Fiecare vacanță alături de copii este una specială: creați împreună amintiri de neuitat, petreceți timp de calitate împreună, iar cei mici au șansa de a se juca și de a socializa cu alți copii de vârsta lor. Alegerea destinațiilor de vacanță în familie este însă o adevărată provocare - părinții vor să se relaxeze și să uite de grijile cotidiene, în timp ce pentru copii trebuie să găsească fel de fel de activități care să-i țină activi și în siguranță.

Așadar, dacă îți dorești o vacanță pe care copiii să și-o amintească peste ani, iată propunerile noastre de destinații perfecte pentru familiile cu copii:


1.    Franța
Nu ne putem hotărî care este mai celebru: Parisul sau Disneyland?! Indiferent de răspunsul tău, o vacanță de familie la Disneyland Paris nu are cum să nu fie una reușită - personaje de basm, o mulțime de roller-coastere, castele, gustări delicioase și artificii, toate îi vor încânta pe copii, dar și pe părinți.

Propunere vacanță DAL Travel în Franța: City break Paris


2.    Danemarca 
În Billund, Danemarca, se află cel mai faimos și popular parc de amuzament din Europa, faimos printre familiile cu copii - LEGOLAND. Billund, sau Capitala Copiilor, așa cum mai este supranumit orașul, este locul în care s-a născut fondatorul Lego, celebrele figurine ce au dezvoltat imaginația a milioane de copii - este așadar perfect pentru o vacanță scurtă dedicată în întregime copiilor.

Propunere vacanță DAL Travel în Danemarca: City break Billund

 

3.    Turcia
Deja celebra Antalya, cu ale sale resorturi All Inclusive luxoase situate chiar pe malul mării, este una dintre destinațiile preferate ale românilor pentru vacanțele în familie, alături de copii. Motivul principal este că aceste resorturi oferă și o mulțime de activități pentru copii, de la parcuri acvatice, la animatori și spectacole de magie, care îi vor încânta pe cei mici și nu le vor permite să se plictisească niciun moment - asta în timp ce părinții se relaxează pe marginea piscinelor, cu un cocktail bun în mână!

Propunere vacanță DAL Travel în Turcia: Charter Antalya

 

4.    Tanzania
Dacă cei mici sunt iubitori de animale și chiar de documentare, e musai să alegi o vacanță în safari cu toată familia! Lei, girafe, hipopotami, zebre și multe alte animale sălbatice vi se vor perinda prin fața ochilor și vor transforma vacanța de familie într-una cu adevărat memorabilă!

Propunere vacanță DAL Travel în Tanzania: Tanzania & Zanzibar


5.    Islanda
Puține destinații din lume sunt la fel de ofertante pentru o vacanță de familie precum Islanda - unde altundeva ar putea copiii să învețe mai bine geografie, dacă nu într-o țară ce abundă de forme de relief precum fiorduri, vulcani sau gheizere? În plus, Islanda este una dintre cele mai sigure țări din lume.

Propunere vacanță DAL Travel în Islanda: Islanda Fascinantă