3490 EURO Vezi detalii
28.12.2024
11.01.2025
15 zile
DISPONIBIL
Cape Town – Capul Bunei Speranţe – Franschhoek – Stellenbosh – Hazyview – Parcul Naţional Kruger – Panorama Route – Blyde River Canyon – Johannesburg – Soweto – Pretoria – Cascada Victoria (Zimbabwe)
9 poze

PANORAMA ROUTE și SAFARI ÎN PARCUL KRUGER, CASCADA VICTORIA din ZIMBABWE

Farmecul acestei destinaţii este dat deopotrivă de prezentul african prin revelarea trecutului său, de mirodeniile exotice, de peisajele diverse cu plaje de nisip alb scăldate de ape turcoaz, cu lanţuri muntoase impunătoare, cu peşteri impresionante, cu trecători care oferă imagini spectaculoase, cu dune halucinante, cu Parcul Kruger, cel mai căutat parc pentru safari, cu spectaculosul Canion Blyde River și nu în ultimul rând cu magnifica Cascada Victoria, cu sute de mii de hectare de habitat natural păstrat intact de decenii. Toate acestea intrigă iubitorii de natură şi atrag turiştii care vor să trăiască o experienţă unică ce merită trăită măcar o dată în viaţă, în mod special de Revelion!


Top obiective

Artă şi arhitectură

Cape Town: Muzeul Bo-Kaap, Castelul Bunei Speranțe, Primăria, Parlamentul, Biblioteca Națională, Biserica Anglicană, Johannesburg: Curtea Magistraților, Carlton Centre, Piața Nelson Mandela din Sandton, Soweto: Piața Libertății, Muzeul Hector Pieterson, Biserica Regina Mundi, Pretoria: Monumentul Voortrekker, Piața Bisericii, Casa Memorială Paul Kruger, Primăria, Opera

Natură şi Peisaje

Oceanul Indian, Table Mountain, Signal Hill, Grădina Botanică Kirstenbosch, Peninsula Cape, Rezervația Naturală Cape of Good Hope - Capul Bunei Speranțe, Cape Point, Golful Boulders, Mpumalanga, Parcul Național Kruger, Râul Sabie, Canionul Blyde River, Masivul Drakensberg, God’s Window - Fereastra lui Dumnezeu, Bourkes Luck Pot Holes - Puțurile Norocoase ale lui Burke, Râul Blyde, Râul Treur, Three Rondavels - Cele Trei Surori, Pasul Long Tom, Dullstrom, Munții Pilanesberg

Tradiţii şi evenimente

Cina festivă de Revelion

Experienţe şi Distracţii

Explorarea zonei comerciale Victoria & Alfred Waterfront, urcare cu telecabina pe Table Mountain, excursie în zona viticolă Stellenbosch cu degustare de vinuri, croazieră spre Insula Duiker - Insula Focilor, urcarea cu funicularul pe Cape Point, off-road safari cu vehicule 4x4 în Parcul Național Kruger


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  28.12.2024

  București – Doha – Cape Town

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 14:30 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 222 (16:50 / 22:20), de unde se va pleca spre Cape Town cu zborul QR 1369 (01:45 / 10:30).
 • 2
  29.12.2024

  Cape Town

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Garden Court Victoria Junction 4* (sau similar 4*)
  • Obiective și activități Primăria
   Catedrala St. George
   Parlamentul
   Cartierul Malay sau Bo Kaap
  La ora 10:30 vom sosi în Cape Town, cel mai vechi oraş al Africii de Sud, oraş care ne va fascina prin infinita sa ospitalitate, centru cosmopolit, cu o viaţă culturală vibrantă, cu o ambianţă generală relaxantă şi deschisă. Întâlnire cu reprezentantul local, alături de care vom face un tur panoramic de oraş, prilej de a descoperi Cape Town-ul, capitala legislativă a Africii de Sud, care a devenit în acelaşi timp destinaţia turistică cea mai populară din Africa de Sud, câştigându-şi pe bună dreptate reputaţia de „unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume”. Cape Town-ul este un oraş sofisticat, dominat de Table Mountain (1086 m), un oraş unde vechiul se întâlneşte cu noul, un oraş care oferă o gamă variată de peisaje, arhitectura urbană îmbinându-se armonios cu plajele cu nisip fin şi formaţiunile stâncoase din jurul peninsulei. Turul panoramic va include Primăria, Catedrala St. George, Parlamentul, coloratul cartier Malay sau Bo Kaap și coasta Oceanului Atlantic. Cazare în Cape Town la Hotel Garden Court Victoria Junction 4* (sau similar 4*).
 • 3
  30.12.2024

  Cape Town – Capul Bunei Speranţe – Cape Town

  • Transport Autocar, ambarcațiune
  • Cazare Hotel Garden Court Victoria Junction 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Capul Bunei Speranţe
   Hout Bay
   Minicroazieră în jurul Insulei Duiker
   Chapman’s Peak Drive
   Rezervaţia Naturală Cape of Good Hope
   Urcare cu funicularul pe Cape Point
   Boulders Beach - colonia de pinguini Jackass
  Mic dejun. În această zi vom face o excursie de 1 zi la Capul Bunei Speranţe, parcurgând unul dintre cele mai spectaculoase trasee din Africa de Sud. Prima etapă a excursiei ne va purta de-a lungul coastei Atlanticului, prin Cllifton, Camps Bay și Llandudno, până la Hout Bay, centru al industriei piscicole unde, în cazul în care condițiile meteo vor permite, vom face o minicroazieră în jurul Insulei Duiker - Insula Focilor, pe care trăiesc numeroase foci și păsări marine. Traseul va continua pe Chapman’s Peak Drive, una dintre cele mai spectaculoase șosele de coastă din lume, iar apoi spre Rezervaţia Naturală Cape of Good Hope - Capul Bunei Speranţe, care acoperă o suprafaţă de 7.680 ha și adăposteşte capre sălbatice, babuini şi struţi. Ajunși la Cape Point, cel mai sudic punct al călătoriei, vom urca cu funicularul pe promontoriul considerat unul dintre cele mai frumoase din lume, pentru a admira Capul Bunei Speranţe, vechiul şi noul far. Pe drumul de întoarcere în Cape Town ne vom opri la Boulders Beach, unde vom vizita colonia de pinguini Jackass (pinguinii africani). Cazare în Cape Town la Hotel Garden Court Victoria Junction 4* (sau similar 4*).
 • 4
  31.12.2024

  Cape Town

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Garden Court Victoria Junction 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Urcare cu telecabina pe Table Mountain
   Grădina Botanică Kirstenbosch
  • Opționale Cina Festivă de Revelion
  Mic dejun. În prima parte a zilei , dacă vremea va permite (din acest motiv, plata se va face la fața locului), vom urca cu telecabina pe Table Mountain, de unde vom putea admira o frumoasă panoramă asupra întregului oraş. În continuarea zilei vom vizita Grădina Botanică Kirstenbosch, una dintre cele mai frumoase grădini botanice ale lumii, cu numeroase specii de plante specifice Africii de Sud, fapt pentru care a fost inclusă pe lista Patrimoniului Mondial Natural UNESCO. Interesant este și podul suspendat de 130 m lungime și 12 m înălțime, care oferă o altă perspectivă asupra vegetației luxuriante. Întoarcere la Hotel Garden Court Victoria Junction 4* (sau similar 4*) din Cape Town pentru a ne pregăti pentru Cina Festivă de Revelion organizată la Restaurantul tradiţional Gold, cu program artistic, cocktail de bun-venit și meniu care include aprox. 18 feluri tradiționale. La Mulţi Ani 2025!
 • 5
  01.01.2025

  Cape Town

  • Cazare Hotel Garden Court Victoria Junction 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Insula Robben
   Acvariul celor Două Oceane
   Casa memorială Rhodes
   promenada Victoria & Alfred Waterfront
  Mic dejun. Prima zi a noului an va fi o zi de relaxare și vizite individuale în Cape Town. Acest oraș este unul cu infinite posibilități de petrecere a timpului liber. Vă sugerăm o vizită pe Insula Robben, fostă colonie de deținuți timp de aproape 400 de ani, unde Nelson Mandela a petrecut 18 ani alături de mulți alți lideri ai partidelor politice din Africa de Sud. Începând cu anul 1997, Insula Robben a fost transformată în muzeu și a fost inclusă în Patrimoniul Mondial al UNESCO. O altă vizită tentantă este cea la Acvariul celor Două Oceane (amintind faptul că la sud-est de Cape Town se află locul de întâlnire dintre oceanele Atlantic şi Indian), un loc de vis unde veți putea face cunoștință nu numai cu prădătorii adâncurilor și pești multicolori, dar și cu broaște țestoase, crabi uriași și pinguini. Dacă sunteți interesați de istorie, vă recomandăm o vizită la Casa memorială Rhodes - un monument dedicat memoriei lui Cecil John Rhodes, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri ai Africii de Sud și prim-ministru al Coloniei Capului (Cape Colony) la sfârșitul sec. al XIX lea. Se pot face de asemenea plimbări individuale pe pitoreasca promenadă Victoria & Alfred Waterfront, inima comercială şi culturală a oraşului, unde se găsesc numeroase restaurante, terase şi magazine. Cazare în Cape Town la Hotel Garden Court Victoria Junction 4* (sau similar 4*).
 • 6
  02.01.2025

  Cape Town – Franschhoek – Stellenbosh (zona viticolă) – Cape Town

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Garden Court Victoria Junction 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Castelul Bunei Speranţe
   Stellenbosch:
   Excursie în zona viticolă cu degustare de vinuri
  Mic dejun. În această zi vom face o plimbare în frumoasele grădini Company Gardens, fondate la jumătatea sec. al XVII-lea de Compania Olandeză a Indiilor de Est, după care vom vizita renumitul Castel al Bunei Speranţe (Castle of Good Hope), cea mai veche construcţie colonială din Africa de Sud, care datează din sec. al XVII-lea, unde pot fi văzute reşedinţa guvernatorului, muzeul militar şi Ceremonia Cheii (Castle Key Ceremony). După-amiază vom face o foarte plăcută și relaxantă excursie în zona viticolă Stellenbosch cu dejun inclus, unde vom participa la o degustare de vinuri. Vinurile din Africa de Sud sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai bune vinuri din lume, iar noi vom avea posibilitatea de a ne convinge de acest lucru, aflând în acelaşi timp, o parte dintre secretele producătorilor locali. Vom pleca spre Franschhoek, „Colțul Francezilor”, orășel fondat la sfârșitul sec. al XVII-lea de către refugiații francezi hughenoți, care au adus cu ei ştiinţa cultivării viţei de vie, pasiunea pentru vinuri fine şi pentru mâncăruri speciale care puneau în valoare buchetul fiecărui sortiment de vin. De altfel Franschhoek este considerat a fi capitala culinară a Africii de Sud. Ne vom îndrepta apoi spre Stellenbosch, despre care se spune că este cel mai pitoresc orășel sud-african din provincia Western Cape, datorită frumoaselor case coloniale, unde o să observăm cum arhitectura originală olandeză a interferat cu influențele locale. Orășelul este însă vestit pentru vinul produs în zonă, despre care se spune că este cel mai bun din Africa de Sud. Vom avea ocazia de a ne convinge de acest lucru, participând la o degustare de vinuri într-una din renumitele podgorii din Stellenbosch. Cazare în Cape Town la Hotel Garden Court Victoria Junction 4* (sau similar 4*).
 • 7
  03.01.2025

  Cape Town – Johannesburg – Hazyview

  • Transport Autocar
   Avion
  • Cazare Hotel Hazyview Sun 3* (sau similar 3*)
  • Mese Mic dejun, cină
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea cu compania South African Airways, zbor SA 316 (08:50 / 10:50), spre Johannesburg. De la aeroport ne vom deplasa în orășelul Hazyview, de unde vom pleca în mult aşteptatul safari în Parcul Kruger, unul dintre cele mai cunoscute din lume, cu o suprafaţă de peste 2 mil. de hectare, traversat de peste 2.400 km de drumuri, declarat Parc Naţional încă din anul 1898 de către preşedintele Kruger. Acesta adăposteşte aprox. 148 de specii de mamifere, 500 de specii de păsări, 120 de mii de specii de reptile şi 60 de mii de tipuri de insecte. Cină şi cazare la Hotel Hazyview Sun 3* (sau similar 3*).
 • 8
  04.01.2025

  Hazyview – Parcul Naţional Kruger – Hazyview

  • Transport Autocar, vehicule 4x4
  • Cazare Hotel Hazyview Sun 3* (sau similar 3*)
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Obiective și activități Off-road safari cu vehicule 4x4 în Parcul Național Kruger
  Trezire matinală şi mic dejun la pachet. Experienţa acestei zile de safari în Parcul Naţional Kruger, ne va da posibilitatea de a „gusta” Africa în forma sa pură. Ne vom îmbarca în vehicule 4x4, jeep-uri decapotabile, special concepute pentru safari, pentru a vedea animalele în habitatul lor şi în funcţie de cât de norocoşi suntem, vom putea vedea „The Big Five”, în traducere liberă „Cei Cinci Magnifici”: elefanţi, rinoceri, bivoli, lei şi leoparzi. Pe tot parcursul acestui safari vom fi însoţiţi de ghizi calificaţi, care se vor strădui să ne arate cât mai multe animale. Dacă vom asculta liniştea sălbăticiei şi vom privi cum soarele înveleşte natura cu razele lui, nu ne vom mai mira că animalele se simt atât de bine aici. Dejun picnic inclus în parc. Cină şi cazare în Hazyview la Hotel Hazyview Sun 3* (sau similar 3*).
 • 9
  05.01.2025

  Hazyview – Panorama Route – Blyde River Canyon – Johannesburg

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Southern Sun Sandton 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Ruta Panoramei
   Canionul Râului Blyde
   God’s Window
   Bourke’s Luck Potholes
   Three Rondavels
  Mic dejun. Plecare spre Johannesburg, străbătând Panorama Route, de-a lungul Canionului Blyde River, care face parte din uluitorul masiv muntos Drakensberg. Vom face opriri la God’s Window, în traducere „Fereastra lui Dumnezeu”, datorită extraordinarei panorame, la Bourke’s Luck Potholes „Puţurile Norocoase ale lui Burke”, cavităţi cilindrice adânci, săpate de râurile Blyde şi Treur şi la Three Rondavels „Cele Trei Surori”, de unde vom avea o imagine asupra canionului care ne va tăia respiraţia, cu chei gigantice care se întind pe o lungime de aprox. 26 km. De multe ori pare greu de imaginat cum natura a putut crea, în timp, aceste peisaje bizare. Asemenea minunăţii ale naturii sunt atât de perfecte, încât ai putea crede că au fost prelucrate de mâna omului, cu un ciocănel şi o daltă, pentru a arăta atât de simetric şi armonios. După dejun (inclus), itinerariul zilei ne va purta în continuare spre Lyndenburg, oraş al minelor de cărbuni şi aur, printr-o regiune peisagistică deosebită. Spre seară vom ajunge în Johannesburg, unde ne vom caza la Hotel Southern Sun Sandton 4* (sau similar 4*).
 • 10
  06.01.2025

  Johannesburg – Cascada Victoria (Zimbabwe) / Johannesburg

  • Cazare Hotel Southern Sun Sandton 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Victoria Falls - croazieră cu cină inclusă pe Fluviul Zambezi
  Mic dejun. În această zi veţi putea pleca într-o excursie opțională cu avionul în Zimbabwe, pentru a admira priveliştea memorabilă oferită de Cascada Victoria! Transfer la aeroport pentru plecarea cu compania South African Airways, zbor SA 040 (11:45 / 13:20) spre Victoria Falls, unde după sosire veți fi transferați pentru cazare la Hotel Pioneers Lodge 4* (sau similar 4*). După-amiază, veți face o croazieră cu cină inclusă pe Fluviul Zambezi (cel de-al patrulea ca lungime din Africa - 2574 km), în timpul căreia veți avea prilejul de a admira un superb apus de soare, iar cu puțin noroc, veți putea descoperi o parte dintre numeroasele animale și păsări sălbatice care populează Parcul Național Victoria Falls. Turiştii care nu vor participa la excursia în Zimbabwe, vor avea 3 zile libere la dispoziţie în Johannesburg, timp în care pot opta pentru excursii organizate şi achitate la faţa locului.
 • 11
  07.01.2025

  Cascada Victoria (Zimbabwe)

  • Cazare Hotel Southern Sun Sandton 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Cascada Victoria:
   Parcul Național Victoria Falls
  Mic dejun. Dimineaţa veți vizita Cascada Victoria, considerată una dintre cele 7 minuni naturale ale lumii, inclusă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO în 1989. În partea centrală cascada are o înălţime de 108 metri, iar debitul său mediu depășește 1000 m3/s. Victoria Falls este numită de localnici Mosi-oa-Tunya - „fumul care tună”, deoarece norul de stropi de apă se poate ridica până la 400 m înălțime, cu un zgomot ce se aude până la 40 km distanță. Prima impresie va fi de neuitat, Fluviul Zambezi vărsându-se cu o putere fantastică în abis, descătuşând o energie imensă. Veți avea prilejul de a admira şi podul construit peste cascadă, care leagă Zimbabwe de Zambia, construit în anul 1905. După-amiază timp liber pentru relaxare la piscina hotelului sau activități individuale. Printre posibilitățile de petrecere a timpului liber se numără un survol cu elicopterul, pentru a admira cascada de la înălțime sau o vizită la Jafuta Heritage Center, o frumoasă și interesantă colecție privată de artefacte ce ilustrează cultura și tradițiile băștinașilor Shona, Ndebele și Tonga, unde veți putea discuta cu muzeograful și artistul Ephraim Sithole, care practică și Astragalomanția (ghicitul cu oase). Cazare la Hotel Pioneers Lodge 4* (sau similar 4*).
 • 12
  08.01.2025

  Cascada Victoria – Johannesburg

  • Cazare Hotel Southern Sun Sandton 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale survol cu elicopterul deasupra cascadei
  Mic dejun. Timp liber pentru relaxare înainte de transferul la aeroportul din Victoria Falls pentru plecarea cu compania South African Airways, zbor SA 041 (14:05 / 15:45) spre Johannesburg. Cazare în Johannesburg la Hotel Southern Sun Sandton 4* (sau similar 4*).
 • 13
  09.01.2025

  Johannesburg – Soweto – Johannesburg

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Southern Sun Sandton 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Soweto:
   Piaţa Libertăţii
   Memorialul Hector Pieterson
   Biserica Regina Mundi
   Casa lui Nelson Mandela
   Soccer City
   Johannesburg:
   Muzeul Apartheidului
  Mic dejun. Plecare spre Soweto, oraş construit în anii 1950 pentru muncitorii navetişti negri de a căror muncă în acea perioadă depindea foarte mult Johannesburg-ul. În prezent aici locuiesc aproape două milioane de oameni - cea mai mare concentraţie urbană neagră de pe continent, fiind locul care a dat lumii numeroase personalităţi marcante, precum Nelson Mandela şi Desmond Tutu, doi dintre laureaţii Premiului Nobel pentru pace. Dacă în trecut Soweto a fost oraşul-simbol al rezistenţei africanilor contra regimului de apartheid, în prezent oraşul este recunoscut pentru amestecul său de culturi şi limbi vorbite. Vom face un tur panoramic al oraşului care va include Piaţa Libertăţii, Memorialul Hector Pieterson (elevul de 12 ani împușcat în timpul revoltei din anul 1976), Biserica Regina Mundi, Casa lui Nelson Mandela (intrarea în muzeu nu este inclusă) şi cel mai mare stadion din Africa, Soccer City, care a găzduit finala Cupei Mondiale de Fotbal din 2010, supranumit „Calabash”, adică un vas de gătit folosit în bucătăria africană. După dejun (inclus) ne vom întoarce în Johannesburg, unde vom vizita Muzeul Apartheidului, care expune prin imagini, clipuri video și artefacte regimul politic Apartheid, ce presupunea că populația albă este superioară și că trebuie să trăiască în mod separat față de cea neagră. Cazare în Johannesburg la Hotel Southern Sun Sandton 4* (sau similar 4*).
 • 14
  10.01.2025

  Johannesburg – Pretoria – Johannesburg – Doha

  • Transport Autocar
   Avion
  • Mese Mic dejun, în avion
  • Obiective și activități Johannesburg:
   Constitution Hill
   Curtea Constituțională
   Carlton Centre
   Pretoria:
   Monumentul Voortrekker
   Piaţa Bisericii
   Casa Memorială Paul Kruger
   Opera
   Union Buidings
  Mic dejun. Dimineața vom face turul panoramic al metropolei, prilej cu care vom vedea Constitution Hill pe care se află Vechiul Fort, prima închisoare din Johannesburg, Curtea Constituțională și Carlton Centre, care până în anul 2019 a fost cea mai înaltă clădire din Africa. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Pretoria, capitala administrativă, unde vom face un tur panoramic de oraş, care va include Monumentul Voortrekker, un edificiu impresionant de granit dedicat migrației populației de origine olandeză spre estul și nord-estul țării, Piaţa Bisericii, dominată de statuia lui Paul Kruger, care a fost preşedintele ţării între anii 1883 - 1890, Casa Memorială Paul Kruger, Opera şi Union Buidings - clădiri în care se află sediul guvernului și biroul președintelui, în fața cărora a fost dezvelită în 2013 o statuie din bronz a lui Nelson Mandela, de 9 metri înălțime. Pretoria este binecunoscută şi datorită numeroşilor arbori jacaranda care înfrumuseţează străzile, fiind numit din acest motiv „Oraşul Jacaranda”. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 1368 (21:35 / 07:05).
 • 15
  11.01.2025

  Doha – Bucureşti

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Sosire la Doha la ora 07:05, de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul QR 221 (09:10 / 13:20).


Informatii tarif

3490 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 640 EURO

IMPORTANT:Din tariful excursiei opţionale la Cascada Victoria cu înnoptare în Victoria Falls (Zimbabwe), s-a scăzut tariful nopţilor de cazare din Johannesburg. Opţiunea pentru această excursie se poate face doar din ţară, în momentul înscrierii!

tarif cu toate taxele incluse, valabil pentru un grup maxim de 20 turişti; pt. 15-19 turişti, tariful se va majora cu 210 euro/pers.


 • transport
  Avion
  Autocar
  Vehicule 4x4
 • cazare
  5 nopți Cape Town
  2 nopți zona Parcului Kruger
  5 nopți Johannesburg
 • mese
  Mic dejun: 12
  Dejun: 5
  Cină: 2
 • ghizi
  Însoţitor român de grup
  Ghizi locali
 • marime grup
  20

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Cape Town şi Johannesburg – Doha – Bucureşti cu compania Qatar Airways
- transport intern cu avionul pe ruta: Cape Town – Johannesburg
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale şi pentru zborul continental (pot suferi modificări)
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti, iar în safari, transportul se face în vehicule de teren special adaptate pentru astfel de drumuri
- 5 nopți cazare în Cape Town la Hotel Garden Court Victoria Junction 4* (sau similar 4*)
- 2 nopți cazare în zona Parcului Kruger la Hotel Hazyview Sun 3* (sau similar 3*)
- 5 nopți cazare în Johannesburg la Hotel Southern Sun Sandton 4* (sau similar 4*)
- mesele menționate în program: 12 mic dejunuri, 5 dejunuri și 2 cine
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- tururi panoramice de oraș în Cape Town, Soweto, Johannesburg și Pretoria
- excursie în zona viticolă Stellenbosch cu degustare de vinuri inclusă și vizita orășelului Franschhoek
- excursie de o zi la Capul Bunei Speranţe
- croazieră la Insula Duiker - Insula Focilor (dacă vremea permite)
- safari în Parcul Naţional Kruger cu vehicule 4x4 special adaptate pentru astfel de drumuri
- parcurgerea Rutei Panorama, de-a lungul Canionului Blyde River
- ghizi locali
- însoţitor român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, dacă se aplică
- taxa de viză şi procesare acte pentru Africa de Sud: 55 euro/pers.
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 55 euro/pers. pentru ghizii locali şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local:
 Cină festivă de Revelion care se va organiza la Restaurantul tradiţional Gold, cu spectacol, muzică şi dans: aprox. 150 euro/pers.
 Excursie la Cascada Victoria în Zambia compusă din:
• servicii la sol: transferuri hotel – aeroport – hotel, 2 nopți de cazare cu mic dejun în Victoria Falls, cină și croazieră pe Fluviul Zambezi, vizitarea Cascadei Victoria: aprox. 650 euro/pers./loc în cameră dublă; supliment cameră sgl. aprox. 90 euro/pers.
• bilet avion: Johannesburg – Victoria Falls – Johnnesburg: aprox. 395 euro/pers.
Din tariful excursiei opţionale la Cascada Victoria cu înnoptare în Victoria Falls (Zimbabwe), s-a scăzut tariful nopţilor de cazare din Johannesburg. Opţiunea pentru această excursie se poate face doar din ţară, în momentul înscrierii!

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurări MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Asigurările MEDICALE și STORNO de călătorie se pot încheia la orice companie de asigurări care asigură acest serviciu; suma platită pentru asigurare nu este returnabilă. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

- paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data terminării călătoriei, cu 2 pagini neştampilate consecutiv pentru viză; nu se acceptă paşaport temporar
- extras de cont recent (minim 1.000 EUR sau echivalentul în lei sau euro, pe ultimele 3 luni), semnat și stampilat de către banca emitentă
- copie după cartea de identitate
- copie după caz, după certificatul de căsătorie, certificatul/certificatele de deces ale părinților
- în cazul copiilor: adeverinţă de elev, originalul şi copie după certificatul de naştere, certificatul de căsătorie al părinţilor sau divorţ şi acordul notarial al părinţilor (traduse în limba engleză) / în cazul studenţilor, adeverinţă de student, tradusă în limba engleză şi legalizată
- agenția nu-și asumă responsabilitatea pentru neobținerea vizei online; în acest caz se va obține viza de la ambasada Africii de Sud din Budapesta


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 30% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferența de până la 50% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 60 de zile înainte de data plecării
- diferența de până la 100% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor, iar cei care au achitat supliment de single pentru cazare NU beneficiază de 2 locuri în autocar
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- selectarea preferențială a locurilor în avion, în cadrul rezervărilor de grup, este de cele mai multe ori supusă unor reguli stricte și diferă de la o companie aeriană la alta (se percep costuri suplimentare sau nu este acceptată și/sau se poate face numai cu un anumit timp în avans etc.). Ulterior achitării unei sume pentru un loc preferențial în avion, compania aeriană poate modifica fără preaviz tipul de avion și ca atare se modifică configurația locurilor în avion, respectiv a locului prerezervat/achitat de către turist; pentru aceste situații nu suntem răspunzători și ne oferim doar sprijinul să intermediem un dialog cu compania aeriană ce nu garantează și soluționarea situației
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

3390 EURO

23.09.2024 - 08.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1885 EURO

30.10.2024 - 09.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2875 EURO

14.09.2024 - 26.09.2024

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?