1390 EURO + 1995 USD 1290 EURO + 1995 USD Vezi detalii
16.09.2024
27.09.2024
12 zile
Vandut
REDUCERE 100 EURO/pers. | IEPURASUL DAL CEL DULCE 26.04 - 12.05
Seoul – Insula Jeju – Busan – Yangdong – Gyeongju – Daegu – Zona Demilitarizată Coreeană
11 poze

Când spui Coreea de Sud te gândeşti imediat la tehnica cea mai avansată, la tehnologia de vârf, la construcţiile cele mai îndrăzneţe, la oamenii pentru care munca este un cult, iar tradiţiile o a doua religie. Dacă la toate acestea mai adăugăm istoria lor veche şi zbuciumată, natura frumoasă şi imprevizibilă, vom obţine doar o imagine de ansamblu, dar care merită din plin aprofundată pe parcursul excursiei noastre!


Top obiective

Artă şi arhitectură

Muzeul de Artă Populară Jeju, Templul Yakcheonsa, Turnul din Busan, Casa Nurimaru APEC, Observatorul Chemseongdae, Complexul Funerar Daereungwon, Templul Bulguksa, Muzeul Naţional, Templul Haeinsa, Palatului Gyeongbokgung, Cheongwadae – Blue House, Observatorul Dora, Turnul din Seoul, Podul Gwangan-daegyo

Natură şi Peisaje

Craterul vulcanic Seongsan Ilchulbong, Cascada Jeongbang, Faleza Jusangjeoll, Hallasan, Parcul Yongdusan, Plaja Haeundae, Anapji Pond, Grota Seokguram, Lacul Bomun, Parcul Imjingak

Tradiţii şi evenimente

Satul Yangdong, Bukchon Hanok Village, Pieţa Namdaemun

Experienţe şi Distracţii

Muzeul Ceaiului O’Sulloc, călărie în Parcurile The Ma, Parcul Oceanic Taejongdae, Piaţa de pește Jagalchi, Centum City, artera comercială Insadong, Zona Demilitarizată Coreeană


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  16.09.2024

  Bucureşti – Doha

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Întâlnire cu însoţitorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 15:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 222 (18:45 / 23:15).
 • 2
  17.09.2024

  Doha – Seoul

  • Transport Avion, autocar
  • Cazare Hotel Ibis Style Ambassador Yongsan 4* (sau similar 4*)
  • Mese În avion, cină
  Din Doha vom pleca cu zborul QR 858 (02:10 / 16:55) spre Seoul, capitala istorică a Coreei timp de 600 de ani, situată în nord-vestul ţării, pe Râul Han, în centrul peninsulei Coreea. Întemeiată în anul 18 î.Hr., aceasta a fost iniţial capitala regatului Baekje, unul dintre cele Trei Regate Coreene şi a continuat să fie capitală în timpul dinastiei Joseon şi a imperiului Coreean până în zilele noastre. Zona capitalei care include metropola Incheon şi majoritatea provinciei Gyeonggi, are aprox. 24,5 milioane de locuitori, fiind una dintre cele mai mari zone metropolitane din lume. Aproape un sfert din populaţia Coreei de Sud trăieşte în Seoul, făcându-l cel mai puternic centru economic, politic şi cultural sud-coreean. Seoul este considerat un oraş global, fiind în acest sens al 9-lea în Indexul Oraşelor Globale din 2008. În oraşul care a găzduit Jocurile Olimpice de vară în anul 1988 şi Campionatul Mondial de Fotbal din anul 2002 se află şi sediile principale ale multinaţionalelor Samsung, LG şi Hyundai. Întâlnire cu reprezentantul local, cină şi transfer pentru cazare la Hotel Ibis Style Ambassador Yongsan 4* (sau similar 4*).
 • 3
  18.09.2024

  Seoul

  • Transport Avion, autocar
  • Cazare Hotel Ibis Style Ambassador Yongsan 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Palatului Gyeongbokgung
   Cheongwadae - Blue House (exterior)
   Celebra arteră comercială Insadong
   Bukchong Hanok Village
   Piaţa Namdaemun
   „Marea Poartă din Sud”
   Turnul din Seoul
  Mic dejun. Zi dedicată explorării oraşului Seoul care va include vizitarea Palatului Gyeongbokgung, unul dintre cele cinci mari palate construite de regii dinastiei Joseon, palat favorit al multor dintre prinţii dinastiei, care a păstrat multe elemente datând din perioada celor Trei Regate. Vom vedea apoi Cheongwadae - Blue House (exterior), copia sud-coreeană a Casei Albe, un complex de clădiri construite pe situl grădinii regale a dinastiei Joseon unde îşi desfăşoară activitatea guvernul, fiind şi reşedinţă prezidenţială. Dejun în timpul vizitelor. În continuarea zilei vom face o plimbare pe celebra arteră comercială Insadong, de unde se pot achiziţiona diverse obiecte tradiţionale coreene. Vom intra în Piaţa Namdaemun, cea mai veche piaţă tradiţională din Seoul situată lângă „Marea Poartă din Sud”, una dintre vechile porţi de acces în oraş, după care ne vom îndrepta spre Turnul din Seoul aflat pe muntele Namsan, inaugurat la data de 15 Octombrie 1980, care găzduieşte în prezent o mulţime de cafenele şi restaurante. Cazare la Hotel Ibis Style Ambassador Yongsan 4* (sau similar 4*).
 • 4
  19.09.2024

  Seoul – Jeju

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel Sirius 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Seongsan Ilchulbong
   Muzeul de Artă Populară Jeju
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul care durează aprox. 1 oră către Insula Jeju, o insulă vulcanică unde peisajul este de o frumuseţe ireală, tradiţiile culturale sunt unice, iar climatul temperat este perfect. Insula Jeju este cunoscută şi sub numele de „Insula Zeilor”, singurul loc din lume care are trei certificate UNESCO, fiind recunoscut la nivel mondial ca rezervaţie naturală (din anul 2002), patrimoniu natural mondial (din anul 2007) şi parc geologic al lumii (din anul 2010). Insula reprezintă una dintre cele 7 noi minuni ale naturii, alături de Amazon (Brazilia), Halong Bay (Vietnam), Cascada Iguassu (Argentina & Brazilia), Parcul Natural Subteran „Puerto Princesa” (Filipine), Table Mountain (Africa de Sud) şi Parcul Naţional Komodo (Indonezia). Jeju se mândreşte cu cele 360 de formaţiuni vulcanice numite „oreum”, precum şi cu nenumărate peşteri de lavă. După sosire ne vom îndrepta spre Seongsan Ilchulbong, un crater vulcanic magnific care răsare din mare, denumit literar „Vârful Răsărit de soare”, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO şi Seopjikoji, de asemenea inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Dejun în timpul vizitelor. În continuarea zilei vom vizita Muzeul de Artă Populară Jeju. Transfer pentru cazare la Hotel Sirius 4* (sau similar 4*).
 • 5
  20.09.2024

  Jeju

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Sirius 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Cascada Jeongbang
   Templul Yakcheonsa
   Muzeul Ceaiului O’Sulloc
   Faleza Jusangjeoll
   Parcurile The Ma
   Plaja Hyeupjae
  Mic dejun. În această zi vom explora în continuare Insula Jeju, ajungând până la Cascada Jeongbang, cu căderi de apă de la 23 m înălţime, singura cascadă din Asia care se varsă direct în ocean. Legenda spune că un dragon sfânt a trăit sub ea, iar apa conţine până în prezent spiritul dragonului şi astfel poate vindeca boli şi poate aduce ploaia în timpul secetei. Cascada este una dintre cele trei celebre cascade ale insulei, celelalte două fiind Cascada Cheonjiyeon şi Cascada Cheonjeyeon. În continuarea zilei vom vizita Templul Yakcheonsa, construit în stil budist, care înseamnă „templul unde curg ape medicinale”, denumire dată după izvoarele minerale peste care a fost ridicat, apoi vom vizita Muzeul Ceaiului O’Sulloc, unde vom învăţa mai multe despre arta ceaiului din această ţară, vom vedea Faleza Jusangjeoll, o formaţiune vulcanică similară cu Causeway din Irlanda de Nord, Parcul The Ma, unde se poate experimenta călăria şi Plaja Hyeupjae, care este, fără îndoială, cea mai pitorească plajă din Jeju. Apa de culoarea smaraldului arată incredibil de frumos în timpul zilei și este unul dintre cele mai bune locuri pentru a admira apusul de soare. Dejun în timpul vizitelor. Cazare la Hotel Sirius 4* (sau similar 4*).
 • 6
  21.09.2024

  Jeju – Busan

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Crown Harbor 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Tur Busan:
   Turnul Busan
   Podul Gwangan-Daegyo
  Mic dejun. Dimineaţa vom putea admira cel mai vechi masiv muntos din Coreea de Sud, Hallasan, parcul naţional al muntelui fiind inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Transfer la aeroport pentru zborul intern către Busan, principalul port al ţării şi al doilea oraş ca mărime din Coreea de Sud, care a devenit renumit odată cu găzduirea Jocurilor Asiatice din anul 2002. Busanul a fost de asemenea unul dintre oraşele gazdă pentru FIFA World Cup 2002 şi reprezintă centrul de convenţii internaţionale din Coreea. Odată ajunşi în Busan vom vizita Turnul Busan situat în Parcul Yongdusan, care oferă o privelişte spectaculoasă asupra vechiului port. Dejun în timpul vizitelor. În continuarea zilei vom admira Podul Gwangan-daegyo care are o lungime de 7,4 km, fiind cel mai lung pod bi-nivel din Coreea, peste ocean. Pe lângă faptul că permite o modalitate rapidă de deplasare, podul oferă priveliști uluitoare ale atracțiilor din apropiere, respectiv Insula Oryukdo, Muntele Hwangnyeongsan, Plaja Gwangalli, Insula Dongbaekseom și Dealul Dalmaji. Dotat cu mii de beculețe, podul prezintă o frumoasă expoziție de lumini pe timp de noapte care se schimbă odată cu anotimpurile. Cazare în Busan la Hotel Crown Harbor 4* (sau similar 4*).
 • 7
  22.09.2024

  Busan

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Crown Harbor 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Parcul Oceanic Taejongdae
   Piaţa de pește Jagalchi
   Casa APEC
   Plaja Haeundae
  Mic dejun. Această zi va fi consacrată vizitării oraşului Busan, prilej cu care vom putea admira Parcul Oceanic Taejongdae de pe Insula Yeongdo-gu, numele acestuia fiind dat după Regele Taejong Muyeol (604 - 661) care venea deseori aici să practice tirul cu arcul. În continuarea zilei vom vedea Piaţa de pește Jagalchi, una dintre cele mai mari din lume, unde pescarii îşi vând marfa proaspătă, iar clienţii negociază pentru un preţ cât mai bun, după care vom vizita Casa APEC, care se referă la sala de conferinţe APEC - Cooperarea Economică Asia – Pacific. Vom vedea apoi Plaja Haeundae, cea mai faimoasă plajă cu nisip alb din ţară, unde se ţin numeroase evenimente culturale şi festivaluri de-a lungul anului şi Centum City, înregistrat în Cartea Recordurilor Guinness ca fiind cel mai mare complex comercial din lume. Dejun în timpul vizitelor. Cazare la Hotel Crown Harbor 4* (sau similar 4*).
 • 8
  23.09.2024

  Busan – Yangdong – Gyeongju

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Gyeongju Commodore 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Templul Haedong Yonggungsa
   Satul Yangdong
   Observatorul Chemseongdae
   Complexul Funerar Daereungwon
   Anapji Pond
  Mic dejun. În prima parte a zilei vom vedea Templul Haedong Yonggungsa, situat pe coasta porțiunii de nord-est a orașului Busan. Această atracție superbă oferă turiștilor descoperirea rară a unui templu de-a lungul liniei țărmului, majoritatea templelor din Coreea fiind situate în munți. Plecare spre Gyeongju, oraș situat în provincia North Gyeongsang, fosta capitală a Regatului Antic Silla, care a guvernat mare parte a peninsulei coreene între secolele VII - IX, cunoscut şi sub denumirea de „muzeul fără ziduri”, ce găzduieşte unele dintre cele mai mari comori de artă budistă din Coreea. Vom vizita satul Yangdong, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, un sat aflat într-o zonă superbă de munte, în care încă se păstrează clădirile şi obiceiurile de viaţă coreene din timpul dinastiei Joseon. Vom vedea Observatorul Chemseongdae, cel mai vechi observator astronomic existent din Asia de Est, una dintre cele mai vechi instalaţii ştiinţifice din lume în funcţiune, construit din 362 de blocuri de granit reprezentând cele 362 de zile ale anului lunar, Complexul Funerar Daereungwon, în care se află mormintele regilor şi nobililor dinastiei Silla, unde vom afla mai multe despre cultura Coreei de acum 1.500 de ani și Anapji Pond, iazul artificial unde se relaxa familia regală a dinastiei Silla, aflat în parcul palatului Banwolseong, construit în anul 674 din ordinul Regelui Munmu. Dejun în timpul vizitelor. Transfer pentru cazare la Hotel Gyeongju Commodore 4* (sau similar 4*).
 • 9
  24.09.2024

  Gyeongju

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Gyeongju Commodore 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Templul Bulguksa
   Grota Seokguram
   Muzeul Naţional
   Lacul Bomun
  Mic dejun. Această zi va fi dedicată vizitelor în Gyeongju. Vom vizita Templul Bulguksa, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, unul dintre cele mai frumoase altare budiste ale Asiei şi Grota Seokguram, o grotă artificială din granit alb unde se află statuia lui Buddha Sakyamuni care priveşte spre mare, inclusă şi ea pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, ambele obiective fiind construite în sec. al VIII-lea de dinastia Silla, pe pantele Muntelui Tohamsan. Vom vizita apoi Muzeul Naţional, unde vom admira diverse exponate care aparţin culturii Silla, printre care cel mai mare clopot din ţară - al Regelui Seongdeok, opere de artă, bijuterii de aur, artefacte găsite în interiorul mormintelor, obiecte de uz casnic etc.. În continuarea zilei ne vom relaxa pe malurile frumosului lac Bomun. Dejun în timpul vizitelor. Cazare la Hotel Gyeongju Commodore 4* (sau similar 4*).
 • 10
  25.09.2024

  Gyeongju – Daegu – Seoul

  • Transport Autocar, tren
  • Cazare Hotel Ibis Style Ambassador Yongsan 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Templul Haeinsa
   spectacol „Nanta”
  Mic dejun. Dimineaţa vom vizita Templul Haeinsa, construit iniţial în anul 802, în al 3-lea an de domnie al Regelui Ae Jang. Templul adăposteşte o colecţie de peste 80.000 de plăcuţe din lemn inscripţionate cu scripturile lui Buddha (Tripitaka Coreeană), o comoară naţională şi universală. Dejun în timpul vizitelor. Ne vom deplasa apoi la gara Dongdaegu pentru plecarea cu trenul de mare viteză „Bullet Train KTX” spre Seoul. Ziua se va încheia cu participarea la un spectacol „Nanta”. Transfer pentru cazare la Hotel Ibis Style Ambassador Yongsan 4* (sau similar 4*).
 • 11
  26.09.2024

  Seoul – Zona Demilitarizată Coreeană – Seoul

  • Transport Autocar, avion
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Zona Demilitarizată Coreeană
   Al treilea tunel de infiltrare nord-coreean
   Observatorul Dora
   Parcul Imjingak
   Muzeul Naţional din Coreea
  Mic dejun. În această zi vom face o excursie în Zona Demilitarizată Coreeană, cea mai puternic păzită graniţă a lumii, aflată între cele două ţări, Coreea de Nord şi Coreea de Sud care se întinde de la est la vest pe o distanţă de 250 km, având o lăţime de 4 km. În timpul turului vom afla mai multe despre Războiul din Coreea în care au murit aprox. 900 mii de chinezi, 1,5 milioane de sud-coreeni şi 34 mii de americani. Vom vedea şi al treilea tunel de infiltrare nord-coreean, construit de nord-coreeni cu intenţia de a invada pe ascuns Coreea de Sud, tunel descoperit însă de către Coreea de Sud în anul 1978 ca urmare a unei informaţii furnizate de către un dezertor nord-coreean. Tunelul are o lungime de aprox. 1,5 km şi o adâncime de 150 m sub pământ. Vom avea de asemenea şansa să urcăm în Observatorul Dora situat pe muntele cu acelaşi nume, de unde cu ajutorul binoclurilor vom putea zări oraşul industrial Kaesong din Coreea de Nord. Dejun în timpul vizitelor. În continuarea zilei vom ajunge în Parcul Imjingak, construit pe malul râului Imjin pentru a-i comemora pe toţi cei care şi-au pierdut casele şi au fost separaţi de familiile lor în timpul războiului, după care ne vom întoarce la Seoul pentru a vizita Muzeul Naţional din Coreea, muzeul emblematic al istoriei și artei coreene din Coreea de Sud și este organizația culturală care reprezintă Coreea. Seara transfer la aeroport pentru zborul spre Doha.
 • 12
  27.09.2024

  Seoul – Doha – Bucureşti

  • Transport Avion
  • Mese In avion
  Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 859 (01:30 / 05:45), de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul QR 221 (08:15 / 13:15).


Informatii tarif

1390 EURO + 1995 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 640 USD1290 EURO + 1995 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 640 USD

tarif cu toate taxele incluse, valabil pentru un grup maxim de 20 turişti; pt. 15-19 turişti, tariful se va majora cu 260 usd/pers.


 • transport
  Avion
  Autocar
  Tren
 • cazare
  9 nopţi cazare în hoteluri de 4*
 • mese
  mesele menţionate în program: 9 mic dejunuri, 9 dejunuri și 1 cină
 • ghizi
  Însotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  15 - 20

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Seoul şi retur cu compania Qatar Airways
- transport continental cu avionul pe rutele: Seoul – Jeju şi Jeju – Busan
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale şi continentale (pot suferi modificări)
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 9 nopţi cazare în hoteluri de 4*
- mesele menţionate în program: 9 mic dejunuri, 9 dejunuri și 1 cină
- participarea la un spectacol „Nanta”
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxe de ieşire de pe aeroporturi (în cazul în care se aplică)
- taxa de viză şi procesare K-ETA (autorizația de călătorie electronică): 25 usd/pers. (se achită la agenţie)
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacşişuri: 50 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurări MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Asigurările MEDICALE și STORNO de călătorie se pot încheia la orice companie de asigurări care asigură acest serviciu; suma platită pentru asigurare nu este returnabilă. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

- pașaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei, NU se acceptă pașapoarte temporare
- copie pașaport scanată color în format JPEG
- fotografie color tip pașaport în format JPEG


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 30% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferența de până la 50% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 60 de zile înainte de data plecării
- diferența de până la 100% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor, iar cei care au achitat supliment de single pentru cazare NU beneficiază de 2 locuri în autocar
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- selectarea preferențială a locurilor în avion, în cadrul rezervărilor de grup, este de cele mai multe ori supusă unor reguli stricte și diferă de la o companie aeriană la alta (se percep costuri suplimentare sau nu este acceptată și/sau se poate face numai cu un anumit timp în avans etc.). Ulterior achitării unei sume pentru un loc preferențial în avion, compania aeriană poate modifica fără preaviz tipul de avion și ca atare se modifică configurația locurilor în avion, respectiv a locului prerezervat/achitat de către turist; pentru aceste situații nu suntem răspunzători și ne oferim doar sprijinul să intermediem un dialog cu compania aeriană ce nu garantează și soluționarea situației
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

4290 EURO

11.10.2024 - 25.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3740 EURO

22.10.2024 - 03.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3350 EURO

17.10.2024 - 01.11.2024

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?