• L-V: 9-18
 • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

SUA - Coasta de Vest si cele mai frumoase Parcuri Nationale

Culorile toamnei americane

COD OFERTA: 405-B

COD OFERTA: 405-A

Oferta nu mai este valabila
790 € + 1695 $
990 € + 1995 $
rezerva online
Partaj domn si partaj doamna disponibile | Reducere 80€/pers!
Perioada plecarii:
08.09 - 20.09.2019
14.09 - 27.09.2017
 • SUA - Coasta de Vest si cele mai frumoase Parcuri Nationale
 • SUA - Coasta de Vest si cele mai frumoase Parcuri Nationale
 • SUA - Coasta de Vest si cele mai frumoase Parcuri Nationale
 • SUA - Coasta de Vest si cele mai frumoase Parcuri Nationale
 • SUA - Coasta de Vest si cele mai frumoase Parcuri Nationale
 • SUA - Coasta de Vest si cele mai frumoase Parcuri Nationale
 • SUA - Coasta de Vest si cele mai frumoase Parcuri Nationale
 • SUA - Coasta de Vest si cele mai frumoase Parcuri Nationale
 • SUA - Coasta de Vest si cele mai frumoase Parcuri Nationale
SUA - Coasta de Vest si cele mai frumoase Parcuri Nationale SUA - Coasta de Vest si cele mai frumoase Parcuri Nationale SUA - Coasta de Vest si cele mai frumoase Parcuri Nationale SUA - Coasta de Vest si cele mai frumoase Parcuri Nationale SUA - Coasta de Vest si cele mai frumoase Parcuri Nationale SUA - Coasta de Vest si cele mai frumoase Parcuri Nationale SUA - Coasta de Vest si cele mai frumoase Parcuri Nationale SUA - Coasta de Vest si cele mai frumoase Parcuri Nationale SUA - Coasta de Vest si cele mai frumoase Parcuri Nationale

Los Angeles - Laughlin - Las Vegas - San Francisco - Santa Barbara - Carmel - Monterey - Kayenta - Monument Valley - Page - Parcul National Zion - Kanab - Parcul National Marele Canion - Van Nuys - Oakland - 17 Mile Drive - Merced - Parcul National Yosemite - Fresno - Calico - Valley of Fire - Parcul National Bryce Canion - Santa Monica

Descarca programul in format PDF:
Pentru iubitorii de natura, fie ca sunt copii, parinti sau bunici, circuitul celor mai frumoase Parcuri Nationale ale Statelor Unite ale Americii este o invitatie greu de refuzat!

Taramul fagaduintei de altadata nu inseamna doar stralucirea Hollywoodului si varietatea posibilitatilor de distractie din marile metropole, Lumea Noua fiind apreciata si pentru parcurile si rezervatiile naturale, creatii impresionante ale naturii, minuni care indeamna din ce in ce mai multi turisti sa le viziteze.

Spectacolul inegalabil al cascadelor vijelioase intalnite in parcuri, linistea lacurilor de culori incredibile, canioanele adanci care par a atinge mijlocul pamantului, straniile formatiuni carstice, muntii semeti cu varfuri care parca sfideaza cu inaltimea lor, plimbarile prin natura salbatica insotite de legendele indepartate ale vestului salbatic cu cowboy si indieni, splendoarea peisajelor intalnite, creatiile impresionante ale omului care exprima in mod unic comuniunea acestuia cu natura, toate acestea reprezinta o ocazie unica, ca intr-o singura calatorie sa poti surprinde atat de multe imagini fantastice care pot taia respiratia, dar nu de teama, ci de admiratie !
Ziua 1 / 08.09.2019:  Bucuresti – Amsterdam – San Francisco – Oakland                    
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 05:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 1372 (06:55 / 08:56), de unde se va pleca spre San Francisco cu KL 607 (12:35 / 14:35). Sosire in San Francisco, al patrulea cel mai mare oras din California, unul dintre cele mai frumoase orase de pe Coasta de Vest, o metropola construita in varful Pensinsulei, delimitata de Golful San Francisco si Coasta Pacificului. Transfer pentru cazare in Oakland, situat la o distanta de 17 km fata de San Francisco.
Ziua 2 / 09.09.2019:  Oakland – San Francisco – Oakland
Mic dejun. Dimineata ne vom indrepta spre San Francisco, capitala financiara a Coastei de Vest. Fiecare vizitator ramane cu o amintire diferita din San Francisco precum strazile in panta, adevarate provocari pentru soferi, misterioasa ceata care acopera uneori Podul Golden Gate, calatoria cu tramvaiul cu cablu sau imaginea impunatoarelor caselor victoriene. Vom face un tur panoramic de oras care va include cartierul financiar Union Square, care marcheaza centrul orasului cu statuia amiralului George Dewey, Catedrala St. Mary’s, Japantown - cartierul japonez, Piata Alamo, Debarcaderul Pescarilor – Fisherman's Wharf de unde vom avea o vedere panoramica a celebrei inchisori Alcatraz, in care unii dintre cei mai cunoscuti infractori ai Americii au fost prizonieri si Chinatown a carui parte de oras a fost fondata in anii 1840 de catre rezidentii de origine chineza din San Francisco care lucrau fie la calea ferata transcontinentala, fie la minele din zona in timpul celebrei perioade Gold Rush, astazi cel mai mare Chinatown din afara Asiei, dar si cel mai vechi de acest gen din America de Nord. Vom traversa apoi celebrul pod Golden Gate inaugurat in anul 1937, cu o lungime impresionanta si un decor art-nouveau ce pune in evidenta cei doi stalpi uriasi, constructie care a fost multa vreme cel mai mare pod suspendat din lume, pentru a ajunge in micutul orasel Sausalito dincolo de golf, pentru a ne bucura de o panorama deosebita asupra gofului si orasului San Francisco. Dupa-amiaza timp liber pentru vizite individuale sau optional traversare cu feribotul catre Insula Alcatraz unde se afla fosta inchisoare federala in care au fost inchisi Al Capone “Scarface”, George Kelley “Machine Gun” si Robert Stroud “The Birdman”. Intoarcere pentru cazare la hotel in Oakland.
Ziua 3 / 10.09.2019:  Oakland – Monterey – Carmel – 17 Mile Drive – Merced
Mic dejun. Traseul zilei ne va duce spre Peninsula Monterey pe care Robert Lewis Stevenson a descris-o ca fiind "cea mai mare intalnire a pamantului si a marii din lume." Apusurile de soare uimitoare de pe plajele splendide, padurile de chiparos si pin si frumusetea de neegalat a muntelui Big Sur, creeaza un fundal romantic care a inspirat o pleiada de artisti. Vom ajunge in Monterey, prima capitala a Californiei, vechi orasel pescaresc renumit in trecut pentru vanatorii de balene, care detine mai mult de 40 de cladiri construite inainte de anul 1850. Vom face un tur al orasului si un popas in portul “nemuritor”, asa cum l-a descris scriitorul John Steinbeck. Itinerariul zilei va continua cu una dintre cele mai uimitoare rute din Statele Unite ale Americii, 17 Mile Drive, un drum panoramic de 17 mile (aprox. 27 km), care merge de-a lungul coastei Oceanului Pacific, oferind niste panorame unice ale golfurilor salbatice. Printre cele mai spectaculoase atractii se numara The Lone Cypress, chiparosul singuratic, cel mai fotografiat copac din lume, crescut pe o stanca care se inalta direct din ocean si Carmel Highlands & the Mission, leaganul artei californiene, locul unde foarte multi artisti isi petrec vacanta, un loc perfect pentru iubitorii de arta, cu foarte multe galerii si expozitii. Vom face o scurta oprire in Carmel, un pitoresc oras de pe coasta californiana unde ne vom plimba pe strazile cu cafenele, galerii de arta si magazine cu suveniruri. Ne vom indrepta apoi spre Merced, oras fondat in anul 1872, al carui nume provine de la raul care curge in apropierea sa. Cina si cazare in Merced.
Ziua 4 / 11.09.2019:  Merced – Parcul National Yosemite – Fresno
Mic dejun. Ne vom indrepta spre Parcul National Yosemite, pe care jurnalistul american Horace Greely il denumea "cea mai mareata minune a continentului", iar celebrul naturalist american John Muir il elogia in scrierile sale cu afirmatii precum: "Yosemite are cele mai nobile paduri ... cele mai adanci canioane scobite de gheturi". Situat in centrul statului California, parcul este recunoscut pentru peisajul sau deosebit cu arbori sequoia uriasi ce au o vechime de 2500-3000 ani, cu un diametru de pana la 11 m si inalti de 75-90 m, muntii minunati si viata salbatica. In anul 1984, Yosemite, cu masivul sau stancos impunator, cu paraurile cu ape limpezi si cascade, a fost inclus in Patrimoniul Mondial Natural UNESCO. Yosemite cuprinde unul dintre cei mai mari monoliti expusi de granit din intreaga lume, stanca El Capitan, inalta de 1097 m, precum si cascada superioara Yosemite considerata a cincea cascada din lume, ca marime. Primii oameni care au trait in Sierra Nevada au fost amerindienii din populatiile Sierra Miwok, Mono, Paiute, care, conform dovezilor arheologice, s-au stabilit in regiune acum aprox. 8000 ani. Vom descoperi printre altele Half Dome, vom strabate Valea Yosemite si vom avea ocazia sa admiram Cascadele Bridalvail si Yosemite. Dupa-amiaza vom schimba peisajul montan cu cel al Vaii Centrale indreptandu-ne spre Fresno, unde ne vom caza.
Ziua 5 / 12.09.2019:  Fresno – Calico – Las Vegas
Mic dejun. Plecare spre Calico, fost oras minier, intemeiat in jurul anilor 1880 ca urmare a descoperirii zacamintelor de argint din zona. Devenit un adevarat simbol al Vestului Salbatic, orasul a fost restaurat de familia Knott, cunoscuta mai ales pentru nelegiuirile savarsite in California. Vom fi intampinati de “cowboy” si “serifi” care vor reproduce spre amuzamentul nostru atmosfera sfarsitului sec. al XIX-lea din Vestul Salbatic. Ne vom indrepta in continuarea zilei spre orasul luminilor si distractiilor, Las Vegas, sau “Sin City”, orasul pacatelor cum i se mai spune capitalei mondiale a distractiei, prilej de a explora hotelurile si cazinourile de pe celebrul Strip Boulevard. Constructia orasului a inceput in anul 1905, iar localitatea a obtinut titlul de oras in anul 1911. Datorita ritmului sustinut de extindere, Las Vegas a devenit cel mai mare oras din Statele Unite fondat in sec. al XX-lea, comparativ cu Chicago, care este considerat cel mai mare oras fondat in sec. al XIX-lea. Las Vegas este in prezent pe locul 28 din orasele din Statele Unite dupa numarul de locuitori, iar ca o curiozitate, in Las Vegas exista cel mai mare numar de biserici pe cap de locuitor raportat la orasele SUA. Cazare in Las Vegas.
Ziua 6 / 13.09.2019:  Las Vegas – Valley of Fire – Las Vegas
Mic dejun. Dimineata ne vom indrepta spre partea nord-estica a Las Vegasului, pentru a ajunge in Valley of Fire - Valea de Foc sau cum mai este denumita, Death Valley - Valea Mortii, parc natural situat in Desertul Mojave, denumit asa datorita formatiunilor erodate in diverse forme portocalii si rosiatice care alcatuiesc relieful deosebit de ciudat al zonei. Valea de Foc este recunoscuta ca fiind locul unde s-au fimat o multime de scene din productiile cinematografice ale genului western. Dupa-amiaza ne vom intoarce in Las Vegas unde veti avea posibilitatea de a vizita individual Muzeul Madame Tussauds, Muzeul Liberance sau hotelurile celebre, unele considerate a fi adevarate muzee. Seara, optional veti putea opta pentru “Las Vegas by Night”, un tur in care veti descoperi viata de noapte a orasului, vechiul Las Vegas cu celebra strada Fremont, cu unicul sau spectacol de lumina si sunet, Capela Row, singura capela din lume “drive through”, veti putea admira fantanile muzicale din fata Hotelului Bellagio, edificii precum Turnul Eiffel din Paris, palate romane sau Piramidele din Egipt, va veti putea plimba prin faimosul Hotel Venetia si fotografia “vulcanul” care erupe la ore fixe in fata Hotelului Mirage. Cazare in Las Vegas.
Ziua 7 / 14.09.2019:  Las Vegas – Parcul National Zion – Parcul National Bryce Canion – Kanab
Mic dejun. Plecare spre Parcul National Zion, cu o fauna specifica zonei, care include 75 de specii de mamifere, 289 de specii de pasari si 32 specii de reptile, vegetatia fiind o combinatie de patru tipuri diferite: vegetatie de desert, de podis, montana preponderent de conifere si de stepa. Structura geologica a canionului axata pe 9 formatiuni care reprezinta peste 150 milioane de ani, isi are originea in perioada mezozoica. Canioane inguste, turnuri de piatra si vegetatia specifica, formeaza peisajul din Zion care este dominat pe alocuri de “catedrale” stancoase care ajung la o inaltime de aprox. 900 m. In continuarea zilei vom vizita un alt parc national in care vom intalni poate cel mai bizar si totodata, cel mai frumos canion al planetei, Bryce Canyon, din apropierea orasului Kanab, care, in ciuda numelui sau, nu este un canion, ci un urias amfiteatru strabatut de mii de stanci, de arcuri naturale, de crevase, vai, poduri naturale si pante abrupte create de natura prin eroziunea partii de est a Podisului Paunsaugunt. Canionul este o simfonie de forme si culori: rosu, portocaliu si alb, culori date de structura sa geologica. Povestile spun ca primul alb stabilit in canion in anul 1875 a fost un fermier scotian, Ebenezer Bryce, urmat de sotia sa Mary. Dupa el, sute de imigranti mormoni s-au ingramadit in locul pe care l-au botezat, in memoria sa, Bryce Canyon – Canionul lui Bryce. A fost frumusetea de neinchipuit a canionului din Utah cea care i-a determinat pe americani, inca din anul 1916, sa ceara stoparea distrugerilor facute de fermierii si de taietorii de lemne, 7 ani mai tarziu, Canionul Bryce fiind numit monument al naturii, iar in anul 1928 declarat Parc National. Seara sosire in Kanab pentru cina si cazare.
Ziua 8 / 15.09.2019:  Kanab – Page – Monument Valley – Kayenta
Mic dejun. In prima parte a zilei ne vom deplasa spre orasul Page, orasel relativ tanar, fondat in anul 1957 pentru a gazdui muncitorii care au lucrat la masivul baraj arcuit Glen Canyon Dam al lacului. Aflat la altitudinea de 1.300 m, orasul se afla cu 180 m mai sus fata de apele Lacului Powell, pe un teritoriu care a apartinut indienilor navajo. Desi barajul s-a finalizat in anul 1960, Page s-a dezvoltat in continuare, fiind poarta de acces spre Glen Canyon National Recreation Area si Lake Powell. Vom face scurte opriri la Lacul Powell si la Glen Canyon Dam, dupa care ne vom indrepta in continuare catre centrul vizitatorilor din Monument Valley, o vale socotita monument, situata la granita de sud a statului Utah cu Arizona si la vest de granita cu Colorado. Avand o lungime de 40 km si o latime de 25 km, locul este impresionant prin maretia si culoarea rosu aprins a stancilor, peisajul putand fi regasit in multe dintre filmele western de la Hollywood. Monumentul nu a fost declarat parc national, dar regiunea este des vizitata de turisti datorita reliefului de desert cu formatiuni bizare, care se pot vedea de pe soseaua care inconjoara zona. Vom face un Jeep tour insotiti de indieni Navajo, care dureaza aprox. 2 ore. Dupa-amiaza vom pleca spre Kayenta, pentru cina si cazare.
Ziua 9 / 16.09.2019:  Kayenta – Parcul National Marele Canion – Laughlin
Mic dejun. In aceasta zi vom vizita Marele Canion, considerat a fi una dintre cele sapte minuni naturale ale lumii si care este de fapt rezultatul eroziunii exercitate de Fluviul Colorado timp de doua milioane de ani, partea sa inferioara de astazi fiind de fapt albia majora a fluviului. Monumentalul Grand Canyon face parte aproape integral din Parcul National Grand Canyon, unul dintre primele parcuri nationale ale SUA. Desi descoperit in anul 1540, Grand Canyon a fost destinatia unei expeditii stiintifice in anul 1860 conduse de John Wesley Powell. Zona a fost locuita de nativi americani (indieni): anasazi, hualapai, paiutes, havasupai, sinagua si dineh. Ne vom indrepta spre sudul Marelui Canion - South Rim, respectiv spre Painted Desert -Desertul Pictat, denumit astfel datorita culorii rosiatice data de rocile cu un continut mare de fier si compusi de mangan. Vom intra apoi in peisajul spectaculos al Marelui Canion, strabatandu-l si facand opriri in cele mai cunoscute puncte: Desert View, Mater Point si satul Grand Canyon Village. Optional veti putea participa la un zbor panoramic cu elicopterul deasupra Marelui Canion. In continuarea zilei ne vom deplasa spre Laughlin pentru cina si cazare.
Ziua 10 / 17.09.2019:  Laughlin – Los Angeles – Santa Monica – Van Nuys
Mic dejun. Plecare spre Los Angeles sau pe scurt L.A., numele initial fiind El Pueblo de Nuestra Senora Reina de los Angeles, oras format ca un puzzle zonal, fiecare zona avand specificul sau cultural. Orasul modei, al Hollywoodului si al viselor, al carui spirit a devenit o filozofie de viata prin vestitul slogan „viseaza orice, totul este posibil”, a fost intemeiat in anul 1781, devenind cel mai mare oras din Statul California si al doilea ca marime din punct de vedere al populatiei din Statele Unite, fiind intrecut doar de New York. Odata ajunsi in LA, vom face un tur panoramic de oras, prilej cu care vom ajunge in Downtown cu ametitorii zgarie-nori, cu Union Station, gara principala si cu Olvera Street, cea mai veche parte din oras. Vom admira Hollywood Walk of Fame, vestitul bulevard cu stelele tuturor actorilor remarcabili de la Hollywood, Mann’s Chinese Theater, teatrul chinezesc de pe celebrul bulevard, complexul nou al Oscarurilor din Hollywood, Disney Hall, cladire ultramoderna, monumentala, cu o arhitectura avangardista, gazduind astazi, printre altele, orchestra filarmonicii din L.A., Highland, un cartier istoric din nord-estul Los Angeles-ului, Sunset Strip, bulevardul cu cluburi celebre frecventate de marii actori si cu reclame uriase care acopera cladirile, Farmers Market, o zona de tarabe, restaurante, piete si de asemenea, un reper istoric din oras, Beverly Hills, faimosul cartier cu somptuasele vile ale vedetelor, Rodeo Drive si Melrose Avenue, arterele comerciale faimoase cu cele mai celebre marci si brand-uri din intreaga lume. Ne vom indrepta apoi spre Santa Monica care se afla in topul primelor 10 orase de plaja din lume, dupa care vom ajunge in Van Nuys, situat la o distanta de 22 km fata de Los Angeles, unde ne vom caza.
Ziua 11 / 18.09.2019:  Van Nuys – Los Angeles – Santa Barbara – Van Nuys
Mic dejun. In aceasta zi ne vom indrepta spre Santa Barbara, oras aflat intre Muntii Santa Ynez si Oceanul Pacific, cunoscut si sub denumirea de “Riviera Americana”, cu arhitectura de inspiratie coloniala si vegetatie abundenta, clima orasului fiind adesea comparata cu cea mediteraneana. Ne vom deplasa apoi spre istoricul sat danez Solvang, denumit si “Mica Danemarca”, care ne va incanta prin aerul sau pitoresc. Ne vom intoarce apoi la Los Angeles unde vom avea timp liber pentru vizite si activitati individuale. Veti putea descoperi zona Parcului Leimert, renumita pentru arta, muzica si cultura sau sa va plimbati prin districtul Crenshaw, unde se gasesc faimoasele biserici negre. Puteti opta deasemenea pentru o vizita la Universal Studios din Hollywood, unele dintre cele mai mari studiouri de film din lume, unde veti face un tur, veti vedea o scurta prezentare a momentelor marcante de la Hollywood si nu in ultimul rand veti afla cate ceva despre secretele efectelor speciale folosite cu atata succes in productiile hollywoodiene. La finalul zilei ne vom intoarce la Van Nuys pentru cazare.
Ziua 12 / 19.09.2019:  Van Nuys – Los Angeles – Paris
Mic dejun. Timp liber pana la transferul catre aeroport pentru plecarea spre Paris cu compania Air France, zbor AF 065 (14:55 / 10:40).
Ziua 13 / 20.09.2019:  Paris – Bucuresti
Sosire la Paris la ora 10:40, de unde se va pleca spre Bucuresti cu AF 1588 (14:30 / 18:25).
Descarca programul in format PDF:
Pentru iubitorii de natura, fie ca sunt copii, parinti sau bunici, circuitul celor mai frumoase Parcuri Nationale ale Statelor Unite ale Americii este o invitatie greu de refuzat!

Taramul fagaduintei de altadata nu inseamna doar stralucirea Hollywoodului si varietatea posibilitatilor de distractie din marile metropole, Lumea Noua fiind apreciata si pentru parcurile si rezervatiile naturale, creatii impresionante ale naturii, minuni care indeamna din ce in ce mai multi turisti sa le viziteze.

Spectacolul inegalabil al cascadelor vijelioase intalnite in parcuri, linistea lacurilor de culori incredibile, canioanele adanci care par a atinge mijlocul pamantului, straniile formatiuni carstice, muntii semeti cu varfuri care parca sfideaza cu inaltimea lor, plimbarile prin natura salbatica insotite de legendele indepartate ale vestului salbatic cu cowboy si indieni, splendoarea peisajelor intalnite, creatiile impresionante ale omului care exprima in mod unic comuniunea acestuia cu natura, toate acestea reprezinta o ocazie unica, ca intr-o singura calatorie sa poti surprinde atat de multe imagini fantastice care pot taia respiratia, dar nu de teama, ci de admiratie !
Circuit de grup cu însoţitor Dal Travel prin SUA COASTA DE VEST ŞI CELE MAI FRUMOASE PARCURI NAŢIONALE
 
Vă invităm să descoperiţi mai multe detalii despre circuitul: SUA Coasta De Vest şi Cele Mai Frumoase Parcuri  Naţionale
 

Info Circuit
 • Traseu: Denver – Aspen – Glenwood Springs – Parcul Naţional Canyonlands – Moab – Parcul Naţional Arches – Kayenta – Monument Valley – Antelope Canyon – Page – Parcul Naţional Bryce Canyon – Parcul Naţional Zion – Las Vegas – Marele Canion – Los Angeles – Santa Barbara – Lompoc – Santa Maria – Carmel – Monterey – San Mateo – San Francisco
 • Nr. turişti / circuit: min 20 participanţi
 • Însoţitor de grup român şi ghizi locali
 • Durată circuit: 14 zile
 • Tarif: 990 EURO + 1995 USD  / loc in camera dubla
 
Top Obiective turistice din Circuitul Sua Coasta de Vest şi cele mai frumoase parcuri naţionale
 
 • Natură şi Peisaje: Aspen, Glenwood Springs,  Parcul Canyonlands, Fluviul Colorado, Parcul Naţional Arches, Monument Valley, Canion Antelope, Lacul Powell, Parcul Naţional Bryce, Bryce Canyon, Parcul Naţional Zion, Parcul Naţional Grand Canyon, Munţii Santa Ynez, Oceanul Pacific, Monterey, satul Carmel, “17 Mile Drive”, The Lone Cypress, Golful San Francisco, Parcul Golden Gate, Debarcaderul Pescarilor – Fisherman's Wharf
 
 • Artă şi arhitectură: State Capitol din Denver, United States Mint din Denver,  Union Station din Los Angeles, Mann’s Chinese Theater, Disney Hall, Podul Golden Gate, statuia amiralului George Dewey din Union Square – San Francisco, Catedrala St. Mary’s
 
 • Tradiţii şi evenimente: Wolfe Ranch, satul danez Solvang
 
 • Experienţe şi Distracţii: Jeep Tour în Monument Valley, Canyon Jeep Tour în Canion Antelope , “Las Vegas by Night”

Tarife


790 EURO + 1695 USD / loc in camera dubla; Supliment single: 820 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 25 turisti; pt. 15-24 turisti, tariful se va majora cu 100 usd/pers)
 
TARIF:  990 EURO + 1995 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 620 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turişti; pt. 15 - 20 turişti, tariful se majorează cu 200 usd/pers.)

Servicii

Include

- transport intercontinental cu avionul pe ruta: Bucuresti – Amsterdam – San Francisco cu compania KLM
- transport intercontinental cu avionul pe ruta: Los Angeles – Paris – Bucuresti cu compania Air France
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- 11 nopti cazare in hoteluri de 4* si 3*
- mesele mentionate in program: 11 mic dejunuri si 5 cine in Merced, Fresno, Laughlin, Kanab si Kayenta
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- accesul pe celebra ruta panoramica "17 Mile Drive"
- taxe de intrare in parcuri si la obiectivele mentionate in program
- vizita in Parcul National Yosemite
- vizita in Parcurile Nationale Zion si Bryce Canion
- vizita in Parcul National Marele Canion
- vizita in Parcul National Monument Valley
- Jeep Tour in Monument Valley
- tur panoramic cu ghid local in: Los Angeles si San Francisco
- conducator roman de grup
- asigurarea in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism
- BONUS: PACHET TRAVEL care include Asigurare medicala, pe intreaga durata a programului, care acopera o suma maxima de 150.000 lei/pers. (tratamente medicale de urgenta, spitalizare, medicamente, transport de urgenta la spital etc. insa care nu este menita a acoperi complicatiile sau recidivele bolilor/afectiunilor de care dumneavoastra suferiti anterior inceperii calatoriei) si Asigurarea STORNO de calatorie, care acopera pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate, a carei valoarea storno maxima asigurata este de 8.500 lei/calatorie (cu fransiza de 10%); acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei

Nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 490 euro/pers. care se platesc o data cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxa de viza pentru SUA (160 usd/pers. - tariful poate fi modificat de catre Consulat)
- taxele de oras (unde se percep) se achita, la receptia hotelurilor, individual
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
- bacsisul - obligatoriu in SUA: 10 usd/pers./zi pentru ghizi si soferi – mai putin pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
- excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative. In functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local

Include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Frankfurt – Denver  şi  San Francisco – Munchen – Bucureşti
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 11 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 4*, 3* şi în lodge
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- ghid american pe tot parcursul programului
- conducător român de grup
- asigurarea în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: asigurare storno şi medicală inclusă indiferent de vârstă

Nu include

- taxele de aeroport şi securitate pentru zborurile internaţionale: aprox. 490 euro/pers. care se plătesc o dată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi (în cazul în care se aplică)
- taxa de viză pentru SUA (160 usd/pers. - tariful poate fi modificate de către Consulat)
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program ca fiind opţionale
- excursiile opţionale
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacşişuri: 10 usd/pers./zi pentru ghizi şi şoferi – mai puţin pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire) – obligatoriu în SUA
- asigurarea medicală
- asigurarea storno (agenţia recomanda încheierea unei asigurări storno)

Observatii

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:
SUA: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie / extras de cont personal cu minim 2000 usd / 1 fotografie color 5/5 cm pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / copie carte de identitate / pentru copii, copie certificat de nastere / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie / prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie)
Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu in acest program in functie de actele prezentate. Termen limita pentru transmiterea documentelor: 7 saptamani inaintea plecarii
NOTA:
IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se sustine interviul. De asemenea, taxele de viza si programare (achitate direct de turist la banca) nu se ramburseaza.
CONDITIE SPECIALA IN CAZUL RETRAGERII DUPA OBTINEREA VIZEI: penalizare integrala.
 
CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 50 % se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
- turistul va  incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice »,  la care prezentul program este parte
- in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti   
 
 OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de  a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic
 - cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu  regulile hoteliere specifice  fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie si la cererea sa, va fi asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, blocarea aeroporturilor din ratiuni de securitate, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite; totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- asezarea turistilor in autocar se va face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere explicatii in interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducatorii de grup vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati  de ghidajul acestora
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, sau din alta parte, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz, un ghid local; in tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauza
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada  si evenimente politice neprevazute, greve etc.
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti; d) insotitorii minorului sunt obligati sa aiba certificatul de nastere in original al copilului minor, aditional pasaportului si/sau cartii de identitate- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
- pentru posesorii de pasapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesara obtinerea vizelor de la ambasada din Bucuresti; in cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, asigurarea medicala si cheltuielile agentiei
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul  document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »
ACTE ŞI CONDIŢII NECESARE APLICĂRII PENTRU VIZA:
SUA: paşaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii din călătorie / extras de cont personal cu minim 2000 usd / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinţa de la locul de muncă cu precizarea funcţiei şi a salariului sau talon de pensie, după caz / copii ale actelor de proprietate (casă, maşina, teren etc) / în cazul patronilor de firma, copie după actele societăţii şi ultimul bilanţ contabil / copie carte de identitate / pentru copii, copie certificat de naştere / pentru persoanele căsătorite, copie a certificatului de căsătorie / prezenţa personală la Consulatul SUA, în vederea susţinerii unui interviu (la data şi ora comunicate de agenţie)
Agenţia îşi rezervă dreptul de a face o selecţie preliminară a persoanelor care se înscriu în acest program în funcţie de actele prezentate. Termen limită pentru transmiterea documentelor: 7 săptămâni înaintea plecării
 
NOTĂ:
ÎN CAZUL NEOBŢINERII VIZEI se aplică penalizările stipulate în „condiţiile de retragere” aferente zilei în care se susţine interviul. De asemenea, taxele de viză şi programare (achitate direct de turist la bancă) nu se rambursează.
CONDIŢIE SPECIALĂ ÎN CAZUL RETRAGERII DUPĂ OBŢINEREA VIZEI: penalizare integrală.
 
CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va  încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice »,  la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulata în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti   
 
OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de  a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistentă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu  regulile hoteliere specifice  fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este   precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenţia se obliga să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite. Totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicaţii turiştilor doar în afară obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi  de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţii locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz un ghid local. În tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să aibe acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- asigurarea STORNO de călătorie, oferită BONUS de către agenţia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate; valoarea storno maximă asigurată este de 21.000 lei/călătorie. Acest mijloc de protecţie financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei 
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »

Testimoniale

Ți-a plăcut în vacanță? Povestește-ne cum a fost!

Oferte similare:

Detaliile ofertei
Destinatie:
Durata:
Mese:
Tip vacanta:
Data plecare: