În mod normal, luna aprilie dădea startul sezonului turistic, mulți dintre devoratorii de turism alegând să călătorească în această lună în destinații populare, din mai multe motive: temperaturile sunt perfecte pentru explorat, obiectivele turistice nu sunt atât de aglomerate precum vara, iar prețurile serviciilor turistice sunt mult mai accesibile față de vârful sezonului. Și în 2021, chiar dacă lucrurile arată puțin diferit, multe dintre destinațiile europene nemaifiind deschise turiștilor, foarte multe persoane aleg să călătorească în aprilie și să se bucure de venirea primăverii - dacă și tu faci parte din această categorie, iată care sunt destinațiile în care poți călători acum:


1.    Coreea de Sud
Surpriza lunii Aprilie este cu siguranță Coreea de Sud, care și-a deschis porțile turiștilor după mai bine de un an. Pentru a vizita Coreea de Sud, este nevoie doar de prezentarea unui test PCR negativ, efectuat cu maximum 72 de ore înainte de intrarea în țară.

Vacanță recomandată: Circuit de Paște în Coreea de Sud

 

2.    Egipt
Așa cum menționam și în articolul cu destinațiile lunii martie, Egiptul este una dintre destinațiile cele mai populare la acest moment printre turiștii români, atât datorită circuitelor de grup organizate aici, în care puteți descoperi obiectivele turistice importante ale Egiptului, cât și datorită vacanțelor de relaxare în stațiuni populare de pe litoralul Mării Roșii, precum un sejur în Sharm El Sheikh sau în Hurghada.

Vacanță recomandată: Vacanța de Paște în Egipt

 

3.    Turcia
Turcia este și ea una dintre destinațiile favorite ale românilor de toate vârstele și are și motive să fie așa: de la un city break în vibrantul Istanbul, la o vacanță All Inclusive în Antalya și până la un circuit în Turcia de Sud-Est pentru a explora celebra Cappadocia, nu ai cum să nu te îndrăgostești de Turcia. 

Vacanță recomandată: Circuit de Paște în Turcia

 

4.    Georgia
Dacă alegeți Georgia ca destinație de călătorie în luna Aprilie, puteți profita să petreceți Paștele și să spuneți  “Hristos a înviat!” într-una dintre primele ţări în care creştinismul a devenit religie de stat. Pentru a intra în Georgia este nevoie de prezentarea unui rezultat negativ al unui test COVID (tip RT-PCR) efectuat cu maximum 72 de ore înainte de îmbarcare și de repetarea testului la 3 zile după intrarea în țară.

Vacanță recomandată: Circuit de Paște în Georgia

 

5.    Albania
Vești bune pentru cei care vor să călătorească în Europa! România a scos Albania de pe lista galbenă pe 27 martie, ceea ce înseamnă că acum nu mai este nevoie de carantinare timp de 14 zile la întoarcerea în țară - deci liber la vacanțe în Albania!

Vacanță recomandată: Circuit de Paște în Albania

 

6.    Tunisia
Tunisia este fără doar şi poate una dintre cele mai interesante ţări ale Magrebului şi ale întregului continent african. Din fericire, putem călători și noi în Tunisia în luna Aprilie, cu condiția să prezentăm la intrarea în țară un test negativ al unui test RT PCR, făcut cu până la 72 de ore înainte de îmbarcare.

Vacanță recomandată: Marele circuit de Paște în Tunisia

 

7.    Namibia
Pentru aceia dintre voi care doresc să exploreze destinații inedite, Namibia este alegerea perfectă! Ultimul grup s-a întors pe 15 martie super încântat de acest program, cu dorința de a reveni pe aceste meleaguri. O vacanță aici necesită doar efectuarea unui test PCR cu maximum 7 zile înainte de data intrării în Nambia și prezentarea acestuia la îmbarcare, respectiv la debarcare. Tot pe aeroportul din Windhoek se acordă și viza de călătorie, procesul fiind unul rapid și simplu, mai ales dacă alegeți să călătoriți cu o agenție de turism serioasă care vă pune la dispoziție toate documentele de călătorie necesare. 

Vacanță recomandată: Circuit de Paște în Namibia


8.    Costa Rica

Chiar luna trecută am organizat unul dintre cele mai frumoase circuite în Costa Rica, în timpul căruia am explorat împreună cu grupul de turiști natura sălbatică a acestei destinații, îndrăgostindu-ne iremediabil de stilul localnicilor de a trăi: Pura Vida!
După cum vă puteți imagina, Costa Rica este una dintre destinațiile pe care le recomandăm cu drag oricărui devorator de turism, și din fericire condițiile de călătorie sunt unele favorabile în această perioadă: nu este nevoie de test PCR, ci doar de prezentarea unei asigurări medicale de călătorie.

Vacanță recomandată: Circuit de Paște în Costa Rica


9.    Republica Dominicană

Despre Republica Dominicană cu siguranță ați auzit măcar o dată până acum - plaje albe, ape turcoaz, palmieri de un verde aprins, mult soare și … relaxare. Partea bună este că Republica Dominicană este o destinație verde, ceea ce înseamnă că nu necesită carantinare la întoarcerea în România. În plus, nu este necesar nici testul COVID înainte de îmbarcare!

Vacanță recomandată: Sejur de Lux în Republica Dominicană

 

10.    Maldive

Zborurile charter către Maldive s-au înmulțit, direct proporțional cu dorința românilor de a explora aceste insule și de a se bucura de o vacanță binemeritată după un an de restricții.  Astfel că Maldive rămâne o idee de evadare în vizor și pentru luna aprilie, mai ales că destinația a ieșit de curând de pe lista galbenă a României (ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie de carantinare 14 zile la întoarcerea în țară). 

Vacanță recomandată: Sejur de Lux în Maldive


În încheiere, avem și alte vești bune pentru turiștii DAL Travel! De curând am încheiat un parteneriat strategic cu Centrul Medical Panduri, pentru ca voi să beneficiați de rezultate rapide pentru testele RT-PCR Covid-19, atât de necesare călătorilor noastre în ultimul timp!

Astfel, în maximum 24 de ore de la recoltare, veți avea rezultatul pe email, tradus în limba engleză! Ba mai mult, dacă recoltarea se face dimineața, până în ora 11:00, veți avea rezultatul în aceeași zi 😉 În plus, și prețul este unul preferențial - redus la 240 lei pentru turiștii DAL Travel (de la 340 lei cât este în mod normal).