3990 EURO Vezi detalii
28.09.2023
15.10.2023
18 zile
Vandut
12 poze

BINE AȚI VENIT la bordul vasului de croazieră Spectrum of the Seas, care aparține renumitei companii americane de croaziere Royal Caribbean. Vă invităm să porniți într-o croazieră plină de spiritualitate și aventură în Asia. Încoronată cu păduri de smarald și jungle urbane cu neon, Asia este un continent al minunilor, care adăpostește rute comerciale antice, precum Drumul Mătăsii, dar și restaurante conduse de roboți, o zonă unde arhitectura poate fi de ultimă oră sau veche de secole. De la orașe emblematice precum Tokyo, Hong Kong sau Singapore veți călători experimentând echilibrul dintre yin și yang din bucătăria distinctivă a Asiei. Una dintre puținele destinații de pe pământ unde imaginația se aliniază cu realitatea, Asia vă așteaptă cu peisaje de neegalat și tradiții neuitate


Top obiective

Artă şi arhitectură

Natură şi Peisaje

Tradiţii şi evenimente

Experienţe şi Distracţii


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  28.09.2023

  Bucureşti – Istanbul

  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 19:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Turkish Airlines). Plecare spre Istanbul cu compania Turkish Airlines, zbor TK 1046 (21:40 / 23:10).
 • 2
  29.09.2023

  Istanbul – Tokyo

  Plecare din Istanbul cu zborul TK 198 (02:20 / 19:25) spre Tokyo, capitala niponă din anul 1868 după ce dinastia Tokugawa a fost detronată, una dintre cele mai dens populate metropole din lume, cu peste 30 milioane de locuitori. Tokyo-to sau Metropola Tokyo constă în 23 de cartiere speciale, 33 de oraşe şi 8 suburbii, o împletire a civilizaţiei şi culturii moderne, cu obiceiuri şi tradiţii milenare. Întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer la Hotel Monterey Ginza 4* (sau similar 4*).
 • 3
  30.09.2023

  Tokyo

  Mic dejun. Alături de ghidul local vom porni într-un tur panoramic de oraș, pe parcursul căruia vom vizita Templul Senso-ji, aflat în districtul Asakusa, o zonă plină de culoare şi obiceiuri tradiţionale. Templul, în curtea căruia se află un cazan uriaş din bronz plin cu tămâie aprinsă, îmbină armonios aspectele spirituale cu cele mai pământeşti, o atracţie constituind-o zona comercială care funcţionează încă dinainte de cel de-al Doilea Război Mondial, Nakamise Shopping Arcade (galerie comercială foarte veche) aflată chiar în faţa acestuia. În încheierea zilei vom admira o spectaculoasă panoramă a întregului oraş din Tokyo Sky Tree, turnul de televiziune și un punct de reper al orașului, având 634 m înălțime. Cele două punți de observare pe care se poate ajunge sunt aflate la 350, respectiv 450 m. Cazare la Hotel Monterey Ginza 4* (sau similar 4*).
 • 4
  01.10.2023

  Tokyo

  Mic dejun. În prima parte a zilei vom porni alături de ghidul local într-o croazieră care ne va purta prin Golful Tokyo şi pe Râul Sumida după care vom vedea Altarul Meiji Jingu, cel mai vechi şi cel mai mare loc sfânt din Tokyo, care îl comemorează pe Împăratul Meiji, cel care a modernizat Japonia după căderea regimului shogunal. După încheierea excursiei, vom fi transferați în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră Spectrum of the Seas, al companiei Royal Caribbean International. Plecare din port la ora 17:00 într-o inedită aventură asiatică. Vom petrece restul serii relaxându-ne în timp ce vom admira peisajele spectaculoase, fie de pe punte, fie din saloanele panoramice de pe vas. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 5
  02.10.2023

  Shimizu (Japonia)

  Vasul va ajunge la ora 07:00 în portul Shimizu, al cărui orizont este dominat de unul dintre cele mai distinctive simboluri din Japonia, Muntele Fuji. Pentru această oprire veți avea de ales dintre excursiile opționale oferite de vas. Vă recomandăm o vizită la Plaja Miho-no-Matsubara, care este flancată de o pădure pitorească de pini, de unde veți putea admira unele dintre cele mai clare vederi ale celui mai înalt munte din Japonia. Nu trebuie să ratați vizitarea altarelor antice care înconjoară acest reper vulcanic, printre care Altarul Fujisan Hongu Sengentaisha, construit pentru a potoli zeitatea vulcanică a lui Fuji sau Altarul Kunouzan Toshogu, o capodoperă a lacului și a lemnului japonez. Veți putea vizita Atelierul Sumpu Takumi Shuku, unde puteți învăța câteva secrete ale meșteșugului japonez Sugura folosind tehnici vechi, transmise din epoca Edo. Vă puteți face propriile bețișoare lăcuite, veți învăța cum să vopsiți o batistă cu indigo adevărat și să creați un coș delicat Mariko Koma. În jurul orei 17:00 vasul de croazieră va părăsi portul. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 6
  03.10.2023

  Kobe (Japonia)

  Vasul va ajunge la ora 11:00 în Kobe, poarta maritimă către unul dintre cele mai metropolitane orașe din Japonia. Veți putea opta pentru una din excursiile organizate de compania de croazieră dintre care vă recomandăm o vizită în districtul Kitano-cho cu numeroasele sale conace istorice deținute anterior de negustori străini care s-au stabilit aici și care în prezent sunt deschise publicului ca muzee. Casa Angliei, Casa Franței și Muzeul Olandez reflectă originile foștilor proprietari care au adus sensibilitatea europeană în noua lor casă asiatică. Dacă veți dori să vă relaxați, puteți opta pentru Arima Onsen, băi cu apă de izvor termal natural, despre care localnicii susțin că are efecte medicinale. Bine-cunoscut este faptul că din această zonă provine vestita carne de vită Kobe. Să ai în farfurie carne de vită Kobe în Kobe este cu siguranță o experiență culinară unică, motiv pentru care în oraș sunt multe restaurante care servesc această delicatesă. În jurul orei 21:00 vasul de croazieră va părăsi portul. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 7
  04.10.2023

  Navigare

  Zi de navigare, prilej de relaxare la bordul vasului, de a ne familiariza cu zonele de răsfăț ale acestuia: piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună și tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale și numeroase baruri. Seara veți putea asista la spectacole de teatru, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa. Programul de activități pe care îl veți găsi în cabină în fiecare seară, vă va permite să alegeți cum veți petrece ziua urmatoare. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 8
  05.10.2023

  Okinawa (Japonia)

  Vasul va ajunge la ora 11:30 în Okinawa, în trecut cunoscută ca Regatul Ryukyu, un stat independent până în epoca Meiji la sfârșitul sec. al XIX-lea. Vom putea descoperi paradisul tropical al insulei Okinawa, a cincea ca mărime a arhipelagului nipon, o mare atracţie turistică ce găzduieşte în fiecare an peste 10 milioane de turişti ce vin să se bucure de cultura sa aparte, bucătăria sa deosebită şi care de asemenea vor să afle misterul longevităţii locuitorilor săi. Veți putea opta pentru una dintre excursiile organizate de compania de croazieră, prilej cu care veți experimenta frumusețea naturală și moștenirea culturală bogată din Okinawa, de la siturile de patrimoniu ale insulei principale până la golfurile izolate, recifele vibrante și apele limpezi ale insulelor Kerama și Yaeyama. Puteți opta pentru vizitarea Castelului Shurijo, sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, sau pentru a vedea fosta reședință a regelui japonez din Grădinile Shikinaen care înconjurau a doua reşedinţă a familiei regale. De asemenea veți putea opta pentru vizitarea orașului Naha, capitala insulei, care având o populaţie de peste 300.000 de locuitori, este un centru urban plin de viaţă, cu multe restaurante şi nenumărate ocazii pentru a face shopping local. Și evident nu puteți rata să degustați mâncarea de aici care se bucură de influențe chineze și din Asia de Sud creând astfel o bucătărie proprie. În jurul orei 21:00 vasul de croazieră va părăsi portul. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 9
  06.10.2023

  Ishigaki (Japonia)

  Vasul va ajunge la ora 11:00 în Ishigaki, singurul centru urban al Insulelor Yaeyama și locul principalului aeroport și terminal de feriboturi din regiune. Și pentru această oprire veți putea opta pentru una dintre excursiile organizate de compania de croazieră. Veți putea face o drumeție de o oră pe cel mai înalt vârf din Okinawa, Muntele Otomo, pentru a admira priveliștile oceanului presărate cu insulele învecinate. Vă puteți plimba prin orășel pentru a gusta pește proaspăt prins la Piața Publică, sau pentru a explora Casa și Grădinile Miyara Dounchi din sec. al XIX-lea sau pentru a vă canaliza calmul interior la Templul Zen Torinji din apropiere. Căutați senzații tari? Îndreptați-vă spre mangrovele din zona umedă Nagura Anparu pentru o aventură cu caiac-canoe. Doriți să încercați bucătăria tradițională? Mergeți la Plaja Sukuji pentru cele mai bune restaurante și baruri ale insulei. Încercați yaeyama soba, o fuziune delicioasă de arome de carne de porc și fructe de mare echilibrate de tăiței groși de grâu în stil Okinawan. Asociați-vă soba cu un pahar de awamori, lichiorul semnăturii Okinawa, cu arome pământești, dulci, asemănătoare sake-ului sau shochu-ului. În jurul orei 21:00 vasul de croazieră va părăsi portul. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 10
  07.10.2023

  Navigare

  Zi de navigare, prilej de relaxare la bordul vasului, de a profita de zonele de răsfăț ale acestuia: piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună și tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale și numeroase baruri. Seara veți putea asista la spectacole de teatru, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa. Programul de activități pe care îl veți găsi în cabină în fiecare seară, vă va permite să alegeți cum veți petrece ziua urmatoare. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 11
  08.10.2023

  Hong Kong

  Vasul va ajunge la ora 08:00 în Hong Kong, fost dominion britanic care, după războiul opiumului din anul 1840, a intrat în componenţa statului chinez în anul 1997 şi dintr-un simplu sat de pescari a devenit în timp unul dintre cele mai cosmopolite oraşe, unde Estul se întâlneşte cu civilizaţia Vestului. Insula Hong Kong-ului este în prezent poate mai atrăgătoare decât Manhattanul New York-ului, cu zgârie-nori care parcă răsar din mare şi cu un relief colinar de un farmec aparte. Ne vom întâlni cu ghidul local alături de care vom porni într-un tur de o jumătate de zi al Hong Kong-ului, oraş cosmopolit unde diferite culturi se împletesc armonios cu tradiţiile chinezeşti şi cu influenţele exotice. Turul va începe cu o plimbare până în vârful muntelui Victoria cunoscut şi sub denumirea de Colina Victoria, faimoasa zonă rezidenţială de lux, unde de la o înălţime de 554 m vom admira o frumoasă panoramă asupra insulei Hong Kong, a peninsulei Kowloon şi a împrejurimilor. Turul va continua cu vizitarea celei mai populare plaje din sudul insulei, datorită nisipului fin şi a apei clare, situată în Golful Repulse (Golful Ruşinii), după care vom vizita Piaţa Stanley (Chek Chue) şi satul pescăresc Aberdeen, denumit astfel de scoţienii care au colonizat Hong Kong-ul, o aşezare tradiţională unică în lume datorită ambarcaţiunilor sale din lemn, numite șampan şi datorită unei mici comunităţi care „trăieşte pe apă”. În jurul orei 23:00 vasul de croazieră va părăsi portul. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 12
  09.10.2023

  Navigare

  Zi de navigare, prilej de relaxare la bordul vasului. Vă puteţi petrece ziua la piscină, sala de fitness, bibliotecă, magazine, baruri, cazino sau la SPA. Seara, veți putea asista la spectacole de teatru, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. Programul de activități pe care îl veți găsi în cabină în fiecare seară, vă va permite să alegeți cum veți petrece ziua urmatoare. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 13
  10.10.2023

  Chan May – Hue / Danang – Chan May (Vietnam)

  La ora 07:00 vasul va ajunge în portul Chan May din Vietnam, de unde veți avea ocazia de a descoperi istoria imperială și splendoarea naturală a Vietnamului. Vă invităm să vă petreceți ziua explorând unul dintre cele două orașe din apropiere: Hue sau Danang. La nord de port se află Hue, fosta capitală a Vietnamului până în anul 1945, deci puteți experimenta trecutul imperial al țării în cetatea înconjurată de șanțuri, să vizitați Palatul Armoniei, Mausoleul împăratului Khai Dinh şi Mausoleul regelui Tu Duc, cel mai longeviv conducător al Vietnamului. Dacă doriți relaxare vă puteți îndrepta spre sud, spre Danang la plaja cu nisip alb My Khe sau puteți explora câteva templele budiste. În jurul orei 18:00 vasul de croazieră va părăsi portul. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 14
  11.10.2023

  Navigare

  Zi de navigare în care vom fi invitați să participăm la nenumărate activități și jocuri ce vor avea loc pe puntea superioară, să ne bucurăm de soare și de gama variată de servicii la bordul vasului de croazieră. Seara veți putea asista la un spectacol, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. La bordul unui vas de croazieră, mai ales sub briza mării, nu aveţi cum să vă plictisiţi niciodată! Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 15
  12.10.2023

  Navigare

  Zi de navigare în care vom fi invitați să participăm la nenumărate activități și jocuri ce vor avea loc pe puntea superioară, să ne bucurăm de soare și de gama variată de servicii la bordul vasului de croazieră. Seara veți putea asista la un spectacol, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. La bordul unui vas de croazieră, mai ales sub briza mării, nu aveţi cum să vă plictisiţi niciodată! Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 16
  13.10.2023

  Singapore

  Mic dejun. Vasul va acosta la ora 07:00 în portul din Singapore, unul dintre cele mai prospere state din lume, fondat ca o colonie britanică acum două secole, o metropolă modernă, foarte curată, înconjurată de parcuri verzi atent îngrijite. Singapore este considerat o veritabilă „perlă a Asiei”, situat în topul celor mai vizitate orașe ale lumii. Arhitectura urbană fascinantă, cu zgârie-nori care mărginesc bulevardele largi, vibranta viață de noapte, influențele chineze, indiene și malaeziene, clima tropicală, bucătăria delicioasă şi mall-urile ultramoderne care au făcut din oraş un sinonim pentru cumpărături, ne aşteaptă să le descoperim. După debarcare întâlnire cu ghidul local pentru un tur panoramic al „Oraşului Grădină”, aşa cum mai este denumit Singapore, prilej cu care vom vedea cartierul colonial, centrul districtului de afaceri Padang, centrul civic unde se află Parlamentul, Curtea Supremă, Primăria, Clubul de Cricket, Esplanade Theatres, clădire situată de-a lungul Golfului Marina Bay, Parcul Merlion care oferă o superbă panoramă a golfului cu iahturi, unde se află statuia Merlion, simbolul oraşului, creatura mitologică cu cap de leu şi trup de peşte, care reprezintă originile umile ale oraşului ca sat pescăresc. Vom vedea în continuare Templul Thian Hock Keng, unul dintre cele mai vechi temple budiste, cartierul Chinatown, cartierul Little India, situat pe malul estic al râului Singapore, care ne va întâmpina cu aromele inconfundabile de iasomie și mirodenii, manufacturile de prelucrare a pietrelor prețioase și Grădina de Orhidee din cadrul Grădinii Botanice din Singapore, care se mândrește cu peste 60.000 de orhidee, din peste 400 de specii şi cu peste 2.000 de hibrizi. Transfer pentru cazare la Hotel Orchid 4* (sau similar 4*).
 • 17
  14.10.2023

  Singapore – Istanbul

  Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru cumpărături şi alte activităţi individuale sau posibilitatea de a vizita împreună cu conducătorul de grup Grădinile Naţionale - Gardens by the Bay (biletele de intrare se vor achita individual la faţa locului). Acestea sunt renumite prin: Flower Dome, o seră uriaşă care reproduce climatul mediteranean rece-uscat al regiunilor din Africa de Sud, California, Spania şi Italia; Cloud Forest, care adăposteşte cea mai mare cascadă de interior din lume şi OCBC Skyway, care ne va conduce la înălţimile grădinilor verticale Supertrees, de unde vom avea o panoramă deosebită asupra oraşului Singapore de la o înălţime de 22 m. După această vizită veţi putea participa la o excursie opţională în jurul insulei, tur cunoscut sub denumirea de Round Island Tour. Veţi avea prilejul de a aprofunda istoria insulei, de a cunoaşte obiceiurile şi tradiţiile locuitorilor din satul Changi, de a vizita Barajul Chanji şi Memorialul de război Kranji, dedicat celor 20.000 de soldaţi care şi-au pierdut viaţa în timpul celui de-al Doilea Război Mondial şi de a vizita cel mai mare templul budist din Singapore, Kong Meng San Phor Kark See Temple, cunoscut şi ca Bright Hill. Seara transfer la aeroport pentru plecarea spre Istanbul cu compania Turkish Airlines, zbor TK 055 (23:30 / 05:35).
 • 18
  15.10.2023

  Istanbul – Bucureşti

  Sosire la Istanbul la ora 05:35 de unde vom pleca spre Bucureşti cu zborul TK 1043 (07:00 / 08:15).


Informatii tarif

3990 EURO / loc în cabină dublă cu balcon 


 • transport
  Avion
  Autocar
  Vas de croaziera
 • cazare
  - 2 nopți Tokyo
  - 1 noapte Singapore
  - 12 nopţi cazare vas de croaziera
 • mese
  Mic dejun: 3
  Pensiune completa: 12
 • ghizi
 • marime grup

Servicii

Tariful include

Airlines
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile continentale (pot suferi modificări)
- taxele portuare (pot suferi modificări)
- transferuri aeroport – hotel – port – aeroport
- 2 nopți cazare cu mic dejun la Tokyo în hotel de 4*
- tur panoramic cu ghid local în Tokyo
- croazieră pe Râul Sumida din Tokyo
- tur panoramic cu ghid local în Hong Kong
- 1 noapte de cazare cu mic dejun la Singapore în hotel de 4*
- tur panoramic cu ghid local în Singapore
- 12 nopţi cazare cu pensiune completă (conform program), pe vasul de croazieră Spectrum of the Seas (pensiunea completă cuprinde meniuri variate de-a lungul zilei: ceai și cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun, dejun, ceaiul de după-amiază, snack-uri, cină)
- servicii portuare
- petrecerea de bun venit oferită de căpitan și seară de gală cu o cină specială
- acces la piscine, saună & jacuzzi
- acces la teatru, lounge-uri elegante, club și bibliotecă
- programul zilnic cu evenimentele la bord și un sumar al știrilor principale
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism


Tariful nu include

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacșisuri: 30 euro/pers. pentru ghizi și șoferi, mai puțin pentru bagajiști pentru serviciile la sol (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire)
- taxe pentru servicii la bord: 10 euro/pers./zi (vor fi achitate direct de către turişti la bordul vasului)
- excursiile opţionale care se pot achiziționa de la bordul vasului


Acte necesare


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- termen final de plată: 1 Iulie 2023
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti


Observații


Oferte similare

Circuit cu insotitor

2890 EURO

09.10.2024 - 21.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1360 EURO + 2080 USD

30.09.2024 - 12.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2790 EURO

13.08.2024 - 24.08.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3390 EURO

27.12.2024 - 06.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

4230 EURO

05.06.2024 - 19.06.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3990 EURO

23.10.2024 - 04.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3995 EURO

13.10.2024 - 23.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1580 EURO + 2850 USD

19.10.2024 - 05.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2980 EURO

27.10.2024 - 10.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1770 EURO + 2180 USD

21.12.2024 - 04.01.2025

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?