• Home
 • Circuite turistice
 • Croazieră de Crăciun și Revelion în Asia: Singapore – Thailanda – Malaezia – Indonezia
5880 EURO Vezi detalii
20.12.2023
08.01.2024
20 zile
Vandut
Singapore – Phuket (Thailanda) – Insula lui James Bond (Thailanda) – Turul celor 4 insule (Thailanda) – Langkawi (Malaezia) – Penang (Malaezia) – George Town (Malaezia) – Port Klang (Malaezia) – Kuala Lumpur (Malaezia) – Celukan Bawang (Indonezia – Insula Bali) – Lombok (Indonezia) – Insulele Gilis de Sud (Indonezia) – Insula Bali (Indonezia): Benoa – Ubud – Turul Kintamani – Kuta – Turul Mengwi – Denpasar
14 poze

Vă invităm într-o inedită escapadă din rutina cotidiană, nicăieri altundeva decât în miezul Asiei, acolo unde timpul parcă are un alt ritm, oamenii alte obiceuri și unde totul gravitează în jurul armoniei dintre suflet și minte. Vă veți bucura de un minunat Crăciun și Revelion la bordul vasului Celebrity Millennium unde timp de două săptămâni vă veți bucura de o lume care îmbină misterul oriental cu tehnica vestică într-un caleidoscop viu colorat, cu cele mai spectaculoase metropole asiatice, cu plaje și păduri tropicale luxuriante, şi nu în ultimul rând de moştenirea culturală a singurei insule hinduse din Indonezia. De la bogăția dansurilor, a costumelor tradiționale, diversitatea culinară, și ospitalitatea oamenilor, colțul acesta de lume vă va stârni cu siguranță dorința de a reveni.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Natură şi Peisaje

Tradiţii şi evenimente

Experienţe şi Distracţii


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  20.12.2023

  Bucureşti – Amsterdam – Singapore

  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 14:00 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 1374 (13:55 / 15:55), de unde se va pleca spre Singapore cu zborul KL 835 (21:05 / 16:25).
 • 2
  21.12.2023

  Singapore

  Sosire la ora 16:25 în Singapore, unul dintre cele mai prospere state din lume, fondat ca o colonie britanică acum două secole, o metropolă modernă, foarte curată, înconjurată de parcuri verzi atent îngrijite. Singapore este considerat o veritabilă „perlă a Asiei”, situat în topul celor mai vizitate orașe ale lumii. Arhitectura urbană fascinantă, cu zgârie-nori care mărginesc bulevardele largi, vibranta viață de noapte, influențele chineze, indiene și malaeziene, clima tropicală, bucătăria delicioasă şi mall-urile ultramoderne care au făcut din oraş un sinonim pentru cumpărături, ne aşteaptă să le descoperim. Transfer pentru cazare la Hotel Orchid 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
 • 3
  22.12.2023

  Singapore

  Mic dejun. În prima parte a zilei vom porni alături de ghidul local într-un tur panoramic al „Oraşului Grădină”, aşa cum mai este denumit Singapore, prilej cu care vom vedea cartierul colonial, centrul districtului de afaceri Padang, centrul civic unde se află Parlamentul, Curtea Supremă, Primăria, Clubul de Cricket, Esplanade Theatres, clădire situată de-a lungul Golfului Marina Bay, Parcul Merlion care oferă o superbă panoramă a golfului cu iahturi, unde se află statuia Merlion, simbolul oraşului, creatura mitologică cu cap de leu şi trup de peşte, care reprezintă originile umile ale oraşului ca sat pescăresc. Vom vedea în continuare Templul Thian Hock Keng, unul dintre cele mai vechi temple budiste, cartierul Chinatown, cartierul Little India, situat pe malul estic al râului Singapore, care ne va întâmpina cu aromele inconfundabile de iasomie și mirodenii, manufacturile de prelucrare a pietrelor prețioase și Grădina de Orhidee din cadrul Grădinii Botanice din Singapore, care se mândrește cu peste 60.000 de orhidee, din peste 400 de specii şi cu peste 2.000 de hibrizi. Timp liber la dispoziţie pentru plimbări individuale sau cumpărături. Seara veți avea posibilitatea de a participa opțional la un „Night safari” în Grădina Zoologică din Singapore, ocazie unică de a vedea animale nocturne într-un mediu natural. Acest safari nocturn a fost primul din lume organizat pe o suprafaţă de peste 40 de hectare de junglă, folosindu-se efecte speciale, care vă vor impresiona cu siguranţă. Călătoria prin junglă se va face în deplină siguranţă, cu un trenuleţ care va trece prin rezervaţii naturale şi habitate care reproduc mediul natural de la poalele munţilor Himalaya, Pădurile din Asia de Sud-Est şi din subcontinentul Indian. Cazare la Hotel Orchid 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
 • 4
  23.12.2023

  Singapore – Îmbarcare pe vasul de croazieră

  Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru cumpărături şi alte activităţi individuale până la transferul în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră Celebrity Millennium al companiei Celebrity Cruises, care va pleca din port la ora 16:00. Vom porni într-o fascinantă croazieră în care, timp de două săptămâni, vom avea ocazia să admirăm frumuseţile câtorva orașe-port din Thailanda, Malaezia și Indonezia, ne vom lăsa captivaţi de apele oceanului şi ne vom răsfăţa la bordul vasului, bucurându-ne de toate facilităţile oferite. Seara ne vor aştepta diverse spectacole de teatru, animaţie şi muzică live. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 5
  24.12.2023

  Navigare

  În ajunul Crăciunului, ne vom bucura de o zi de navigare, prilej de relaxare la bordul vasului, de a ne familiariza cu zonele de răsfăț ale acestuia: piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună și tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale și numeroase baruri. Seara veți putea asista la spectacole de teatru, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa. Programul de activități pe care îl veți găsi în cabină în fiecare seară, vă va permite să alegeți cum veți petrece ziua următoare. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 6
  25.12.2023

  Phuket – Insula lui James Bond – Phuket (Thailanda)

  Mic dejun. La ora 07:00 vasul va ajunge în Phuket, cel mai mare oraș insular din Thailanda, care a fost considerat un port semnificativ în timpul invaziei chineze. În prezent, locul este cunoscut drept cel mai vechi oraș din Thailanda și una dintre cele mai căutate destinații pentru luna de miere din Asia. Timp de două zile cât vasul de croazieră este acostat în Phuket vom avea timp de a descoperi tot ce oferă mai frumos această zonă. Vom petrece un Crăciun exotic, deoarece împreună cu însoțitorul de grup vom face o excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond, situată la vest de coasta Thailandei, lângă Golful Phang Nga. Numele real al insulei este Ko Tapu, fiind de fapt un monolit de piatră, înalt de 20 de metri, care se află la aprox. 200 m distanţă faţă de o pereche de insuliţe numite Ko Khao Phingkan. Ne vom îmbarca în bărci rapide cu care ne vom îndrepta spre Ko Tapu unde vom afla de ce aceste tărâmuri au fost alese pentru a fi folosite într-una din peliculele James Bond. Peisajul este greu de egalat cu oricare altul de pe pământ, iar de când a apărut filmul, Golful Phang Nga Bay, iniţial necunoscut lumii largi, a devenit o atracţie turistică în adevăratul sens al cuvântului. Vom explora apoi peșterile ascunse, unde vom putea admira interesantele forme ale stalactitelor și stalagmitelor. Ne vom deplasa în continuarea zilei către partea de nord a golfului, într-o zonă cu peisaje de o frumusețe rară, nealterate, unde vom vedea lagune spectaculoase și păduri de mangrove. După un dejun tradițional vom pleca spre Koh Noak unde ne vom putea relaxa și înota. Întoarcere la bordul vasului pentru cină și cazare.
 • 7
  26.12.2023

  Phuket – Turul celor 4 insule – Phuket

  Mic dejun. În a doua zi de Crăciun, alături de însoțitorul de grup vom face o excursie de ½ zi numită Turul celor 4 Insule, cu dejun picnic inclus. Vom avea ocazia să vedem Insula Tup, o insulă tropicală, ideală pentru snorkeling. Va urma o oprire la Plaja Pranang accesibilă doar de pe apă, iar la o distanță de mers pe jos se află Peștera Princess. Timp liber pentru baie, plajă și explorări individuale. Următoarea oprire o vom face la Insula Chicken, denumită după forma stâncii calcaroase care iese din mare. Aici vom avea posibilitatea de a înota sau de a face snorkeling în apele bogate în corali. Ultima oprire se va face la Insula Poda, bijuterie a Mării Andaman, având plantații pitorești de bambus, dar și stânci maiestoase mărginite de plaje lungi și frumoase. Dejun picnic pe plajă. Întoarcere la bordul vasului pentru cină și cazare. Vasul va părăsi portul la ora 20:00.
 • 8
  27.12.2023

  Langkawi (Malaezia)

  Mic dejun. La ora 08:00 vasul va ajunge în Insula Langkawi care face parte din arhipelagul ce cuprinde aprox. 100 de insule răspândite în Marea Andaman, situat în partea de nord a peninsulei Malaezia, fiind o combinație de lux, frumusețe naturală și sălbăticie, îmbinate artistic parcă de mâna naturii însăși, într-o manieră elegantă. La 1 iunie 2007 Langkawi a primit statutul de World Geopark de la UNESCO. Deși doar 2 insule sunt locuite, respectiv Langkawi și Tuba, acestea sunt reprezentative și delectează iubitorii de natură, care se pot bucura de zone muntoase, cu junglă bogată și plaje cu nisip alb, scăldate de valurile unei mări turcoaz. Numele arhipelagului poate fi tradus ca „Tărâmul vulturilor”, deoarece și în prezent se mai poate vedea aici vulturul-pescar African cu piept alb. Totuși, traducerea cea mai cunoscută este „Insulele legendelor”, cea mai populară dintre ele fiind legenda lui Mahsuri, o femeie frumoasă care a blestemat insula pentru șapte generații, fiind acuzată pe nedrept de adulter și ucisă din acest motiv. Împreună cu însoțitorul de grup și ghidul local vom face un tur panoramic, care va include Piața Vulturilor, Mormântul prințesei Mahsuri, Plaja Black Sand și vechiul debarcader de pescuit. Vom avea apoi timp și pentru o sesiune de cumpărături la Kuah Town. Întoarcere la bordul vasului care va părăsi portul la ora 19:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 9
  28.12.2023

  Penang – George Town – Penang (Malaezia)

  Mic dejun. La ora 07:00 vasul va ajunge în Penang, insula unde se află cea mai veche așezare britanică din Malaezia, numită „Perla Orientului”. Întâlnire cu ghidul local, alături de care vom face turul panoramic al capitalei insulei, George Town, oraș aflat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO datorită clădirilor sale coloniale bine conservate. Vom vedea Fortul Cornwallis, cel mai bine conservat fort din Malaezia, unde căpitanul Francis Light și echipajul său au debarcat în anul 1786, Turnul cu ceas Regina Victoria, Clan Jetty, așezările tradiționale ale imigranților chinezi stabiliți pe insulă, Templul Wat Chayamangkalaram, unde se găsește a patra cea mai mare statuie a lui Buddha întins din lume și Templul birmanez Dhammikaram. Vom vizita un magazin local cu ciocolată, ne vom opri pentru fotografii pe faimoasa Stradă a Artei, intrată în Patrimoniul Mondial UNESCO și ne vom plimba pe Strada Armoniei, unde moschei, biserici vechi de sute de ani, temple chinezești și indiene care stau unele lângă altele, completează tabloul multicultural al insulei. Dejun inclus în timpul vizitelor. În continuarea zilei vom vizita Parcul Național Penang, unde maimuțele parcă zboară din copac în copac, vulturii de mare stau de pază, iar broaștele țestoase Hawksbill își urmează răbdătoare drumul către apa oceanului. Întoarcere la bordul vasului pentru cină și cazare.
 • 10
  29.12.2023

  Penang

  Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru a experimenta plajele insulei sau pentru vizite spirituale la templele budiste. Vasul va părăsi portul la ora 16:30. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 11
  30.12.2023

  Port Klang – Kuala Lumpur – Port Klang (Malaezia)

  Mic dejun. La ora 07:00 vasul va ajunge în Port Klang, principala poartă de acces pe mare din Malaezia. Cunoscut în perioada colonială ca Port Swettenham, dar redenumit Port Klang în iulie 1972, acesta este cel mai mare port din țară situat la mai puțin de o oră distanță față de Kuala Lumpur, capitala modernă a Malaeziei care s-a ridicat din terenul interzis al junglei pentru a deveni unul dintre cele mai fascinante peisaje arhitecturale de pe pământ. Un amestec de influențe native malaeziene, imperiale chineze și europene a creat un oraș care este uluitor de frumos. Zi dedicată explorării orașului Kuala Lumpur, ale cărui principale atracții turistice se concentrează în două mari zone de interes: Centrul Orașului și Triunghiul de Aur. Însoţiţi de ghidul local vom porni într-un tur panoramic de oraș, care va include: Piața Independenței - Dataran Merdeka, Monumentul Naţional - Tugu Negara, construit în memoria soldaţilor căzuţi în timpul luptei pentru independenţa Malaeziei, Curtea Federală, construită în stil maur, Moscheea Masjid Negara, una dintre cele mai mari din Asia de Sud-Est, Poarta Palatului Regal, Gara Centrală, construită conform arhitecturii mahomedane, Chinatown, unul dintre cele mai colorate şi vibrante cartiere din oraş, Turnurile Gemene Petronas, înalte de 452 m, care sunt cele mai reprezentative construcții de artă modernă și postmodernă (până nu demult cele mai înalte din lume, depășite în prezent de „Taipei 101 Tower” și Burj Dubai). Vasul va părăsi portul la ora 17:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 12
  31.12.2023

  Navigare

  Ultima zi a anului o vom petrece navigând. Vom fi invitați să participăm la nenumărate activități și jocuri ce vor avea loc pe puntea superioară, să ne bucurăm de soare și de gama variată de servicii la bordul vasului de croazieră. Seara veți putea asista la un spectacol, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. La bordul unui vas de croazieră, mai ales sub briza mării, nu aveţi cum să vă plictisiţi niciodată!
  Pensiune completă și cazare la bord. La mulți ani 2024!
 • 13
  01.01.2024

  Navigare

  Prima zi a noului an o vom petrece navigând, prilej de relaxare la bordul vasului în care vă sfătuim să participați la diversele programe de animaţie şi divertisment. De asemenea, vă vor aștepta numeroase activități de petrecere a timpului printre care și degustări de vin sau demonstrații culinare, care vă vor învăța cum să preparați diverse specialități servite la bord. Cu siguranță, echipele de animație ne vor pregăti o mulțime de surprize! Seara veți putea asista la un spectacol, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 14
  02.01.2024

  Celukan Bawang (Insula Bali - Indonezia)

  Mic dejun. La ora 10:30 vasul va ajunge în Celukan Bawang, port de croazieră situat la aprox. 40 km vest de orașul Singaraja din nordul insulei Bali, una dintre cele 18.000 de insule ale Indoneziei, situată între Java și Nussa Tenggara. Denumită „Dimineața lumii”, această insulă plină de mister și povestiri magice este una dintre cele mai populare destinații turistice. Insula Bali, tărâmul zeilor, a reușit să-și păstreze caracterul unic, fiind locul religiei hinduse în Indonezia, religia deținând un loc extrem de important în viața locuitorilor acestei insule unice, care practică numeroase ceremonii religioase, sărbători ale templelor, purificări, dansuri și festivaluri. Singaraja este al doilea oraș ca mărime al insulei ce a devenit capitala administrativă colonială olandeză pentru Regatul Bali în perioada 1849 - 1953. Zona va putea fi explorată în cadrul excursiilor opționale, achiziționate de pe vas. Vă recomandăm să descoperiți rădăcinile culturale profunde ale Baliului printr-o vizită în vechea capitală istorică Singaraja, unde arhitectura colonială olandeză și frumusețea balineză se îmbină perfect. Veți putea descoperi sute de specii de păsări tropicale și pești de recif în Parcul Național West Bali, să aflați despre obiceiurile și cultura tradițională balineză în satul Munduk, înconjurat de cascade și poteci montane situat aproape de cel mai faimos templu din Bali, Pura Ulun Danu Bratan. Vasul va părăsi portul la ora 22:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 15
  03.01.2024

  Lombok – Insulele Gilis de Sud (Indonezia)

  Mic dejun. La ora 07:00 vasul va ajunge în Insula Lombok, una dintre cele mai populare destinaţii turistice de vacanţă din Indonezia, care face parte din lanțul de insule Lesser Sunda, fiind separată de Bali la vest, prin strâmtoarea Lombok și de Surabaya la est, prin strâmtoarea Alas. Dacă sunteți iubitori de apă azurie, valuri şi plaje sălbatice cu nisip alb, aici le veţi găsi din belşug. În aceeaşi măsură, vom putea admira păduri luxuriante şi munţi vulcanici, întregul tablou fiind de-a dreptul maiestuos. Însoţiţi de ghidul local vom porni într-un tur al insulelor Gilis de Sud: Nanggu, Sudak și Kedis, cu dejun inclus. Vom descoperi frumusețea insulelor Gili, o destinație ideală pentru o evadare tropicală cu plaje cu nisip alb, recife spectaculoase de corali și ape calde. Vom naviga din Portul Batu Kijuk, cu bărci tradiționale către aceste perle insulare vestite pentru plaje sălbatice, snorkeling și fără turism de masă. Pe traseu vom vizita piața de dimineață din Kediri și satul tradițional Banyumulek. Vom ajunge apoi la Gili Sudak unde ne așteaptă plajele cu nisip alb și oceanul turcoaz. Călătoria va continua către muntele sacru Pengsong cu templul său hindus populat de sute de maimuțe considerate sfinte. Întoarcere la bordul vasului pentru cină și cazare. Vasul va părăsi portul la ora 21:00.
 • 16
  04.01.2024

  Benoa – Ubud (Insula Bali - Indonezia)

  Vasul va sosi în portul Benoa din Insula Bali la ora 06:00. După formalitățile de debarcare, ne vom întâlni cu ghidul local împreună cu care ne vom îndrepta spre Ubud, un remarcabil centru cultural şi artistic. Vom vizita situl arheologic Goa Gajah sau „Peștera Elefantului”, care datează din sec. al XI-lea, construit ca un loc spiritual pentru meditație, cu sculpturi superbe în piatră, o peșteră centrală, bazine de înot și fântâni, vom intra în Monkey Forest (pădurea maimuțelor), unde trăiesc mulți macaci, vom vedea Palatul Ubud (Sari Saren Agung), casa familiei regale și Piața Ubud. În continuarea zilei ne vom opri la Tegalalang pentru a vedea frumoasele terase de orez pentru care Ubud este celebru. Sosire în Ubud și cazare la Hotel Ubud Wana Resort 4* în camere cu vedere la grădină (sau similar 4*).
 • 17
  05.01.2024

  Ubud – Turul Kintamani – Kuta (Insula Bali - Indonezia)

  Mic dejun. Vom începe Turul Kintamani cu vizitarea unuia dintre cele mai vechi şi mai mari monumente antice din Bali, complexul de temple Gunung Kawi, cunoscut ca templul sacrei fântâni, construit în sec. al XI-lea în mijlocul unei păduri luxuriante, unde vom putea admira cele 10 altare tăiate în stâncă, considerate a fi un elogiu adus membrilor familiei regale. Ne vom îndrepta apoi spre Kintamani pentru a ne bucura de panorama splendidă oferită de vulcanul activ al muntelui Batur şi de o uluitoare privelişte asupra celui mai mare lac din Bali format în craterul vulcanului, Lacul Batur. După dejun vom vizita Templul Besakih sau „Templul Mamă”, cel mai mare templu hindus din Bali, un complex format din 24 de temple care găzduieşte rămăşiţe ancestrale ale culturilor hinduse şi balineze situat la poalele muntelui Agung, cel mai înalt vulcan din Bali, care are o semnificaţie spirituală fantastică pentru oamenii de pe insulă. Legenda spune că Agung a fost creat atunci când zeul hindus Pasupati a rupt Muntele Meru, axa spirituală a Universului. Ultima vizită o vom face la situl Kertagosa supranumit „Palatul de Justiție”, situat în mijlocul unui iaz, un complex precolonial unde se judecau în trecut fărădelegile. Transfer în Kuta pentru cazare la Hotel Aryaduta Bali 5* (sau similar 5*) în camere superioare.
 • 18
  06.01.2024

  Bali – Turul Mengwi – Kuta

  Mic dejun. Dimineaţa, vom avea timp liber la dispoziţie pentru plajă şi alte activităţi individuale. După-amiază, opţional, veți putea participa pentru o jumătate de zi la Turul Mengwi către zona centrală a insulei, traversând câmpurile de orez, către străvechiul Regat Mengwi. Veţi vizita uriaşul templu Pura Taman Ayun care a servit drept templu regal în sec. al XVIII-lea, în cadrul regatului Mengwi. Situat într-un parc pitoresc, cu numeroase iazuri, templul care în traducere înseamnă „prea-frumoasa grădină”, este unul dintre cele mai frumoase din insulă, cu o arhitectură unică balineză. Veţi intra apoi în pădurea Alas Kedaton, unde trăiesc mii de maimuţe pitice, ca în final să vizitaţi unul dintre cele mai venerate temple balineze, Templul Tanah Lot sau în traducere „pământ pe mare”. Unul dintre cele şapte temple pe mare din Insula Bali, închinate zeilor mărilor, situat într-o superbă locaţie, în vârful unei insuliţe stâncoase, este unul dintre cele mai fotografiate obiective din Bali. Cazare la Hotel Aryaduta Bali 5* (sau similar 5*) în camere superioare.
 • 19
  07.01.2024

  Kuta – Denpasar – Singapore

  Mic dejun. Până la ora 12:00, când se vor elibera camerele, vă veți putea bucura de timp liber pentru plajă, plimbare sau cumpărături (există posibilitatea de a rezerva camera pentru „late check-out” până la ora 18:00, contra cost, cu minim o lună înainte de începerea circuitului). Seara, transfer la aeroportul din Denpasar pentru plecare spre Singapore cu compania KLM, zbor KL 836 (21:30 / 00:10).
 • 20
  08.01.2024

  Singapore – Amsterdam – București

  Sosire în Singapore la ora 00:10. Plecare spre Amsterdam cu zborul KL 836 (01:35 / 08:25), de unde se va pleca spre București cu zborul KL 1373 (09:25 / 13:10).


Informatii tarif

TARIF I:  5880 EURO / loc în cameră dublă și cabină cu balcon cu excursii incluse

tarife cu toate taxele incluse, valabile pentru un grup de minim 20 turiști; pentru un grup mai mic de turiști, tariful se va recalcula


 • transport
  Avion
  Autocar
  Vas de croaziera
 • cazare
  2 nopti Singapore
  12 nopti vas de croaziera
  1 noapte Ubud
  2 nopti Kuta
 • mese
  Mic dejunuri:5
  Pensiune completa: 12
  Dejun:1
 • ghizi
  Insotitor Dal Travel
  Ghizi Locali
 • marime grup
  20

Servicii

Tariful include

- transport continental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Amsterdam – Singapore și Denpasar (Insula Bali) – Singapore – Amsterdam – București cu compania KLM
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile continentale (pot suferi modificări)
- taxele de port (se pot modifica de către autoritatea portuară)
- transferuri aeroport – hotel – port – aeroport
- 2 nopți de cazare cu mic dejun în Singapore la hotel de 4*
- tur panoramic de oraș în Singapore cu ghid local
- 12 nopţi cazare cu pensiune completă (conform program), pe vasul de croazieră Celebrity Millennium al Companiei Celebrity Cruises (pensiunea completă cuprinde meniuri variate de-a lungul zilei: ceai și cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun, dejun, ceaiul de după-amiază, snack-uri, cină)
- pachet de băuturi Classic
- pachet de internet Wifi Surf nelimitat
- room-service între orele 06:00 – 22:00
- petrecerea de bun venit oferită de căpitan și seară de gală cu o cină specială
- acces la piscine, saună & jacuzzi
- acces la teatru, lounge-uri elegante, club și bibliotecă
- programul zilnic cu evenimentele la bord și un sumar al știrilor principale
- excursie de 1 zi cu dejun inclus și ghid local în Insula lui James Bond - zona Phuket
- excursie de ½ zi Turul celor 4 Insule cu ghid local - zona Phuket
- tur panoramic cu ghid local în Insula Langkawi
- tur panoramic cu ghid local în George Town din Insula Penang
- tur panoramic cu ghid local în Kuala Lumpur
- turul insulelor Gilis de Sud din Indonezia cu ghid local - Insula Lombok
- 1 noapte de cazare cu mic dejun în Ubud la hotel de 4*
- 2 nopți de cazare în Kuta cu mic dejun la hotel 5*
- turul Kintamani cu ghid local - Insula Bali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacșisuri: 10 euro/pers./ zi pentru ghizi și șoferi, mai puțin pentru bagajiști pentru serviciile la sol (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacșisurile nu se referă și la excursiile opționale
- taxe pentru servicii la bord: 10 euro/zi/pers. (vor fi achitate direct de către turişti la sfârşitul croazierei odată cu celelalte cheltuieli opţionale de pe vas)

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurari MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

- pasaport valabil 6 luni de la data intoarcerii


Condiții de înscriere

- alocarea cabinelor se va face în ordinea efectuării înscrierilor şi în limita disponibilităţii de către compania de croaziere
- pentru mai multe informaţii legate de flota Celebrity Cruises, descrierea cabinelor, facilitaţilor, etc., vă rugăm să consultaţi site-ul oficial al companiei

IMPORTANT !!!
Documente necesare: paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei (nu se acceptă paşaport temporar), dovada vaccinării și certificat digital COVID19
O persoană sub 21 de ani nu poate să rezerve o cabină în croazieră sau să ocupe singură o cabină, cu excepţia cazului în care este însoţită de un părinte, tutore sau o persoană care a împlinit deja vârsta de 21 de ani.
Orice minor sub 18 ani care nu călătoreşte în compania părinţilor săi, trebuie să prezinte, în momentul îmbarcării, o scrisoare notarială (în limba engleză) prin care părinţii îşi dau acordul cu privire la călătoria minorului şi autorizează persoana care îl însoţeşte pe minor să semneze în cazul aplicării tratamentului de urgenţă recomandat de doctorul de la bordul vasului sau în cazul practicării anumitor activităţi sportive la bord; în plus, persoana respectivă trebuie să aibă şi cazier judiciar la ieşirea din România.
Părinţii sau tutorii legali care călătoresc cu un minor cu un nume diferit decât al acestora, sunt obligaţi să prezinte un document oficial (certificat de naştere / de divorţ etc.), pentru a dovedi că sunt părinţii sau tutorii copiilor în cauză.

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- termen final de plată: 20 August 2023
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

CONDIŢII DE ANULARE:
Pentru anulare între 19 Martie 2023 - 19 Mai 2023, se va percepe o penalizare de 720 euro/pers.
Pentru anulare între 20 Mai 2023 - 20 Iulie 2023 se va percepe o penalizare de 50% din valoarea totală
Pentru anulare între 21 Iulie 2023 - 20 August 2023, se va percepe o penalizare de 75% din valoarea totală
Pentru anulare începând cu 21 August 2023 sau no-show, se va percepe o penalizare de 100%

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acțiunii în anumite condiții obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenția nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenția nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfășoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situații de urgență, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informații referitoare la excursiile opționale și la itinerar cu observația că nu are calificarea și atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiștilor, precum și eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei țări
- clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din țările vizitate și ca atare respectă standardele locale
- distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu țin de agenție, va fi înlocuit cu un altul de aceeași categorie, așa cum este precizat în program
- agenția își rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenția poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunțurilor promoțiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunțate, agenția va opri promoția fără un anunț prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situații de forță majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din rațiuni politice, greve, condiții meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenția se obligă să depună eforturi pentru depășirea situațiilor ivite; totodată, agenția nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- așezarea turiștilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenția nu-și asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaționale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicații turiștilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajați contra cost doar cu acordul turiștilor interesați de ghidajul acestora
- excursiile opționale se efectuează la fața locului cu agenții locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele și pentru agenția DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opționale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziționate de la recepția hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziție un mijloc de transport care îi va duce și îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei și după caz un ghid local; în tariful excursiilor opționale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenția nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunță la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenția nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă și evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asigurați că documentele de călătorie, PAȘAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranță și sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată și în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Celebrity Millennium: https://www.celebritycruises.com/
Nava Celebrity Millennium, are 12 punți și o capacitate de 2590 pasageri și a fost construită în anul 2000 de STX France.

Cabina interioară
Cabina interioară. Cabina are un dormitor principal cu două paturi de o persoană ce se pot converti într-un pat dublu, duș, precum și un living dotat cu mobilă și o canapea extensibilă. Fiecare cabină este dotată cu un televizor, aer condiționat cu termostat, telefon, uscător de păr, mini-bar, seif. Suprafața cabinei: 17 m2.

Cabina exterioară cu fereastră
Cabina exterioară cu fereastră are în componență geamuri mari (acestea nu se deschid). Cabina are un dormitor principal cu două paturi de o persoană ce se pot converti într-un pat dublu, duș. Fiecare cabină este dotată cu un televizor, aer condiționat cu termostat, telefon, uscător de păr, mini-bar, seif. Suprafața cabinei: 16 m2.

Cabina exterioară cu balcon
Cabina exterioară cu balcon are în componență geamuri mari și o ușă care oferă accesul spre balcon. Cabina are un dormitor principal cu două paturi de o persoană ce se pot converti într-un pat dublu, duș, precum și un living dotat cu mobilă și o canapea extensibilă. Fiecare cabină este dotată cu un televizor, aer condiționat cu termostat, telefon, uscător de păr, mini-bar, seif. Suprafața cabinei: 18 m2.


Oferte similare

Circuit cu insotitor

2890 EURO

09.10.2024 - 21.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1360 EURO + 2080 USD

30.09.2024 - 12.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3470 EURO

27.12.2024 - 08.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3390 EURO

27.12.2024 - 06.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2450 EURO

30.08.2024 - 11.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2890 EURO

27.12.2024 - 08.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2680 EURO

18.10.2024 - 31.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1980 EURO + 2990 USD

06.10.2024 - 21.10.2024

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?