• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacante Italia 2019

Sejururile în Italia îți oferă posibilitatea de a descoperi cele mai frumoase peisaje naturale și antropice din Europa. Diversitatea peisajelor italiene îți oferă numeroase posibilități: poți explora zonele muntoase vulcanice - Etna și Vezuviu, te poți relaxa pe plajele intime și însorite ale Sardiniei sau poți admira căsuțele colorate ale coastei amalfitane din Sorrento.

O vacanță în Italia îți oferă un mix magic de cultură, plaje și peisaje capabile să farmece orice călător.

Sicilia este o destinație pentru peisaje naturale de o frumusețe ce-ți taie răsuflarea. Sutele de cratere și zecile de văi vulcanice din rezervația Etnei alternează cu peisajele costiere fabuloase ale Taorminei, mic orășel medieval de o frumusețe remarcabilă, vizibil imediat ce treci de plajele azurii din apropiere de Isola Bella. Pentru peisaje siciliene autentice, vizitează și satul pescăresc Marzamemi din apropiere. Pentru vestigii și situri arheologice, nu rata Syracuse.

Alege Sardinia pentru cele mai frumoase plaje cu nisip alb și ape turcoaz – smarald, dar mai ales pentru caleidoscopul cultural și culinar.

Sorrento de pe Coasta Amalfitană este una din cele mai populare destinații de vacanță în Italia și oferă cel mai spectaculos traseu turistic din Europa - drumul dintre Sorrento, Positano, Amalfi și Ravello. Sorrento oferă un mix atrăgător între obiective culturale, peisaje extraordinare, date și de proximitatea vulcanului Vezuiviu, și vacanță însorite la plajă.  

Oferte vacanta Italia 2019