• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în India

2590 EUR
Reducere 100€/pers!
Veti vizita doua tari invecinate, una imensa, cealalta infima, definite prin mister, spiritualitate, oameni deosebiti si locuri de neuitat.

Veti porni intr-o calatorie unica intre munti si zei, insotiti de splendorile mistice ale unor civilizatii milenare mai putin accesibile, care va va purta intr-un spatiu plin de farmec si de autentic, o nebunie de mix coloristic, intr-un cadru natural mirific, cu casute de poveste, ca de turta dulce, cu imagini idilice, campuri galbene, lanuri de orez rosu, plantatii de ceai si varfurile semete ale muntilor Himalaya a caror priveliste taie rasuflarea.

Va invitam sa descoperiti o alta parte a imensei Indii, unicitatea Bengalului de Vest, care si-a pastrat nealterata cultura autentica si Regatul de sub nori al Dragonului Tunet, Bhutanul, locul unde fericirea e la ea acasa, unde valoarea bunastarii populatiei tarii este data de Indicatorul National al Fericirii, unde locuitorii isi protejeaza cu strasnicie traditiile milenare mostenite de la stramosii lor, un Paradis terestru, in care totul din jur inspira armonie si pace.
Perioada
11.09 - 23.09.2019
1790 EUR
Reducere 100€/pers!
Va invitam sa faceti cunostinta cu vechea si rafinata cultura indiana ale carei nestemate istorice si arhitecturale le veti gasi etalate si atent selectate in itinerariul pe care vi-l propunem, acesta va va releva “briliante” precum Agra, Jaipur si Khajuraho, va va oferi ocazia unica de a adauga colierului dvs. de impresii turistice, “rubinele” si “safirele” de la Ellora si Ajanta si nu in ultimul rand, “smaraldul” Indiei de la Marea Arabiei, Goa, unde va veti putea rasfata ca niste adevarati moguli.
Perioada
01.11 - 12.11.2019
1790 EUR
Reducere 100€/pers!
O calatorie de o frumusete magica, acompaniata de fascinante povesti despre zeitati, care va incepe cu citadela contrastelor, Delhi, va continua in Rajasthan cu vizitarea “orasului albastru”, Jodhpur, a templelor Jain de la Ranakpur, a romanticului Udaipur si a “orasului roz”, Jaipur.

Itinerarul in India va continua cu Taj Mahal, “o lacrima de marmura pe obrazul eternitatii”, cu Templul Placerilor Interzise de la Khajuraho si se va incheia in Varanasi cu experienta rasaritului de soare de pe Gange. Circuitul pe care vi-l propunem va continua cu vizitarea unor splendori mistice, care apartin unei civilizatii milenare, mai putin accesibile din sacrul Nepal, aproape de “Acoperisul Lumii”, Himalaya !

Perioada
21.10 - 03.11.2019
1670 EUR
Va propunem o calatorie de neuitat in India, tara contrastelor in care sacrul se impleteste cu profanul, bogatia opulenta coexista langa saracia lucie, iar turistul este atras intr-o experienta senzoriala ametitoare care uimeste si fascineaza deopotriva!

Este de ajuns o impreunare a mainilor, o usoara inclinare a corpului spre inainte si o privire directa si veti fi primiti intr-o lume fascinanta, colorata si bine condimentata daca ne gandim ca din India provin 70% din condimentele lumii. “Orasul de aur”- Delhi, “orasul albastru”- Jodhpur, “orasul roz”- Jaipur, fabulosul Taj Mahal cu povestea sa de dragoste dincolo de moarte, safari cu camile si rasaritul de soare de pe Gange, sunt doar cateva dintre locurile si experientele unice pentru care va asteptam alaturi de noi in acest circuit.

Indiferent in care din cele peste 850 de limbi si dialecte vorbite uzual veti interactiona, cu siguranta veti simti ospitalitatea, spiritul si caldura unei culturi fascinante si memorabile !
Perioada
02.04 - 16.04.2020