DAL TRAVEL este garantia ca atunci cand se planifica un seminar, o conferinta, un simpozion sau orice alt tip de eveniment, totul va fi impecabil si va decurge conform planului, minut cu minut.

DAL TRAVEL si-a castigat un renume binemeritat in organizarea de evenimente, dand dovada de un inalt profesionalism, calitatea serviciilor furnizate fiind recunoscuta si garantata atat pe plan national si international.

In organizarea evenimentelor, DAL TRAVEL lucreaza concertat cu beneficiarii actiunii, incepand cu generarea conceptului, continuand cu planificarea activitatii si sfarsind cu detaliile, asumandu-si coordonarea intregului eveniment.

Ca organizator profesionist de conferinte, oferim toata logistica planificarii evenimentului, variante pentru locatii, servicii de inregistrare (secretariat), daca este cazul, personal asistent pentru intreaga actiune, servicii de reclama si media, etc. In toate etapele, de la planificarea initiala pana la programarea detaliata sau pana la actiuni post-conferinta (excursii, mese festive, tururi tematice, etc. ), reprezentantii delegati ai agentiei DAL TRAVEL vor fi alaturi de beneficiarii actiunii non-stop.

Tinand cont de structura existenta pentru acest tip de evenimente:

  • contracte cu hoteluri (intern/extern) pentru asigurarea cazarilor
  • contracte cu spatiile special amenajate pentru derularea unor astfel de evenimente (intern/extern)
  • contracte cu firme de catering (intern/extern)
  • contracte cu firme de birotica, de publicitate
  • contracte cu firme de echipament tehnic, echipament de sonorizare si echipament de traducere simultana de ultima generatie
  • contracte cu diversi transportatori
  • personal specializat: traducatori autorizati, ghizi nterpreti, etc., departamentul de evenimente al agentiei de turism DAL TRAVEL, va garanteaza ca evenimentul respectiv va avea un impact deosebit, devenind o experienta placuta si memorabila pentru toti participantii

NU EZITATI! Apelati la departamentul de evenimente al agentiei DAL TRAVEL, un gest simplu, dar hotarator pentru afacerile dumneavoastra.