să ne revedem, în aceeași Formulă, în alte Excursii.

Cu drag, fam. Mihalache
29 martie 2020
 

Mihalache Victor & Maria

26 May 2020

MEXIC - CUBA – MARTIE 2020

Vreau să mulțumesc personal pe această cale D-lui Florin Ionescu pentru ca in condițiile date, a dat dovada de mult tact, fermitate, istețime și diplomație în repatrierea noastră din India care deja e în carantină totală pe o perioadă de 3 săptămâni...mai rar așa un caracter puternic ca Dl.Florin Ionescu.

Chivu Andrei Florin

Chivu Andrei Florin

26 March 2020

BEST OF INDIA - MARTIE 2020

Buna ziua

Ne-am intors cu bine din Vietnam Laos Cambodgia perioada 06-22.03.2020.
A fost foarte frumos.
Domnul Lucian Nita ghidul foarte bine pregatit.
Totul a fost foarte bine.
Multumesc mult.
Speram sa scapam de chestia cu virusul si sa continuam colaborarea.

Va doresc spor in toate.

Irina Barbau

24 March 2020

VIETNAM - LAOS – CAMBODGIA – MARTIE 2020

Servus, Florin.

Doresc să îti multumesc încă o dată, în numele meu si al Silviei, pentru toată dăruirea ta. Ne-ai oferit o demonstratie de omenie, echilibru, diplomatie si tact psihologic. Cine a avut ochi de vazut si urechi de auzit, a avut multe de invătat de la tine in aceste zile. Bucuria de a vedea India a fost amplificata de bucuria de a cunoaste un om ca tine.

Iti dorim multă sănătate tie si familiei tale! Aveti grijă de voi!

Te îmbrătisăm cu tot dragul si asteptăm să ne revedem cu bine intr-o nouă si frumoasă călătorie!

Georgeta Ruba

24 March 2020

BEST OF INDIA - MARTIE 2020
Buna ziua,

Va multumesc pentru frumosul si ineditul circuit “Canada de la Vest la Est” la care am participat si cu care a fost posibil sa vizitez cele mai spectaculoase locuri din toata Canada intr-un singur circuit.

Nici o alta agentie din Romania nu are un program asa de complex si variat pentru Canada !

Andrei Istok

10 September 2019

Canada de la Vest la Est
Buna ziua,

Ma numesc Ciprian Barbat si impreuna cu sotia mea, Adriana, am calatorit foarte recent in circuitul Coasta de est SUA 16-29 august 2019. Totul a fost la superlativ, zborurile, calitatea si pozitia hotelurilor, excursiile locale si transferurile. Nu in ultimul rand, vreau sa subliniez competenta ghidului, domnul Lucian Nita. Ne-am simtit exceptional, am vazut locuri inedite si avem cele mai frumoase amintiri despre orasele americane recent vizitate.

Multumim tuturor organizatorilor acestui circuit si indeosebi doamnei Alexandra Sirbu, care a stiut sa ne dea cele mai bune sfaturi inainte de plecare.

P.S. Mai multi prieteni ai nostri s-au aratat dornici de a va deveni clienti anul viitor.

Multumim DAL TRAVEL!

Cu stima,

Ciprian Barbat

2 September 2019

SUA Coasta de Est

A trecut 1 luna de cand am fost in vacanta in Rhodos!
Mi-a trebuit putin timp sa-mi sedimentez amintirile, sa pot scrie cateva impresii despre acest moment, pentru ca am ramas fermecata de sejurul petrecut pe insula.
Am trait un vis frumos!
Ce poate fi mai frumos decat atunci cand te intalnesti simultan cu istoria antica, medievala si contemporana, toate impletite cu frumusetea desavarsita a marii !
Rhodos town - pentru ca acolo am fost - ofera atata varietate incat timpul nu-ti ajunge sa cuprinzi tot ce-ti ofera!
Orasul medieval te imbie cu stradutele inguste, pietruite intr-o ordine perfecta, cu tavernele cochete si multiplele boutique-uri care-ti ofera orice: bijuterii, produse de pielarie, suveniruri de tot felul etc..
Ce sa mai vorbim despre turcoazul marii care te hipnotizeaza de-a dreptul!
Hotelul la care am fost cazata, situat pe faleza “Mediteranean”- langa Cazinoul din Rhodos ofera mult “stil": totul  elegant si cu norme care te fac sa te simti respectat.
Sala de mese nu reprezinta numai momentul pentru masa ci este “un spectacol” in sine. Mi s-au potrivit perfect toate aceste imbinari de stil .
 
Multumesc Alexandrei, care cu multa abilitate si disponibilitate a reusit sa ma indrume in alegerea locului de petrecere a vacantei ; am avut sentimentul ca a intuit ce mi se potriveste pentru vacanta PERFECTA!
 
Rhodos reprezinta o destinatie unde voi reveni cu siguranta pentru ca am ramas cu multe “restante” acolo!

Gabriela Scurtu

7 August 2019

Rhodos

Tocmai ne-am întors din Circuitul Mongolia-Mongolia Interioară-China și oricât aș vrea, cuvintele nu vin spre a-și desăvârși rostul: destinații de vis, oameni minunați, profesionalism de cea mai înaltă speță!
Mulțumim, Mugurel Crețescu,
Mulțumim DAL TRAVEL!
Stima și considerația noastră, Adina și Laurențiu Enuș, Buzău
Vom reveni curând

Adina și Laurențiu Enuș

22 July 2019

Mongolia-Mongolia Interioară-China
Bună ziua,

Prin acest e-mail ţin să vă mulţumesc, agenţiei şi domnului însoţitor/ghid Eduard Ioan, pentru deosebitul circuit la care am participat.
Încă am în memorie frumuseţile văzute şi aud în urechi glasul molcom al domnului Eduard care ne-a purtat cu drag şi mult profesionalism prin istoria Portugaliei.
A fost totul excelent, ghizii locali secondaţi foarte bine de către ghidul nostru printr-o traducere perfectă. Domnul Eduard se vede clar că este pasionat de istoria locurilor, un descoperitor şi un iubitor de frumos, care ne-a condus cu înţelepciune pe drumul istoriei Portugaliei, pe parcursul celor 10 zile. Am rămas impresionată de locuri, de oameni, de istoria locurilor și ne-am bucurat să avem cazări în hoteluri excelente, de 4 şi 5 stele!
De departe, cea mai bună cazare a fost în Faro, la hotelul Castel (Posada)!
Vă mulţumesc şi vă doresc să faceţi cu succes încă mulţi ani de acum și să aveți clienti la fel de fericiţi!
Să vă meargă bine şi să ne revedem cu plăcere la anul!

Cu respect şi recunoştinţă,

Cristina Iftode

11 October 2018

Turul complet al Portugaliei
Multumesc pentru minunata excursie in Marea Britanie si Irlanda. Numai de bine pentru tot - traseu, program zilnic, cazari, ghizi, insotitor de grup, soferi, Ioana Visan, si, nu in ultimul rand compania. Le multumesc tuturor pentru minunatele zile petrecute impreuna. Umblu de 14 ani prin lume si pot spune cu mana pe inima ca a fost una dintre cele mai frumoase excursii, din toate punctele de vedere.
Va multumesc.

Sanda Negrutiu

10 August 2018

Marea Britanie si Irlanda

Nu am dorit sa lasam sa treaca prea mult timp fara a va impartasi impresiile noastre de calatorie. A fost pentru prima oara cand am colaborat cu DAL Travel si, cu siguranta, aceasta colaborare va continua si pe viitor. Am gasit DAL Travel cautand pe Google si, chiar de la primul contact, ne-a inspirat incredere. Colaborarea cu dna Lidia Chirita a fost din primul moment si pana la plecarea noastra,fara cusur. Despre circuitul in Africa de Sud si Zambia nu avem decat cuvinte de lauda. Un program foarte bine stabilit si respectat, cazari fara cusur, ghizii locali foarte amabili si pregatiti profesional iar, nu in ultimul rand, insotitorul de grup, dl.Sorin Voinea,un profesionist desavarsit. Grupul nostru a fost foarte unit dand impresia de "big family" in tari cu "big five". Incepand cu Cape Town, continuand cu fermele de struti, safari,drumul prin Canionul Verde, Johannesburg si Cascada Victoria, incursiunea noastra in Africa de Sud si Zambia a fost de poveste si ca o poveste.

Multumim DalTravel pentru aceasta calatorie minunata!
 
Cu deosebita consideratie,

Fam. Marinescu

16 May 2018

Africa de Sud si Zambia

Am revenit de 3 zile din calatoria pe urmele Seherezadei si vrea sa povestesc cateva cuvinte. Pentru mine excursia a avut un impact foarte mare din multe puncte de vedere: in Iran am intalnit cei mai sinceri, prietenosi si ospitalieri oameni pe care i-am vazut vreodata, am invatat despre istoria unor imperii prin intermediul ghizilor de-a dreptul impresionanti prin vastitatea cunostintelor, am admirat arhitectura pe care mi-o doream sa o cunosc inca din copilarie citind cele 1001 nopti, m-am simtit ca o adevarata printesa in hotelurile atent selectate si as putea continua inca mult :-). Cel mai mult insa m-au impresionat oamenii de care imi va fi multa vreme dor: zambitori, cu o inima uluitor de calda, sinceri, prietenosi, ospitalieri si de o frumusete deosebita. Multe multumiri ghizilor, Eshan si domnul Eduard Ioan au fost si sunt perfecti :-)!! Multumesc Daltravel pentru o excursie atent organizata, minunata si deosebita.

Irina Cazac

9 May 2018

Iran
Buna dimineata!

N-am vrut sa las prea mult timp sa treaca fara sa nu impartasesc oamenilor care au facut posibila calatoria mea, impresiile!
Va adresez multumiri pentru felul in care aceasta s-a desfasurat, fara sa minimalizez serviciile fara cusur ale partii coreene si fara sa exagerez prestatia ghizilor de o parte si de alta!
 
Buna alegerea domnului Florin Popescu ca ghid! Acesta a facut o impresie deosebita atat doamnelor cat si domnilor! Si nu ma refer doar la prezenta agreabiila, caci fara pregatire, aceasta nu ar fi insemnat nimic. Felicitari agentiei!
 
De partea coreeana nu mai vorbesc - totul a fost perfect! Sper ca in colaborarile viitoare veti intelege ca modestia si inalta tinuta morala face parte din cultura tarii si partea materiala nu este pusa inaintea principiilor si a onoarei cu care-si reprezinta tara.Mi-ar placea sa cred ca si noi vom putea fi considerati la inaltime atunci cand suntem gazde!
 
Multumiri si succes in activitatea dumneavoastra!
 
Cu deosebita consideratie,

Sonia Nicolescu

9 October 2017

Coreea de Sud
Am participat la excursia Alsacia si Lorena.
A fost excelent totul, iar doamna Corina Brates, in echipa cu doamna Lidia Chirita, au fost ghizi exceptionali din toate punctele de vedere. Le-am apreciat informatia, cultura, empatia, talentul in comunicare, atentia pentru fiecare turist, pana la amanunte, capacitatea de a asigura o atmosfera placuta.

Le multumesc si le urez numai bine!

Sultana Craia

14 August 2017

Alsacia si Lorena
Am descoperit într-o singură călătorie, două dintre cele mai fermecătoare regiuni din Franţa, Normandia şi Bretania, construite din piatra stâncilor bătute de valuri şi erodate de jocul nesfârşit al mareelor, prin munca de Sisif a oamenilor locurilor, care în ciuda proximităţilor au identităţi şi istorii diferite. Am fost fascinat  de peisajul extrem de variat al Normandiei, de grandoarea stâncilor abrupte, de eleganța stil belle époque a Rivierei Normande, de cele mai frumoase peisaje rurale din Franţa, de dealurile cu pante uşoare şi de moştenirea arhitecturală care a reuşit să supravieţuiască chiar şi distrugerilor Celui de-al 2-lea Război Mondial. Am văzut minunea de la Mont St. Michel situată la limita dintre Normandia şi Bretania, unde sătucul şi mănăstirea medievală se încolăcesc pe munte, exact ca în Stăpânul Inelelor. Am  descoperit în continuare şarmul Peninsulei Armoricana, actuala Bretania, si am rămas îndrăgostit iremediabil de coasta impresionantă a Bretaniei, ţărmul creat de capriciile vântului, ale apei şi ale vremurilor, o lume de peninsule stâncoase înconjurate de insule plutind în ceţuri, cu porturi mici, golfuri ascunse şi intrânduri secrete, ţinutul megalițior preistorici. Cerul senin şi frumuseţea sălbatică a locurilor care au inspirit generaţii întregi de artişti, printre care Monet, Picasso şi Gauguin, mi-au lăsat cu siguranţă o amintire de neuitat.

Nu pot încheia aceste scurte concluzii de final privind circuitul prin Normandia şi Bretania, fără a aminti de Catedrala din Chartres, unde ni s-a facut surpriza de a face un scurt popas, înainte de a vizita Castelul şi grădinile  de la Veau, ale nefericitului Fouquet, care poate fără să vrea a crezut pentru o clipă că-l va impresiona plăcut pe suveranul său, Regele-Soare. O clipă, care i-a fost fatală. Dar poate că fără aceasta clipă n-am mai fi putut vorbi azi de Versailles.

Am vizitat multe catedrale gotice din Europa dar Catedrala din Chartres, poate fiind şi ultima văzută, în opinia mea este cea mai armonioasă si impunătoare dintre toate.

Şi o ultimă concluzie - un circuit dens, extrem de reusit, un circuit demn de blazonul firmei DAL TRAVEL.                                                        

Alexandru Mihailescu

26 July 2017

Franţa, Normandia şi Bretania

Multumim Dal Travel pentru minunatul circuit din Iran din luna mai 2017. Am facut cunostinta cu o tara interesanta , cu oameni frumosi , deschisi si prietenosi , am mers pe drumuri batute de Xerxes si Darius , am vizitat palate minunate, moschei care iti taie rasuflarea , ne-am plimbat prin gradini de vis . Pacat ca nu au fost 1001 de nopti ! Am intalnit turisti spanioli , turci, nemti, brazilieni , francezi , japonezi , dar si romani veniti pe cont propriu. Multumim ghidului Emilia Dobrescu , extrem de grijulie si de bine pregatita si ghidului iranian Ehsan Tajaddod care a fost mai ceva decat duhul lampii lui Aladin. Recomandam tuturor sa mearga in aceasta tara . Lasati prejudecatile si informatiile provenite dintr-o propaganda gresita si porniti la drum cu inima deschisa.

Corina si Tiberiu Roman

11 June 2017

Iran
Buna ziua,

Tin sa multumesc agentiei Dal Travel si doamnei Emilia Dobrescu, ghidul avut in circuitul Thailanda - Myanmar (noiembrie 2016), pentru reusita organizarii si calitatii serviciilor, precum si grijii ca fiecare participant la aceast obositoare dar instructiva calatorie sa se simta confortabil.

Cu stima,

Octavian Simu

11 April 2017

Thailanda - Myanmar

Buna dimineata!

Multumiri calduroase (nu din cauza temperaturii) doamnei Corina Brates si intregii echipe DAL TRAVEL pentru reusita excursiei din Indochina  Multumiri grupului care a fost deosebit si de care nu mi-am luat la revedere, pentru ca nu imi plac despartirile.Imi doresc sa ne revedem in alte calatorii  la fel de frumoase  organizate de acelasi DAL TRAVEL care mai are putin si isi serbeaza majoratul!!!

Toate cele bune!
 

Vasiliu Dorina

11 April 2017

Indochina

Buna ziua!

Suntem fam Maria si Octav Dospinescu din Moinesti jud Bacau si am beneficiat de un concediu organizat de firma dvs in indochina in luna martie a.c.
Marturisim ca suntem oameni destul de "umblati" dar in acest concediu ne-am simtit foarte bine in primul rand datorita insotitorului de grup d-na Corina Brates. Un om extraordinar: desteapta, diplomata, respectuoasa, descurcareata, bun psiholog , altruista... etc etc etc... Toate calitatile.
Felicitari!!!!!

Avem totusi cateva mici observatii cu privire la program;
- ar fi bine ca in prima seara in Laos sa nu se mai dea cina deoarece se vine tarziu de la aeoroport si deja se mananca in avion iar acea masa sa fie data a doua zi la pranz. Bine ar fi daca s-ar studia posibilitatea asigurarii celor trei mese zilnic prin program (chiar daca pretul ar creste cu cateva zeci de euro).  Este de laudat faptul ca in tot circuitul s-a asigurat apa plata gratis la autocar. Este extraordinar si bine ar fi daca acest obicei s-ar extinde la TOATE programele organizate.

Inca o data multumiri pentru frumosul concediu.
 
P.S. Deja ne-am inscris la programul din toamna pt Bali si intentionam si in primavara viitoare sa mergem in Peru tot cu dvs.
 
Cu consideratie,
M si O Dospinescu
 

Maria si Octav Dospinescu

5 April 2017

Desi citisem carti si reviste, vazusem filme artistice si documentare despre si cu Japonia si locuitorii ei, circuitul organizat de DAL a fost o calatorie surpriza inspirata in timp - trecut, prezent si viitor, variata in spatiu geografic si in acelasi timp in universul spiritual si sufletesc al unui popor greu de inteles, se pare.
 
In acest sens, Yukiko, ghida locala de exceptie, dupa parerea mea, ne-a introdus nu numai in istoria si geografia Japoniei, despre care, cei care ne invatasem lectia inainte si eram cat de cat pregatiti, dar si in viata cotidiana a japonezilor obisnuiti. Lectia de origami sustinuta in autobuz, alaturi de prezentarile illustrate cu scheme, harti si fotografii, a fost ceva unic. Totul bine gandit astfel incat sa ne bucuram de fiecare clipa. Dupa ce Fujisan alungase norii si ni se aratase majestuos pe fundalul bleu al cerului abia descoperit, creand evident o euforie generala, impreuna cu Yukiko am realizat in tehnica origami, pe hartia speciala, cumparata de sensibila noastra gazda, muntele Fujisan pe parcursul celor anotimpuri. Spectacolul de teatru NO plin de culoare sau seara in care cei carora le place sa manance peste, ne-am delectat cu un meniu, specific japonez adresat tuturor simturilor, in compania unei Maiko plina de gratie si frumusete, au completat zile care ar fi parut altfel cam obositoare. Si daca tot este vorba de relaxare si simturi, experienta petrecuta in SPA-ul de la Atami a fost de asemenea o lectie de civilizatie si curatenie pentru noi, europenii!!!
 
Sunt multe de povestit, dar nimic nu se compara cu propria experienta. In concluzie va recomand cu caldura aceasta destinatie in felul in care DAL a organizat-o. O mare contributie la reusita acestei excursii a avut-o si Dna Sorina Cartianu care a fost mai mult decat un insotitor de grup atent, bine voitor, comunicativ, si anume un ghid pretios, bine informat in toate domeniile si care pus mult suflet in tot ce a intreprins.

Multumesc DAL.

Ruxandra Bratu

4 April 2017

Japonia

Nu am avut timp sa-mi revin dupa Scotia dar doresc sa spun tuturor ca mi-a placut foarte mult.Am vazut ofertele voastre din categoria deosebit-adrenalina- si ne facem planuri.
Mult succes in tot ce faceti si sper sa ne vedem si pe alte destinatii.
Multumesc

Marcela Badescu

12 January 2017

Scotia

Buna seara Adriana si La Multi Ani!
 
Ne-am intors din sejurul din Africa de Sud si vroiam sa va multumim pentru o vacanta minunata. Ne-am simtit extraordinar. Fiecare experienta traita a fost de neuitat, pornind de la excursii, hoteluri si pana la ghizii locali alesi.
 
Multumim inca o data.

Maria Arnautu

12 January 2017

Doresc sa transmit multumiri pentru Marele Circuit de Toamna", felicitari pentru organizare "Dal Travel"!
Mentiune speciala insotitorului de grup - Dl Radu Viorel, pentru profesionalism, si experienta cu care a fost alaturi de grup, in chiar toate situatiile.

Felicitarile mele!
 

Dr.Szabo Ioan - Cluj Napoca

28 October 2016

Buna ziua

Vreau sa va multumesc ptr circuitul din Coreea de sud atat ptr exceptionala organizare cat si ptr d-na Corina Brates si Yong superprofesionisti' excelenti ca persoane.
Dorim pe viitor sa traim astfel de experinte cu agentia dv.

Cu deosebita consideratie
!

Familia Nicolau

28 October 2016

Buna ziua si felicitari pentru circuitul Maroc. A fost foarte bine organizat, cazari foarte bune, iar in ceea ce priveste ghizii (atat Emilia cat si Ahmed) foarte bine preagatiti si serviabili.

O zi buna!
 

Laura Epure

28 October 2016

Buna,
 
Un feedback asa mai tarziu :D, excursia mi-a placut foarte mult. Nu ma asteptam sa-mi placa asa mult. Conditiile au fost foarte bune, hotelurile au fost de calitate, ghizii foarte buni. Ghidul local a fost foarte bun, am reusit sa cunosc foarte bine viata, istoria, traditiile si geografia Marocului. Turul prin Maroc a fost foarte bine organizat si complet, am ramas cu impresia ca am atins tot ce se putea vedea.
Singura remarca, care nu tine de agentie, conditii sau ghizi, este legata de persoanele din grup, cateva nu au fost prea fericite dar tine doar de tipul persoanei si nu de calitatea excursie.
Cum sunt pe parte tehnica, nu am mare talent sa scriu compuneri frumoase sau comentarii lungi, dar excursia a fost intr-adevar foarte frumoasa si a fost unul din cele mai bune concedii pe care le-am avut, asa ca va multumesc.
 
O zi buna!

Laura Radu

28 October 2016

Maroc

Ne-am întors de curând din marele circuit de toamnă al Chinei,încă o reuşită a agenţiei DAL Travel.
Ţinem să le mulţumim pe această cale pentru organizarea circuitului, pentru deplasările cu avionul,atât extern cât şi intern,transportul cu autocarele,croazieră,cazarea în hoteluri de 4 stele, cinele foarte bune. în restaurante cu specific local,dar şi bufet pentru cei cărora nu le place mâncarea tradiţională.
Am văzut locuri minunate, pe care trebuie să le vizitezi, măcar o dată în viaţă, dacă eşti pasionat de turism.
Ţinem să îi mulţumim lui Liviu Nedelcu pentru profesionalsmul de care a dat dovadă pe tot parcursul excursiei,reuşind să vină în întâmpinarea tuturor solicitărilor.  I-a mulţumit şi pe cei ce voiau să viziteze mai mult(am vizitat morantul han din xian,obiectiv ce nu figura pe lista obiectivelor incluse în circuit, am urcat şi în Shanghai tower,turn neinaugurat în circuitul turistic.), dar i-a mulţumit şi pe cei ce voiau mai mult la shopping. Ghizii locali foare amabili şi profesionişti.
Aşteptăm cu nerăbdare viitorul circuit, sperăm tot cu Liviu.

Mariana si Octavian Dumitru

6 October 2016

Buna ziua,

Superba excursia, fara nicio rezerva, iar Liviu Nedelcu a fost jos palaria! Doar romanii nostri etern nemultumiti si carcotasi reusesc sa lase un gust mai amarui, dar ne-am obisnuit.
O rugaminte, sa ma anuntati cand incep inscrierile pentru Vietnam, Cambodgia, Laos toamna 2017, nu de alta, dar ne place in autocar cand stam in primul rand. Si poate va fi tot Liviu conducatorul grupului.
 
Multumim mult si o zi frumoasa!

Alexandru Ionescu

4 October 2016

Stimata doamna Gabriela Pintilie,

Excursia in China a fost foarte bine organizată, traseele si obiectivele vizitate ne-au intarit si mai mult imaginea asupra istoriei, culturii si civilizației chinezești .
Când spun ca a fost organizată bine mă refer la program, ghizi locali, transport si cazarea care a fost fără reproș. 
Nu mai vorbesc de domnul Radu Viorel, un ghid bine pregătit, politicos, grijuliu ca toată lumea sa se simtă bine, care a reușit sa organizeze de așa natură vizitele la toate obiectivele încât să satisfacă toate preferințele grupului, un ghid care știe cum să detensioneze anumite situații si sa destindă atmosfera in interiorul grupului.
 
Felicitări si mulțumiri!

Raluca, Violeta și Florin Baciu

4 October 2016

Buna ziua,

M-am intors recent din Coreea de Sud. Una dintre cele mai reusite excursii facute cu Dal Travel din 2010 pana in prezent.
O ghida romanca nemaipomenita, ca de obicei, d-na Corina Brates si un ghid coreean Yong cum nu am mai intalnit pana acum. Parca era de al nostru!
Ma tenteaza, in 2017 Tarile Arabe sau ISRAEL si sa vedem cu ce noutati ma veti determina sa-mi pun, din nou, rucsacul in spate. Astept vesti de la dvs. si va rog sa-i transmiteti Doamnei Dana Nedelcu toate cele bune din partea mea! A reusit un lucru deosebit cu aceasta agentie si cred ca am gasit alti 'devoratori de turism'!

Toate cele bune si astept vesti de la dvs.!

Vasiliu Dorina

4 October 2016

Stimată Doamna,

Azi noapte am revenit dupa circuitul facut in Alsacia si Lorena. Vreau sa va spun ca a fost o incantare. Am avut ocazia sa cunosc si datorita nemaipomenitei doamne Sorina Cartianu, ghida noastra o altfel de Franta, o Franta despre care Napoleon Bonaparte spunea ca locuitorii ei gandesc nemteste dar lupta cu sabii frantuzesti. Bineinteles ca cireasa de pe tort a fost Colmar, o adevarata perla a Alsaciei, dar si Ricquewir, micutul orasel un am poposit pentru degustare de vinuri sau Nancy mi-au lasat o impresie deosebita. Am fost un grup mare, care a cuprins practic toate categoriile varsta, respectiv copii, adolescenti, tineri, oameni maturi si seniori, dar un grup care s-a integrat perfect in programul propus. Revin la doamna Cartianu. N-am intalnit in drumurile mele pana acum un ghid care sa vorbeasca atat de mult, dar care sa nu plictiseasca in nici un fel turistii. Desi imi facusem propria mea documentare inainte de plecare vreau sa va spun ca am aflat pe parcursul excursiei o multime de detalii absolut interesante spuse de ghida noastra si vazute apoi cu proprii ochi. Si un ultim amanunt deloc neglijabil, circuitul a fost precum o plimbare extrem de relaxanta prin frumosul colt de Germanie din Franta. 

Ma bucur ca am reusit sa fac acest circuit, pe care trebuia sa-l facem acum 2 ani, spun sa-l facem, pentru ca intre timp in familia mea a intervenit un eveniment total nefericit si sotia mea, cea cu care pret de peste trei decenii am hoinarit practic prin lume a disparut. Intr-un fel, acest circuit l-am facut si in amintirea ei.

 

Cu deosebita consideratie

Alexandru Mihailescu

11 August 2016

Voiam sa va spun ca excursia Turcia de SE a fost o reusita de la A la Z: program inchegat, lucruri si locuri deosebit de frumoase, chiar spectaculoase, ghidul turc excelent, soferul bun, iar Sorina Cartianu este un ghid exceptional, cum nu am intalnit pana acum. Documentata, cu placerea de a impartasi din frumusetile traite si citite, adaptabila, plina de tact, gasind solutii ad-hoc pentru toate situatiile ivite, ne-a impresionat profund. Cred ca si Dumnezeu si Allah au fost cu noi.

Multumim inca o data pentru aceasta excursie si sper sa mai colaboram (Indochina ramane in vizor).

Numai bine,

Rodica si Gabriel Vrabie

8 June 2016

Turcia de Sud-Est

Draga DAL,

Ne-am intors cu bine din Incursiunea in America de Sud, in care traseul si obiectivele au fost intradevar impresionante, bine alese. Cazarile au fost de buna calitate, iar ghidul care ne-a insotit ne-a creat o placuta impresie (documentare, efort, implicare si simt al umorului) .
Cat despre turistii componenti ai grupului, este un aspect imposibil de anticipat si schimbat, totul depinde de sansa .

Cu cele mai bune sentimente,
 
P.S. Am fost neplacut impresionati de situatia de la granita cu Bolivia
unde a trebuit sa platim un supliment pentru viza si sa stam la coada .
V-am sugera daca puteti sa faceti demersurile ca MAE sa transmita
oficialitatilor boliviene ca Romania este membra UE .

Anca & Mihai Pungan

11 May 2016

Buna ziua , trebuie sa va spun ca tocmai aveti doi noi "devoratori de turism ", in urma circuitului minunat din Uzbekistan. A fost realmente ceva deosebit, asa incit va rog sa puneti pe lista circuitului din  noiembrie, Vietnam, Laos, Cambodgia, doua persoane: Mija Rodica si Narita Adrian. 

Va doresc o zi frumoasa

Rodica Mija

27 April 2016

Buna ziua

Ieri am primit de la agentia din Timisoara prin care m-am inscris imbucuratoarea veste ca suntem deja 10 persoane inscrise la mirificul si misteriosul circuit in Madagascar.

Fiind o tinta a agentiei Dumneavoastra, pe care personal imi place sa o recomand prietenilor ca fiind singura agentie quality de pe piata romaneasca, atat prin calitatea serviciilor dar si prin varietatea destinatiilor, eu personal fiind un "devorator de turism", fiind atras in special de destinatiile "nefumate", doresc sa vin cu cateva sugestii pentru anul 2017:

...

Altceva nu imi vine in minte fiindca sunteti mai mult decat perfecti !!!

O zi buna si mult succes in continuare,

Familia Jurca

15 April 2016

Buna ziua,

Multumim DAL Travel pentru minunata excursie organizata in Vietnam, Laos si Cambodgia in perioada 7 – 22 martie.Traseul, orasele si obiectivele din fiecare tara vizitata ne-au creeat o imagine de ansamblu asupra istoriei, culturii, a oamenilor si obiceiurilor locale, aducandu-ne, atat noua cat si celorlalti din grup, satisfactie totala. Cazarile si mesele au fost bune si foarte bune, iar vizita obiectivelor din program a fost perfecta.

A fost o deosebita placere sa ne reintalnim cu doamna Sorina Cartianu,  un ghid extraordinar, competent, care a asigurat succesul excursiei si dorim sa-i multumim pentru informatiile detaliate pe care ni le-a dat in legatura cu tarile si obiectivele vizitate. Cu o excelenta pregatire profesionala, buna organizatoare si plina de solicitudine, capabila de a intra in relatii cordiale cu participantii la excursie si cu ghizii locali, a reusit sa organizeze vizitele obiectivelor astfel incat sa fie satisfacute toate preferintele participantiilor.

A fost o excursie de vis si ne vom revedea curand.

Lucia si Adrian Popescu

4 April 2016

Multumesc DAL Travel pentru fascinanta calatorie in Indochina ( Vietnam, Laos si Cambodgia)!

Totul a fost minunat - incepand cu ghida Sorina Cartianu - un om cu suflet frumos si o profesionista desavarsita!

Nota 10 + pentru tot - itinerariu, cazari, ghizii locali extraordinari, transport, etc!!!

Angie Straticiuc - Botosani

29 March 2016

Doresc sa va multumesc pentru foarte buna organizare a circuitului, pentru locatiile alese si pentru ghidul Sorina Cartianu, o persoana foarte bine pregatita, documentata, cu mult bun simt si care a reusit sa tina grupul unit si sa creeze o atmosfera relaxanta, de buna dispozitie.

Cu recunostinta,

Livia Bocan

29 March 2016

Buna ziua DAL Travel,

Ma numesc Frone Ioana Maria, locuiesc in Galati si am fost in excursia organizata  de agentia Dvs. in Indochina.Precizez ca am mai fost  si in excurisa organizata de Dvs. in luna iulie 2015 in insulele Azore si  doresc sa mai merg in luna august  a acestui an in  excursia Alsacia Loraine

Eu ma inscriu in aceste excursii printr-o agentie din Galati.

Si in insulele Azore si in Indochina am avut ghid pe dna. Sorina Cartianu. Prestatia dnei Cartianu Sorina, in aceasta calitate, a fost in amebele execursii sus amintite,  exceptionala.

Excursia din Indochina, in ce priveste programul, desfasurarea acesteia, transportul, cazarea si masa) a fost fara repros.

Mentionez ca doresc sa merg, impreuna cu o alta persoana, si in excursia din luna august in Alsacia si Lorena motivat si de imprejurarea ca si in aceasta excuris va fi ghid dna. Sorina Cartianu.

Va doresc sa organizati excursii  interesante  si imi doresc ca eu sa pot  merge  in cat mai multe din aceste excursii.

Frone Ioana Maria

28 March 2016

In urma finalizarii circuitului turistic Indochina: Vietnam Laos Cambodgia, efectuat de DAL Travel, va transmit impresiile noastre privitoare la programul turistic, cazari, restaurantele din program, transferuri, autocare si ghid.

Astfel, programul turistic, consideram ca a fost unul foarte bine realizat. Chiar si acesta este, insa, perfectibil. Nu stim considerentele  pentru care nu au facut parte din program, capitala Laosului- Vientiane si Delta Mekongului. Aceastea ar fi sugestiile noastre pentru perfectarea programului. Evident, acesta fiind perspectiva exclusiva a turistului, care-si doreste epuizarea, pe cat posibil, a punctelor de interes din zona vizitata. In orice caz, programul turistic al Agentiei Dal Travel, a fost ales de noi, cunoscand aceste aspecte si a fost preferat programelor altor agentii de turism care contineau si punctele aratate, tocmai pentru faptul ca reusita unui program  nu tine numai de punctele atinse, ci de totalitatea serviciilor oferite. 

Cazarile si restaurantele alese pentru mesele din program, au fost la nivelul cu care Dal Travel ne-a obisnuit, adica foarte bune.

Deplasarile cu avionul, alese seara, dupa terminarea programului din ziua respectiva si inceperea zilei de vizita neafectata de transfer, o consideram o idee excelenta a agentiei de turism. Companiile aeriene alese si autocarele, au fost de asemenea la adapost de orice critici.

In ceea ce priveste ghizii din acest program turistic, acestia au fost de exceptie, la nivelul cu care ne-au obisnuit. Cu doamna Sorina Cartianu am calatorit si în programul Mexic Cuba noiembrie 2015 si a confirmat profesionalismul si pasiunea cu care s-a facut remarcata. Cu o documentare impresionanta, cu pasiunea cu care profeseaza si cu tactul de a pastra un echilibru între dorintele turistilor, programul de excusie si situatiile concrete la care trebuie sa se adapteze, a condus la reusita acestui program, astfel cum credem ca a fost gandit de DAL.   

Ghizii locali, au dat de asemenea dovada de profesionalism, facand alegerile corecte pentru realizarea programului în conditiile cele mai bune.

In concluzie, o vacanta minunata marca DAL TRAVEL.

Ioan si Lavinia Popescu

28 March 2016

Va multumim pentru aceasta excursie minuata in Argentina - Brazilia si in special pentru domnisoara Cristina care ne-a insotit pe parcursul excursiei.

Asteptam ofertale dumneavoastra pentru viitor si in special excursii care vor fi insotite de domnisoara Cristina.

Cu respect si multumiri pentru tot ce ne ati oferit.

Familia Honcz.

14 January 2016

Ma bucur nespus ca am raspuns invitatiei Dv. de a pleca in excursia Revelion Argentina-Brazilia. Acum, la intoarcerea acasa, pot sa apreciez obiectiv calitatea circuitului,bine conceput,cu locatii minunate si mai ales talentul insotitorului de grup,Cristina,care a reusit sa ne faca concediul vesel si foarte placut.

Am vazut locuri minunate,doua orase foarte frumoase si,cireasa de pe tort,cascada Iguassu. Totul,inclusiv vremea a tinut cu noi,iar atmosfera cordiala din timpul excursiei,a  facut-o de neuitat.

Sunt sigura ca am sa mai vin in excursii organizate de agentia Dv.,si mi-as dori mult ca insotitorul de grup sa fie Cristina.

O zi buna va doresc!

Iolanda Cseresznyes

11 January 2016

Buna ziua,

M-am hotarat sa va scriu, pentru a va multumii de amintirile frumoase oferite in circuitul avut impreuna cu dumneavoastra.

A fost o placere sa intalnesc un ghid extraordinar in aceasta vacanta, un ghid foarte pregatit, modest,  care ne-a facut vacanta o frumoasa amintire. Ne-a  si dovedit ca este profesionista ca este calma, si cu foarte mult bun simt, felicitari pentru Cristina cu care am petrecut minunat.

Un ghid competent, deoarece ne-a aratat obiectivele super-importante, idea este sa vezi, sa acumulezi ceea ce pe mine ma multumeste mult, fiind adepta vacantelor active, iar Cristina a facut acest lucru.

Felicitari pentru organizare nota 10!

Va multumesc.!

Pe curand!

Oprean Nicoleta

11 January 2016

Buna ziua !

Ca dupa fiecare excursie, imi permit sa va expun opiniile mele si despre circuitul din Iran, o actiune la care am participat mai mult din dorinta sotiei, fara a-mi face prea multe iluzii...mai mult din cauza unor idei preconcepute.

Din fericire, circuitul a fost o revelatie cam din toate punctele de vedere: traseu, obiective deosebite, orase fascinante. Va felicit atat pe dv. cat si pe colaboratorii dv. pentru aceasta reusita, pe care deja am recomandat-o prietenilor.

De asemenea, nu vreau sa trec cu vederea contributia doamnei Cartianu, la superlativ ca de obicei, neobosita si pasionata ( si pasionala chiar in intreprinderea asumata!). Am avut parte de un adevarat regal de vacanta, datorita prestatiei dumneaei si a ghidului local, la fel de profesionist, bine pregatit si multilateral, soferi foarte buni si seriosi. Mi s-a confirmat inca o data ca ghidul turistic poate fi mai mult decat un insotitor-traducator!

Felicitari inca o data dv. si partenerului iranian si sper sa participam doar la asemenea circuite la inaltime!

Gabriel Michiu

20 October 2015

Am fost unul dintre cei 20 de turisti participanti la recent incheiatul circuit- Prin Europa miracolelor crestine. As dori pe aceasta cale sa-mi exprim multumirea pentru posibilitatea de a cunoaste pe parcursul celor 10 zile, cat a durat circuitul, pe langa miracolele divinitatii, fie ca s-au numit ele Lourdes, Santiago de Compostela sau Fatima, foarte multe locuri incarcate de istorie si cultura, adevarate comori, exceptional de bine pastrate, ale mostenirii culturale si spirituale lasate noua de cei care au trait primele veacuri crestine in Spania si Portugalia. Pentru mine personal a fost o experienta de neuitat, un prilej de reflexie, de reculegere si de purificare sufleteasca. Ii multumesc in primul rand dnei Lidia Chirita,  care a proiectat circuitul si datorita careia am ajuns sa fac aceasta calatorie, cat si firmei dvs care a asigurat o organizare ireprosabila a circuitului incepand cu transportul ( avion+autocar), continuind cu cazarea ( de calitate si foarte bine gandita in raport cu specificul circuitului) si nu in ultimul rand cu asistenta turistica pe intreg parcursul calatoriei ( insotitor de grup si ghizi locali).

Este pentru prima data cand calatoresc cu firma dvs, dar cu siguranta ca de acum incolo cand imi voi mai face planuri de calatorie ma voi gandi in primul rand la ofertele dvs.

Felicitari inca o data si multumiri pentru tot.

Cu consideratie,

Alexandru Mihailescu

1 September 2015

Buna ziua,

In primul rand imi cer scuze de intarziere.

Am reusit sa vorbesc atat cu doamna Slapciu cat si cu fam. Tutuianu, care a fost in circuitul Germania.

Ambele excursii reusite, turistii mei foarte multumiti de organizare, ghid, grup, tot.

Revenind la doamna Slapciu (care a mers in insulele Azore), m-a rugat sa va multumesc in numele dansei pentru buna organizare si atentia la detalii. Dansa este o persoana activa din punct de vedere turistic, mai ales pe tipul acesta de excursii si mi-a spus ca, desi a plecat neinsotita, a fost una dinte cele mai reusite vacante de pana acum. A legat prietenii cu persoane din grup, mai ales cu colega de camera si cu ghidul.

 Va multumim si noi pentru buna colaborare si la cat mai multi turisti! :)

Cu stima,

Andreea Iuliana Munteanu (INNA TRAVEL CONSTANTA)

27 August 2015

Buna ziua,

Ma numesc Amalia Simion, si am participat in una din excursiile organizate de agentia Dal Travel, un circuit in Tarile Nordice in perioada 1-11 august 2015.

Vroiam sa impartasesc cu agentia multumirea mea si a celor 3 membri ai familiei cu care am calatorit, legata de serviciile oferite de domnul ghid Radu Viorel. Este un profesionist desavarsit, se vede vasta experienta pe care o are ca ghid, intrucat totul in excursia respectiva - stabilirea orarului pt orice, transferuri, descrierea hotelurilor, excursii optionale, indicatii clare, prezentarea locurilor vizitate - a fost fara cusur. Nu numai ca s-a ocupat ca toate detaliile organizatorice sa fie perfect puse la punct, dar pe langa asta, este si o persoana foarte prietenoasa, si care stie sa destinda atmosfera in grup.

Am participat in multe excursii de grup in care, si este un lucru bine stiut, ghidul fie a facut ca excursia sa fie o experienta placuta, sau a stricat-o de tot. Din pacate de multe ori situatia este cea din urma, asa ca ne bucuram ca mai exista ghizi ca domnul Radu Viorel, care ne demonstreaza contrariul.

Amalia Simion

27 August 2015

Imi cer scuze pentru ca va scriu asa de tarziu, dar mi-a fost greu sa-mi conving mintea ca vacanta s-a terminat si ca trebuie sa se apuce de treaba. Era de asteptat dupa o asemenea vacanta de nota 10. Aceasta experienta imi va ramane adanc intiparita in memorie, dar mai ales in inima! Insula Pastelui, maiestuosul ghetar Perito Moreno, dar si faptul ca am ajuns la "capatul lumii" sunt, pentru cei mai multi pamanteni, doar niste vise. Am inteles, cu ocazia acestui circuit, ca sunteti printre putinii care fac ca toate aceste vise sa se si realizeze si, pentru ca am avut aceasta experienta cu DAL-ul, pot sa va spun ca abia astept sa merg in urmatorul circuit cu dumneavoastra!

Stanca Mihaila

30 July 2015

Exista si vacanta perfecta, fara cusur, iar DAL Travel ne-a ajutat sa o descoperim! Ne-ati povestit ca ati fost prima agentie care a deschis aceasta destinatie si o repetati de cativa ani cu succes, dar nu am crezut cand ne-ati spus ca Indochina va fi excursia vietii noastre. Si ati avut dreptate! Cel mai frumos loc de pe pamant l-am gasit in Vietnam, la Halong Bay, Laosul o sa-l pastram mereu in suflet, iar Angkorul ne-a taiat respiratia. Vrem sa va spunem ca va datoram si acum zambetul care ne-a ramas pe buze. Ne dorim ca aceste cuvinte de multumire sa va determine sa va pastrati cel putin aceeasi calitate a serviciilor oferite pentru a putea face fericiti si alti romani! Inca o data dorim sa va multumim pentru aceasta vacanta minunata!

Familia Vajda

30 July 2015

Draga Dana,

Felicitari pentru program! Te rog sa ii transmiti acelasi lucru si lui Cristi. Inca visez la atmosfera pitoreasca din Havana si la plajele cu nisip auriu din Varadero. Traseul a fost deosebit de bine gandit si inspirat, iar partea de Cuba de la sfarsit este ca un desert binemeritat, dupa toata incursiunea, mai solicitanta, ce-i drept, din Mexic. Serviciile de cazare si masa au fost foarte bune, singurul inconvenient ar fi faptul ca in Cuba, in afara hotelului, nu prea ai de unde sa cumperi un suc sau alte chestii de genul asta. Oricum, "un turist de cursa lunga", asa cum imi place mie sa ma consider, nu baga in seama acest lucru. Inca o data, multumirile mele si va doresc multe succese si itinerarii la fel de frumoase! O saptamana buna sa aveti cu totii!

Doina Florescu

30 July 2015

Draga Dana,

Am reusit sa-mi revin dintr-un vis devenit realitate. Nu te-am batut la cap degeaba atata timp, cerandu-ti sa fii deschizator de drum in Myanmar. A meritat! Asa cum ma stii, pasionata de calatorii si, mai ales, de cele mai indepartate destinatii, mi-am dorit sa ajung in Myanmar, tara de aur a mii si mii de pagode si temple antice, o tara cu un popor extrem de religios. Nu voi putea uita niciodata romantismul momentului in care am admirat cel mai frumos apus de soare de pe dealul Mandalay, atunci cand ne-am zambit fericite de locul in care ne aflam si de momentul pe care il traiam. Am apreciat minutiozitatea cu care a fost pregatit programul care a fost o reusita. Fara a exagera, pot afirma ca agentia, cu tot colectivul ei dinamic, e partenerul meu de suflet, iar tu esti, cu siguranta, cel mai incantator conducator de grup.

Greta Lapusan

30 July 2015

Draga Dana,

Noi am ajuns cu bine si vrem sa iti multumim pentru excursie. Ne-am simtit minunat si a fost un traseu care merita din toate punctele de vedere. Persia este o destinatie care, la prima vedere, atrage si, totusi, din pacate, numai putini sunt aceia care ajung sa plece in Iran. Cei care au facut-o, la fel ca si mine, au regretat ca nu au facut-o mai devreme. O tara atat de frumoasa si cu un popor cald, fericit ca venim la ei acasa si ca putem deveni adevarati promotori ai acestei destinatii. Te rog sa ma anunti cand finalizezi programul pentru anul viitor, pentru ca le-am povestit prietenilor nostri si ar vrea si ei sa mearga. Ca un detaliu amuzant, vorbeam cu sotul meu si chiar glumeam amandoi pe seama faptului ca parca si acum mai auzim strigatul imamului de la moscheea de langa hotelul Shiraz. Te imbratisam cu drag amandoi si asteptam cu nerabdare noutati de nota 10 din partea DAL Travel.

Magdalena Petcu

30 July 2015

Sunt, de cand ma stiu, dornica de cunoastere, aplecata catre studiu, fascinata de istorie, de civilizatiile vechi. De multe ori am refuzat sa ma aventurez in locuri prea indepartate, asta pana in ziua in care o prietena mi-a vorbit despre voi, DAL Travel. Marturisesc ca am ajuns la agentie, in parte sa-i fac pe plac prietenei mele, in parte ca sa iau catalogul si sa ma delectez citind programele. M-ati sfatuit si m-am hotarat sa plec si eu, si unde? Nu mai departe de Peru. A fost aventura vietii mele. Locuri la care pana atunci imi era frica sa si visez au devenit destinatia mea de vacanta: Nazca, Amazon, Cusco, Machu Picchu... Nume de legenda, nume de poveste la care multi doar viseaza, pentru mine au devenit realitate. Am sa va recomand la randul meu prietenilor, pentur ca am invatat ca atunci cand se merge cu DAL Travel, ceva se schimba in bine pentru turisti.

Mariana Panciu

30 July 2015

Am dorit dintotdeauna sa merg in India, sa vad templele lui Shiva si minunile Indiei. Le-am vazut pe toate si o gramada de alte minuni in plus. Nepalul a fost o revelatie si o compensatie a faptului ca nu am putut intra si in Tibet asa cum era planificat initial circuitul. Aceasta lume mistica o voi pastra pentru totdeauna in memorie. Reusita acestui circuit senzational s-a datorat seriozitatii si profesionalismului atat al agentiei, cat si al insotitorului de grup. A fost un circuit de nota 10!

Ileana Alamoreanu

30 July 2015

Suntem cu totii "extenuati" de cate lucruri minunate am putut descoperi si vedea aici. Ca o mare iubitoare de animale, dar si de natura, a fost usor sa ma indragostesc de aceste locuri si as vrea sa revin cu siguranta, daca lumea n-ar fi asa de mare pentru a pasi de doua ori pe aceleasi locuri... Asa ca, ganditi-va de pe acum sa repetati programul, pentru ca a fost o reusita de nota 10 si nu uitati sa ma anuntati cu noile destinatii pe care o sa le deschideti in viitor. Sunteti grozavi si va urez sa ramaneti asa, in topul agentiilor serioase si ingenioase din Romania. Va pup si de-abia astept sa vin sa va arat fotografiile.

Victoria Fratila

30 July 2015

Buna ziua la toata lumea! Dupa cum stiti, sunt un globe-trotter impatimit si putine locuri din lume mi-au mai ramas de vizitat... Alaska o vizez de mult, dar combinatia cu Canada m-a incantat peste masura. Felicitari, DAL Travel! Calatoresc de multi ani cu voi, dar acest circuit a fost deosebit de spectaculos, iar serviciile impecabile, ca de obicei. Cat despre minunatiile pe care le-am vazut este greu sa va povestesc acum. Peisajele sunt ca in filme, ba mai frumoase! O sa va aduc albumul cu fotogafii. Datorita voua si Danei, care e "deschizator de drumuri", lucrurile au curs firesc, am vizitat tot ce mi-am dorit, fara sa fie obositor, m-am simtit tot timpul in siguranta, ca de obicei, si de aceea raman turistul vostru fidel. Nota 10 inca o data.

Laurentiu Minescu

30 July 2015

La indemnul prietenei mele, care a facut multe excursii cu aceasta agentie, am ales-o si eu pentru aceasta destinatie. Excursia in "interiorul" Marii Britanii, am facut-o cu autocarul propriu al agentiei, detasat special pentru acest circuit, un autocar de lux, confortabil, cu soferi experimentati si cu o conduita ireprosabila, iar serviciile turistice au fost impecabile. Nu prea am avut timp sa ne fataim in voie pe acolo, dar excursia a fost super. Acesta a fost doar inceputul! Am ajuns si eu o turista fidela a agentiei. Ca o ultima recomandare, pastrati-l pe Liviu ca insotitor de grup pentru acest itinerariu, care i se potriveste de minune.

Elisabeta Ciucu

30 July 2015

O extraordinara experienta. Chiar daca imi doream demult sa ajung in aceasta parte de lume, chiar daca m-am documentat temeinic inainte de a pleca, totul a fost surprinzator pentru mine. O surpriza placuta, atat de placuta incat, daca la inceput, dupa ce am citit programul, primul meu comentariu a fost "prea lung, nu vom rezista atatea zile", ei bine, in ultima zi, ma simteam la fel de proaspat ca in prima zi si i-am spus sotiei: "Stii, as lua-o de la capat chiar acum!". Dupa parerea mea, circuitul, perfect conceput si extraordinar organizat, este "aventura perfecta", o aventura frumoasa, ca un vis. Frumusetea locurilor, firea placuta a oamenilor pe care i-am intalnit, impreuna cu profesionalismul conducatorului de grup - care imbina intr-un mod placut eruditia cu buna cunoastere a psihologie umane si de grup, m-au incantat in asemenea masura, incat pot spune cu toata sinceritatea ca DAL Travel este agentia NR. 1 pentru familia mea. Va multumesc!

Sorin Bosangeanu

30 July 2015

DAL Travel mi-a oferit o incursiune fascinanta in China, intr-un spatiu multimilenar incarcat de traditii si marturii istorice, cu peisajele sale atat de stranii... O excursie de neuitat, foarte bine organizata din toate punctele de vedere:itinerar-program, cazare, transport, ghizi locali si al agentiei. Pentru agentie, numai cuvinte de lauda si precis voi mai merge in alte excursii. Va doresc multa sanatate si putere de munca, ca sa puteti crea multe trasee minunate de acest fel.

Celina Marsan

30 July 2015

Doresc sa va spun ca nu obisnuiesc sa scriu email-uri de multumire agentiilor de turism cu care am tot calatorit, din cauza ca nu am avut parte de servicii la standardele pe care le asteptam... asta pana sa apelez la DAL Travel! Serviciile pe care ni le-ati oferit au fost impecabile. Vizitand Japonia, am avut parte de o vacanta memorabila, in care am admirat imaginea unica a ciresilor in floare si am trait o experienta inedita in stil traditional japonez in insula Myanjima. Ghizii au fost atat de atenti, incat ne-am simtit tot timpul in siguranta. Mizez pe tot suportul vostru si pe viitor, deoarece doresc sa raman o turista fidela. Cu deosebit respect, pentru tot ceea ce ati facut pentru noi.

Maria Balas

30 July 2015

M-am intors din excursia din insulele Azore, care a fost foarte bine organizata si a fost foarte placuta.

Ioana Ciocarlie

30 July 2015

In numele grupului "quartet" si al meu personal,multumim firmei DAL pentru excursia extrem de interesanta pe care o face in China: foarte bine organizata, sincronizata si bogata in informatie. Multumim insotitorului nostru de grup care a facut posibile toate acestea si a raspuns cu multa solicitudine nevoilor noastre. Felicitari si multe,multe reusite in continuare.Cu drag a dv. Mary Balas.

Maria Balas

28 May 2015

Stimata Doamna Nedelcu,

Multe multumiri pentru modul admirabil in care ati organizat circuitul in Iran (30.04-10.05 2015).

Totul a fost ireprosabil: conducator de grup, ghidul iranian (o nota de exceptie), desfasurarea programului, hoteluri,masa. Ne-a facut o deosebita placere acest circuit, am venit mai bogati decat am plecat.

Inca odata multumim!

Doina si Matei Ponoran

21 May 2015

Buna ziua,

Ne-am intors de curind dintr-o foarte frumoasa calatorie in "Japonia ciresilor in floare". Intr-adevar o foarte frumoasa calatorie ! Am avut un program dens, foarte bine conceput, cu mult mai generos in comparatie cu alte variante de a vizita Japonia.

N-a fost o surpriza pentru noi sa avem o vacanta exceptionala impreuna cu Dvs., ca agentie. "Am patit" la fel si cind am fost in Thailanda, in sfirsitul anului 2010 - inceputul anului 2011. Ceea ce vreau acum sa subliniez in mod special ar fi impresia deosebita pe care ne-a facut-o conducatorul de grup, dna Sorina Cartianu.

A fost o prezenta deosebit de agreabila, un profesionist la care experienta s-a acumulat si acum isi spune cuvintul. S-a priceput sa mentina o atmosfera placuta si destinsa in grup, s-a modelat in concordanta cu personalitatea noastra.

Am sesizat de asemenea relatia foarte destinsa si calda pe care a avut-o si cu colegii dinsei, ghizii locali.

Nu in ultimul rind, insa, as vrea sa spun ca a fost neobosita in a ne oferi multe-multe 'informatii despre tara pe care o vizitam, despre fiecare loc in care ajungeam, despre istoria lor, curiozitati, informatii de interes imediat.

Noi toti am stiut ca in spatele tuturor acestor "spuse" statea o staruitoare munca de documentare, pe care nu a pregetat sa o depuna.

Pentru toate astea am vrea sa ii multumim, iar Dvs. sa va multumim pentru ca ati ales-o sa ne conduca intr-o calatorie pe care suntem siguri ca nu o vom uita. 

Va dorim Sarbatori Fericite si toate cele bune !

Marcela si Cornel Vlad

30 April 2015

Buna dimineata,

Multumim pentru vacanta organizata ,a fost deasupra asteptarilor ,iar Sorina ca intodeauna bine pregatita si apropiata de grup.

Mihaela Barsaneanu

29 April 2015

  Stimata doamna Nedelcu,

  Ieri am sosit din Japonia si dorim sa va multumim pentru faptul ca ne-ati incredintat unei ghide care a pregatit excursia cu inalt profesionalism. Doamna Sorina Cartianu s-a comportat exemplar, a avut grija de fiecare persoana din grup si a fost preocupata sa ne informeze asupra obiectivelor vizitate, a vietii economice culturale, religioase, politice si a partii nevazute a Japoniei.

  Va rog sa transmiteti partenerului japonez toata consideratia pentru modul in care cei doi ghizi japonezi si-au facut datoria. Personal  i-am multumit pentru servicii doamnei Cartianu, dar am dorit sa va multumesc si dumneavoastra pentru alegerea facuta.

  La final va rog ca dupa targul de turism din noiembrie 2015 sa ne informati care sunt destinatiile turistice pe care le repartizati doamnei Cartianu deoarece in 2016 dorim sa mergem intr-o excursie cu dansa.

Va multumim,

Ovidiu Mircea Felezeu si Maria Angelica Dragos

27 April 2015

Buna ziua ! Deoarece am reinceput activitatea in forta si nu prea am avut timp sa ma asez in fata calculatorului , vreau sa va multumesc , din suflet , chiar daca au trecut 3 saptamani de cand ne-am intors , pentru o vacanta exceptionala din toate punctele de vedere : diversitate , seriozitate si profesionalism ale conducatorului de grup , program echilibrat , cazari foarte bune si ghizi locali foarte bine pregatiti. In concluzie , recomand cu caldura acest circuit , organizat de catre DAL TRAVEL , ca o experiente ce va ramane in sufletele celor care vor opta pentru aceasta incursiune in acest colt de rai ( Vietnam - Laos - Cambodgia ) care te intampina cu tot ce este mai bun si mai frumos, dar care isi pastreaza misterul si exotismul , nelipsite unei destinatii de aventura.

Beatrice si Dan Andrei

26 April 2015

Stimate Domnule Nedelcu, Incep prin a-mi cere scuze pentru intarzierea cu care scriu acest mail. La revenirea din Anglia, dupa o mica escapada la Marea Neagra, am intrat din plin in problemele de servici si zilele au trecut repede, fara prea mult timp liber. A trecut aproape o luna de la intoarcerea dintr-o excursie deosebit de reusita si vreau sa va multumesc pentru modul excelent prin care ati asigurat desfasurarea ei. Atat organizarea foarte buna cat si prezenta placuta ne indeamna sa urmarim si in viitor excursiile oferite de d-voastra. Ne-ar face mare placere sa ne aducem aminte de seara petrecuta in Dublin, la spectacolul celor de la Merry Ploughboy, cu ajutorul DVD-ului despre care ne-ati povestit. Pentru usurinta, pot sa il copiez, ridicand si returnand originalul de la sediul DAL Travel.

Octavia si Bogdan Cocora

25 April 2015

Buna ziua D-le Nedelcu, Sint Liana Sarkozi, participant la frumoasa excursie in Anglia-Scotia-Irlanda, care mi-a placut foarte mult atit ca obiective vizitate cit si ca mod de organizare, iar faptul ca am fost mai putini decit se intimpla de obicei a fost benefic pentru noi, participantii. M-a incintat si faptul ca, intimplator sau poate nu, calitatea participantilor a fost superioara celor pe care i-am intilnit in alte excursii facind ca atmosfera sa fie placuta, fara discutii si comentarii nedorite. Eu si colega mea vom urmari ofertele dvs. viitoare si sper ca vom gasi destinatii nevizitate inca. Va multumesc si va doresc succes in continuare in a organiza excursii reusite.

Liana Sarkozi

24 April 2015

Buna ziua, Turistii nostri au ajuns acasa cu bine si cu impresii frumoase, motiv pentru care am revenit sa va multumim pentru seriozitatea si profesionalismul cu care s-a desfasurat acest program turistic. Multa sanatate si ganduri bune de la mare!

Echipa INNA TRAVEL CONSTANTA

23 April 2015

Cum ne-ati invitat sa va dam un semn, sa va trimitem ganduri si poze din minunata vacanta pe care am petrecut-o pe taramuri sudest asiatice, pentru moment va trimit doua poze din autocar (eu una nu descifrez semnul pe care il faceati in prima poza; Sper ca nu incercati sa-mi puneti coarne) pe care le-am primit de la Dl Mircea Neagu. Una peste alta, abia azi am putut sa ma gandesc putin la zilele frumoase petrecute printre asiatici, asta pentru ca vineri dupa amiza a trebuit sa ma pregatesc pentru emisiune si sa ma lupt cu oboseala dupa zborul destul de dur de intoarcere, iar ieri am stat toata ziua in televiziune. Eu una m-am bucurat de tot ce am vazut, de tot ce am aflat si invatat chiar. Este o vacanta pe care as recomanda-o oricui pentru ca imbina perfect relaxarea cu desoperirea unor culturi noi ce hraneste foamea de cunoastere. Va multumesc inca o data ca ne-ati purtat de grija si ne-ati suportat 16 zile. Revin cu alte poze imediat ce le procesez. O seara de duminica linistita!

Ionela Sufaru

22 April 2015

Inca nu mi-am revenit din cauza fusului orar dar sant inca sub puternicele impresii si lucruri vazute in timpul excursiei. Totul a fost foarte bine de la organzare la prezentarea obiectivelor vizitate Am fost impresionat de cunostintele ghidului in persoana d-lui Nedelcu in ceea ce priveste locurile vizitate. De asemenea este de admirat efortul dv de a avea ghizi locali care de asemenea foarte bine documentati. A fost o excursie reusita din toate punctele de vedere Noi fam Rus si Folea santem foarte multumiti de ceea ce am vazut si de modul profesionist cum a fost organizata excursia, motiv pentru care va multumim si asteptam sa fim din nou clientii dv.

Cu multumiri Rus Ioan Cluj - Napoca

21 April 2015

Stimati Domni, Ne-am intors din excursia din India ca dintr-un basm. Pentru ca India este un amalgam de lucruri incredibile, puse toate la un loc, pentru ca oricine sa poata gasi ineditul si nemaivazutul acolo. Acum ca am reusit sa mai decantam din impresiile lasate de excursie putem sa spunem ca vizitarea acestei parti a Indiei este o experienta care trebuie traita. Culorile tari sunt la ele acasa si indienii se pare ca au ceva cu senzatiile tari. Mancarea lor ni se pare noua, europenilor, prea condimentata, culoarea hainelor lor e prea sclipitoare, saracia oraselor prea evidenta, opulenta palatelor prea orbitoare, traditiile lor prea nepotrivite tiparelor cu care suntem obisnuiti... si cu toate astea India este ca un carusel multicolor care atrage... O amintire memorabila, o experienta incarcata, o excelenta excursie in totalitatea ei, o explozie de culoare, trairi, simtiri; pozele nu pot surprinde decat o parte din minunatiile pe care le-am vazut, mirosit si trait. Este fara echivoc ceva ce macar o data in viata trebuie sa iti faci curaj sa vezi, desi India este atat de mare si are atat de multe alte obiective, peisaje, vestigii ... si ar trebui sa iti faci curaj sa le vezi si pe acelea la un moment dat... Nepalul, aduce un repaos neasteptat, linistitor dupa tumultoasa si agitata Indie. O surpriza foarte placuta. Mare dreptate are cine a scris ca "India poate fi o destinatie care sa te extenueze mintal (lucruri entuziasmante + suparatoare)".

Mirela si Eugen Preda

19 April 2015

Draga DAL Travel, Va multumim pentru inca o excursie minunata. Suntem foarte fericiti de alegerea pe care am facut-o cand am decis sa vizitam Iranul. Sunt sigur ca oricine ar lasa la o parte prejudecatile si cliseele despre Iran va descoperi o tara sigura si foarte frumoasa cu o istorie fantastica, o cultura extraordinara, o arhitectura incredibila, oameni prietenosi, amabili, o tara cu o infrastructura foarte bine pusa la punct, orase curate cu parcuri verzi, monumente si palate luxuriante. Altfel spus, va avea o excursie foarte agreabila, confortabila si sigura. Ii multumim in mod special d-nului Liviu Nedelcu, care a fost (ca de obicei) in forma maxima si a avut grija ca toate lucrurile sa fie perfecte!

Eugen si Mirela Preda

18 April 2015

Buna ziua,

In urma telefonului primit de la turistii nostri inscrisi pe Circuitul Best of India, care abia s-au intors din excursie, dorim sa va transmitem multumirile lor si ale noastre pentru reusita acestui circuit si de asemenea sa va felicitam pentru D-na Corina Sulea care a dat dovada de profesionalism fiind un ghid exceptional.

Multumim!

Nicoleta SANDU

17 April 2015

Stimata Dna Pinitilie, Ne-am intors ieri din circuitul “Best of India” cu sentimentul de “Best of all”! Circulam de multa vreme in lume si am avut experiente diverse. Trip-ul din perioada 7-18 februarie 2014 se inscrie printre cele mai reusite. Si aceasta s-a datorat excelentei organizari si comunicari, incepand cu demersurile Dvs de dinaintea plecarii si, apoi, a prezenetei ca ghid, a Dnei Corina Sulea. Personalitatea sa, profesionalismul, stiinta de a comunica si a tine alaturi toti turistii, de a veni in intampinarea cererilor lor au asigurat reusita intregului program. Ne-am intors acasa cu sentimentul unei mari bucurii, a unei noi experiente castigate si a consolidarii increderii in posibilitatea de organizare si la noi in tara a unor excursii sigure derulate intr-o perfecta comunicare intre organizatori, ghid si turisti. Pentru noi, succesul apartine oamenilor care au astfel de responsabilitati, a calitatii lor, a pregatirii lor si a daruirii fata de pozitia pe care o ocupa. Primiti, pentru toate acestea, multumirile noastre si interesul deschis de a fi si alta data alaturi de programele Dvs. Felicitari!

Fam. Viorela si Nicolae Anastasiu

16 April 2015