2680 EURO Vezi detalii
18.10.2024
31.10.2024
14 zile
DISPONIBIL
din care 1 partaj doamna
Bangkok – Ayutthaya – Damnoen Saduak – Chiang Rai – Doi Mae Salong – Chiang Saen – Golden Triangle – Insula Don Sao – Chiang Mai – Phuket – Krabi – Insula lui James Bond – Insulele Phi Phi – Insula Bamboo
15 poze

Vă invităm într-o călătorie memorabilă în Thailanda, în care vă veţi simţi în primul rând „liberi”, pentru că Thai înseamnă libertate, vă veţi simţi fericiţi pentru că veți fi în „Țara Surâsului”, vă veţi simţi mai aproape de zei printre palatele regale şi templele budiste care stau alături de zgârie-norii şi autostrăzile suspendate din Bangkok, „Oraşul Îngerilor”, locul de reşedinţă al zeului Indra. Veți descoperi pitorescul și exotismul nordului Thailandei, veți întâlni triburile aborigene Akha dar și tribul renumit pentru femeile cu gâtul lung, veți ajunge la Triunghiul de Aur, zona în care se întâlnesc graniţele a 3 state: Thailanda, Myanmar şi Laos, după care vă veți relaxa într-un paradis tropical, în Krabi, stațiune situată într-un golf mirific de pe malurile însorite ale Mării Andaman. Veți avea răgazul să vă răsfățați, să vă bucurați de tot ce vă înconjoară, de peisajele de vis, să explorați fiecare colțișor al paradisului insulelor și să vă întoarceți revigorați și relaxați!


Top obiective

Artă şi arhitectură

Templul Wat Traimit
Templul Aruna
Palatul Bang Pa-In
Templul Wat Pho
Templul Wat Benjamabopit
Palatul Regal
Templul Wat Rong Khun
Complexul religios Wat Doi Suthep
Templul Wat Phrathat Doi Suthep

Natură şi Peisaje

Piaţa de flori Pak Khlong Talat
Parcul istoric din Ayutthaya
Insula Don Sao
Insula Tup
Plaja Pranang
Insula Chicken
Insula Poda

Tradiţii şi evenimente

Triburile aborigene Akha
Satul „femeilor girafă”

Experienţe şi Distracţii

Chinatown
Plimbare pe Fluviul Chao Praya
Plimbare pe canale în Thonburi
Croazieră pe fluviul Chao Praya spre Bangkok
Excursie la Piața Plutitoare Damnoen Saduak
Plimbare cu vasul pe Râul Mekong


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  18.10.2024

  Bucureşti – Istanbul – Bangkok

  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 07:00 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Turkish Airlines). Plecare spre Istanbul cu compania Turkish Airlines, zbor TK 1044 (09:35 / 11:00), de unde se va pleca spre Bangkok cu zborul TK 58 (16:25 / 06:05).
 • 2
  19.10.2024

  Bangkok

  • Transport Autocar
   Barcă
  • Cazare Century Park Hotel 4* (sau similar 4*)
  • Mese Dejun
  • Obiective și activități Tur Bangkok:
   Plimbare pe Fluviul Chao Praya
   Plimbare pe canale în Thonburi
   Templul Aruna
   Chinatown
  Sosire la ora 06:05 în Bangkok, unul dintre cele mai interesante oraşe ale Asiei, un ansamblu de palate, de temple budiste, un oraş în care trăiesc frumoasele fete „thai”. Cele şapte milioane de locuitori îşi numesc oraşul Krung Thep, ceea ce în traducere înseamnă „Oraşul îngerilor”. Întâlnire cu ghidul local, alături de care ne vom deplasa pentru dejun, urmat de o relaxantă plimbare pe Fluviul Chao Praya, cea mai impresionantă şi pitorească zonă, care pare animată non-stop datorită bărcilor taxi şi a celorlalte ambarcaţiuni care transportă tot felul de mărfuri, după care vom intra pe canale, în Thonburi, vechea capitală a Thailandei, cu locuinţe lacustre, vegetaţie şi faună specifice. Zi dedicată vizitării celor mai importante temple din Bangkok, începând cu emblematicul templu Wat Traimit, situat la intrarea în Cartierul Chinezesc, care adăposteşte o impresionantă statuie din aur a lui Buddha, care are o înălţime de 5 m şi care cântăreşte nu mai puţin de 5,5 t de aur. Vom continua cu Wat Benjamabopit, o „bijuterie” a arhitecturii thailandeze, un superb templu construit din marmură albă. Vom intra apoi în Chinatown și în Piaţa de flori Pak Khlong Talat, unde vom avea ocazia să admirăm o mulţime de plante şi flori exotice. Vom avea prilejul de a observa modul de viaţă al oamenilor simpli de la ţară şi vom vizita Templul Aruna sau Templul Zorilor, situat chiar pe malul fluviului, ale cărui Chedi sunt în întregime acoperite cu piese de porţelan multicolore, încrustate în formă de flori. Templul numit după Aruna, zeul hindus al răsăritului, cu o pagodă centrală, înconjurată de alte patru pagode mai mici, reprezintă în viziunea budistă Universul cu cele patru mări ale lumii fizice. Transfer pentru cazare la Century Park Hotel 4* (sau similar 4*).
 • 3
  20.10.2024

  Bangkok – Ayutthaya – Bangkok

  • Transport Autocar
   Vas de croazieră
  • Cazare Century Park Hotel 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun; dejun
  • Obiective și activități Excursie Ayutthaya:
   Palatul Bang Pa-In
   Parcul istoric
   Croazieră pe fluviul Chao Praya spre Bangkok
  Mic dejun. Excursie de o zi la Ayuttaya, fosta capitală a regatului Siam, fondată în anul 1350 de prințul U Thong, care a pus piatra de temelie a viitoarei capitale a regatului, ce cuprindea aproape întreg teritoriul Thailandei contemporane și o mare parte din Cambodgia de astăzi, dar care a fost distrusă de birmanezi în anul 1767. Pe parcurs vom face o oprire la Palatul Bang Pa-In, într-o regiune extrem de romantică, pentru a vizita fosta reşedinţă de vară a regelui Rama al V-lea, palat frumos decorat, atât în stil chinezesc cât şi european. Ne vor încânta şi grădinile palatului deosebit de frumoase, care adăpostesc numeroase specii de flori rare. Ajunşi în Ayutthaya, vom vizita parcul istoric unde vom putea admira ruinele numeroaselor temple de odinioară, precum Vihara Phra Mongkol Bophit, unde se află cea mai mare statuie de bronz a lui Buddha din Thailanda, Wat Chai Watthanaram, care are o arhitectură asemănătoare templului Angkor Wat din Cambodgia, Wat Phra și Sanphet situat în complexul unui vechi palat regal din Ayutthaya şi Wat Mahathat, unde se află imaginea lui Buddha înconjurată de rădăcinile unui copac. Vom pleca apoi spre Wat Chong Lom pentru îmbarcarea pe un vas de croazieră cu care ne vom întoarce la Bangkok. Dejun la bordul vasului. Vom putea admira peisajul exotic şi vom avea prilejul de a observa viaţa locuitorilor de pe malul râului Chao Phraya. Transfer pentru cazare în Bangkok la Century Park Hotel 4* (sau similar 4*).
 • 4
  21.10.2024

  Bangkok – Piaţa Plutitoare Damnoen Saduak – Bangkok

  • Transport Autocar
  • Cazare Century Park Hotel 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun; dejun
  • Obiective și activități Damnoen Saduak
   Palatul Regal
   Templul de Smarald
  • Opționale Croazieră de seară cu cină tradiţională pe Fluviul Chao Praya
  Mic dejun. În prima parte a zilei vom face o excursie la Piața Plutitoare din Damnoen Saduak, considerată drept unul dintre cele mai exotice obiective turistice din Bangkok. Damnoen Saduak este situată în districtul cu același nume din provincia Ratchaburi, la o distanță de aprox. 105 km de Bangkok. Potrivit istoriei locului, existența pieței este datorată Regelui Rama al IV-lea, care a ordonat în anul 1866 construcția unui canal lung de 32 km pentru a lega râurile Mae Klong și Tachine. Treptat, calitatea deosebită a solului din zona canalului a făcut ca agricultura să înflorească în district, ceea ce a atras o cerere uriașă din partea consumatorilor de legume și fructe proaspete. Vom avea ocazia de a descoperi modul tradiţional de comercializare a fructelor, legumelor şi a altor bunuri proaspete, direct din pitoreştile ambarcaţiuni ale localnicilor. Dejun inclus la un restaurant local. În continuarea zilei, vom vizita Palatul Regal (Grand Palace) fondat în anul 1782 de către regele Rama I, ale cărui ziduri impunătoare închid o suprafaţă de 259 ha. Complexul format din mai multe clădiri folosite în trecut pentru diverse ocazii, este în prezent folosit pentru ceremonii oficiale de stat. Întregul complex conţine sanctuare îmbrăcate în sticlă şi mozaic viu colorat, dând impresia unui ţinut de basm. Intrările sunt păzite de yaksha, creaturi gigantice cu nas turtit, ochi înspăimântători şi colţi puternici, îndreptaţi spre eventualii agresori. Vom avea prilejul de a admira Palatul Recepţiilor, Sala Tronului, Sala Încoronărilor, Palatul Funerar, Casa de oaspeţi şi Wat Phra Keo, Templul lui Buddha de Smarald, care este de fapt Capela Regală a Palatului, unde se află statuia cea mai venerată din Thailanda, care reprezintă o imagine a lui Buddha, sculptată într-o singură piatră de jad. Seara, opţional croazieră cu cină tradiţională şi muzică thailandeză pe Fluviul Chao Praya, o inedită ocazie de a vedea oraşul luminat feeric. Cazare la Century Park Hotel 4* (sau similar 4*).
 • 5
  22.10.2024

  Bangkok – Chiang Rai

  • Transport Autocar
   Avion
  • Cazare Hotel Heritage Chiang Rai 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun; cină
  • Obiective și activități Templul Wat Pho
  Mic dejun Ne vom îndrepta către Wat Pho, cel mai mare templu al orașului, care se numeşte astfel datorită statuii gigantice care-l reprezintă pe Buddha Culcat, statuie suflată cu aur, ce are o înălţime de 15 m şi o lungime de 46 m, cu tălpi frumos încrustate în sidef, templu care este în acelaşi timp şi cea mai mare mănăstire din Thailanda. Transfer la aeroportul din Bangkok pentru zborul spre Chiang Rai, capitala provinciei de nord a Thailandei. Cină la un restaurant local. Transfer pentru cazare la Hotel Heritage Chiang Rai 4* (sau similar 4*).
 • 6
  23.10.2024

  Chiang Rai – Doi Mae Salong – Chiang Rai

  • Transport Autocar
   Mașini 4x4
  • Cazare Hotel Heritage Chiang Rai 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun; dejun
  • Obiective și activități Doi Mae Salong:
   Triburile aborigene Akha
   Satul „femeilor girafă”
  Mic dejun. Dimineața ne vom îndrepta spre locul de îmbarcare în Songtaew (mașini tradiționale 4x4) cu care ne vom deplasa spre Doi Mae Salong pentru a vizita câteva sate ale triburilor aborigene Akha, originare din Tibet şi Yao, ocazie de a cunoaşte viaţa de zi cu zi a acestor populaţii rupte de civilizaţie, care şi-au conservat cu sfinţenie tradiţia şi cultura ritualurilor animiste. Dejun inclus la un restaurant local. În continuarea zilei, vom avea prilejul de a vizita un alt sat al tribului renumit pentru „femeile girafă” sau femeile cu gâturile lungi, care poartă inele în jurul gâtului, pe care le-au adăugat rând pe rând, de-a lungul anilor. Întoarcere în Chiang Rai pentru cazare la Hotel Heritage Chiang Rai 4* (sau similar 4*).
 • 7
  24.10.2024

  Chiang Rai – Chiang Saen – Golden Triangle – Insula Don Sao – Chiang Mai

  • Transport Autocar
   Vas
  • Cazare Hotel Empress Chiang Mai 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun; dejun
  • Obiective și activități Golden Triangle
   Plimbare cu vasul pe Râul Mekong
   Insula Don Sao
   Templul Wat Rong Khun
  Mic dejun. În această zi ne vom îndrepta către Chiang Saen, un oraș antic situat pe malul râului Mekong, în apropierea căruia se află Golden Triangle, în traducere Triunghiul de Aur, zona în care se întâlnesc graniţele a 3 state: Thailanda, Myanmar şi Laos. Transfer la debarcader pentru îmbarcarea pe vasul cu care vom face o plimbare pe Râul Mekong de-a lungul graniţelor celor trei ţări, de unde vom putea observa viaţa obişnuită a localnicilor pe care vom avea prilejul să-i întâlnim într-o scurtă vizită pe Insula Don Sao, care aparține de Laos. Dejun inclus la un restaurant local. Ne vom întoarce apoi la Chiang Rai unde vom vizita Templul Wat Rong Khun sau „Templul Alb”, unic în Thailanda, cu albul său strălucitor amplificat de bucăţile de sticlă folosite la faţadă, cu o arhitectură unică, neconvenţională pentru un templu budist, operă a artistului thailandez Charlermchai Kositpipat, care a fost terminat destul de recent, în anul 2008. În continuarea zilei ne vom deplasa printr-un spectaculos peisaj montan până la Chiang Mai, capitala provinciei de nord a Thailandei, numită „Trandafirul Nordului”, vechea capitală a Regatului Lanna. Cazare în Chiang Mai la Hotel Empress Chiang Mai 4* (sau similar 4*).
 • 8
  25.10.2024

  Chiang Mai

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Empress Chiang Mai 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun; Dejun
  • Obiective și activități Tabără de elefenți
   Templul Wat Suan Dok
   Templul Wat Chedi Luang
  • Opționale Cină tradițională kantoke
  Mic dejun. Prima parte a zilei va fi dedicată vizitării unei tabere de elefanți, unde vom cunoaște îndeaproape acest adevărat simbol al Thailandei, elefantul. Vom avea prilejul de a-i observa îndeaproape, vom învăța cum să ne apropiem de ei și cum să îi hrănim. De asemenea, vom fi instruiți în legătură cu tehnicile de călărie și vom învăța comenzile la care răspund. Și nu doar teoretic, ci și practic, întrucât vom face o inedită plimbare pe dealurile din jur. După această experiență vom participa la o plimbare plăcută pe râu cu plute de bambus. Dejun inclus la un restaurant local. După-amiază ne vom întoarce la Chiang Mai unde vom începe turul acestui oraş bogat în minunate temple budiste, cu o istorie fascinantă. Prima vizită o vom face la Templul Wat Suan Dok, construit pe o fostă grădină de flori în anul 1373, despre care se spune că deţine o relicvă sacră a lui Buddha. Chediul principal (stupa principală) este o structură aurită, în formă de clopot, care se ridică deasupra mai multor chedi albe, memorial care onorează familia regală thailandeză. Ne vom îndrepta apoi către Templul Wat Chedi Luang, care datează din sec. al XIV-lea, unde se află Altarul Stâlpului Orașului, renumit fiind pentru cel mai mare chedi budist din Chiang Mai. Sala de hirotonire situată în față este, de asemenea, un exemplu de arhitectură frumoasă Lanna, iar decorațiunile cu șerpi sunt probabil unule dintre elementele cele mai interesante. Opțional, veți putea participa la o cină tradiţională kantoke cu muzică şi dansuri populare ale triburilor montane din nord. Cazare în Chiang Mai la Hotel Empress Chiang Mai 4* (sau similar 4*).
 • 9
  26.10.2024

  Chiang Mai – Phuket – Krabi

  • Transport Avion
   Autocar
  • Cazare Hotel Aonang Princeville Villa Resort & Spa 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Complexul religios Wat Doi Suthep
   Templul Wat Phrathat Doi Suthep
  Mic dejun. Dimineaţa ne vom îndrepta spre vestitul complex religios Wat Doi Suthep, unul dintre cele mai importante locuri istorice şi spirituale din Thailanda, situat pe coasta unei coline de 1.676 m înălţime, de unde vom admira o extraordinară panoramă asupra oraşului, la care se ajunge după ce se urcă cele 309 trepte ale scării mărginite de cei doi șerpi Naga cu șapte capete. Putem însă opta pentru accesul cu funicularul special amplasat la baza templului. Templul Wat Phrathat Doi Suthep, vechi de peste 600 de ani, este considerat ca fiind cel mai sacru şi cel mai venerat templu din Thailanda de Nord, deoarece adăpostește pe lângă numeroase imagini, statui, obiecte de artă budistă și o relicvă sfântă a lui Buddha. După-amiază, transfer la aeroport pentru zborul spre Phuket, de unde ne vom deplasa spre Krabi pentru un sejur de 4 nopți. Cazare la Hotel Aonang Princeville Villa Resort & Spa 4* (sau similar 4*).
 • 10
  27.10.2024

  Krabi – Turul celor 4 Insule – Krabi

  • Transport Autocar
   Barcă
  • Cazare Hotel Aonang Princeville Villa Resort & Spa 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun; dejun
  • Obiective și activități Turul celor 4 Insule:
   Insula Tup
   Plaja Pranang
   Insula Chicken
   Insula Poda
  Mic dejun. În această zi vom face o excursie de ½ zi - Turul celor 4 Insule, cu dejun picnic inclus. Vom vedea Insula Tup, o insulă tropicală, ideală pentru snorkeling. Va urma o oprire la Plaja Pranang accesibilă doar de pe apă, iar la o distanță de mers pe jos se află Peștera Princess. Timp liber pentru baie, plajă și explorări individuale. Următoarea oprire o vom face la Insula Chicken, denumită după forma stâncii calcaroase care iese din mare. Și aici vom avea posibilitatea de a face snorkeling în apele bogate în corali. Ultima oprire se va face la Insula Poda, bijuterie a mării Andaman, având plantații pitorești de bambus, dar și stânci maiestoase mărginite de plaje lungi și frumoase. Dejun picnic pe plajă. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Aonang Princeville Villa Resort & Spa 4* (sau similar 4*).
 • 11
  28.10.2024

  Krabi – Insulele Phi Phi – Insula Bamboo – Krabi

  • Transport Autocar
   Barcă
  • Cazare Aonang Princeville Villa Resort & Spa 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Excursie la Insulele Phi Phi și Insula Bamboo
   Peștera Viking
   Golful Pi Leh
  Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opțional, excursie de 1 zi, cu dejun inclus la Insulele Phi Phi și Insula Bamboo. Vă veți îndrepta spre faimoasele insule Phi Phi, distanță pe care o vom parcurge rapid cu barca de mare viteză. Phi Phi este de fapt un arhipelag din Marea Andaman considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din lume, ce face parte din Nopparattara - Koh Phi Phi National Park, o zonă abundentă în corali cu o viaţă marină uimitoare. Cu munţi și stânci de calcar, peșteri și plaje lungi de nisip alb, insulele reprezintă un „vis” tropical, înconjurat de ape limpezi de culoare verde și albastru, palmieri și vegetație luxuriantă. Timp liber în Tonsay Bay unde veți face o pauză pentru dejun, plajă și înot. Veți pleca apoi spre Peștera Viking unde veți face un tur al peșterii cu pereții decorați cu picturi străvechi, după care va urma o vizită în Golful Pi Leh, o lagună de o frumusețe desăvârșită, cu faleze de calcar înalte. Întoarcere în Krabi pentru cazare la Hotel Aonang Princeville Villa Resort & Spa 4* (sau similar 4*).
 • 12
  29.10.2024

  Krabi – Insula lui James Bond – Krabi

  • Transport Autocar
   Barcă
  • Cazare Hotel Aonang Princeville Villa Resort & Spa 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Excursie la Insula lui James Bond
  Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opțional, excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond, situată la vest de coasta Thailandei, lângă Golful Phang Nga. Numele real al insulei este Ko Tapu, fiind de fapt un monolit de piatră, înalt de 20 de metri, care se află la aprox. 200 m distanţă faţă de o pereche de insuliţe numite Ko Khao Phingkan. Vă veți îmbarca în bărci rapide cu care vă veți îndrepta spre Ko Tapu unde veţi afla de ce aceste tărâmuri au fost alese pentru a fi folosite într-una din peliculele James Bond. Peisajul este greu de egalat cu oricare altul de pe pământ, iar de când a apărut filmul, Golful Phang Nga Bay, iniţial necunoscut lumii largi, a devenit o atracţie turistică în adevăratul sens al cuvântului. Veți explora apoi peșterile ascunse, unde veți putea admira interesantele forme ale stalactitelor și stalagmitelor. Vă veți deplasa spre partea de nord a golfului, într-o zonă cu peisaje de o frumusețe rară, nealterate unde veți vedea lagune spectaculoase și păduri de mangrove. După un dejun tradițional veți pleca spre Koh Noak unde vă veți putea relaxa și înota. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Aonang Princeville Villa Resort & Spa 4* (sau similar 4*).
 • 13
  30.10.2024

  Krabi – Phuket – Istanbul

  • Transport Avion
   Autocar
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Dimineața vom avea timp liber pentru plajă sau alte activități individuale. Camerele vor fi disponibile până la ora 12:00. Transfer către aeroportul din Phuket pentru plecarea spre Istanbul cu compania Turkish Airlines, zbor TK 173 (22:45 / 05:40).
 • 14
  31.10.2024

  Istanbul – Bucureşti

  • Transport Avion
  Din Istanbul vom pleca spre Bucureşti cu zborul TK 1043 (08:30 / 08:50).


Informatii tarif

2680 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 340 EURO


 • transport
  Avion
  Autocar
  Barcă
  Vas de croazieră
  Mașini 4x4
 • cazare
  3 nopți Bangkok
  2 nopți Chiang Rai
  2 nopți Chiang Mai
  4 nopți Krabi
 • mese
  Mic dejun: 11
  Dejun: 6
  Cină: 1
 • ghizi
  Însotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  22

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Istanbul – Bangkok şi Phuket – Istanbul – București cu compania Turkish Airlines
- transport continental cu avionul pe rutele: Bangkok – Chiang Rai și Chiang Mai – Phuket
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale şi continentale (pot suferi modificări)
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 3 nopţi cazare în Bangkok la Hotel Montien Riverside 4* (sau similar 4*)
- 2 nopţi cazare în Chiang Rai la Hotel Le Patta 4* (sau similar 4*)
- 2 noapte cazare în Chiang Mai la Hotel Empress Chiang Mai 4* (sau similar 4*)
- 4 nopţi cazare în Krabi la Hotel Aonang Princeville Villa Resort & Spa 4* (sau similar 4*)
- mesele menţionate în program: 11 mic dejunuri și 7 dejunuri
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- tururi de oraş cu ghizi locali în Bangkok și Chiang Mai
- plimbare pe Fluviul Chao Praya și pe canalele din Thonburi din Bangkok
- excursie de o zi din Bangkok la Ayuttaya cu retur pe un vas de croazieră, cu dejun inclus
- vizitarea Palatului Regal (Grand Palace) din Bangkok
- excursie din Bangkok la Piața Plutitoare Damnoen Saduak
- excursie din Chiang Rai la Doi Mae Salong
- excursie în zona Golden Triangle și plimbare pe Râul Mekong până la Insula Don Sao Island
- excursie din Chiang Mai la o tabără de elefanți
- plimbare pe râu cu plute de bambus
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxa de viză pentru Thailanda: 2500 bhati (aprox. 80 usd/pers.) se achită la faţa locului (se obţine la sosirea pe aeroportul din Bangkok)
- taxe de ieșire de pe aeroporturi, numai dacă se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menționate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacşişuri: 50 euro/pers. pentru ghizi și șoferi, mai puțin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă și la excursiile opţionale)
- excursiile opționale care se pot realiza cu un număr minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcție de timpul disponibil, la fața locului, se mai pot organiza și alte excursii opţionale propuse de partenerul local; tarifele de mai jos sunt valabile pentru un minim de 15 de participanți:
• croazieră de seară cu cină tradiţională şi muzică thailandeză pe Fluviul Chao Praya în Bangkok: aprox. 70 euro/pers.
• cină tradiţională kantoke cu muzică şi dansuri populare ale triburilor montane în Chiang Rai: aprox. 40 euro/pers.
• excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond: aprox. 85 euro/pers.
• excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insulele Phi Phi și Insula Bamboo: aprox. 65 euro/pers.

NOTĂ: Taxele de intrare în parcurile naționale nu sunt incluse, între 300-400 THB (aprox. 8-11 euro/pers.), se achită individual la fața locului.

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurări MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Asigurările MEDICALE și STORNO de călătorie se pot încheia la orice companie de asigurări care asigură acest serviciu; suma platită pentru asigurare nu este returnabilă. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

ACTE NECESARE:
- pașaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei
- 1 fotografie tip pașaport


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 30% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferența de până la 50% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 60 de zile înainte de data plecării
- diferența de până la 100% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

2890 EURO

09.10.2024 - 21.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3140 EURO

28.12.2024 - 09.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2560 EURO

28.12.2024 - 06.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3470 EURO

27.12.2024 - 08.01.2025

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?