• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacante Italia 2019

Sejururile în Italia îți oferă posibilitatea de a descoperi cele mai frumoase peisaje naturale și antropice din Europa. Diversitatea peisajelor italiene îți oferă numeroase posibilități: poți explora zonele muntoase vulcanice - Etna și Vezuviu, te poți relaxa pe plajele intime și însorite ale Sardiniei sau poți admira căsuțele colorate ale coastei amalfitane din Sorrento.

O vacanță în Italia îți oferă un mix magic de cultură, plaje și peisaje capabile să farmece orice călător.

Sicilia este o destinație pentru peisaje naturale de o frumusețe ce-ți taie răsuflarea. Sutele de cratere și zecile de văi vulcanice din rezervația Etnei alternează cu peisajele costiere fabuloase ale Taorminei, mic orășel medieval de o frumusețe remarcabilă, vizibil imediat ce treci de plajele azurii din apropiere de Isola Bella. Pentru peisaje siciliene autentice, vizitează și satul pescăresc Marzamemi din apropiere. Pentru vestigii și situri arheologice, nu rata Syracuse.

Alege Sardinia pentru cele mai frumoase plaje cu nisip alb și ape turcoaz – smarald, dar mai ales pentru caleidoscopul cultural și culinar.

Sorrento de pe Coasta Amalfitană este una din cele mai populare destinații de vacanță în Italia și oferă cel mai spectaculos traseu turistic din Europa - drumul dintre Sorrento, Positano, Amalfi și Ravello. Sorrento oferă un mix atrăgător între obiective culturale, peisaje extraordinare, date și de proximitatea vulcanului Vezuiviu, și vacanță însorite la plajă.  

Oferte vacanta Italia 2019

de la 650 EUR

Sardinia este a doua insula ca marime din Marea Mediteraneana, situata intre Spania, Italia, Tunisia si sudul Corsicii, caracterizata de o zona stancoasa si ascutita, cu plaje minunate de nisip foarte fin. O vacanţă în Sardinia este o experienţă unică deoarece această insulă rafinată este o destinaţie completă: un amestec magic de cultură, plaje şi peisaje care farmeca orice călător.  De la plaje cu nisip alb şi ape turcoaz – smarald la oraşe carismatice, văi împădurite şi porturi de poveste, frumuseţea vacanţei în Sardinia este dată de varietatea mare pe care o oferă. Sardinia este un caleidoscop de delicii culturale şi culinare. Ocupată pe rând de romani, genovezi şi catalani, principalele oraşe ale Sardiniei sunt o colecţie de comori italiene, spaniole şi baroce. Aceeaşi varietate caracterizează şi bucătăria sardă, de la pește şi fructe de mare, la pizza, paste şi vinuri fructate.  Situată în mijlocul Mării Mediterane, Sardinia este o insulă muntoasă, fără să aibă însă vârfuri foarte înalte, cu o mare varietate peisagistică. Marea are culori minunate în Sardinia şi un exemplu este faimoasa zona Costa Smeralda cu perla sa, Porto Cervo, al cărui port turistic este cel mai bine echipat din întreaga Mediterana. Printre minunile Sardiniei se număra compexele Nuragice (Nuraghi) împrăştiate pe tot teritoriul insulei. Sardinia îşi împarte gratiile atât turiştilor doritori de soare darnic şi plaje fantastice, navigatorilor de ocazie care îşi pot etala iahturile sau bărcuţele în porturi fițoase, montaniarzilor îndrăgostiţi de alpinism şi cărări de munte ascunse, dar mai ales acelora care caută comorile ascunse ale acestor locuri. 

Perioada
27.06 - 05.09.2019