O vorbă celebră spune: ”Cum începi, așa îți va merge tot anul”. De aceea, DAL Travel îți propune să începi 2024 cu o călătorie pe sufletul tău, ca s-o ții așa tot anul! Consultanții DAL Travel au pregătit zeci de oferte de Revelion 2024 în toată lumea, potrivite atât pentru cei care doresc să înceapă anul cu o aventură inedită, cât și pentru cei care vor să petreacă aproape de casă.

Iar dacă intri în categoria celor care nu vor să se îndepărteze prea mult de România, dar vor totuși o vacanță memorabilă, DAL Travel ți-a pregătit 7 idei de circuite de Revelion 2024 aproape de casă.

 

  1. Malta

O destinație populară pentru mixul dintre distracție și atracții culturale este Malta, această bijuterie ascunsă la propriu în Marea Mediterană. Atât insula în sine, cât și cultura sa bogată fac din Malta una dintre cele mai atractive destinații de vacanță din Europa și, contrar părerii că este doar o destinație de vară, Malta poate fi vizitată fără probleme și de Revelion, căci temperaturile sunt tare prietenoase chiar și în timpul iernii. 

 

Ce poți face de Revelion în Malta? Te poți pierde pe străduțele capitalei, Valletta, poți vizita insula Gozo sau satul lui Popeye Marinarul, te poți relaxa pur și simplu plimbându-te prin orășelele medievale fortificate, impresionant de bine conservate.

 

  2. Portugalia

Continuăm distracția de Revelion într-o altă țară vestită pentru atmosfera de petrecere și pentru localnicii veseli - Portugalia. În cadrul circuitului de Revelion în Portugalia, vom descoperi împreună cartierele istorice din Lisabona, mănăstirile viu colorate din Batalha, dar și cunoscuta Basilică Maica Domnului din Fatima. Călătoriile nu se opresc aici, căci seara înainte de Revelion ajungem în Porto, unde specialiștii DAL Travel ți-au pregătit o petrecere pe cinste din care nu putea lipsi, desigur, o degustare de vinuri de Porto.

 

Revelionul în Portugalia este un eveniment special pentru localnici. Aceștia celebrează trecerea dintre ani împreună, la petreceri în stradă, dansând până în zori. Așadar, în noaptea de Revelion poți alege fie să participi la petrecerea organizată la hotel, fie să petreci alături de localnici, pe străzile luminate de focurile de artificii.

 

 

  3. Turcia

De la orașele sale aglomerate, la peisajele naturale fascinante și locurile istorice, Turcia are ceva de oferit pentru fiecare devorator de călătorii. Este una dintre cele mai populare destinații turistice din Europa, datorită plajelor sale uimitoare, a istoriei și a culturii bogate, a bucătăriei apetisante și a oamenilor primitori. Nici nu este de mirare că se află printre primele alegeri atunci când vine vorba de vacanțe all-inclusive, de recreere sau călătorii presărate cu aventuri.

 

Dacă alegi să îți petreci Revelionul în Turcia, te poți aștepta la o experiență unică și o atmosferă vibrantă, cu focuri de artificii impresionante și evenimente festive. Noi am pregătit nu mai puțin de trei circuite de Revelion în Turcia, pe care te așteptăm să le descoperi.

 

Dacă preferi atmosfera vibrantă a orașului, Revelionul în Istanbul va fi cu siguranță pe placul tău și va păstra vie pentru mult timp amintirea unui nou început de an. Însă dacă preferi peisajele naturale, Capadoccia este destinația care te va transpune în inima atmosferei animate și autentice a Turciei. Distrează-te în stil oriental pe muzică vibrantă, gustă din preparatele delicioase și petrece până dimineața în lumina artificiilor. 

 

  4. Țările Baltice

Știi cum se spune despre esențele tari că se țin în sticluțe mici? Țările Baltice: Estonia, Letonia și Lituania, sunt țările care adeveresc acest proverb. Acestea sunt unele dintre cele mai puțin explorate țări din Europa, dar care ascund o istorie bogată, tradiții, cultură autentică și o arhitectură remarcabilă.

 

Specialiștii DAL Travel au inclus în circuitul de Revelion o vizită în capitala Estoniei, Tallinn, un oraș medieval foarte bine conservat și care a fost denumit Patrimoniul Mondial UNESCO. De asemenea, în Trakai vom vizita singurul castel din Europa de Est construit pe o insulă și vom decoperi împreună de ce Riga este considerată emblematică pentru stilul său Art Nouveau. De altfel, noi vom petrece noaptea de Revelion în Riga, alături de turiștii noștri, iar dacă vrei să ni te alături și să petreci Revelionul în Țările Baltice, abia așteptăm să ne cunoaștem și să explorăm împreună orașele ce se transformă parcă în locuri de basm!

 

 

Ce spui dacă anul 2024 îl începi diferit? Alege una dintre destinațiile din apropierea casei pentru Revelion 2024 și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de organizare pentru ca tu să intri în noul an fără nicio grijă!

Vrei sa mergi in aceasta destinatie?

Circuit cu insotitor

3280 EURO

28.07.2024 - 11.08.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1640 EURO

27.08.2024 - 04.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2590 EURO

28.12.2024 - 05.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1870 EURO

11.06.2024 - 24.06.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1780 EURO

04.06.2024 - 15.06.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1600 EURO

14.10.2024 - 21.10.2024

VEZI OFERTA
Croaziera

1380 EURO

21.06.2024 - 29.06.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1670 EURO

22.06.2024 - 01.07.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

990 EURO

02.12.2024 - 07.12.2024

VEZI OFERTA