• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacante Private

de la 1212 USD
Iți propunem o călătorie în care poți descoperi esența Vietnamului străbătându-l de la nord la sud, de la căile navigabile vibrante ale Deltei Mekong până la surprinzătorul amestec de nou și vechi ce caracterizează orașul Hanoi. Descoperă principalele sit-uri și vestigii istorice, explorează frumusețea neîmblânzită a Tam Coc-ului, vechile ruine My Son aflate în patrimoniul UNESCO și multe altele.
de la 995 USD
Exploraţi fermecătorul Laos de la nord la sud în decursul a opt zile minunate. Vizitaţi dealurile nordice, templele strălucitoare din Luang Prabang, observaţi diversele culturi locale dar şi peisajele dramatice ale acestei ţări.  Ajungeţi în sudul ţării unde veţi fi cuceriţi de capitala Vientiane cu splendidele sale temple budiste. Continuaţi spre râul Mekong către oraşele Pakse şi Champasak şi încheiaţi această minunată aventură în Sipandon, numit şi cele „4.000 de insule”.
de la 1203 USD
Lăsați-vă fermecați de oamenii și de cultura din Laos. Călătoriți într-un ritm lent care vă permite să descoperiți și să înțelegeți cu adevărat comorile culturii locale. Bucurați-vă de bogățiile orașului Luang Prabang, de energia vibrantă a capitalei Vientiane și de liniștea regiunilor din sudul țării.
de la 2350 EUR
Muzee, piețe și monumente – acest circuit vă oferă toate acestea și multe altele. Am pregătit pentru dumneavoastră cele mai bune locuri din Asia de Sud Est într-o vacanță compactă dar și foarte detaliată. Pe lângă metropolele moderne Bangkok și Ho Chi Minh veti avea ocazia să admirați cele mai frumoase, liniste și emblematice locuri  ale  continentului asiatic.
de la 1518 USD
Lăsaţi-vă fermecaţi de cultura bogată a Cambodgiei.  Descoperiţi istoria religioasă din spatele templelor din Angkor, meditaţi în locuri cu o importantă încărcătura spirituală şi participaţi la ceremonii şi obiceiuri vechi de secole.  Reconectaţi-vă cu natura şi pătrundeţi în tainele şi frumuseţile Cambodgiei.
de la 1596 USD
DAL Travel vă propune o aventură gastronomică prin Vietnam. Petreceţi zece zile cufundaţi în scena culinară a ţării. Încercaţi totul de la mâncărurile gustoase de pe stradă până la fuziunile de mâncăruri gourmet. Descoperiţi toate secretele din spatele bucătăriei vietnameze vizitând pieţele locale şi participând la cursuri de gătit pe loc.
de la 2014 USD
Cambodgia poate fi o destinație perfectă pentru o vacanță romantică în doi. Tururi private ale templelor din Angkor, călătorii pentru cunoașterea zonelor rurale, biencuvântări ale călugărilor budiști și relaxare pe plaje tropicale cu nisip fin. Toate acestea vor face din această experiență o evadare romantică și o experiență unică de cuplu.
de la 2445 EUR
Petreceți clipe de neuitat în minunatele insule Seyschelles. Explorați plajele cu palmieri din Praslin, vizitați pădurea din Vallee de Mai – casa faimosului palmier Coco de Mer, mergeți pe trasee forestiere până în varful Trois Freres unde vă veți putea bucura de o vedere panoramică de excepție asupra insulei și a țărmurile sale scăldate de apele albastre. Bucurați-vă de plimbări cu bicicletele prin paradisiaca insula La Digue. Deși insulele Seychelles sunt o destinație inconică în special pentru iubitorii de plajă și soare, această vacanță vă va ajuta să descoperiți toate secrete acestei destinații exotice.
de la 2880 EUR
Dal Travel a pregătit o vacanţă inedită într-unul dintre cele mai frumoase şi interesante ecosisteme de pe planetă – Madagascar – comoara uitată de la capătul pământului.  Adăpostind aproximativ 4 % din totalul speciilor de fauna şi floră de pe Pământ, insula Madagascar este un loc binecuvântat cu frumuseţe, diversitate şi unicitate. Porniţi în această aventură pentru a descoperi cele mai frumoase comori ale acestui loc: parcuri naţionale, rezervaţii naturale, păduri de baobabi, cele mai frumoase orhidee din lume dar şi cei mai curioşi şi prietenoşi lemurieni – mascotele acestui tărâm.
de la 2405 USD
Evadați în paradisul romantic perfect al Oceanului Indian. Descoperiți atracțiile clasice din Sri Lanka, minunile naturii, admirați răsăritul soarelui de pe faimosul Vârf al lui Adam, încercați o sesiune de rafting pe râul Kelani, ciclism, surging, yoga....această vacanță oferă câte o aventură pentru fiecare. Încheiați cu câteva zile petrecute în Maldive, un adevărat paradis al iubitorilor de scufundări și snorkeling printre recifele de corali, dar și a celor care adoră sa se bucure de plaje cu nisip fin si ape albastre cristaline.
de la 969 EUR
Acest tur vă oferă șansa de a vedea adevărata viață din Maldive, de a descoperi cultura, localnicii extrem de prietenoși, peisajele uimitoare și atmosfera magică a acestui paradis tropical. O destinaţie exotică de lux și o experiență unică la un preț imbatabil!
de la 2020 USD
Descoperiţi cultura şi istoria Cambodgiei.  Explorați amestecul de nou şi vechi din capitala regatului şi porniţi într-o aventură în delta Mekong pentru a descoperi fermecătoarele oraşe de-a lungul fluviului.  Descoperiţi comorile uitate ale templelor din Angkor şi Battambang.
de la 324 USD
Spiritualitatea reprezintă esența vieții în Laos. Descoperiți și experimentați această conexiune printr-o serie de activități cu încărcătura spirituală în Vientiane, capitala Laosului.  Participați dis de dimineață la ritualul de donare a alimentelor pentru călugării budiști. Bucurați-vă de sesiuni de meditație private în temple budiste izolate și discutați cu călugării budiști despre viața şi activitățile de zi cu zi ale acestora.
de la 3265 EUR
De această dată vă propunem o aventură diferită. De la Hanoi până la Ho Chi Minh, dorim să descoperim alături de dumneavoastră toate comorile Vietnamului. Vom trece dincolo de ghidurile și excursiile turistice clasice și vom pătrunde în tainele unei țări pline de cultură și farmec. La toate acestea adăugați hoteluri opulente și peisaje care vă vor lasă fără cuvinte și astfel veți găsi rețeta unei vacanțe greu de egalat.

de la 1975 USD
Jamaica reprezintă mult mai mult decât patria muzicii reggae şi a renumitului artist Bob Marley. Jamaica este o altă destinaţie minunată din Marea Caraibelor cu numeroase plaje cu nisip alb şi ape albastre cristaline, cu o cultură artistică ce a depăşit cu mult hotarele restrânse ale insulei, şi nu în ultimul rând, cu o religie centrată pe rădăcinile africane ale insulei.

În acest circuit veţi avea ocazia să aflaţi mai multe detalii despre exotica religie Rastafari vizitând un sat indigen Rasta, veți face o vizită pentru a admira ineditele lucări de artă din Galeria Națională a Jamaicăi și nu în ultimul rând veți avea ocazia să înotați în apele azurii alei plajei Seven Mile Beach, cea mai frumoasă plajă din insulă. Veți încheia această excursie cu o clasă de gătit preparate autentic jamaicane și cu o cină tradițională servită alături de localnicii din Montego Bay, toate aceste opt zile pe această insulă fiind astfel organizate încat dumneavoastră să puteți cuprinde și surprinde întreaga esență a culturii jamaicane.
de la 1912 USD
Pentru aceia dintre dumneavoastră care îşi doresc un sejur de neuitat în această destinaţie de vis, Adaaran Club Rannalhi este resortul ideal. Aflat în Atolul Male Sud, Adaaran Cub Raanalhi este cotat ca fiind unul dintre cele mai bune hoteluri din Maldive. Locaţia sa unică oferă acces la superbele plaje cu nisip alb fin şi ape albastre strălucitoare, numeroase oportunităţi excelente pentru scufundări dar şi un acces rapid și uşor spre capitala Malé.
de la 1709 EUR
Vă propunem un circuit inedit în Cuba, o destinaţie de vacanţă aparte, cu ajutorul căruia veţi putea descoperi toate secretele acestei minunate insule. Exploraţi arta, istoria şi cultura Cubei, o ţară vibrantă, plină de viaţă şi culoare locală.
de la 1611 EUR
Despre Cuba se ştie deja că este o destinaţie de călătorie pentru suflet, sau mai bine spus, o destinaţie de călătorie pentru acele suflete care pot vibra în acelaşi ritm cu cel al acestei ţări pline de viaţă, muzică, culoare şi voie bună.  Tocmai de aceea, am pregătit pentru dumneavoastră o călătorie până în inima acestei insule minunate, o călătorie presărată cu experienţe impresionante menite să vă ajute să descoperiţi magia Cubei. 
de la 2320 USD
O adevărată nestemată a Oceanului Indian, insula Sri Lanka este un loc binecuvântat cu numeroase situri antice mărturii ale unei istorii care a străbătut mileniile, cu o cultură fascinantă, pesaje naturale care taie respirația prin frumusețea lor și nu în ultimul rând plaje idilice. În acest circuit veți porni într-o aventură de la vechiul oraș Anuradhapura și ruinele din Polonnaruwa, până la Templul Dintelui și impresionanta fortăreața Sigiriya.

Veți vizita plantații de ceai luxuriante și sate de pescuit pentru ca la final să vă relaxați pe cea mai frumoasă plajă pe care această insulă o poate oferi vizitatorilor săi. Toate aceastea și multe altele vor oferi o experiență unică de călătorie celor care doresc să descopere cultura insulei Sri Lanka, o cultură veche de peste 2000 de ani care a rămas la fel de vie și vibrantă.
de la 2105 USD
De această dată vă propunem să lăsați acasă moderaţia şi cumpătarea pentru că am pregătit pentru dumneavoastră o adevărată aventură gastronomică în Sri Lanka. 

Veţi avea ocazia să exploraţi linia de coastă a insulei, să străbateţi peisajele rurale scăldate în vegetaţie luxuriantă ce oferă ochiului un adevărat tablou al naturii, dar şi să descoperiţi toate tainele bucătăriei din Sri Lanka – apreciată la nivel mondial pentru preparatele simple dar pline de savoare şi culoare. Veţi vizita cele mai importante pieţe ale insulei, veţi gusta şi găti cele mai proaspete fructe de mare şi nu în ultimul rând, veţi descoperi taina celui mai bun curry din insulă, toate acestea într-o adevărată aventură pentru simţuri.