Ce devorator de turism nu își dorește să vadă măcar o dată pe viu celebrul spectacol al florilor de cireș din Japonia? Sakura, așa cum este fenomenul cunoscut, fearmecă prin culorile și miresmele sale, atrâgând anual din ce în ce mai mulți turiști. Însă știai că nu doar în Japonia are loc acest fenomen?

Specialiștii DAL Travel îți propun pentru 2024 o listă cu circuite cu însoțitor care te vor duce direct în inima Asiei, locul de unde a pornit tradiția și fascinația florilor de cireș.

 

  1. Japonia - Festivalul Cireșilor

Dacă ar exista momentul potrivit în care să alegi un circuit cu însoțitor în Japonia, cu siguranță acesta ar fi primăvara, pentru a surprinde din plin Sakura. Cum vremea cireșilor nu durează mult, iar cererea este mare, îți recomandăm să îți rezervi din timp locul!

 

Traseul nostru va fi unul complex, pentru a descoperi atât culorilor cireșilor, cât și cultura complexă a Japoniei. Vom vizita Osaka, al doilea cel mai mare oraș din Japonia, care adăpostește una dintre cele mai spectaculoase grădini, dar și castelul Osaka, o bijuterie arhitecturală din turnul căruia vom putea observa panorama asupra orașului, dar și livada de peste 600 de cireși japonezi.

 

Nu părăsim Japonia până cand nu vedem și celelalte orașe mari. Ne vom îndrepta către Hiroshima, simbolul rezilienței și al păcii, unde vom vizita  Parcul Memorial al Păcii și Muzeul Păcii. Ne continuăm călătoria în Tokyo, epicentrul tehnologiei, culturii pop și tradiției japoneze. De la districtul agitat Shibuya la tăcerea grădinilor imperiale și templelor vechi din Asakusa, Tokyo oferă o experiență urbană captivantă și autentică. La polul opus se află Kyoto, fosta capitală imperială, ce încântă cu grădini zen, temple istorice și cartiere tradiționale. De la Fushimi Inari Taisha, cu celebrele sale porți torii, la Templele Kinkaku-ji și Gion, Kyoto păstrează spiritul autentic al Japoniei. Hai să îl descoperi alături de noi!

 

 

  1. Coreea de Sud - cu cireșii în floare

Întregul continent asiatic se îmbracă în culori calde, rozalii și se parfumează cu cele mai frumoase miresme, învăluindu-te pe orice stradă te-ai plimba. Străzile din Coreea de Sud nu se lasă mai prejos și, primăvară de primăvară, adună tot mai mulți turiști care vor să se bucure de atmosfera renașterii. Circuitul cu însoțitor în Coreea de Sud te va ghida pe străzile aglomerate ale Coreei, prin orașe mari și cunoscute și îți va oferi experiențe de neuitat.

 

Nu avem cum să ratăm Seoul, capitala Coreei de Sud și unul dintre cele mai populare orașe turistice din Asia. O emblemă a orașului este Palatul Gyeongbokgung, construit în anul 1395, care a servit ca reședință regală timp de mai multe secole, fiind una dintre casele lor preferate. O altă atracție în Seoul este Piaţa Insandong, o stradă care găzduiește numeroase magazine cu antichități și artizanat tradițional.

 

Insula Jeju este cea mai mare insulă din Coreea de Sud și este una dintre cele mai atractive destinații pentru turiști în toate anotimpurile, dar cu siguranță cea mai renumită perioadă pentru vizitarea insulei este perioada înfloririi cireșilor. Peisajele oferite de regiune sunt de o frumusețe rară, iar Cascadele Jeongbang și Tunelul de Lavă Manjanggul, o fac și mai spectaculoasă.

 

Un loc de neratat odată ajunși în Coreea de Sud este Zona Demilitarizată Coreeană - o fășie de 4 km lățime care separă Coreea de Sud de Coreea de Nord. Dacă ești pasionat de geopolitică și istorie, această zonă îți va oferi o perspectivă unică asupra peninsulei coreene. Este cea mai puternic păzită graniță din lume, iar turul permite vizitarea acesteia și explorarea tunelurilor, punctelor de control și monumentelor istorice. Este un loc foarte interesant pentru a învăța despre istoria Coreei și despre conflictele dintre cele două state.

 

  1. Pakistanul înflorit

Pakistanul este o destinație turistică unică și mai puțin explorată, însă aceasta oferă vizitatorilor săi o experiență minunată, mai ales primăvara, când - ați ghicit - se bucură de sute de cireși înfloriți.

 

Odată ajunși aici noi îi vom explora și cultura, începând din Lahore, oraș cu o istorie și cultură bogată, ce găzduiește numeroase moschei, palate și monumente importante. Timp de 10 zile în circuitul în Pakistan vom descoperi tradiții vechi, oameni noi și bucate autentice, locale, bucurându-ne și de priveliști fără egal: pitoreasca vale Swat, comparată adesea cu peisajele elvețiene datorită dealurilor acoperite de livezi înfloritoare de cireși, caiși și meri, dar și Pasul Khunjerab, cel mai mare pas de înălțime din lume!

 

 

 

 

Dacă ești un iubitor al naturii și al peisajelor spectaculoase, al destinațiilor exotice și al parfumurilor florale, atunci Asia este răspunsul pentru vacanța ta de primăvară. Această perioadă este una dintre cele mai frumoase și impresionante ale anului, iar circuitele cu însoțitor DAL Travel îți oferă ocazia să te bucuri din plin de minunile naturii!

Vrei sa mergi in aceasta destinatie?

Circuit cu insotitor

4230 EURO

05.06.2024 - 19.06.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3790 EURO

30.10.2024 - 11.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3990 EURO

23.10.2024 - 04.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1570 EURO + 2460 USD

14.09.2024 - 27.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3350 EURO

17.10.2024 - 01.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2890 EURO

09.10.2024 - 21.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

990 EURO + 995 USD

24.06.2024 - 04.07.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3990 EURO

06.09.2024 - 21.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2850 EURO

09.08.2024 - 21.08.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2350 EURO

10.10.2024 - 22.10.2024

VEZI OFERTA