Insulele Azore


Magie, frumuseţe, istorie în paradis

1640 EURO Vezi detalii
13.10.2021
22.10.2021
10 zile
EPUIZAT
Insula Sao Miguel: Ponta Delgada – Lagoa do Fogo – Vila Franca – Furnas – Sete Cidades – Insula Faial: Horta – Insula Pico – Insula Terceira: Angra do Heroismo – Biscoitos – Lisabona
9 poze

Vă invităm într-o inedită incursiune insulară, în care veţi descoperi natura în forma sa unică şi originală a arhipelagului Insulelor Azore, cu cele 9 insule de o frumuseţe remarcabilă care plutesc în Oceanul Atlantic, insuflând misterul unor poveşti romantice şi legende locale de neînţeles. Veţi avea prilejul de a admira peisajul exuberant, îmbrăcat în nuanţe de verde, care fuzionează cu albastrul ceresc al mării, de a vă bucura de ospitalitatea tradiţională a localnicilor Insulelor Azore, de a savura aromele speciale ale bucătăriei locale şi de a experimenta deliciile pe care numai aceste insule le pot oferi!


Top obiective

Artă şi arhitectură

Ponta Delgada cu Primăria, Biserica Sao Sebastian și Fortăreața Sao Bras, Biserica Espirito Santo din Ribeira Grande, satul Sao Roque, muzeul dedicat vânătorii de balene din Lajes, Angra do Heroismo cu Palatul Căpităniei, Catedrala și Mănăstirea Gonzalo

Natură şi Peisaje

Grădinile Botanice din Ponta Delgada, Lacul Lagoa do Fogo, regiunea Furnas, Parcul Terra Nostra, punctul de belvedere Vista do Rei, Lacul Albastru, Lacul Verde, Lacul Santiago, punctul de belvedere Pico do Calvao, Insula Faial, Caldeira do Faial, Capelinhos, Insula Pico, Arcos do Cachorro, Insula Terceira, punctul de belvedere Pico das Cruzinhas, Peștera Algar do Carvoa, piscinele naturale din lava din Biscoitos.

Tradiţii şi evenimente

Vizitarea unei fabrici unde se produce lichiorul de fructul pasiunii, vizitarea unei plantații de ananas cu degustare lichior de ananas

Experienţe şi Distracţii

Vizitarea unei fabrici de ceramică, vizitarea fabricii de ceai a celei mai vechi companii de ceai din Europa, dejun preparat preparat în vase îngropate în pământul fierbinte al insulei, excursie pe mare pentru observarea balenelor și a delfinilor


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  13.10.2021

  Bucureşti – Frankfurt – Ponta Delgada / Insula Sao Miguel

  • Transport Avion, minibus
  • Cazare Hotel Marina Atlantico 4* (sau similar 4*)
  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:30 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Frankfurt cu compania Lufthansa, zbor LH 1423 (06:45 / 08:15) de unde se va pleca spre Insula Sao Miguel cu zborul LH 1548 (09:35 / 12:30). După sosirea în Ponta Delgada, capitala Insulei Sao Miguel, vom fi transferaţi pentru cazare la Hotel Marina Atlantico 4* (sau similar 4*).
 • 2
  14.10.2021

  Ponta Delgada – Lagoa do Fogo – Ponta Delgada

  • Transport Minibus
  • Cazare Hotel Marina Atlantico 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Tur pietonal Ponta Delgada:
   Primăria
   Biserica Sao Sebastian
   Fortăreața Sao Bras
   Grădinile Botanice
   Lacul Lagoa do Fogo
   Ribeira Grande: Biserica Espirito Santo
   Fabrica de lichior de fructul pasiunii
   Lagoa: fabrică de ceramică
  Mic dejun. Dimineața ne vom întâlni cu ghidul local pentru un tur pietonal al oraşului Ponta Delgada, cel mai populat oraş din Insulele Azore. În timpul turului vom avea prilejul de a admira clădirea Primăriei, una dintre cele mai frumoase clădiri în stil baroc din Ponta Delgada, iniţial casa unei familii bogate de comercianţi din sec. al XVII-lea, Biserica Sao Sebastian, biserica principală a oraşului, ridicată în sec. al XV-lea, Fortăreaţa Sao Bras, care datează din perioada Renaşterii şi Praca Goncalo Velho Cabrail, centrul oraşului Ponta Delgada, unde se găsesc cele trei arcade ale zidului vechi al oraşului. După-amiază, excursie la Lagoa do Fogo, un lac imens albastru, de aprox. 2 km lungime şi 1 km lăţime, situat în centrul insulei, supranumit „Lacul focului”, înconjurat de munţi înalţi şi vegetaţie endemică luxuriantă. Ne vom deplasa de-a lungul coastei de nord spre Ribeira Grande, situat la 18 km nord-est de Ponta Delgada, unde vom face o scurtă oprire pentru a vedea Biserica Espirito Santo. Aceasta datează din sec. al XVII-lea, fiind una dintre cele mai atractive structuri în stil baroc din întreg arhipelagul. Vom vizita apoi o „fabrică” în care se produce celebrul lichior din fructul pasiunii, considerat unul dintre simbolurile Insulelor Azore. Excursia va continua pe drumul de munte, spre Lagoa do Fogo, pe parcurs oprindu-ne pentru a admira panorama coastei nordice şi sudice a insulei. Traseul ne va conduce apoi spre satul Lagoa, unde vom vizita o fabrică de ceramică. Întoarcere în Ponta Delgada pentru cazare la Hotel Marina Atlantico 4* (sau similar 4*).
 • 3
  15.10.2021

  Ponta Delgada – Vila Franca – Furnas – Ponta Delgada

  • Cazare Hotel Marina Atlantico 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Excursie la Furnas
  Mic dejun. Excursie opţională de o zi la Furnas cu dejun inclus. Veţi pleca spre Furnas, o zonă bogată în izvoare minerale, cu ape fierbinţi şi reci, poziţionată în imediata apropiere a trei vulcani activi. În trecut localnicii evitau să păşească prin zona aceasta, deoarece din cauza aburilor care ieşeau din pământ şi a anumitor locuri în care suprafaţa pământului era foarte fierbinte, credeau că aici se află anumite energii negative sau că ar fi un portal spre infern. Între timp, Furnas s-a populat, devenind probabil cel mai important obiectiv turistic din Insulele Azore, după “vânătoarea” de balene. Pe traseu veţi face o scurtă oprire în Vila Franca, prima capitală a insulei, dar care a fost mutată după ce un cutremur a distrus oraşul în anul 1522. Turul va continua cu vizitarea fabricii de ceai a celei mai vechi companii de ceai din Europa, Gorreana, recunoscută pe plan internaţional pentru ceaiurile sale. Dejun „Cozido”, preparat în vase îngropate în pământul fierbinte al insulei (băuturi incluse). În continuarea zilei veţi vizita Parcul Terra Nostra, amenajat încă din sec. al XVIII-lea, unde veţi avea şansa de a observa numeroase specii botanice din întreaga lume, copaci seculari, precum şi piscina naturală cu apă termală. Întoarcere în Ponta Delgada pentru cazare la Hotel Marina Atlantico 4* (sau similar 4*).
 • 4
  16.10.2021

  Ponta Delgada – Sete Cidades – Ponta Delgada

  • Transport Minibus
  • Cazare Hotel Marina Atlantico 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Punctul de belvedere Vista do Rei
   Lacul Albastru
   Lacul Verde
   Lacul Santiago
   Punctul de belvedere Pico do Calvao
   Vizitarea unei plantații de ananas
   Degustare lichior de ananas
  • Opționale Excursie pe mare pentru observarea balenelor și delfinilor
  Mic dejun. Dimineața, excursie opţională pe mare pentru observarea balenelor şi a delfinilor, ştiut fiind că Insulele Azore sunt un adevărat paradis pentru observarea acestora. În trecut, balenele erau vânate în Insulele Azore, dar astăzi această activitate este interzisă, rămânând doar poveştile spuse în port de pescarii în vârstă. După-amiază, excursie la Sete Cidades, una dintre cele mai renumite zone din Insulele Azore. Ne vom opri în punctul de belvedere de la Vista do Rei de unde vom admira priveliştea asupra celui mai mare lac din Insulele Azore, situat într-un imens crater vulcanic şi care este de fapt format din două lacuri: Lacul Albastru şi Lacul Verde. În continuarea zilei vom vedea şi alte minunăţii ale zonei cum ar fi lacul ascuns Santiago şi punctul de belvedere Pico do Carvao, care ne va oferi o vedere panoramică asupra centrului şi coastelor nordice şi sudice ale insulei. Timp liber pentru dejun. Vom vizita apoi plantaţiile de ananas şi vom degusta aromatul lichior de ananas din această zonă. Întoarcere în Ponta Delgada pentru cazare la Hotel Marina Atlantico 4* (sau similar 4*).
 • 5
  17.10.2021

  Ponta Delgada – Horta / Insula Faial

  • Transport Minibus, avion
  • Cazare Hotel Horta 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun și dejun
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul către Insula Faial, cunoscută ca Insula Albastră datorită nenumăratelor sale garduri vii de hortensii albastre întâlnite peste tot pe insulă. Plecare spre Horta, capitala Insulei Faial, cu compania Sata Air Acores, zbor SP 448 (17:50 / 18:45). Având forma unui pentagon neregulat, Insula Faial acoperă o suprafaţă de aprox. 21 km lungime şi 14 km lăţime, fiind a cincea insulă ca mărime a arhipelagului. După sosire, transfer pentru cazare la Hotel Horta 4* (sau similar 4*).
 • 6
  18.10.2021

  Insula Faial – Insula Pico – Insula Faial

  • Cazare Hotel Horta 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Excursie de o zi pe Insula Pico cu dejun inclus
   Muzeul dedicat vânătorii de balene
  Mic dejun. Timp liber pentru activităţi individuale sau excursie opţională de o zi pe Insula Pico cu dejun inclus. Plecare cu ferry-boat-ul către a doua insulă ca mărime din arhipelag, Insula Pico, supranumită „insula munte” datorită celui mai înalt vârf muntos din toată Portugalia, Pico Alto de 2352 m. Veţi începe explorarea insulei cu Arcos do Cachorro, apoi vă veţi opri în satul Sao Roque, în trecut un centru important al vânătorii de balene. Turul va continua spre coasta sudică a insulei, unde vă veţi opri în Lajes pentru a vizita muzeul dedicat vânătorii de balene (biletul de intrare nu este inclus în preţul excursiei). Dejun cu băuturi incluse la un restaurant local. Întoarcere cu ferry-boat-ul pe Insula Faial pentru cazare la Hotel Horta 4* (sau similar 4*).
 • 7
  19.10.2021

  Insula Faial – Angra do Heroismo / Insula Terceira

  • Transport Minibus, avion
  • Cazare Hotel Cruzeiro 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Insula Faial
   Caldeira do Faial
   Capelinhos
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Insula Terceira cu compania Sata Air Acores, zbor SP 633 (09:40 / 10:15). După sosirea în Angra do Heroismo, capitala insulei Terceira, întâlnire cu ghidul local care ne va însoţi într-un tur panoramic şi pietonal al celui mai vechi oraş din Azore, care datează încă din anul 1474, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Vom descoperi orașul construit în stil colonial portughez, cu case colorate şi străzi pavate cu piatră, prilej cu care vom admira din exterior Palatul Căpităniei, Catedrala, precum şi Mănăstirea Gonzalo (intrări opționale). După-amiază, timp liber pentru activităţi individuale. Transfer pentru cazare la Hotel Cruzeiro 4* (sau similar 4*).
 • 8
  20.10.2021

  Angra do Heroismo – Biscoitos – Angra do Heroismo

  • Transport Minibus
  • Cazare Hotel Cruzeiro 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Punctul de belvedere Pico das Cruzinhas
   Peștera Algar do Carvoa
   Piscinele naturale din lava din Biscoitos
  Mic dejun. Dimineața ne vom întâlni cu ghidul local, care ne va însoţi într-un tur al insulei Terceira. Vom pleca spre punctul de belvedere Pico das Cruzinhas, care oferă privelişti superbe asupra insulei, după care ne vom îndrepta spre interiorul insulei, unde vom admira Peştera Algar do Carvao. Itinerariul zilei ne va purta în continuare către Biscoitos, unde vom admira piscinele naturale din lavă, formate în timpul erupţiilor vulcanice. Întoarcere în Angra do Heroismo pentru cazare la Hotel Cruzeiro 4* (sau similar 4*).
 • 9
  21.10.2021

  Insula Terceira – Lisabona

  • Transport Minibus, avion
  • Cazare Hotel Vip Executive Picoas 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, în avion
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Lisabona cu compania Tap Portugal, zbor TP 1824 (13:45 / 17:05). După sosirea în Lisabona, capitala Portugaliei, vom fi transferaţi pentru cazare la Hotel Vip Executive Picoas 4* (sau similar 4*).
 • 10
  22.10.2021

  Lisabona – Munchen – Bucureşti

  • Transport Minibus
   Avion
  • Mese Mic dejun, în avion
  Mic dejun. Timp liber până la ora transferului spre aeroport. Plecare spre Munchen cu compania Lufthansa, zbor LH 1779 (14:20 / 18:20), de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul LH 1654 (20:50 / 23:50).


Informatii tarif

1640 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 350 EURO

(tarif valabil pentru un grup minim de 10 turişti; pt. 11-14 turişti, tariful se va majora cu 120 euro/pers.)


 • transport
  Avion
  Minibus
 • cazare
  4 nopți Ponta Delgada
  2 nopți Horta
  2 nopti Angra do Heroismo
  1 noapte Lisabona
 • mese
  Mic dejun: 9
 • ghizi
  Însotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  10

Servicii

Tariful include

- transport continental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Frankfurt și Munchen – Bucureşti cu compania Lufthansa
- transport continental cu avionul pe ruta: Frankfurt – Insula Sao Miguel cu compania Azores Airlines
- transport cu avionul pe rutele interne: Insula Sao Miguel – Insula Faial, Insula Faial – Insula Terceira, cu compania Sata Internaţional
- transport cu avionul pe ruta internă: Insula Terceira – Lisabona cu compania TAP Portugal
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 4 nopţi cazare cu mic dejun în Ponta Delgada în hotel de 4*
- 2 nopți cazare cu mic dejun în Horta în hotel de 4*
- 2 nopţi cazare cu mic dejun în Angra do Heroismo în hotel de 4*
- 1 noapte cazare cu mic dejun în Lisabona în hotel de 4*
- excursie la Lagoa do Fogo cu ghid local
- excursie de o jumătate de zi la Sete Cidades cu ghid local
- tururile şi transferurile menţionate în program
- tur pietonal în Ponta Delgada din Insula Sao Miguel, cu ghid local
- tur de ½ zi în Insula Terceira cu ghid local şi intrare la Algar do Carvao
- tur panoramic și pietonal de ½ zi în Angra do Heroismo din Insula Terceira, cu ghid local
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism


Tariful nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile continentale și interne: aprox. 390 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de compania aeriană, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxele de oraş (unde se percep) se achită individual la recepţia hotelurilor
- intrările la obiectivele turistice menționate în program
- bacşişuri: 40 euro/pers. pentru şoferi, mai puţin pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- excursiile opţionale, care se rezervă şi se achită din ţară, tarifele acestora fiind valabile pentru un grup de 15 persoane; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerii locali:
• excursie de ½ zi pe mare pentru observarea balenelor şi delfinilor: aprox. 60 euro/pers.
• excursie de 1 zi la Furnas – Insula Sao Miguel cu dejun “Cozido” şi băuturi incluse: aprox. 70 euro/pers.
• excursie de 1 zi la Insula Pico cu dejun şi băuturi incluse: aprox. 85 euro/pers.
- RECOMANDAT: PACHET TURIST TRAVEL MONDIAL, care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 150.000 ron/pers. pentru cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, o sumă maximă de 5.000 ron/pers. pentru tratamente medicale de urgență în cazul acutizării unei boli cronice și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 8.500 ron/călătorie (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19


Acte necesare

- paşaportul sau cartea de identitate în curs de valabilitate


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 %, se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

1095 EURO

02.10.2022 - 11.10.2022

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1140 EURO

14.10.2022 - 21.10.2022

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1980 EURO

20.10.2022 - 29.10.2022

VEZI OFERTA