Ești gata să explorezi istoria, cultura și deliciile Africii de Nord? Fiecare țară din această regiune este cu adevărat unică - cu civilizații străvechi, plaje primitoare și arhitectură spectaculoasă care te vor lăsa cu amintiri pentru o viață întreagă. De la descoperirea piramidelor atemporale ale Egiptului, explorarea piețelor pline de viață din Tunisia la a te bucura din plin de aromele parfumate ale souk-urilor pline de mirodenii din Maroc, ai multe de experimentat în cadrul unui circuit cu însoțitor pe acest continent. Dacă încă nu știi cu care dintre nestematele Africii de Nord ar trebui să începi, specialiștii DAL Travel au evidențiat câteva idei de circuite memorabile pentru tine.

 

Iată 4 idei de circuite memorabile în Africa de Nord:

 

  1.  Egipt

Cu o istorie fascinantă care ajunge până la începuturile civilizației, Egiptul este considerat cea mai veche destinație de călătorie de pe Pământ nu numai datorită comorilor sale străvechi și a istoriei bogate, ci pentru multe alte minuni pe care această țară le are de oferit. Având deschidere atât la Marea Mediterană, cât și la Marea Roșie, Egiptul oferă vizitatorilor zile însorite perfecte pentru plajă chiar și iarna. Să stai pe plajele cu nisip alb ale Mării Roșii și să te scalzi în apele ei limpezi este întotdeauna o idee bună atunci când alegi un circuit cu însoțitor în Egipt, deoarece niciodată nu este prea frig!

 

Desigur, nu trebuie să uităm de Egiptul antic, cu a sa fascinantă civilizație. Singurele minuni antice supraviețuitoare, Marile Piramide din Giza, împreună cu Sfinxul de la baza platoului Gizeh, construiesc imaginea emblematică a Egiptului. La acestea se adaugă și monumentele și mormintele egiptene antice, ce continuă să atragă atenția arheologilor de top și vizitatorilor de pretutindeni. Pe lângă toate acestea, într-un circuit în Egipt te vei putea bucura și de multe alte activități magice precum o croazieră pe Nil, sporturi subacvatice, o plimbare cu cămila printre dunele mărețe de nisip sau degustarea preparatelor tradiționale egiptene, pline de savoare!

  1.  Maroc

Marocul este probabil cea mai colorată țară din lume, o destinație turistică unică ce te va surprinde cu peisajele sale spectaculoase și cu cultura sa bogată. De la orașele medievale, la fermecătoarea coastă a Atlanticului și până la vastul deșert Sahara, un circuit în Maroc te va purta prin o mulțime de experiențe inedite! Cunoscut pentru covoarele sale, argintărie și alabastru, Marocul are o tradiție artizanală bogată și o gamă largă de produse unice care nu trebuie ratate. De asemenea, gastronomia marocană este o experiență care îți va rămâne întipărită pe fiecare papilă gustativă, condimentele locale folosite în prepararea mâncărurilor ducând experiența culinară la un nivel cu totul diferit. În plus, datorită influenței culturii arabe, marocanii sunt cunoscuți pentru ospitalitatea lor, deci te vei putea simți întotdeauna bine primit în această țară. Cu o istorie bogată și diverse influențe culturale, Marocul este o destinație turistică fascinantă și cu multe surprize de descoperit.

 

 

  1.  Tunisia

Un loc pentru romantici, iubitori de plajă, troc și exploratori; un tărâm plin de souk-uri și mirodenii în mijlocul nisipurilor deșertului. Circuitele cu însoțitor în Tunisia atrag și entuziasmează o mulțime de turiști și nu este dificil să ne dăm seama de ce! A doua cea mai mică țară din Africa, în Tunisia te vei putea bucura de peisaje magnifice, istorie și cultură bogată. Tunis, capitala țării, este un amestec fascinant de arhitectură arabă și occidentală, iar Medina este o comoară pe care trebuie să o vezi cu ochii tăi. Tunisul este, de asemenea, locul unde s-a născut civilizația cartagineză fapt pentru care vei putea explora o serie de situri arheologice care îți vor oferi o privire de ansamblu asupra istoriei bogate a Tunisei.

 

Dacă îți plac plajele, atunci ai venit la locul potrivit, deoarece Tunisia are unele dintre cele mai spectaculoase plaje din lume, cu nisip fin și apă cristalină. În plus, bucătăria tunisiană este de-a dreptul delicioasă, cu arome orientale și influență mediteraneană. Un circuit în Tunisia poate fi ocazia ta de a descoperi o destinație turistică exotică și uimitoare care ar trebui să se afle pe lista oricărui călător pasionat.

 

  1.  Algeria

Un circuit cu însoțitor în Algeria poate fi cu adevărat o alegere bună indiferent de preferințele tale legate de călătorii. Fiind cea mai mare țară din Africa, Algeria oferă o varietate de minuni naturale de explorat și o frumoasă diversitate culturală la care să fii martor. Printre acestea se numără ruinele și mormintele din orașul roman Djemila, Parcul Național El Kala pentru cei interesați de natură și muntele Assekrem pentru cei care își doresc o aventură deosebită. Pe lângă acestea, există și o gamă largă de mâncăruri tradiționale și produse culinare care trebuie încercate în călătoria ta în Algeria. De asemenea, un circuit în Algeria poate părea o călătorie dintr-o țară în alta. Peisajele, limba, mâncarea, oamenii și îmbrăcămintea diferă foarte mult de la provincie la provincie și de la un oraș la altul. Descoperă farmecul și diversitatea acestei țări impresionante prin explorarea a ceea ce are de oferit.

 

 

Acestea sunt doar câteva idei de circuite memorabile în incredibila Africa de Nord - de la piramidele din Egipt la palatele din Maroc. Amintiri de neuitat te așteaptă și în Tunisia, unde poți gusta cușcuș și admira ruine antice. Algeria ascunde multe comori necunoscute, cum ar fi coastele stâncoase și chiar piramide. Dacă și tu vrei să descoperi aceste țări pline de farmec, trebuie să știi că poți alege oricând un circuit cu însoțitor organizat de o agenție de turism cu experiență. Deci, ce mai aștepți? Pregătește-te să explorezi Africa de Nord astăzi!

Vrei sa mergi in aceasta destinatie?

Circuit cu insotitor

2970 EURO

01.10.2024 - 14.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1690 EURO

16.09.2024 - 26.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1790 EURO

27.12.2024 - 07.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1885 EURO

30.10.2024 - 09.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2150 EURO

30.12.2024 - 10.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1930 EURO

26.09.2024 - 08.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3280 EURO

30.12.2024 - 11.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2875 EURO

14.09.2024 - 26.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3400 EURO

05.10.2024 - 18.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2480 EURO

10.10.2024 - 21.10.2024

VEZI OFERTA