DAL Travel Exclusive Club

                  Clubul pasionatilor de calatorii

Regulament Oficial al Programului de Fidelitate

 

DAL Travel pretuieste fidelitatea!

Alege sa faci parte din DAL Travel Exclusive Club, calatoreste cu noi, acumuleaza puncte si beneficiaza de reduceri la circuitele DAL Travel achizitionate din agentia noastră!

Suntem de 19 ani pe piața de turism romaneasca datorita turistilor nostri care ne sunt loiali si care s-au convins de seriozitatea agentiei si calitatea exceptionala a circuitelor pe care le organizam. Prin acest program de loialitate dorim sa va recompensam sustinerea și increderea pe care ne-o aratati si sa va demonstram ca pentru noi sunteti cei mai importanti!

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL  SI  REGULAMENTUL  OFICIAL  AL  PROGRAMULUI  DE  FIDELITATE A CLIENTILOR

DAL Travel Exclusive Club - Programul  de  Fidelizate  DAL Travel este  organizat  si  desfasurat  de  catre SC DAL TRAVEL SRL, cu sediul in Bucuresti, str. George Enescu nr.33, sector 1, inregistrata la Registrul Cometrului sub nr. J40/6232/05.07.2000, Cod Unic de Inregistrare RO13168309, tel.021 319 70 63 / 0722 620 738, email contact@daltravel.ro, reprezentata de Daniela Nedelcu, in calitate de Director General (denumita in continuare "Organizatorul").

1.1. Prin  completarea si semnarea  formularului  de inscriere in DAL Travel Exclusive Club,  participantii  la  Programul  de Fidelitate  se  obliga  sa  respecte  Termenii  si  Conditiile  prezentului  Regulamentului  de Fidelitate DAL Travel (denumit in continuare „Regulament DAL Travel Exclusive Club”), potrivit prevederilor mentionate mai jos. Pentru  consultarea  sa,  Regulament DAL Travel Exclusive Club este pus gratuit la dispozitia oricarui participant la program, Regulamentul putand fi consultat in sediul DAL Travel, precum si pe site-ul Organizatorului, la adresa www.daltravel.ro.

1.2. Regulamentul oficial al DAL Travel Exclusive Club - Programul  de  Fidelitate  DAL Travel a fost adoptat la data de 13 noiembrie 2019 si este aplicabil incepand cu aceasta data tuturor membrilor inscrisi in Club sau care se vor inscrie in Club dupa aceasta data.

1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament DAL Travel Exclusive Club, cu mentiunea ca eventualele modificari vor intra in vigoare numai dupa ce vor fi anuntate public.

SECTIUNEA 2. DURATA PROGRAMULUI

2.1. Programul  de  Fidelitate  DAL Travel Exclusive Club are o  durata  nedeterminata.  SC DAL TRAVEL SRL are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea acestui Program. Orice instiintare referitoare la incetarea Programului va fi comunicata pe site-ul  www.daltravel.ro,  cu  cel  putin  15 (cincisprezece) zile inainte de data incetarii efective a Programului. Programul  se  va  desfasura  in  conformitate  cu  prevederile  prezentului  Regulament  DAL Travel Exclusive Club.

SECTIUNEA 3. CONDITII DE PARTICIPARE

3.1. Poate fi membru al DAL Travel Exclusive Club orice persoana fizica care are domiciliul stabil in Romania si care a implinit varsta de 18 ani. Participarea  la  acest  Program  se  poate  realiza  numai  prin  completarea  si  semnarea formularului  de  inscriere.  Formularul  de  inscriere  este  disponibil in sediul DAL Travel din Bucuresti, str. George Enescu nr.33, sector 1.

3.2. Participantul  la  Program  trebuie  sa  ofere  toate  datele  pentru  completarea  integrala  a formularului  de  inscriere,  iar  acestea  sa  fie  reale.  Toate  campurile  formularului  sunt obligatorii.  Aceste  campuri  sunt  referitoare  la: nume,  prenume,  localitate,  strada,  numar, bloc, scara, apartament, judet, cod postal, telefon mobil, email, data, semnatura participant. Formularul nesemnat de catre participant sau continand date incomplete nu este considerat ca fiind  un  formular  valid, fapt  ce  atrage  dupa  sine  imposibilitatea  emiterii  cardului  de fidelitate .

3.3. Un membru DAL Travel Exclusive Club nu poate beneficia de acumularea de puncte sau de reduceri daca  achizitioneaza servicii turistice DAL Travel prin intermediul agentiilor revanzatoare.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL PROGRAMULUI

4.1. Prin inscrierea in DAL Travel Exclusive Club, in  urma  completarii  formularului  de  inscriere,  participantul devine oficial client fidel al DAL Travel si primeste un card de fidelitate pe care poate acumula puncte, care ulterior se pot transforma in reduceri pentru circuitele DAL Travel.

4.2. Formularul de inscriere se completeaza si se preda agentilor de turism DAL Travel pentru introducerea datelor in sistem si emiterea cardului. Formularul nesemnat sau continand date incomplete nu este valid, ceea ce atrage dupa sine neemiterea cardului.

4.3. Sunt 4 categorii de carduri, care se pot obtine progresiv prin acumularea de puncte de fidelitate. Punctele primite sunt calculate la  valoarea  serviciului/ produsului achizitionat.:

  1. Welcome – oferit la cerere si dupa completarea formularului de inscriere oricarei persoane care il solicita
  2. Pasionat – emis automat la acumularea unui nr. de 25 de puncte
  3. Expert  - emis automat la acumularea unui anumit nr. 100 puncte
  4. VIP – emis automat la acumularea unui anumit nr. de puncte 300 puncte

4.4. Punctele se vor acumula astfel: 1 punct la fiecare 100 euro cheltuiti pentru servicii/produse DAL Travel fara a include taxele de aeroport, acolo unde este cazul;

4.5. Fiecare categorie de card ofera beneficii diferite detaliate dupa cum urmeaza:

Beneficiu

WELCOME

PASIONAT

EXPERT

V.I.P.

Valoare punct reducere

1 euro (1%)

2 euro (2%)

3 euro (3%)

4 euro (4%)

Inscriere in club

3 puncte cadou la inscriere

x

x

x

Ziua de nastere

x

5 puncte cadou / 10 euro

5 puncte cadou / 15 euro

5 puncte cadou / 20 euro

Recomandare directa turisti noi

5 puncte /

5 euro

5 puncte /

10 euro

5 puncte /

15 euro

5 puncte /

20 euro

Testimoniale

3 puncte / 3 euro

2 puncte / 4 euro

2 puncte / 6 euro

2 puncte / 8 euro

Oferte exclusive / dedicate

x

da

da

da

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.6. Valoarea punctului de reducere, procentul discountului oferit poate fi modificat de catre Organizator; noile valori vor  fi afisate in timp util in Regulamentul in vigoare si va fi adus la cunostinta celor interesati.

4.7. Posesorul de card de fidelitate care, inainte de achizitionarea serviciului / produsului DAL Travel nu preda cardul spre  scanare  agentului de vanzare,  nu  va  putea  beneficia  de  acordarea  acestor discounturi. Cardul  de  fidelitate  nu  permite  oferirea discountului  intr-un  moment  ulterior achizitionarii serviciului/ produsului.

4.8. Cardul poate fi utilizat numai de catre titularul cardului; acest card nu este transmisibil.

4.9. Cardul poate fi folosit doar daca titularul cardului este si beneficiarul circuitului.

4.10. Cardul nu este un mijloc de plata, iar punctele acumulate nu pot fi preschimbate in bani.

4.11. Emitentul poate anula cardul sau punctele daca se dovedeste ca punctele au ajuns neregulamentar pe card.

4.12. Falsificarea cardului se pedepseste conform Legii.

SECTIUNEA 5. ACUMULAREA SI UTILIZAREA PUNCTELOR

5.1. Programul de fidelizare ofera posibilitatea acumularii de puncte prin cumpararea de servicii / produse DAL Travel

5.2. Punctele acumulate acorda drepturi la reduceri la circuite, sau continuarea acumularii de puncte punctele constituie baza emiterii unui card superior si obtinerea unei reduceri procentuale mai ridicate.

5.3. Reducerea obtinuta prin acumularea punctelor este rotunjita (fara zecimale).

5.4. Punctele acumulate pe Cardul de Fidelitate DAL Travel Exclusive Club pot fi folosite oricand de posesorul cardului la plata facturii sale, ca si reducere.

5.5. In momentul achizitionarii unui pachet turistic, posesorul poate opta pentru o singura varianta acumularea de puncte sau acordarea unei reduceri.

5.6. Pentru pachetele turistice in lei numarul de puncte se va calcula la cursul BNR din ziua inscrierii.

5.7. Nu se aloca puncte noi in urma sumelor achitate cu punctele accumulate pe Cardul de Fidelitate DAL Travel Exclusive Club.

5.8. Cardul de fidelitate este valabil nelimitat, acumularea si preschimbarea de puncte in reduceri fiind posibila intr-un numar si pe o perioada limitata (maxim 36 luni de la acumulare).

SECTIUNEA 6. CARDURILE DETERIORATE, PIERDUTE SAU FURATE

6.1. Cardul reprezinta proprietatea S.C DAL TRAVEL S.R.L.

6.2. In cazul in care un card DAL Travel Exclusive Club s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, posesorul trebuie sa anunte DAL Travel. Participantul al carui card s-a deteriorat, precum si participantul care si-a pierdut cardul sau caruia acesta i-a fost furat, are dreptul la un nou card. Primirea unui nou card se realizeaza in termen de maxim 10 (zece) zile lucratoare de la data anuntarii deteriorarii, pierderii sau furtului cardului.

6.3. DAL Travel nu isi asuma nici o responsabilitate pentru eventualele daune rezultate din pierderea, distrugerea sau furtul Cardului de Fidelitate.

6.4. La aparitia unor suspiciuni, agentii de vanzare DAL Travel pot verifica corectitudinea datelor cerand prezentarea cardului si verificand identitatea participantului. In urma verificarilor, emitentul isi rezerva dreptul de a anula cardul folosit neregulamentar.

SECTIUNEA 7. FUNCTIONAREA SERVICIULUI DE RELATII CU CLIENTII

7.1. Posesorii   de   card   de   fidelitate   pot   obtine   orice   informatii   referitoare   la   functionarea Programului de Fidelitate si folosirea cardului, consultand Regulamentul de Fidelitate in sediul DAL Travel, precum si pe site-ul Organizatorului, la adresa www.daltravel.ro.

7.2. Titularul  cardului  trebuie  sa  anunte  fara  intarziere  agentii de vanzari  DAL Travel  de  orice schimbare a informatiilor personale, inclusiv modificarile de adresa. In scopul protejarii datelor personale ale participantilor la Programul de Fidelitate, agentii de vanzari DAL Travel va solicita anumite informatii pentru a stabili identitatea clientului.

SECTIUNEA 8. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

8.1. Prin semnarea formularului de inscriere la Programul de Fidelitate, participantul isi exprima consimtamantul  expres  pentru  inscrierea  datelor  cu  caracter  personal  in  baza  de date a SC DAL TRAVEL SRL, precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de  beneficii  conform  politicii  SC DAL TRAVEL SRL,  respectiv  in  scopuri  statistice, pentru  actiuni  de  marketing  direct,  precum  si  pentru  a  primi  materiale  informative  despre serviciile si programele oferite.

8.2. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SC DAL TRAVEL SRL se va realiza in conformitate cu legislatia in vigoare pentru protectia persoanelor cu privire  la  prelucrarea  datelor  cu  caracter  personal.

8.3. Datele pot fi folosite numai de catre S.C. DAL TRAVEL S.R.L si de catre partenerii contractuali ai acesteia.