• L-V: 9-18
 • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Sejur Thailanda Bangkok - Phuket 7 nopti | Oferta Speciala Qatar Airways de la 1290€

incepand cu 1290 EUR
rezerva online
Vezi informatii detaliate despre preturi si perioade
 • Sejur Thailanda Bangkok - Phuket 7 nopti | Oferta Speciala Qatar Airways de la 1290€
 • Sejur Thailanda Bangkok - Phuket 7 nopti | Oferta Speciala Qatar Airways de la 1290€
Sejur Thailanda Bangkok - Phuket 7 nopti | Oferta Speciala Qatar Airways de la 1290€ Sejur Thailanda Bangkok - Phuket 7 nopti | Oferta Speciala Qatar Airways de la 1290€

Bangkok - Phuket



ATRACTIILE VACANTEI:


Orasul Antic Ayutthaya – tur de o zi
In cadrul acestei excursii de o zi veti avea ocazia sa explorati orasul antic Ayutthaya cu toate splendorile acestuia dar si sa va relaxati la bordul unei ambarcatiuni intr-o plimbare pe raul Chao Phraya.  
Prima parte a zilei va fi destinata vizitarii orasului antic Ayutthaya, obiectiv turistic aflat pe lista Patrimoniului Mondial al UNESCO. Vechea capitala a Regatului Thailandei, cunoscut in acele vremuri ca Regatul Siamului, este cu adevarat o experienta de neuitat care va vraji cu numeroasele sale temple, manastiri, palate si ruine budiste. Ziua se va incheia cu o plimbare pe raul Chao Phraya, ocazia perfecta pentru a va bucura de peisajul pitoresc al locului.
Tarif estimat: 55 Euro / persoana

Marele Palat Regal si Templele Bangkok-ului
In cadrul acestui tur cultural de o jumatate de zi veti descoperi bogatiile regale si spirituale ale Bangkokului, vizitand Marele Palat Regal – o capodopera arhitecturala ce a gazduit resedinta regilor Siamlui, dar si minunatele temple Wat Pho si Wat Traimit.
Marele Palat Regal este un mini – oras regal situat pe malurile raului Chao Praya si cuprinde zeci de cladiri, curti, sali, temple,pagode si gradini. Piesa centrala a acestui complex o reprezinta Templul lui Buddha de Smarald, unde se afla o statueta a lui Buddha de 45 de cm ce a fost sculptata intr-o bucata de jad translucid.
Al doilea templu – Templul Wat Pho – unul dintre cele mai vechi temple din Bangkok, este locul unde veti admira renumita statueta a lui Buddha Inclinat, o statueta de peste 46 m lungime si 15 m inaltime. Ultima oprire va fi  la Templul Wat Trimit – cunoscut si sub numele de Templul lui Buddha de Aur – unde veti putea admira faimoasa statueta de aur a lui Buddha, o statueta inalta de 3 metri realizata  in stil Sukhothai,din peste 5.5 tone de aur.
Tarif estimat: 47 Euro / persoana


Ziua 1: Bucuresti – Doha - Bangkok

Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways,de unde se va pleca spre Bangkok. Intalnire cu reprezentantul local, veti fi transferati la hotelul ales.

Ziua 2: Bangkok
In aceasta zi veti merge intr-o excursie de grup cu ghid vorbitor de limba engleza, pentru a descoperi cele mai frumoase temple ale capitalei Thailandei.
In cadrul acestui tur de o jumatate de zi veti descoperi adevarata esenta a culturii si religiei din Regatul Thailandei vizitand trei dintre cele mai emblematice temple ale acestei tari. Prima oprire – Templul Wat Trimit – cunoscut si sub numele de Templul lui Buddha de Aur – unde veti putea admira faimoasa statueta de aur a lui Buddha, o statueta inalta de 3 metri realizata in stil Sukhothai,din peste 5.5 tone de aur.
Al doilea templu – Templul Wat Pho – unul dintre cele mai vechi temple din Bangkok, este locul unde veti admira renumita statueta a lui Buddha Inclinat, o statueta de peste 46 m lungime si 15 m inaltime care ilustreaza trecerea lui Buddha in nirvana.
Ultima oprire – Templul Wat Benchamabophit – cunoscut sub numele de Templul de Marmura – este o manastire construita in secolul al XIX – lea din marmura italiana din Carrara care gazduieste una dintre cele mai frumoase statuete ale lui Buddha din intreaga tara.

Ziua 3: Bangkok
Zile libere dedicate explorarii orasului Bangkok si a principalelor obiective turistice pe care acesta le ofera vizitatorilor sai. Printre principalele atractii turistice care va vor dezvalui frumusetea capitalei Thailandei, se numara: Templul Zorilor, Templul lui Buddha, Templul de Marmura, Palatul Vimanmek, Piata Chatuchak, Templul Suthat, Templul Dragonului de Lotus, Muzeul Suvacvatic Siam, Palatul Chitralada, Templul Loha Prasat, Fortul Mahakan, Piata Or Tor Kor, Templul lui Buddha de Aur, Gradina Regala Saranrom.
Puteti alege una dintre excursiile optionale disponibile local: excursia pentru vizitarea Marelui Palat Regal si a Templelor din Bangkok sau excursie de o zi la Orasul Antic Ayutthaya.

Ziua 4: Bangkok - Phuket
Transfer la aeroport pentru zborul intern Bangkok – Phuket. Transfer la hotel.

Zilele 5 - 7: Phuket
Zile libere dedicate relaxarii pe minunatele plaje din Phuket, plaje renumite pentru nisipul incredibil de alb si pentru apele turcoaz ideale pentru pasionasii de scufundari si snorkeling.

Ziua 8: Phuket – Doha – Bucuresti
Transfer la aeroportul din Phuket pentru plecarea spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways QR 843 (08:55 – 12:15). Ultimul segment de zbor, spre Bucuresti, se va efectua cu Qatar Airways, zborul QR 219 (15:30 – 20:35).

Tarife

de la 1290 euro / persoana / sejur

TARIF:
de persoana in camera dubla
BANGKOK  
Optiune 1
Optiune 2 Optiune 3
Categorie hotel 4* superior 5*  5*
Hotel Centara Watergate Pavilion Radisson Blu Plaza Radisson Blu Plaza Bangkok
Tip Camera Standard room Deluxe Room   Deluxe room
Tip Masa Mic dejun Mic dejun Mic dejun
       
 
PHUKET Optiune 1
 
Optiune 2
 
Optiune 3
 
Categorie hotel 4* 4* superior  5*
Hotel Centara Sea View Khao Lak Novotel Phuket Kamala Beach Phuket Marriott
Tip Camera Standard Room Standard Room Standard Room
Tip Masa Mic dejun Mic dejun Mic dejun
 
TARIF SPECIAL:
  Optiune 1
 
1.290 Euro
Optiune 2
 
1.390 Euro
Optiune 3
 
1.490 Euro

Servicii

Include

 • transport international aerian pe rutele: Bucuresti – Doha – Bangkok;  Phuket – Doha – Bucuresti, cu compania aeriana Qatar Airways
 • transport local aerian pe ruta Bangkok - Phuket
 • taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intercontinentale:
 • transfer aeroport – hotel - aeroport
 • 7 nopti de cazare in hotelul ales  
 • mesele mentionate in program: mic dejun
 • asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

Nu include

 • taxe de iesire de pe aeroporturi, numai daca se aplica
 • taxa viza
 • alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
 • bacsisuri: se refera si la excursiile optionale
 • excursii optionale
 • minibar

Observatii

CONDITII DE INSCRIERE – OFERTA SPECIALA QATAR AIRWAYS: 
 • Perioada vanzari: 8 - 14 iulie 2019
 • Perioada calatorii: 21 iulie 2019 - 31 martie 2020
 • Oferta este valabila pentru curse operate de Qatar Airways cu plecare de la Bucuresti catre destinatiile mentionate mai sus, cu tranzit in Doha.
 • Se aplica perioade restrictionate pentru calatorii la aceste tarife. Va rugam verificati regulile tarifare complete la momentul rezervarii.
 • Tarifele afisate sunt valabile pentru un adult, pentru calatorii dus-intors in cabina Economy.
 • Tarifele afisate sunt cele mai mici tarife disponibile intr-un interval de 6 luni de la momentul afisarii lor. Acestea includ toate taxele si comisioanele aplicabile.
 • Tarifele afisate depind de disponibilitatea in clasele tarifare aferente. Este posibil ca acestea sa nu fie disponibile in perioadele de varf pentru calatorii.
 • Tarifele afisate sunt supuse achizitiei in avans. Cu cat biletele sunt cumparate mai din timp fata de momentul calatoriei, cu atat tarifele sunt mai mici.
 • Tarifele afisate sunt valabile pentru plata imediata a unui avans de minim 50% din valoarea totala a pachetului. Diferenta pana la suma integrala se va achita pana cu 30 zile inainte de inceperea calatoriei.
 • Se aplica limite de sedere minima si maxima la destinatie. Va rugam verificati regulile tarifare complete la momentul rezervarii.
 • Biletele nu pot fi transferate sau andorsate.
 • Pentru modificari si anulari va rugam verificati regulile tarifare complete la momentul rezervarii.
 • Oferta supusa si altor termeni si conditii. Va rugam verificati regulile tarifare complete la momentul rezervarii.
 
Conditii cAlAtorie In THAILANDA:
 • Acte necesare: pasaportul electronic sau pasaportul simplu valabil cel putin 6 luni de la data incheierii calatoriei; nu se accepta pasaportul temporar
 • : pentru o perioada de sedere de maxim 15 zile este necesara o viza de intrare in tara care se obtine la sosirea pe aeroport. Pentru o sedere mai lunga, viza se poate obtine de la Ambasada Regatului Thailandei la Bucuresti. (Cost viza: 50 Euro)
 • Moneda: Moneda locala este bahtulthailandez (THB), 1 THB = 0.0314 USD
 • Vaccinuri: in mod normal, pentru aceasta destinatie nu este necesara efectuarea vreunui vaccin. Pentru informatii suplimentare consulasi medicul de specialitate
 
OBSERVATII:
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de  a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
 - cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu  regulile hoteliere specifice  fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este   precizat in program
- numarul locurilor cu reducere in cazul ofertelor speciale este limitat, pentru perioada de calatorie mentionata de valabilitate;     
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati  de ghidajul acestora
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada  si evenimente politice neprevazute, greve etc.
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti; d) insotitorii minorului sunt obligati sa aiba certificatul de nastere in original al copilului minor, aditional pasaportului si/sau cartii de identitate
- copiii au nevoie de pasaport individual
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
- pentru posesorii de pasapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesara obtinerea vizei de la ambasada din Bucuresti; in cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, asigurare medicala, cheltuielile agentiei
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul  document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »

Testimoniale

Ți-a plăcut în vacanță? Povestește-ne cum a fost!

Oferte similare:

Detaliile ofertei
Destinatie:
Durata:
Mese:
Tip vacanta:
Data plecare: