2620 EURO + 1980 USD Vezi detalii
27.12.2024
07.01.2025
12 zile
DISPONIBIL
Buenos Aires – Delta del Tigre – Colonia del Sacramento – Pampas – Iguassu Falls – Rio de Janeiro
10 poze

Magia momentului trecerii dintre ani învăluiţi de acordurile tangoului argentinian din Buenos Aires, „Parisul Americii Latine”, reprezintă numai unul dintre nenumăratele motive pentru a petrece un Revelion inedit în această metropolă care vă va fascina! Vă invităm să vă bucuraţi de America Latină, vizitând câteva dintre „perlele” acestei părţi ale lumii. Grandoarea cascadelor Iguassu înscrise pe lista Patrimoniului Natural UNESCO şi exotismul celei mai frumoase metropole din lume, Rio de Janeiro, sunt câteva argumente pentru o invitaţie de nerefuzat!


Top obiective

Artă şi arhitectură

Buenos Aires cu Cartierele Palermo şi Recoleta, Teatrul Colon, Plaza de Mayo, Primăria Cabildo, Catedrala Metropolitană, Clădirea Guvernului “Casa Rosada”, Sediul Congresului Naţional, cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo şi La Boca, Biserica Iglesia Matriz Rio din Colonia del Sacramento, Rio de Janeiro cu Statuia Mântuitorului Iisus Hristos, Catedrala San Sebastian, Biserica Candelaria, Mănăstirea Sao Bento, Piața Praca XV, Palatul Imperial, Arcul Lapa, Biblioteca Naţională, Teatrul Municipal, Muzeul de Artă, Maracana, Sambadrome, Palatul Guanabara, Petropolis cu Muzeul Imperial, Catedrala Sao Pedro de Alcantara, Palatul de Cristal

Natură şi Peisaje

Parcul 3 Februarie, Delta del Tigre, Râul Rio de la Plata, partea braziliană şi partea argentiniană a cascadelor Iguassu, Muntele Corcovado, Golful Guanabara, Parcul Flamenco, Golful Botafogo, Dealul Sugar Loaf, plajele Ipanema, Vidigal, Leblon şi Copacabana

Tradiţii şi evenimente

Excursie în pampasul argentinian cu spectacol, cină cu spectacol de tango argentinian la restaurantul “La Ventana”

Experienţe şi Distracţii

Zbor cu elicopterul deasupra cascadei Iguassu, plimbare cu un trenuleţ special prin pădurea tropicală Tijuca, urcare cu telecabina din Praia Vermelha către Muntele Urca, vizită la Barajul Itaipu și la Tres Fronteras


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  27.12.2024

  București – Frankfurt – Buenos Aires

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 12:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Frankfurt cu compania Lufthansa, zbor LH 1419 (14:35 / 16:05), de unde se va pleca spre Buenos Aires cu zborul LH 510 (22:05 / 07:55).
 • 2
  28.12.2024

  Buenos Aires – Delta del Tigre – Buenos Aires

  • Transport Avion, autocar
  • Cazare Hotel Kenton Palace 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Delta del Tigre:
   Casa-muzeu a președintelui Sarmiento
   Peisajul celor 3 brațe ale râului Parana
  Sosire la ora 07:55 la Buenos Aires, capitala şi cel mai mare oraş din Argentina, care este în acelaşi timp a doua cea mai mare zonă metropolitană din America de Sud, după Sao Paulo, localizat pe malul vestic al estuarului Rio de la Plata, pe coasta de sud-est a continentului sud-american. Întâlnire cu ghidul local, alături de care vom face o excursie în Delta del Tigre, unde vom afla mai multe amănunte legate de cultura localnicilor. De asemenea, vom admira arhitectura unică a caselor elegante construite pe insulițele sale, inclusiv casa-muzeu a președintelui Sarmiento și ne vom bucura de peisajul celor 3 brațe ale râului Parana, pe care vom naviga. Întoarcere la Buenos Aires pentru cazare la Hotel Kenton Palace 4* (sau similar 4*).
 • 3
  29.12.2024

  Buenos Aires – Colonia del Sacramento – Buenos Aires

  • Transport Autocar, ferry-boat
  • Cazare Hotel Kenton Palace 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Navigare cu ferry-boat-ul spre Colonia del Sacramento
   Tur panoramic Colonia del Sacramento
  Mic dejun. În această zi vă propunem o excursie opțională în Uruguay. Transfer în port pentru îmbarcare pe ferry-boat-ul spre Colonia del Sacramento. După aprox. 1 oră de navigare, veți ajunge în cel mai vechi oraș al Uruguayului, situat pe Râul Rio de la Plata, cunoscut datorită centrului său istoric, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO din anul 1995. Colonia del Sacramento a fost fondat în anul 1680 de soldații portughezi, însă la scurt timp a fost cucerit de forțele spaniole și ulterior disputat de mai multe ori între aceștia. În centrul vechi încă se păstrează numeroase clădiri coloniale, precum Iglesia Matriz, cea mai veche biserică din Uruguay. Unele dintre aceste clădiri sunt adevărate palate, iar altele sunt locuințe mai simple ale artizanilor și negustorilor. Alături de ghidul local veți admira principalele obiective turistice din oraș. Întoarcere la Buenos Aires pentru cazare la Hotel Kenton Palace 4* (sau similar 4*).
 • 4
  30.12.2024

  Buenos Aires – Pampas – Buenos Aires

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Kenton Palace 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Excursie în pampasul argentinian, cu spectacol
  Mic dejun. Excursie de o zi la o „haciendă”, o fermă tipic argentiniană din Pampas, prilej de a descoperi muzica şi dansurile tradiţionale, participând la un adevărat festival Gaucho. La petrecerea de bun venit vom fi serviţi cu „empanadas” şi vin argentinian, iar mai târziu cu un barbeque delicios, preparat în stil argentinian. Vom fi martorii unui spectacol folcloric cu muzică şi dansuri, după care vom avea prilejul de a admira aptitudinile de călăreţi ale „gauchos”. Întoarcere la Buenos Aires pentru cazare la Hotel Kenton Palace 4* (sau similar 4*).
 • 5
  31.12.2024

  Buenos Aires

  • Cazare Hotel Kenton Palace 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină festivă de Revelion cu spectacol
  • Obiective și activități Tur panoramic în Buenos Aires
   Cartierele Palermo şi Recoleta
   Parcul 3 Februarie
   Teatrul Colon
   Bulevardul 9 Iulie
   Plaza de Mayo
   Primăria Cabildo
   Catedrala Metropolitană
   Clădirea Guvernului “Casa Rosada”
   Sediul Congresului Naţional
   Cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo
   Cartierul La Boca
  Mic dejun. Însoțiți de ghidul local, vom face turul panoramic în Buenos Aires, capitala Argentinei, care va începe cu cartierele Palermo şi Recoleta, caracterizate de bulevarde mari, grădini imense, locuinţe şi clădiri luxoase. În cartierul Palermo se află cel mai mare parc din Buenos Aires, Parcul 3 Februarie întins pe o suprafaţă de 3 km2, care îmbină armonios lacuri, sculpturi şi monumente. Ne vom îndrepta apoi spre cartierul La Racoleta, care demonstrează că Buenos Aires este „Parisul Americii Latine”, cartier în care se află şi cimitirul unde este înmormântată celebra Evita Peron (intrarea nu este inclusă). Turul va continua cu Teatrul Colon (exterior), inaugurat în anul 1908 şi Bulevardul 9 Iulie, unul dintre cele mai mari bulevarde din lume. Vom vedea apoi Plaza de Mayo, locul desfăşurării celor mai importante evenimente ale istoriei argentiniene, Primăria Cabildo, Catedrala Metropolitană în adiacenţa căreia se află şi casa arhiepiscopului de Buenos Aires, Clădirea Guvernului „Casa Rosada”, Sediul Congresului Naţional, o clădire spectaculoasă cu o suprafaţă de 9.000 m2, realizată de către arhitectul Victor Meano. Vom vizita în continuare cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo, cu clădiri albe cu balcoane din fier forjat şi La Boca, cartier italian cu faimoasa stradă care a dat numele celebrului tango Caminito, inspirat din viaţa cartierului. Seara, cină festivă de Revelion cu spectacol de tango argentinian (băuturi incluse) la Restaurantul La Ventana. La Mulţi Ani 2025! Cazare în Buenos Aires la Hotel Kenton Palace 4* (sau similar 4*).
 • 6
  01.01.2025

  Buenos Aires – Iguassu Falls

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel Viale Cataratas 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Dimineața liberă pentru relaxare şi activităţi individuale în Buenos Aires. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Iguassu, oraş situat la graniţa cu Argentina şi Paraguay, renumit datorită cascadelor spectaculoase. Cascadele Iguassu şi-au primit numele din limba băştinaşilor Guarani, denumire ce se poate traduce prin „apă mare”. Mare este însă un cuvânt mic pentru a descrie grandoarea acestor cascade care vă vor face să vă simţiţi insignifianţi în comparaţie cu forţa pe care o degajă. Iguassu este o serie de 275 de cascade ce se întinde pe o distanţă de aproape 3 km şi care, într-o perioadă normală din an, are debitul de 1800 m3 de apă pe secundă. Volumul de apă al cascadei depăşeşte în medie 10 milioane de litri pe secundă, iar în anumite perioade din sezonul ploios Iguassu devine cea mai mare cascadă din lume, ca debit de apă fiind întrecută doar la media anuală de cascada Niagara. Este într-adevăr o minune a naturii şi de aceea în anul 1986 UNESCO a adăugat întreaga zonă a cascadelor pe lista Patrimoniului Mondial. Transfer pentru cazare la Hotel Viale Cataratas 4* (sau similar 4*).
 • 7
  02.01.2025

  Iguassu Falls

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Viale Cataratas 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități partea braziliană a cataractelor Iguassu
   partea argentiniană a cataractelor Iguassu
  • Opționale zbor de agrement cu elicopterul
  Mic dejun. În prima parte a zilei vom vizita partea braziliană a cataractelor Iguassu, intrând în Parcul Naţional, înscris şi el în Patrimoniul Natural Mondial UNESCO, străbătând un drum spectaculos de aprox. 1 km, prin pădurea tropicală, pe cărări şi poduri printre cascade, până vom ajunge în punctul cel mai apropiat de marea cădere de apă. Pentru a evita efortul şi întoarcerea pe acelaşi drum, vom reveni la drumul principal folosind un lift special amenajat pentru acest lucru. Doritorii pot efectua la fața locului un zbor opțional de agrement cu elicopterul pentru o vedere panoramică unică asupra cascadei Iguassu, prilej de a admira de sus atât partea braziliană, cât şi partea argentiniană a cascadei. În continuare vom vizita partea argentiniană a cataractelor Iguassu, care combină întreaga esenţă a Parcului Naţional Iguassu, atât prin spectacolul de neegalat al cascadelor San Martin şi Gargata do Diablo, în traducere Gâtlejul Diavolului, cea mai înaltă parte a cascadei, cât şi prin aventura în sine a traseului. Accesul dinspre partea argentiniană este facilitat de trenul ecologic al pădurii tropicale, care ne va duce la diferite pasarele. Dintre toate cascadele Iguassu, La Gargata do Diablo este cea mai impresionantă şi demarcă graniţă dintre Argentina şi Brazilia. Cazare la Hotel Viale Cataratas 4* (sau similar 4*).
 • 8
  03.01.2025

  Iguassu Falls – Rio de Janeiro

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel Windsor Excelsior 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale vizită la Barajul Itaipu și la „Tres Fronteras”
  Mic dejun. Opțional vizită la Barajul Itaipu, al doilea cel mai mare baraj hidroelectric din lume (depășit în anul 2012 de barajul Trei Chei din China), unde veți putea vedea cea mai mare hidrocentrală în funcțiune de pe glob, 12.600 MW, construită în parteneriat cu Paraguayul pe Râul Parana, pentru al cărei proiect a fost necesară inundarea unei mari părți a junglei care făcea parte din Parcul Național. Considerată ca fiind una dintre cele „7 minuni ale lumii moderne”, Itaipu poate asigura întregul necesar de energie electrică al Paraguayului și al Braziliei de Sud. Se va face de asemenea și o oprire în locul numit „Tres Fronteras”, unde Iguazu își unește apele cu Rio Parana, la granița celor trei țări: Brazilia, Paraguay și Argentina. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Rio de Janeiro și cazare la Hotel Windsor Excelsior 4* (sau similar 4*).
 • 9
  04.01.2025

  Rio de Janeiro

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Windsor Excelsior 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Golful Guanabara
   Parcul Flamenco
   Centrul
   Cartierul de afaceri
   Catedrala San Sebastian
   Candelaria
   Mănăstirea Sao Bento
   Piața Praca XV
   Palatul Imperial
   Arcul Lapa
   Teatrul Municipal
   Biblioteca Naţională
   Sambadrome
   Stadionul Maracana
   Palatul Guanabara
   Plajele Ipanema, Vidigal, Leblon şi Copacabana
   Urcare pe Corcovado Mountain
   Urcare cu telecabina pe Sugar Loaf
  Mic dejun. Tur panoramic al celei mai frumoase metropole din lume, Rio de Janeiro, care va include Golful Guanabara, Parcul Flamenco, centrul şi cartierul de afaceri, Catedrala San Sebastian, Candelaria, Mănăstirea Sao Bento, Piața Praca XV, Palatul Imperial, Arcul Lapa, Teatrul Municipal, Biblioteca Naţională, Muzeul de Artă, Sambadrome - locul de desfăşurare al Carnavalului de la Rio, Maracana - cel mai mare stadion de pe glob, Palatul Guanabara - reşedinţa guvernatorului statului şi plajele Ipanema, Vidigal, Leblon şi Copacabana. În continuarea zilei vom urca pe Corcovado Mountain. Ascensiunea va începe printr-o plimbare cu un trenuleţ special prin pădurea tropicală Tijuca, către simbolul incontestabil al oraşului, renumita statuie a Mântuitorului Iisus Hristos. Monumentul a fost recent selecţionat ca făcând parte dintre cele 7 minuni ale lumii moderne. De pe platforma situată la 710 m deasupra nivelului mării, vom admira priveliştea spectaculoasă pe care o oferă Rio de Janeiro, oraşul Niteroi care se află vis-a-vis, dincolo de Golful Guanabara, Dealul Sugar Loaf, Laguna Rodrigo de Freitas, Oceanul Atlantic şi plajele din sudul oraşului. Ne vom deplasa apoi spre Praia Vermelha de unde vom lua telecabina cu care vom urca pe Muntele Urca: telecabina va face oprire la Morro da Urca, unde este un punct de belvedere către Golful Botafogo şi apoi la o altitudine de 400 m deasupra nivelului mării în vârful dealului Sugar Loaf, denumit astfel datorită asemănării cu o căpăţână de sfeclă de zahăr, de unde vom avea o altă privelişte minunată asupra oraşului şi a Golfului Guanabara. Cazare la Hotel Windsor Excelsior 4* (sau similar 4*).
 • 10
  05.01.2025

  Rio de Janeiro

  • Transport Autocar
   Avion
  • Cazare Hotel Windsor Excelsior 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale excursie de o zi la Petropolis
  Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie pentru activități individuale sau opţional, excursie de o zi la Petropolis. Orașul de munte este considerat ca unul dintre cele mai importante orașe istorice din Brazilia, unde se refugia adesea curtea imperială când coasta devenea prea fierbinte și mohorâtă. Prima vizită va fi la Muzeul Imperial, odată casa de vară a Împăratului Pedro al II-lea. Acolo veți putea vedea multe artefacte importante ale familiei imperiale, precum bijuteriile și coroana de diamant a împăratului. Ghidul local vă va povesti diverse amănunte legate de istoria imperiului brazilian și de viața de zi cu zi a familiei imperiale. În continuare veți vedea Catedrala Sao Pedro de Alcantara, o minunată clădire gotică, care este de fapt mausoleul familiei imperiale și veți vizita Palatul de Cristal, locul de întâlnire al familiei imperiale, construit în Franța într-o variantă preturnată din fontă și care astăzi găzduiește diverse evenimente, concerte sau piese de teatru. Cazare la Hotel Windsor Excelsior 4* (sau similar 4*).
 • 11
  06.01.2025

  Rio de Janeiro – Frankfurt

  • Transport Autocar, avion
  • Mese Mic dejun, în avion
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Frankfurt cu compania Lufthansa, zbor LH 501 (15:25 / 06:45).
 • 12
  07.01.2025

  Frankfurt – Bucureşti

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Sosire la Frankfurt la ora 06:45, de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul LH 1418 (10:25 / 13:50).


Informatii tarif

2620 EURO + 1980 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 580 USD

tarif cu toate taxele incluse, valabil pentru un grup maxim de 20 turişti; pt. 15-19 turişti, tariful se va majora cu 120 euro/pers.


 • transport
  Autocar
  Avion
  Ferry-boat
 • cazare
  4 nopţi cazare la Buenos Aires
  2 nopți cazare la Iguassu
  3 nopți cazare la Rio de Janeiro
 • mese
  Mic dejun: 9
  Dejun: 1
  Cină festivă de Revelion: 1
 • ghizi
  Însotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  20-25

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Frankfurt – Buenos Aires şi Rio de Janeiro – Frankfurt – Bucureşti cu compania Lufthansa
- transport continental cu avionul pe rutele: Buenos Aires – Iguassu și Iguassu – Rio de Janeiro
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 4 nopţi cazare cu mic dejun în hotel de 4* la Buenos Aires
- 2 nopţi cazare cu mic dejun în hotel de 4* la Iguassu
- 3 nopți cazare cu mic dejun în hotel de 4* la Rio de Janeiro
- cina festivă de Revelion cu spectacol de tango argentinian la Restaurantul La Ventana (băuturi incluse)
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- tur panoramic și pietonal de oraș în Buenos Aires cu ghid local
- excursie în pampasul argentinian, cu spectacol și dejun inclus
- excursiile la Cascadele Iguassu în partea braziliană şi în partea argentiniană
- tur panoramic și pietonal de oraș în Rio de Janeiro cu ghid local
- urcare cu trenulețul pe Muntele Corcovado
- urcare cu telecabina pe Sugar Loaf
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, dacă se aplică
- taxe de oraș (se achită individual la recepția hotelurilor): aprox. 1 usd/noapte/pers.
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 50 euro/pers., pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local:
· Excursie la Colonia del Sacramento în Uruguay: aprox. 280 usd/pers. (se rezervă și se achită la agenție)
· Excursie la Barajul Itaipu și Monumentul celor 3 țări: aprox. 70 usd/pers. (se rezervă și se achită la agenție)
· Excursie la Petropolis: aprox. 60 usd/pers. (se rezervă și se achită la agenție)

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurări MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Asigurările MEDICALE și STORNO de călătorie se pot încheia la orice companie de asigurări care asigură acest serviciu; suma platită pentru asigurare nu este returnabilă. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei
- asigurare medicală


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 30% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferența de până la 50% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 60 de zile înainte de data plecării
- diferența de până la 100% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor, iar cei care au achitat supliment de single pentru cazare NU beneficiază de 2 locuri în autocar
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- selectarea preferențială a locurilor în avion, în cadrul rezervărilor de grup, este de cele mai multe ori supusă unor reguli stricte și diferă de la o companie aeriană la alta (se percep costuri suplimentare sau nu este acceptată și/sau se poate face numai cu un anumit timp în avans etc.). Ulterior achitării unei sume pentru un loc preferențial în avion, compania aeriană poate modifica fără preaviz tipul de avion și ca atare se modifică configurația locurilor în avion, respectiv a locului prerezervat/achitat de către turist; pentru aceste situații nu suntem răspunzători și ne oferim doar sprijinul să intermediem un dialog cu compania aeriană ce nu garantează și soluționarea situației
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

2960 EURO + 1980 USD

16.09.2024 - 02.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1990 EURO + 3395 USD

18.11.2024 - 03.12.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3360 EURO

29.10.2024 - 10.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2230 EURO + 3650 USD

22.02.2025 - 12.03.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1980 EURO + 4870 USD

29.10.2024 - 15.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1690 EURO + 3870 USD

15.11.2024 - 29.11.2024

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?