• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în Albania

1090 EUR
Va invitam intr-o inedita odisee de 14 zile in Balcani, prin Bosnia-Hertegovina, Muntenegru, Albania si Macedonia pentru a vedea unele dintre cele mai impresionante obiective turistice si orase din regiune.

Vom explora impreuna capitalele eclectice din Sarajevo, Tirana si Skopje, vom vizita unele dintre cele mai impresionante situri antice ale regiunii pana la vechea Budva din Muntenegru si orasul Kotor protejat de UNESCO, vom admira frumusetea magica a parcurilor si rezervatiilor naturale, vom fi acaparati de privelistile unice oferite de minuni ale naturii precum cel mai sudic fiord al Europei si nu in ultimul rand, vom putea lenevi pe plajele arcuite in jurul golfurilor de la Marea Adriatica.

Diversitatea naturala, istorica, culturala, etnica, religioasa, lingvistica, sociala si politica a Balcanilor reprezinta o sursa turistica pretioasa si importanta care a dus la transformarea acestei regiuni intr-o destinatie turistica de neratat.

Va invitam alaturi de noi in aceasta aventura culturala, de o frumusete naturala uimitoare, care cuprinde unele dintre cele mai interesante locuri pe care Balcanii le au de oferit, dintre care o multime sunt listate de UNESCO in Patrimoniul Mondial Cultural sau Natural.
Perioada
05.09 - 19.09.2019
980 EUR
Va invitam sa descoperiti Albania, o tara nu prea indepartata de tara noastra, despre care Lordul Byron spunea: „Pamant al Albaniei, ingaduie-mi sa-mi opresc asupra ta privirile, tu, care ai hranit cu darzenie oameni aprigi”.

Supranumita de Lonely Planet "frumoasa din padurea adormita care a inceput sa iasa in lume", cu numai 28000 km2, Albania va va oferi in acest periplu, orase istorice perfect conservate,  peisaje montane impunatoare si un litoral la Marea Adriatica si Ionica a caror frumusete va vor taia rasuflarea.

Pregatiti-va sa va indragostiti de aceasta tara complet necunoscuta, infasurata in mister dupa decenii de izolare.

 
Perioada
18.06 - 27.06.2019