• L-V: 9-18
  • S-D: inchis

Vacante Italia

Sejururile în Italia îți oferă posibilitatea de a descoperi cele mai frumoase peisaje naturale și antropice din Europa. Diversitatea peisajelor italiene îți oferă numeroase posibilități: poți explora zonele muntoase vulcanice - Etna și Vezuviu, te poți relaxa pe plajele intime și însorite ale Sardiniei sau poți admira căsuțele colorate ale coastei amalfitane din Sorrento.

O vacanță în Italia îți oferă un mix magic de cultură, plaje și peisaje capabile să farmece orice călător.

Sicilia este o destinație pentru peisaje naturale de o frumusețe ce-ți taie răsuflarea. Sutele de cratere și zecile de văi vulcanice din rezervația Etnei alternează cu peisajele costiere fabuloase ale Taorminei, mic orășel medieval de o frumusețe remarcabilă, vizibil imediat ce treci de plajele azurii din apropiere de Isola Bella. Pentru peisaje siciliene autentice, vizitează și satul pescăresc Marzamemi din apropiere. Pentru vestigii și situri arheologice, nu rata Syracuse.

Alege Sardinia pentru cele mai frumoase plaje cu nisip alb și ape turcoaz – smarald, dar mai ales pentru caleidoscopul cultural și culinar.

Sorrento de pe Coasta Amalfitană este una din cele mai populare destinații de vacanță în Italia și oferă cel mai spectaculos traseu turistic din Europa - drumul dintre Sorrento, Positano, Amalfi și Ravello. Sorrento oferă un mix atrăgător între obiective culturale, peisaje extraordinare, date și de proximitatea vulcanului Vezuiviu, și vacanță însorite la plajă.  

Oferte vacanta Italia 2018

1198 EUR
Apulia (numită în italiană Puglia) este o regiune situată între Marea Adriatică și Marea Ionică. La sud-vest, țărmurile sale sunt scăldate de apele Golfului Taranto (Marea Ionică), iar la nord, de valurile Adriaticii. Coastele Apuliei se întind de la localitatea Marina di Ginose din apropiere de Taranto și până la granițele provinciei Molise.

Cunoscută și că "Le Puglie" - forma de plural pentru Puglia -, denumirea italiană, regiunea Apulia are, de fapt, mai multe centre spirituale. Tocul cizmei peninsulei, Apulia este o regiune șarmantă ce poate fi vizitată în orice perioadă a anului și este agățată, într-un fel unic, în istorie, tradiții, arome și spiritualitate, trăite doar în mijlocul naturii vii, înconjurătoare.

Regiunea Apulia garantează un timp de calitate pentru turiștii de toate profilurile, de la cei ce se dau în vânt după istorie, până la amatorii de artă medievală sau Baroc, văzută în castelele aliniate de-a lungul coastei sau în micile reședințe din interior, locurile unde prind viață capodoperele artizanale. Pentru cei interesați de tradiție și folclor, faimoasele "sagre" (festivaluri de muzică populară) au loc pe toată durata verii, în întreaga regiune.

Bari, capitala regiunii Puglia, este port şi centru universitar de renume. El se află la malul Mării Adriatice şi se mândreşte cu o arhitectură de excepţie, biserici impunătoare, o faleză încântătoare şi un centru istoric fascinant, cu străzi înguste şi şerpuite, în care se află şi un castel.
Perioada
26.05 - 03.09.2018