• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în Franta

423 EUR

Nisa nu este doar o destinatie turistica, ci de-a dreptul o escala in ``Tara bunului gust si a vacantei perfecte``, unde o data ajunsi ne dorim ca timpul sa stea in loc. Cu o arhitectura frumoasa, muzee, cafenele, piete mari si nu in ultimul rand plaja, Nisa este orasul francez ce concureaza cu Paris in toate. Fiecare turist care ajunge in aceste locuri este fascinat de imbinarea perfecta intre versantii muntosi pe care sunt amplasate cladiri splendide si multitudinea de mici porturi unde stationeaza yachturile, barcile pescarilor si navele de croaziera.  Un sejur la Nisa este intodeauna unul de vis, poti incepe cu o plimbare pe renumita Promenade des Anglais, vestita artera de-a lungul plajei din centrul Nisei. De-a lungul promenadei s-au construit cladiri impresionante, adevarate palate transformate in hoteluri de lux, etc.  
Ca orice oras ce se respecta, Nice are foarte multe piete si piatete. O astfel de piateta este Place Massena, principala piateta a orasului. Este inconjurata de cladiri in stil italienesc, de culoarea ocrului, palmierii si fantaniile intregind peisajul . Este adeseori folosita pentru concerte, in timpul festivalului de vara.

Perioada
05.04 - 25.10.2019
de la 2580 EUR
Paduri dese, cu vai strabatute de ape cristaline, cu podgorii care se intind cat vezi cu ochii, cu vestigii din Evul Mediu, cu populatii care au o istorie si o identitate culturala strans legata de fluviile Rhin, Main si Dunare ce le strabat. Veti vedea unele dintre cele mai frumoase orase din Franta, Germania, Austria si Ungaria care va vor dezvalui o parte din istoria lor si din bogatul patrimoniu cultural si traditional.

Veti parcurge o parte din celebrul traseu cunoscut ca Drumul Romantic, veti trece prin asezari pitoresti in care casutele varuite in alb sunt inveselite de o multime de flori la ferestre, veti percepe atmosfera veche a frumoaselor sate traditionale imprastiate pe coline, veti admira catedralele masive construite in stil gotic, baroc sau neo-clasic, va veti putea bucura de bucate specifice acestor locuri, evident un amestec intre bucataria franceza, germana, austriaca si maghiara, acompaniate cu un vin pe masura si veti avea ocazia sa cunoasteti o parte din obiceiurile si datinile locuitorilor din acest spatiu european, intr-o croaziera fluviala de neratat cu pensiune completa si bauturi alcoolice si nealcoolice incluse !
Perioada
09.04 - 21.04.2020