• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în India

1670 EUR
 Va propunem o calatorie de neuitat in India, tara contrastelor in care sacrul se impleteste cu profanul, bogatia opulenta coexista langa saracia lucie, iar turistul este atras intr-o experienta senzoriala ametitoare care uimeste si fascineaza deopotriva!

Este de ajuns o impreunare a mainilor, o usoara inclinare a corpului spre inainte si o privire directa si veti fi primiti intr-o lume fascinanta, colorata si bine condimentata daca ne gandim ca din India provin 70% din condimentele lumii.

“Orasul de aur”- Delhi, “orasul albastru”- Jodhpur, “orasul roz”- Jaipur, fabulosul Taj Mahal cu povestea sa de dragoste dincolo de moarte, safari cu camile si rasaritul de soare de pe Gange, sunt doar cateva dintre locurile si experientele unice pentru care va asteptam alaturi de noi in acest circuit.

Indiferent in care din cele peste 850 de limbi si dialecte vorbite uzual veti interactiona, cu siguranta veti simti ospitalitatea, spiritul si caldura unei culturi fascinante si memorabile !

Perioada
02.04 - 16.04.2020
1790 EUR
Partaj doamna disponibil pentru 12.03!
Va invitam sa faceti cunostinta cu vechea si rafinata cultura indiana ale carei nestemate istorice si arhitecturale le veti gasi etalate si atent selectate in itinerariul pe care vi-l propunem, acesta va va releva “briliante” precum Agra, Jaipur si Khajuraho, va va oferi ocazia unica de a adauga colierului dvs. de impresii turistice, “rubinele” si “safirele” de la Ellora si Ajanta si nu in ultimul rand, “smaraldul” Indiei de la Marea Arabiei, Goa, unde va veti putea rasfata ca niste adevarati moguli.
Perioada
12.03 - 23.03.2020
2180 EUR
Considerata pe buna dreptate un loc al contrastelor, India surprinde de fiecare data si provoaca reactii si emotii puternice. Poate sa iti placa sau nu, te poate uimi sau intriga, dar cu siguranta nu te va lasa indiferent. Va invitam sa descoperiti o noua fata a acestei tari fabuloase, sudul Indiei, o regiune mai bogata, cu o infrastructura superioara celei din nord, care adaposteste nu mai putin de 9 monumente listate in Patrimoniul Mondial UNESCO si unele dintre cele mai bogate temple.

Croaziera in zona “Kerala backwaters”, o retea de rauri, lacuri, canale si lagune, pe una din celebrele ambarcatiuni traditionale “Kettuvallom”, folosite in antichitate pentru transportul marfurilor scumpe si al mirodeniilor si apoi zilele de relaxare pe plajele minunate ale insulelor Andaman si Nicobar, cel mai frumos secret al Indiei din Golful Bengal, considerat paradisul pe pamant, sunt inca doua argumente pentru a va convinge ca acest circuit va fi o incantare pentru dumneavoastra !
Perioada
16.03 - 29.03.2020