• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

City Break

218 EUR
Praga este un oraş în care abundă obiectivele turistice şi locurile frumoase ce aşteaptă să fie explorate de vizitatori. Oraşul are farmecul său aparte indiferent de perioada anului în care alegeţi să-l vizitaţi.  Castelul Praga (Prazsky hrad) reprezintă cel mai mare complex medieval din Europa având 570 metri lungime şi o suprafaţă de 7,28 de hectare şi reprezintă atracţia cea mai importantă din Praga.

Din cadrul complexului fac parte: Catedrala Sfântul Vitus (cel mai important punct de reper din oraş unde puteţi vizita turnurile, muzeul şi galeriile de artă), Golden Lane, Palatul Lobkowicz şi biserica Sfântul George. Castelul a reprezentat reşedinţa regilor, împăraţilor şi preşedinţilor Republicii Cehe. 

Golden Lane, această stradă mică (Zlata Ulicka) deţine 11 căsuţe istorice construite chiar în interiorul arcurilor zidurilor castelului unde sunt expuse armura şi textile medievale, precum şi suveniruri. Centrul vechi (Staromestske nămeşti) - toate clădirile din centrul vechi datează din sec al XI-lea.
Perioada
21.03 - 26.10.2019
152 EUR

Construit pe ruine antice, oraşul Atena este cunoscut atât că leagănul clasic al civilizaţiei europene, cât şi ca un oraş modern, plin de viaţă. Stânca sacră a Atenei găzduieşte templele considerate drept cele mai importante monumente ale lumii, deoarece au influenţat arhitectura întregii omeniri de-a lungul timpului. Aceste adevărate opere de artă au fost construite la sfârşitul secolului 5 i.Hr., când în timpul domniei lui Pericle, Atena antică îşi cunoştea apogeul. Templele sunt decorate cu sculpturi deosebite ale zeilor şi au fost construite în cinstea Atenei, zeiţa patroană a oraşului.

Perioada
21.03 - 26.10.2019
196 EUR
Perioada
21.03 - 26.10.2019
de la 237 EUR

Madrid, capitala Spaniei, este un oraş plin de viaţă pe toată durata anului. Indiferent de momentul când te decizi să-l vizitezi, vei putea profita de splendida arhitectură a oraşului, de muzeele bogate în colecţii şi de pieţele animate sau, de ce nu, poţi participa la celebrele lupte cu tauri.

Perioada
27.03 - 01.12.2019
de la 311 EUR

Oraşul Barcelona, capitala regiunii Catalonia este un oraş sub puternica impresie a operei lui Antoni Gaudí. Barcelona are de oferit turiştilor care îi calcă pragul o mulţime de obiective turistice. Pe lângă operele sale arhitecturale bine cunoscute în întreaga lume, Barcelona este cu siguranţă o destinaţie de vacanţă ideală şi datorită plajelor sale la Marea Mediterană. Partea veche a oraşului Barcelona este una dintre cele mai frumoase şi romantice din întreaga Europă.

Străzile înguste şi magazinele vă invită la o plimbare prin împrejurimi pentru a cunoaşte fiecare particică a acestei zone. Acum e momentul să cumpăraţi bilete de avion spre Barcelona. Nu mai amânaţi o vacanţă de vis!

Perioada
27.03 - 26.10.2019
213 EUR

Munchen este capitala Bavariei şi este oraşul care găzduieşte în fiecare an festivalul faimos în toata lumea, Oktoberfest. 

Situat în sudul Germaniei, lângă Munţii Alpi, acest minunat oraş este vechi de peste 800 de ani. Uimitorul amestec de clasic şi modern în arhitectura clădirilor creează o ambianţă vibrantă, încântătoare. Grădina Engleză este cel mai mare parc  urban, Grădina zoologică  "Tierpark Hellabrunn", cea mai mare din lume, cuprinde aproximativ  460 de specii, Parcul olimpic, Muzeul BMW, Opera de stat bavareză, studiourile de film sunt doar câteva dintre atracţiile oraşului.

Perioada
04.04 - 10.10.2019
423 EUR

Nisa nu este doar o destinatie turistica, ci de-a dreptul o escala in ``Tara bunului gust si a vacantei perfecte``, unde o data ajunsi ne dorim ca timpul sa stea in loc. Cu o arhitectura frumoasa, muzee, cafenele, piete mari si nu in ultimul rand plaja, Nisa este orasul francez ce concureaza cu Paris in toate. Fiecare turist care ajunge in aceste locuri este fascinat de imbinarea perfecta intre versantii muntosi pe care sunt amplasate cladiri splendide si multitudinea de mici porturi unde stationeaza yachturile, barcile pescarilor si navele de croaziera.  Un sejur la Nisa este intodeauna unul de vis, poti incepe cu o plimbare pe renumita Promenade des Anglais, vestita artera de-a lungul plajei din centrul Nisei. De-a lungul promenadei s-au construit cladiri impresionante, adevarate palate transformate in hoteluri de lux, etc.  
Ca orice oras ce se respecta, Nice are foarte multe piete si piatete. O astfel de piateta este Place Massena, principala piateta a orasului. Este inconjurata de cladiri in stil italienesc, de culoarea ocrului, palmierii si fantaniile intregind peisajul . Este adeseori folosita pentru concerte, in timpul festivalului de vara.

Perioada
05.04 - 25.10.2019
383 EUR
Oraşul a fost în aşa fel construit, încât 101 kilometri de canale înconjoară partea interioară a oraşului. În Amsterdam, poţi face cumpărături în marile centre comerciale, dar şi în micile boutiquri, te poţi bucura de savoarea unei cafele într-o atmosferă intimã în renumitele puburi şi cafenele, te poţi plimba prin minunatele grãdini publice sau dacã eşti obosit poţi porni într-o croazierã pe canalele Amsterdamului, unde cu siguranţă vei admira faţadele clãdirilor şi renumitele case plutitoare ale acestui oraş.
Perioada
05.04 - 25.10.2019
240 EUR
Perioada
05.04 - 25.10.2019