3240 EURO + 2730 USD Vezi detalii
20.12.2023
05.01.2024
17 zile
Vandut
Panama City – Quito – Monumentul Ecuatorial – Cotopaxi – Riobamba – Deșertul Palmira – Ingapirca – Cuenca – Guayaquil – Galapagos: Insula Baltra – Insula San Cristobal – Insula Lobos – Insula Santa Cruz – Insula Seymour
14 poze


Top obiective

Artă şi arhitectură

Ruinele vechiului oraş Panama La Vieja
„Casco Antiguo”
Clădirile cu arhitectură colonială mixtă
Piaţa Franceză
Biserica Guapulo
Gran Colombia Avenue
San Juan Mirador
Piaţa Independenţei
Palatul Guvernului
Palatul Arhiepiscopal
Statuia Mareşalului Sucre
Bisericii Iezuite La Compañía
Biserica San Francisco
Statuia Fecioarei Maria
Monumentul Ecuatorial
Muzeul Sucre
Cartierul vechi Las Penas
Malecon 2000
Palacio Municipal
Mercado Artesanal

Natură şi Peisaje

Cotopaxi
Vârful Pancecillo
„Magistrala Vulcanilor”
Laguna Limpiopungo
Piața San Sebastian
Casa Moderației
Piața de Flori
Catedrala
Curtea de Justiție
Palatul Municipal
Palatul Guvernatorului
Biserica El Sagrario
Insula Baltra
Parcul Naţional Galapagos
Insula San Cristobal
Idilica plajă Playa Ochoa
Insula San Cristobal
Insula Santa Cruz
Plajă din Galapagos, Tortuga Bay
Insula Lobos
Insula Bartolome
Parque Central
Tranzit Canalului Panama
Croaziera pe canal
Râul Chagres se varsă în Canalul Panama
Lacul Miraflores
Marina Flamenco
Golful Panama
Amador Causeway
Insulele Causeway

Tradiţii şi evenimente

Atelier de pălării de Panama
Ferma de cacao și produsele lactate

Experienţe şi Distracţii

Dansuri folclorice
Centrul de Interpretare al Trenului Anzilor
Snokerling cu pinguini, ţestoase marine şi peşti tropicali


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  20.12.2023

  Bucureşti – Paris – Panama City

  • Transport Avion, autocar
  • Cazare Hotel Evenia 5* (sau similar 5*)
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:00 (în faţa biroului de îmbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 1089 (06:00 / 08:25), de unde se va pleca spre Panama City cu zborul AF 474 (13:50 / 19:15). Întâlnire cu reprezentantul local şi transfer pentru cazare la Hotel Evenia 5* (sau similar 5*).
 • 2
  21.12.2023

  Panama City

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Evenia 5* (sau similar 5*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Ruinele vechiului oraş Panama La Vieja
   Zona „Casco Antiguo”
   Piaţa Franceză
   Biserica cu Altarul de Aur
  Mic dejun. Tur panoramic al oraşului Panama City, cel mai mare oraş al ţării, cu peste 1 milion de locuitori, oraş modern, situat de-a lungul Coastei Pacificului, un amestec între Spania veche şi America din prezent, oraş aflat în plină ascensiune, supranumit Dubaiul Americii Latine. Din anul 1999, când Panama a câștigat controlul total asupra canalului care face legătura între Atlantic şi Pacific, ţara şi-a pus speranţele în turism şi în investiţiile internaţionale. Vom vedea ruinele vechiului oraş Panama La Vieja, după care vom explora zona „Casco Antiguo”, listată în Patrimoniul Mondial UNESCO, care păstrează clădiri din anul 1673, renovate impecabil cu ocazia celebrării Centenarului Canalului Panama. Vom admira clădirile cu arhitectură colonială mixtă, spaniolă, italiană şi franceză, biserici și monumente, care crează o atmosferă elegantă de care ne vom bucura în timpul turului. Ne vom opri în Piaţa Franceză și vom putea intra în biserica în care se află Altarul de Aur, care a supraviețuit distrugerii piratului Morgan. Opţional, cină la un restaurant tradiţional însoţită de un spectacol folcloric cu muzică şi dansuri panameze. Cazare la Hotel Evenia 5* (sau similar 5*).
 • 3
  22.12.2023

  Panama City – Parcul Național Gamboa – Panama City

  • Cazare Hotel Evenia 5* (sau similar 5*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Excursie la Parcul Național Gamboa cu dejun:
   Tribul Embera
   Plimbare cu barca pe Canalul Panama
  Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale sau opțional, excursie în Parcul Național Gamboa, unde veți putea face o plimbare cu barca, prilej cu care veți vedea maimuțe, iguane, leneși, crocodili, păsări caracteristice acestei zone. Veți vizita apoi tribul Embera pentru a vedea viața lor de zi cu zi, veți putea admira obiectele tradiționale create de ei și veți fi martori ai dansurilor tradiționale. Veți merge cu barca pe Canalul Panama având posibilitatea de a vedea de aproape imensele barje care îl traversează. Întoarcere în Panama City pentru cazare la Hotel Evenia 5* (sau similar 5*).
 • 4
  23.12.2023

  Panama City – Quito

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel Mercure Alameda 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Ecluza Miraflores
   Canalul Panama
  Mic dejun. Ne vom deplasa la aeroport pentru zborul spre Quito, cea mai veche capitală sud-americană, oraş fondat în anul 1534 pe ruinele unei vechi așezări incaşe, situat la 2.800 m altitudine, primul oraş din lume intrat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Aşezat la poalele vulcanului Pichincha, într-o vale mănoasă a Anzilor, păstrează aparenţa unui oraş colonial construit pe principiul unei pieţe centrale înconjurată de piaţete, grădini şi străduțe înguste pavate cu piatră. Arhitectura spaniolă în stilul baroc, caracteristică oraşului, este prezentă prin numeroase clădiri importante precum catedrala din sec. al XVII-lea, dar și prin alte biserici şi mănăstiri străvechi. Întâlnire cu reprezentantul local și transfer pentru cazare în Quito la Hotel Mercure Alameda 4* (sau similar 4*)
 • 5
  24.12.2023

  Quito – Monumentul Ecuatorial – Cotopaxi

  • Transport Autocar
  • Cazare Pitoreasca Hacienda La Cienega 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Biserica Guapulo
   Gran Colombia Avenue
   San Juan Mirador
   Piaţa Independenţei
   Palatul Guvernului
   Palatul Arhiepiscopal
   Statuia Mareşalului Sucre
   Bisericii Iezuite La Compañía
   Biserica San Francisco
   Vârful Pancecillo
   Statuia Fecioarei Maria
   Monumentul Ecuatorial
   Muzeul în aer liber Ini Nan
   „Teleferico”
   „Magistrala Vulcanilor”
   Cotopaxi
  Mic dejun. Dimineaţa va debuta cu turul panoramic al oraşului Quito, care va include Biserica Guapulo, Gran Colombia Avenue, San Juan Mirador, de unde vom avea o minunată privelişte asupra oraşului, Piaţa Independenţei, de unde vom putea admira Catedrala, Palatul Guvernului, Palatul Arhiepiscopal şi statuia Mareşalului Sucre. Turul va continua cu vizitarea Bisericii Iezuite La Compañía, unul dintre cele mai bogate şi mai impresionante temple din America de Sud, un exemplu magnific de abilitate artistică a artizanilor ecuadorieni, care se reflectă în numeroase picturi şi basoreliefuri ale faimoasei Şcoli de Artă din Quito şi în sculpturile sofisticate ale altarelor, acoperite în întregime cu foiţe din aur. Vom vizita apoi Biserica San Francisco, construită în sec. al XVII-lea, după care vom urca pe Vârful Pancecillo, un „deal” de origine vulcanică, cu înălţimea de 3.000 m, unde se află statuia Fecioarei Maria. Ne vom deplasa în continuare către Monumentul Ecuatorial, situat la latitudinea de 00’.00’, care marchează poziţia geodezică a Ecuatorului, prilej unic de a ne afla în cele două emisfere în acelaşi timp. La distanţă de câteva minute este Ecuatorul real, aşa cum a fost măsurat prin Sistemul de Poziţionare Globală (GPS) şi tot aici vom vizita Muzeul în aer liber Ini Nan, loc în care vom putea participa la diferite experimente distractive, care pot avea loc numai aici, cum ar fi cel de a putea ţine în echilibru un ou pe vârfurile degetelor. Ne vom îndrepta apoi către cel mai nou punct de atracţie de aici, „Teleferico”, cu care vom face o „plimbare” deasupra oraşului şi împrejurimilor, ajungând până la altitudinea de 4.050 m. Din teleferic vom putea observa cele 14 vârfuri ale Anzilor numite şi „Magistrala Vulcanilor”. Ne vom deplasa apoi către micul orăşel Lasso, în apropierea căruia se află faimosul vulcan Cotopaxi. În această seară, în ajunul Crăciunului, vom trăi o experiență unică care va rămâne o amintire de neuitat a Anzilor, deoarece ne vom caza într-una dintre cele mai vechi proprietăți coloniale din Ecuador situată în „fustele” lui Cotopaxi, unde vom simți poezia timpurilor trecute, vegheați de copleșitoarea imagine a vulcanului. Cină și cazare la pitoreasca Hacienda La Cienega 4* (sau similar 4*).
 • 6
  25.12.2023

  Cotopaxi – Riobamba

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Spa Casa Real 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Obiective și activități Cotopaxi
   Muzeul Sucre
   Laguna Limpiopungo
   Riobamba
  Mic dejun. În prima parte a zilei ne vom apropia de Cotopaxi, cel mai înalt vulcan activ din lume, cu o înălţime de 5.897 m, pentru a trăi o experienţă unică, încercând să ne apropiem cât mai mult de vârful acestuia. Vom vizita Muzeul Sucre, unde vom afla lucruri interesante despre flora și fauna parcului, precum și despre ariile protejate ale acestuia. Drumeția prin parc ne va duce spre Laguna Limpiopungo, renumită pentru fauna și flora locală și dacă vremea va permite, drumul va continua până la altitudinea de 4.500 m, de unde se vede refugiul Jose Rivas, situat la o altitudine de 4.800 m, aceeaşi altitudine pe care o are Montblanc, cel mai înalt vârf din Europa. Ne vom deplasa apoi spre Riobamba, oraș situat la o altitudine de 2754 m, căruia i se mai spune în glumă și „Friobamba”, Bamba cea înghețată, datorită vecinătății cu Vulcanul Cimborazo, cel mai înalt vârf din Ecuador, mereu acoperit de zăpadă. Orașul este cea mai interesantă așezare din această zonă a Ecuadorului ce se distinge prin muzee, monumente religioase, precum și prin ospitalitatea locuitorilor. Cazare în Riobamba la Hotel Spa Casa Real 4* (sau similar 4*).
 • 7
  26.12.2023

  Riobamba – Deșertul Palmira – Ingapirca – Cuenca

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Carvallo 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Deșertul Palmira
  Mic dejun. În această zi ne vom îndrepta spre Deșertul Palmira, unul dintre cele mai interesane și inedite locuri din Anzi, situat la 3150 m altitudine în mijlocul unui platou înalt. Deșertul este înconjurat de comunitățile indigene din provincia Chimborazo care s-au adaptat condițiilor specifice. Deși mic ca suprafață, acest deșert este unic datorită contrastului dintre nisip și pădurea de pini ce îl înconjoară. Ne vom îndrepta apoi spre Ingapirca, pentru a vizita cele mai mari ruine Inca cunoscute din Ecuador. Vastul complex arheologic include o fortificație, case, curți, terase, temple și un „castel”, probabil un fost Templu al Soarelui. Vom pleca în continuare spre Cuenca, al treilea oraș ca mărime din Ecuador, considerat a fi cel mai frumos oraș colonial al Americii de Sud, care îi face concurență capitalei Quito, la capitolul frumusețe și eleganță. Cazare în Cuenca la Hotel Carvallo 4* (sau similar 4*).
 • 8
  27.12.2023

  Cuenca – Guayaquil

  • Transport Autocar
  • Cazare Grand Hotel Guayaquil 4* superior (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Tur panoramic în Cuenca
   Turul va include:
   Piața San Sebastian
   Casa Moderației
   Piața de Flori
   Catedrala
   Curtea de Justiție
   Palatul Municipal
   Palatul Guvernatorului
   Biserica El Sagrario
   Atelier de pălării de Panama
  Mic dejun. Tur panoramic în Cuenca, oraş inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, fondat de conchistadorul spaniol Ramirez Devalos pe ruinele înfloritorului oraş incaș Tumibamba, distrus în totalitate în timpul războiului civil incaş. În compensaţie, Cuenca are privilegiul de a fi poate singurul oraş din această zonă care nu a suferit distrugeri în urma cutremurelor şi care păstrează aproape intactă arhitectura spaniolă. Cuenca este vestit pentru înalta calitate a produselor manufacturiere precum broderii, ceramică şi faimoasele „pălării de Panama”, care în pofida denumirii, aici se produc. Cu străduţele sale înguste pavate cu piatră cubică şi acoperişurile roşii ale clădirilor, cu muzeele şi piaţetele pline de flori, Cuenca are aerul fermecător al unui oraş de provincie. Turul va include Piața San Sebastian, Casa Moderației, stabiliment destinat tratamentului persoanelor alcoolice, Piața de Flori, Catedrala, Curtea de Justiție, Palatul Municipal, Palatul Guvernatorului și Biserica El Sagrario. Vom face și o vizită la un atelier unde sunt confecționate manual faimoasele pălării de Panama, unde cei care doresc pot cumpăra modelul dorit. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Guayaquil, principalul port al țării, pentru cazare la Grand Hotel Guayaquil 4* superior (sau similar 4*).
 • 9
  28.12.2023

  Guayaquil – Galapagos: Insula Baltra – Insula San Cristobal

  • Transport Autocar
   Avion
   Vapor
  • Cazare Hotel Grand Paraiso Insular 3* superior (sau similar 3* superior)
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Obiective și activități Insula Baltra
   Parcul Naţional Galapagos
   Insula San Cristobal
   Puerto Baquerizo Moreno
   Centrul de Interpretare
   Cerro Tijeretas
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul către Galapagos, arhipelag format din 13 insule principale şi 6 insuliţe, situat la 1.000 km vest de continentul sud-american, care, împreună, cumulează aprox. 50.000 km² de ocean. Acest arhipelag este un loc unic în lume, faimos datorită bogăţiei faunei sălbatice de o diversitate uimitoare, care a stat la baza cercetărilor lui Darwin, materializate în Teoria Selecţiei Naturale. După aterizarea pe Insula Baltra vom fi conduşi în zona de tranzit unde vom prezenta paşapoartele şi vom achita taxa de 120 usd/pers. pentru intrarea în Parcul Naţional Galapagos (singura formă de plată acceptată este cash, la faţa locului). Întâlnire cu reprezentantul local şi deplasare cu vaporul spre Insula San Cristobal. Transfer în Puerto Baquerizo Moreno, unde după dejun vom vizita Centrul de Interpretare, excelent mod de a cunoaște istoria naturală a acestui arhipelag fabulos: originea vulcanică a insulelor, îndepărtarea lor de continentul sud-american, curenții marini care scaldă țărmurile insulelor arhipelagului, speciile care populează insulele și apele arhipelagului, colonizarea arhipelagului, principalii vizitatori ai acestui tărâm fascinant. Ne vom îndrepta apoi spre Cerro Tijeretas, care este locul ideal pentru a observa două tipuri de cuiburi de fregate. În timpul acestei excursii, doritorii vor putea practica și snorkeling. Vom reveni la Puerto Baquerizo Moreno pentru cazare la Hotel Grand Paraiso Insular 3* superior (sau similar 3* superior).
 • 10
  29.12.2023

  Galapagos: Insula San Cristobal – Insula Lobos – Insula San Cristobal

  • Transport Autocar
   Barcă
  • Cazare Hotel Albatross 3* superior (sau similar 3* superior)
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Obiective și activități Insula Lobos
   Snorkeling
   Idilica plajă Playa Ochoa
   Insula San Cristobal
   Insula Santa Cruz
  Mic dejun. Plecare către Insula Lobos, denumită și Insula leilor de mare, o mică și pitorească insulă situată la aprox. 40 de minute distanță de Puerto Baquerizo Moreno, unde o să petrecem toată ziua. Transfer cu barca, călătorie ce ne va oferi posibilitatea de a observa sălbăticia insulei. Ne vom putea plimba pe frumoasa insulă, unde vom observa diverse păsări, precum fregatele, sau păsările Sula Nebouxii, cu ciocul și picioarele albastre, o colonie de lei de mare și iguane marine. După dejun (la pachet), vom avea posibilitatea de a face snorkeling într-un golf mic și de a înota cu leii de mare, întotdeauna foarte jucăuși și curioși cu vizitatorii lor. Totodată, s-ar putea să avem șansa de a vedea diverse specii de pești și, dacă aveţi noroc, chiar și țestoase de mare. Vom fi transferați apoi pe Insula Santa Cruz, unde vom vedea partea înaltă a insulei îndreptându-ne spre Puerto Ayora, cel mai important oraş din arhipelag. Cazare la Hotel Albatross 3* superior (sau similar 3* superior).
 • 11
  30.12.2023

  Galapagos: Insula Santa Cruz – Insula Seymour – Insula Santa Cruz

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Albatross 3* superior (sau similar 3* superior)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Insula Seymour
  • Opționale Relaxare sau snorkeling la Plaja Bachas
  Ziua 11 / 30.12.2023: Galapagos: Insula Santa Cruz – Insula Seymour – Insula Santa Cruz
  Mic dejun. Dimineața devreme ne vom deplasa spre Itabaca Chanel pentru a ajunge pe Insula Seymour unde se află cea mai mare colonie de păsări fregate din Galapagos, iguane precum și celebrele păsări cu picioare albastre. Insula poartă numele ofițerului marinei britanice Lord Hugh Seymour și are o suprafață totală de 1,9 km2, cu cel mai înalt punct de 28 m. Pe malul mării vom vedea leii de mare ce se odihnesc la soare, iguane marine, pelicani, pescăruși cu coada de rândunică și alte păsări exotice. Cu puțin noroc vom putea vedea și păsări flamingo. La finalul programului ne vom putea relaxa la soare sau face snorkeling la Plaja Bachas. Întoarcere pentru cazare la Hotel Albatross 3* superior (sau similar 3* superior).
 • 12
  31.12.2023

  Galapagos: Insula Santa Cruz

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Albatross 3* superior (sau similar 3* superior)
  • Mese Mic dejun, cină festivă de Revelion
  • Obiective și activități Tortuga Bay
   Centrul de Cercetare Charles Darwin
  Mic dejun. În prima parte a zilei vom pleca spre cea mai frumoasă plajă din Galapagos, Tortuga Bay. Ne vom deplasa cu maşina până la intrarea în Tortuga Bay - Golful Țestoaselor Uriașe, unde vom face o plimbare pe jos de aprox. 30 de minute (aprox. 2 km), timp în care ne vom bucura de peisajele exotice şi de diferitele specii de păsări existente în această zonă. Dacă norocul ne va surâde, vom putea admira pelicani, păsări flamingo şi iguane marine. Plaja cu nisip alb de aici este considerată de mulţi ca fiind cea mai frumoasă din întreg arhipelagul. Numele ei provine de la broaştele ţestoase care ajung aici pentru a-şi depune ouăle. În continuarea zilei vom vizita Centrul de Cercetare Charles Darwin din Puerto Ayora, unde ne vom putea face o imagine de ansamblu în ceea ce privește evoluţia faunei şi florei arhipelagului de-a lungul timpului și unde este cel mai potrivit loc pentru a observa broaştele ţestoase de uscat. Aici oamenii de ştiinţă din întreaga lume îşi desfăşoară cercetările în domeniul biologiei şi realizează proiecte de conservare a speciilor. Cazare la Hotel Albatross 3* superior (sau similar 3* superior). Cină specială de Revelion. La Mulți Ani 2023!
 • 13
  01.01.2024

  Galapagos: Insula Santa Cruz – Insula Baltra – Guayaquil

  • Transport Autocar
   Avion
  • Cazare Grand Hotel Guayaquil 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic oraşului Guayaquil
   Cartierul vechi Las Penas
   Malecon 2000
   Palacio Municipal
   Mercado Artesanal
   Parque Central
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Guayaquil. După sosire, vom face un tur panoramic al oraşului Guayaquil, capitala economică a Ecuadorului, cel mai mare şi mai cosmopolit dintre oraşele ecuadoriene, prilej cu care vom vedea cartierul vechi Las Penas, Malecon 2000, Palacio Municipal, Mercado Artesanal și Parque Central. Cazare în Guayaquil la Grand Hotel Guayaquil 4* (sau similar 4*).
 • 14
  02.01.2024

  Guauyaquil – Panama City

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Evenia 5* (sau similar 5*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Hacienda La Danesa
   Ferma de cacao și produsele lactate
   Dejun tradițional
  Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale și ultimele cumpărături în Guayaquil sau excursie opțională la Hacienda La Danesa, ce aparține de trei generații familiei Olsen care au transformat ferma de cacao și produsele lactate într-o afacere de succes. Veți putea călări pe cărări de munte, veți putea învăța cum fac ei ciocolata de casă și nu în ultimul rând, vă veți bucura de un dejun tradițional ecuadorian, stropit cu un vin Chardonnay. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Panama City unde ne vom caza la Hotel Evenia 5* (sau similar 5*).
 • 15
  03.01.2024

  Panama City – Frankfurt

  • Transport Autocar, avion
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Tranzit Canalului Panama
   Croazieră pe canal
   Lacul Miraflores
   Marina Flamenco
   Golful Panama
   Amador Causeway
   Insulele Causeway
  Mic dejun. Timp liber la dispoziţie până la ora transferului la aeroport. Camerele sunt disponibile până la ora 12:00. Opțional posibilitate de a tranzita Canalul Panama, element de legătură a două oceane, care separă totodată continentele. Transfer în oraşul Gamboa, de unde vă veți îmbarca pentru croaziera pe canal. Călătoria va începe din locul în care Râul Chagres se varsă în Canalul Panama, după care va urma una dintre cele mai spectaculoase porţiuni, aceea în care veți observa pe o lungime de aprox. 13,7 km complexitatea lucrării inginereşti şi lucrările continue de prevenire a alunecărilor de teren. Canalul este în proces de extindere, astfel încât excursia va fi plină de elemente inedite. Vasul îşi va continua navigarea intrând în Ecluza Pedro Miguel, unde va fi coborât 9 m, după care va pătrunde în Lacul Miraflores, un mic lac artificial care desparte cele două ecluze din zona Pacificului. Odată intrat în ecluză, vasul va fi coborât 18 m în două etape, ajungând în Oceanul Pacific. Plimbarea se va încheia în Marina Flamenco, de unde veți putea admira Golful Panama. Vă veți îndrepta apoi spre Amador Causeway, o porțiune de șosea de 6 km care se extinde în Oceanul Pacific și care leagă capitala de câteva insule cunoscute sub numele de Insulele Causeway. Amador Causeway a fost construită cu roca extrasă în timpul săpăturilor din Canalul Panama și servește în prezent ca promenadă în plină expansiune și destinație socială majoră, fiind de asemenea, locul perfect pentru a vedea zgârie-norii orașului Panama. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Amsterdam cu KLM, zbor KL 758 (18:45 / 10:50).
 • 16
  04.01.2024

  Amsterdam – București

  • Transport Avion
  Plecare din Amsterdam spre București cu zborul KL 1379 (20:45 / 00:30).
 • 17
  05.01.2024

  BucureștiInformatii tarif

3240 EURO + 2730 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 840 USD

tarif cu toate taxele incluse, valabil pentru un grup minim de 15 turiști; pt. 10-14 turişti, tariful se va majora cu 190 usd/pers.


 • transport
  Avion
  Autocar
  Barcă
  Vas
 • cazare
  4 nopți în Panama City
  1 noapte în Quito
  1 noapte în Cotopaxi
  1 noapte în Riobamba
  1 noapte în Cuenca
  2 nopți în Guayaquil
  1 noapte în Insula San Cristobal
  3 nopți în Insula Santa Cruz
 • mese
  Mic dejun: 14
  Dejun: 2
  Cină: 1
 • ghizi
  Însotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  15-16

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: București – Paris – Panama City și Panama City – Amsterdam – București cu companiile Air France și KLM
- transport continental cu avionul pe rutele: Panama City – Quito, Guayaquil – Galapagos, Galapagos – Guayaquil și Guayaquil – Panama City
- taxele de aeroport, combustibil, securitate și serviciu pentru zborurile intercontinentale (pot suferi modificări)
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 14 nopţi cazare în hoteluri de 5*, 4* și 3*
- mesele menţionate în program: 14 mic dejunuri, 2 dejunuri și 1 cină
- cina specială de Revelion
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxele de intrare la obiectivele menționate în program
- tur de oraș în Panama City cu ghid local
- bilet la telecabina „Teleferico” din Quito cu care se va urca până la 4050 m
- excursie la Vulcanul Cotopaxi și vizitarea Muzeului Sucre
- vizitarea sitului arheologic Ingapirca
- vizita la un atelier unde sunt confecționate manual faimoasele pălării de Panama
- vizitarea Centrului de Interpretare din Puerto Baquerizo Moreno de pe Insula San Cristobal
- excursie la Insula Lobos din Galapagos
- vizitarea Centrului de Cercetare Charles Darwin din Puerto Ayora de pe Insula Santa Cruz
- excursie la Insula Bartolome
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, dacă se aplică
- taxa de intrare în Parcul Național Galapagos: 120 usd/pers. (se va achita numerar, la faţa locului)
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 80 euro/pers. pentru şoferi şi ghizi locali, mai puţin pentru bagajişti; bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local:
• excursie în Parcul Național Gamboa: 110 usd/pers. (se achită la înscrierea în circuit)
• excursie la Hacienda La Danesa care include un dejun tradițional ecuadorian, stropit cu un vin Chardonnay: aprox. 180 usd/pers.

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurari MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 30% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferența de până la 50% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 60 de zile înainte de data plecării
- diferența de până la 100% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistenţă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie în funcţie de disponibilităţi şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

2390 EURO + 2980 USD

03.10.2024 - 18.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2390 EURO + 1970 USD

21.09.2024 - 03.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3370 EURO + 2640 USD

22.12.2024 - 08.01.2025

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?