8670 EURO Vezi detalii
26.12.2023
10.01.2024
17 zile
Vandut
Tokyo – Nikko – Insula Tahiti – Insula Moorea – Insula Bora Bora
12 poze

Cu siguranță cel puțin o dată în viață ați visat la călătoriile căpitanului Cook în jurul lumii, ați visat să vă relaxați pe o superbă plajă exotică cu nisip fin la umbra palmierilor, să vă bucurați de ape limpezi de culoare turcoaz, de cer senin și vegetație de smarald. Toate acestea vă dau acum motive să dați curs invitației noastre de a petrece Revelionul în îndepărtata Polinezie Franceză, în plin Pacific de Sud, unde imaginarul devine realitate. Tahiti, Moorea, Bora Bora,... este suficient doar să pronunțăm numele acestor insule pentru ca visul să se transforme în realitatea mult dorită. Celor care cred în realizarea visurilor le spunem că Paradisul poate fi „atins” prin această călătorie în care puteți păși pe câteva dintre insulele Arhipelagului Societății din Polinezia Franceză și petrece cel mai exotic Revelion în Insula Moorea, un loc ușor de iubit, greu de părăsit, așa cum veți constata cu siguranță. Și pentru că aventura noastră va începe în Japonia, care reprezintă încă pentru mulţi dintre noi un tărâm necunoscut, învăluit în mister, o ţară unde noul se îmbină în mod armonios cu vechiul, unde tehnologia de vârf este folosită alături de ritualuri a căror origine se pierde în negura timpului, vom avea ocazia de a descoperi capitala niponă Tokyo și Nikko, o zonă deosebit de pitorească, cu peisaje splendide alcătuite din munți, lacuri, cascade și drumuri montane presărate cu temple budiste.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Templul Senso-ji, Cartierul Ginza, Palatul Imperial, Altarul Meiji Jingu, Observatorul Metropolitan, Altarul Toshogu

Natură şi Peisaje

Insula Tahiti, Insula Moorea, Laguna Moorea, Insula Bora Bora, Laguna Bora Bora, Golfurile Cook și Opunohu, Peninsulele Tahiti-Nui și Tahiti-Iti, Platoul Taravo, Parcul Național Nikko, Lacul Chuzenji, Vulcanul Nantai, Cascada Kegon

Tradiţii şi evenimente

Experienţe şi Distracţii

Nakamise Shopping Arcade, Cină festivă de Revelion, plimbare cu barca în Laguna Bora Bora, degustare alcătuită din fructe proaspete, pe un atol, snorkeling, observarea florei și faunei subacvatice din barca cu fund de sticlă, plimbare prin Laguna Moorea
Golfurile Cook și Opunohu, Safari - tour cu o mașină de teren 4x4, vizitarea unor plantații de ananas, vanilie, banane, grapefruit și lămâi, urcare cu liftul deasupra Cascadei Kegon


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  26.12.2023

  București – Istanbul – Tokyo (Japonia)

  • Transport Avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la aeroportul Henri Coandă la ora 08:00 (în fața ghișeului de îmbarcare al companiei Turkish Airlines). Plecare spre Istanbul cu compania Turkish Airlines, zbor TK 1044 (10:15 / 12:45), de unde se va pleca spre Tokyo cu zborul TK 50 (15:20 / 08:30).
 • 2
  27.12.2023

  Tokyo

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Monterey Akasaka 4* (sau similar 4*)
  Sosire la ora 08:30 în Tokyo, Tokyo-to sau Metropola Tokyo, care constă în 23 de cartiere speciale, 33 de oraşe şi 8 suburbii, o împletire a civilizaţiei şi culturii moderne, cu obiceiuri şi tradiţii milenare. După întâlnirea cu reprezentantul local vom fi transferați la hotel. Cazare în Tokyo la Hotel Monterey Akasaka 4* (sau similar 4*).
 • 3
  28.12.2023

  Tokyo

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Monterey Akasaka 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Niko
  Mic dejun. Plecare spre Nikko, zonă deosebit de pitorească, cu peisaje splendide alcătuite din munți, lacuri, cascade și drumuri montane presărate cu temple budiste, prilej cu care vom vizita Altarul Toshogu, templul shinto cel mai extravagant decorat templu al Japoniei, construit la începutul anilor 1600, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, locul unde este înmormântat shogunul Tokugawa Ieyasu, personaj foarte important în istoria Japoniei, care este cunoscut sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavel. Odată ajunși în Parcul Național Nikko, ne vom îndrepta spre Lacul Chuzenji (Chuzenjiko) situat la poalele vulcanului Nantai, inactiv în prezent, unde veți fi fermecați de peisajul spectaculos. Vom urca cu liftul deasupra Cascadei Kegon care are o înălțime de 97 m, una dintre cele mai înalte și impresionante cascade din Japonia. Dejun în timpul vizitelor. Întoarcere în Tokyo pentru cazare la Hotel Monterey Akasaka 4* (sau similar 4*).
 • 4
  29.12.2023

  Tokyo – Papeete (Polinezia Franceză)

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel Tahiti by Pearl Resort 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Templul Senso-ji
   Nakamise Shopping Arcade
   Cartierul Ginza
   Palatul Imperial
   Altarul Meiji Jingu
   Observatorul Metropolitan
  Mic dejun. În această zi vom explora capitala niponă Tokyo, înființată în anul 1868 după ce dinastia Tokugawa a fost detronată, una dintre cele mai dens populate metropole din lume, cu peste 30 milioane de locuitori. Alături de ghidul local vom porni într-un tur panoramic de oraș, pe parcursul căruia vom vizita Templul Senso-ji, aflat în districtul Asakusa o zonă plină de culoare şi obiceiuri tradiţionale. Templul, în curtea căruia se află un cazan uriaş din bronz plin cu tămâie aprinsă, îmbină armonios aspectele spirituale cu cele mai pământeşti, o atracţie constituind-o zona comercială care funcţionează încă dinainte de cel de-Al Doilea Război Mondial, Nakamise Shopping Arcade (galerie comercială foarte veche) aflată chiar în faţa acestuia. Turul panoramic va continua cu vestitul cartier exclusivist Ginza, loc unde cele mai renumite branduri mondiale îşi dispută fiecare metru pătrat de teren construit. De aici ne vom îndrepta spre zona care ascunde Palatul Imperial, urmând să facem o oprire pentru fotografii pe platforma care se află în fața podurilor de acces. Vom vizita în continuarea zilei Altarul Meiji Jingu, cel mai vechi şi cel mai mare loc sfânt din Tokyo, care îl comemorează pe Împăratul Meiji, cel care a modernizat Japonia după căderea regimului shogunal. În continuarea turului vom admira o spectaculoasă panoramă a întregului oraş din Tokyo Tower, una dintre cele mai înalte clădiri din Tokyo, având 150 m înălțime. Transfer la aeroport pentru plecare spre Papeete cu compania Air Tahiti Nui, zbor TN 087 (20:00 / 11:50). Basmul vacanței va începe imediat ce vom ateriza deoarece vom simți gustul victoriei de a fi ajuns cumva la capătul celalalt al lumii, în Pacificul de Sud. Chiar de la ieșirea din avion, pe aeroportul Faa, vom simți mirosul sărat al aerului și vom fi învăluiți de parfumul florilor tiare din ghirlandele cu care vom fi întâmpinați. Transfer pentru cazare la Hotel Tahiti by Pearl Resort 4* (sau similar 4*).
 • 5
  30.12.2023

  Insula Tahiti / Papeete

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Tahiti by Pearl Resort 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Peninsulele Tahiti-Nui și Tahiti-Iti
   Platoul Taravo
  Mic dejun. Dacă nu e chiar cel mai îndepărtat loc în care puteam să ajungem înconjurând globul, atunci cu siguranță este unul dintre cele mai exotice, în cel mai adevărat și frumos sens al cuvântului. Timp liber pentru a ne acomoda cu fusul orar și exotismul care ne va înconjura. Ne vom convinge că Tahiti este totodată și insula iubirii și a șarmului, șarmul unui loc binecuvantat, care a odrăslit un popor vesel și o tradiție vie, într-un climat tropical blând. Acest teritoriu de vis a atras de-a lungul timpului atât marinari și scufundători, cât și singuratici care și-au petrecut o bună parte din viață în aceste insule. Cunoscutul actor american Marlon Brando care a fost printre primii vizitatori la începutul anilor '60 după deschiderea aeroportului internațional și-a cumpărat o insulă în Polinezia Franceză, însă nu a fost singura personalitate deoarece mulți alți rătăcitori prin lume și-au gasit aici „salvarea”, precum cunoscuții romancieri Somerset Maugham sau Robert Lewis Stevenson care s-au inspirat din peisajele arhipeleagului. Opțional, vă propunem un tur al insulei care este formată din două zone: Tahiti-Nui sau Tahiti cea mare și peninsula Tahiti-Iti sau Tahiti cea mică, unite de Platoul Taravo, înconjurat de ferme și livezi de citrice. Peisajul vă va delecta cu maiestuoase creste abrupte care se înfig ca niște sulițe verzi în cerul azuriu. Nisipul de pe plajele cu palmieri este alb, florile sunt multicolore și în aer plutește mereu un parfum imposibil de identificat, o simfonie de miresme de la plantele exotice, legumele și fructele din care vom recunoaște câteva. Cazare la Hotel Tahiti by Pearl Resort 4* (sau similar 4*).
 • 6
  31.12.2023

  Insula Tahiti / Papeete – Insula Moorea

  • Transport Autocar, catamaran
  • Cazare Hotel Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină festivă de Revelion
  • Obiective și activități Insula Moorea
   Cină festivă de Revelion
  Mic dejun. Transfer în port de unde vom lua catamaranul spre Insula Moorea, o grădină luxuriantă aflată în mijlocul unei lagune perfecte. Aleasă de numeroși pictori, artiști și scriitori ca sursă de inspirație, insula ne va încânta cu dulceața, cu mediul perfect conservat și cu farmecul său unic. Moorea este paradisul celor mai frumoase vise: munți care țâșnesc înspre înaltul cerului din lagune idilice, vegetație luxuriantă, restaurante cochete care servesc pește proaspăt, oameni deosebit de blânzi și calzi. O lagună feerică înconjoară munții duri ai insulei, pe care cascadele poetice coboară în tumbe jucăușe peste stâncile acoperite de ferigi. Pajiștile liniștite înconjurate de pădurile luxuriante vă vor da un nou orizont asupra maiestății naturii. Transfer pentru cazare la Hotel Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort 4* (sau similar 4*) în Luxury Garden Bungalow. Cină festivă de Revelion. La Mulţi Ani 2024!
 • 7
  01.01.2024

  Insula Moorea

  • Cazare Hotel Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Plimbare cu barca în Laguna Moorea
   Golfurile Cook și Opunohu
  Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru plajă sau alte activități individuale prin care vom putea descoperi că Moorea este una dintre cele mai spectaculoase insule din lume, cu o istorie culturală vibrantă, insula în sine având o vechime de aprox. 2 milioane de ani, fiind locuită de aprox. 2.000 de ani, bogata istorie a cunoștințelor tradiționale fiind transmisă de-a lungul generațiilor. Opțional, vă propunem un tur al insulei pornind într-o plimbare prin lagună, prilej de a descoperi spiritul autentic al Moorei. După ce vă veți îmbarca, veți porni într-o plimbare pe apele cristaline ale lagunei, spre faimoasele golfuri Cook și Opunohu, care crestează țărmurile, iar înălțimile acoperite cu vegetație luxuriantă completează paleta cromatică divină începută de nuanțele aquamarine, turcoaz și smarald ale lagunei. Cazare la Hotel Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort 4* (sau similar 4*) în Luxury Garden Bungalow.
 • 8
  02.01.2024

  Insula Moorea

  • Cazare Hotel Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Safari - tour cu o mașină de teren 4x4:
   Craterul intern al vulcanului
   Liceul Agricol
   Vizitarea unor plantații de ananas, vanilie, banane, grapefruit și lămâi
  Mic dejun. Zi dedicată activităților individuale, relaxării la plajă sau, opțional, puteți participa la un safari - tour cu o mașină de teren 4x4. Acest tur vă va oferi ocazia să explorați craterul intern al vulcanului aflat pe insulă și să descoperiți peisaje incredibile, să vizitați o plantație de ananas, Liceul Agricol din Moorea și plantațiile sale de vanilie, banane, grapefruit și lămâi. Cazare la Hotel Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort 4* (sau similar 4*) în Luxury Garden Bungalow.
 • 9
  03.01.2024

  Insula Moorea

  • Cazare Hotel Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru plajă sau alte activități individuale prin care vom putea descoperi casele în culori pastelate, împrejmuite de grădini cu trandafiri japonezi și păsările paradisului, care înconjoară insula într-o fantezie de fericire și simplitate. Adăugați la toate acestea un ritm molcom al vieții, o langoare care îmblânzește chiar și cele mai agitate spirite și veți înțelege magnetismul insulei. Transfer pentru cazare la Hotel Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort 4* (sau similar 4*) în Luxury Garden Bungalow.
 • 10
  04.01.2024

  Insula Moorea – Insula Tahiti / Papeete – Insula Bora Bora

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel Le Bora Bora by Pearl Resorts 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Până la ora 12:00, când se vor elibera camerele, vă veți putea bucura de timp liber pentru plajă, plimbare sau cumpărături. Transfer la aeroportul din Moorea pentru plecarea cu compania Air Tahiti, zbor VT 233 (16:15 / 17:05) spre Bora Bora, insula din mijlocul Pacificului care a fost numită de mulți, și pe bună dreptate, cel mai frumos loc de pe Pamânt. S-a scris atât de mult despre Bora Bora și totuși este atât de greu de descris în cuvinte misterul pe care-l emană această micuță insulă din arhipelagul polinezian. Descrisă în epitete sonore, cum ar fi „Perla Pacificului”, „paradis terestru” sau „cel mai frumos loc de pe Pământ”, Bora Bora, în limba tahitiană, insula Pora Pora, cum este numită de localnici, își revendică geneza, întrucât traducerea numelui este „primul născut”. O altă denumire cunoscută este „Mai te pora” sau „creată de zei”. Insula situată în apropiere de tropice, de origine vulcanică, este de fapt un complex de mici insulițe, formate de-a lungul unei bariere de corali din jurul insulei principale, cu plaje cu nisip fin și alb, ape de culoare albastră și turcoaz. Bora Bora este un amalgam de nuanțe de bleu, de la azur până la albastrul întunecat al oceanului de după bariera de corali, înconjurată de smaraldul intens conferit de vegetația abundentă a vulcanului Otemanu. Transfer pentru cazare la Hotel Le Bora Bora by Pearl Resorts 4* (sau similar 4*) în camere Garden Villa & Pool.
 • 11
  05.01.2024

  Insula Bora Bora

  • Cazare Hotel Le Bora Bora by Pearl Resorts 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Plimbare cu barca prin Laguna Bora Bora
   Degustare de fructe proaspete, pe un atol
  Mic dejun. Această zi o vom putea petrece lenevind pe una dintre superbele plaje cu nisip alb ale insulei contemplând locul binecuvântat în care ne aflăm. Vom putea descoperi zone ideale pentru înot și scufundări, înconjurate de piscuri vulcanice sau ne vom putea plimba pe insulă, înconjurați de chipurile prietenoase ale localnicilor. Opțional, puteți participa la o plimbare cu barca, în timpul căreia veți descoperi „bijuteriile lagunei” Bora Bora. Vă veți opri în cele mai frumoase locuri, unde veți putea hrăni peștii, privi rechinii, veți putea înota printre corali și veți putea încheia turul cu o degustare alcătuită din fructe proaspete, pe un atol, admirând priveliștea minunată oferită de lagună. Cazare la Hotel Le Bora Bora by Pearl Resorts 4* (sau similar 4*) în camere Garden Villa & Pool.
 • 12
  06.01.2024

  Insula Bora Bora

  • Cazare Hotel Le Bora Bora by Pearl Resorts 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Snorkeling
   Observarea florei și faunei subacvatice din barca cu fund de sticlă
  Mic dejun. Timp liber pentru plajă și desfătare în paradisul natural al insulei. Cei care nu fac snorkeling pot opta pentru o excursie în care vor putea observa flora și fauna subacvatică din barca cu fund de sticlă. Veți putea observa grădinile de corali, iar peștii multicolori, atrași de barcă, vor veni să „vă arunce o privire”. Cazare la Hotel Le Bora Bora by Pearl Resorts 4* (sau similar 4*) în camere Garden Villa & Pool.
 • 13
  07.01.2024

  Insula Bora Bora – Insula Tahiti / Papeete

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel Tahiti by Pearl Resort 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Transfer cu avionul către Insula Tahiti, insula principală din Arhipelagul Societății, cea mai mare insulă din Polinezia Franceză, al cărui interior montan este ornat cu văi adânci, de râuri limpezi precum cristalul și de cascade înalte, toate scăldate în lumina verde irizată de Mama Natură. Terenurile costale sunt casa unor câmpii acoperite de flori tropicale și reprezintă locul unde locuiește cea mai mare parte a populației insulei. La sute de ani după ce insula a fost descoperită de marinarii expedițiilor lui Wallis sau Cook, Insula Tahiti rămâne un paradis fără vârstă pentru cei care caută nisip, liniște și mări de un „albastru infinit”. Transfer pentru cazare în Papeete la Hotel Tahiti by Pearl Resort 4* (sau similar 4*) în camere Classic Ocean & Moorea View.
 • 14
  08.01.2024

  Insula Tahiti / Papeete – Tokyo

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare În avion
  Transfer la aeroport pentru plecarea cu compania Air Tahiti Nui, zbor TN 088 (08:35 / 15:10) spre Tokyo.
 • 15
  09.01.2024

  Tokyo

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Monterey Akasaka 4* (sau similar 4*)
  Sosire în Tokyo la ora 15:10 și transfer la hotel. Timp liber pentru vizite individuale, pentru plimbări pe bulevardele generoase ale orașului Tokyo, sau pentru cumpărături. Cazare la Hotel Monterey Akasaka 4* (sau similar 4*).
 • 16
  10.01.2024

  Tokyo – Istanbul - București

  • Transport Autocar, avion
  • Mese Mic dejun la pachet
  Mic dejun la pachet. Transfer către aeroportul din Tokyo pentru plecarea spre Istanbul cu compania Turkish Airlines, zbor TK 51 (10:15 / 18:00) de unde vom pleca spre București cu zborul TK1045 (19:30 / 19:50).


Informatii tarif

TARIF I: Cazare la Hotel Bora Bora 4* 8670 EURO / loc în cameră dublă standardSupliment single: 3750 EURO

tarife cu toate taxele incluse, valabile pentru un grup de minim 18 turişti; pt. 14-19 turişti, tariful se va majora cu 180 euro/pers.


 • transport
  Avion
  Autocar
  Barcă
  Catamaran
  Ferry-boat
 • cazare
  3 nopți Tokyo
  3 nopți Papeete
  4 nopți Insula Bora Bora
  3 nopți Insula Moorea
 • mese
  Mic dejun: 12
  Cină festivă de Revelion: 1
 • ghizi
  Insotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  18-20

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: București – Istanbul – Tokyo și retur cu compania Turkish Airlines
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Tokyo – Papeete – Tokyo cu compania Tahiti Air Nui
- transport local cu avionul pe rutele: Moorea – Bora Bora și Bora Bora – Papeete cu compania Air Tahiti
- transport cu catamaranul pe ruta: Papeete – Moorea
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale şi pentru zborurile continentale (pot suferi modificări)
- tur panoramic și vizite cu ghid local în Tokyo
- excursie și vizite la Nikko
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 13 nopţi de cazare cu mic dejun în hoteluri de 4*:
• 3 nopți de cazare în Tokyo la Hotel Monterey Ginza 4* (sau similar 4*) în camere duble standard
• 3 nopți de cazare în Tahiti la Hotel InterContinental Tahiti Resort & Spa 4* (sau similar 4*) în camere Premium Garden View Room King
• 4 nopți de cazare în Moorea la Hotel Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort 4* (sau similar 4*) în Luxury Garden Bungalow
• 3 nopți de cazare în Bora Bora la Hotel Le Bora Bora by Pearl Resorts 4* (sau similar 4*) în camere Garden Villa & Pool
- Cina festivă de Revelion
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- taxele de insulă (unde se percep) se achită individual la recepția hotelurilor
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- supliment (opțional) pentru Lagoon Overwater Bungalow la Hotel Le Bora Bora by Pearl Resorts 4* (sau similar 4*): 950 euro/pers. în cameră dublă; 1250 euro/pers. în cameră single
- bacşişuri: 30 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de 10 participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurari MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19.
Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 30% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferența de până la 50% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 91 de zile înainte de data plecării
- diferența de până la 100% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 61 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentul de călătorie, PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

4290 EURO

11.10.2024 - 25.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3990 EURO

25.10.2024 - 06.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3995 EURO

13.10.2024 - 23.10.2024

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?