Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180
  • L-V: 9-18
  • S-D: inchis

Vacanțe în Tunisia

980 EUR
S-au eliberat 2 locuri! | Reducere TTR 50 €/pers pana pe 20.11!
Tunisia este fără doar şi poate una dintre cele mai interesante ţări ale Magrebului şi ale întregului continent african.

Cucerită şi stăpânită mai întâi de fenicieni, apoi de romani, vandali, bizantini, arabi, turci şi în final de francezi, ţara are moşteniri culturale de la fiecare în parte.

Siturile arheologice de o valoare inestimabilă aflate pe teritoriul Tunisiei vă vor oferi o călătorie în timp, având mai bine de 3000 de ani de istorie, dezvăluindu-vă o lume demult uitată.

Veți descoperi cultura arabă foarte bine reprezentată prin medinele tunisiene și cele aproximativ 700 de monumente ce includ palate, moschei, şcoli islamice şi fântâni care stau mărturie acestui trecut glorios.

Cadrul natural al acestei ţări vă va dezvălui aproape toate formele de relief, cu peisaje de o frumuseţe extraordinară, de la oazele naturale din Munţii Atlas, până la cei 1300 km de coastă la Marea Mediterană, de la dunele nesfârşite ale Deşertului Sahara până la Chott el Djerid, cel mai mare lac sărat secat din Nordul Africii care oferă vizitatorilor culori care se schimbă de la o oră la alta.

Cu peste 300 de zile însorite pe an, Tunisia vă aşteaptă să petreceţi un Revelion de neuitat !
Perioada
27.12.2018 - 05.01.2019