• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în SUA

1970 EUR + 2090 USD
Un program unic pe piata turistica romaneasca, la care sunteti invitati sa participati, prilej de a va bucura de mirajul unui loc mai putin accesibil, intr-o croaziera de lux in Alaska, supranumita “Sahara inghetata a Terrei”, care se talmaceste prin marea intindere de zapada, tinutul eschimosilor, fosta provincie tarista, devenita apoi Noul El Dorado al Statelor Unite ale Americii.

Veti face apoi o incursiune in partea de vest a Canadei, prilej de a explora British Columbia, o parte mai “salbatica” a tarii, pe care se inalta maiestuosii Munti Stancosi, unde veti descoperi cel mai frumos relief din lume, cu o multime de parcuri nationale.

Veti descoperi de asemenea unul dintre cele mai spectaculoase orase ale lumii, respectiv pitorescul Vancouver dar si modernul Seattle, cel mai mare oras din regiunea Pacific Northwest a Statelor Unite ale Americii. Toate aceste locuri va “invita” sa petreceti o vara incantatoare pe meleaguri nord americane !
Perioada
15.08 - 31.08.2019
1640 EUR + 2260 USD
Un program unic pe piata turistica romaneasca, la care sunteti invitati sa participati, prilej de a va bucura de mirajul unui loc mai putin accesibil, Alaska, supranumita “Sahara inghetata a Terrei”, care se talmaceste prin marea intindere de zapada, tinutul eschimosilor, fosta provincie tarista, devenita apoi Noul El Dorado al Statelor Unite ale Americii.

Croazierei de lux ii va urma o incursiune pana la Cercul Polar si o descoperire a vestitului Parc Denali “vegheat” de maretul Mc.Kinley.

Alaturi de acest tinut veti descoperi modernul si pitorescul Seattle, dar si Vancouverul din Canada, a doua tara ca marime din lume, care va asteapta sa-i vizitati parcurile si zonele incarcate de traditia indigenilor. Toate aceste locuri va “invita” sa petreceti o vara incantatoare pe meleaguri nord americane
Perioada
15.08 - 31.08.2019
790 EUR + 1830 USD
Reducere 80€/pers pentru plecarea din 23.08!
Va invitam sa traiti o “secventa” a “visului american” strabatand coasta estica a Statelor Unite, acolo unde natiunea americana si-a trait primele momente, sa va bucurati de splendoarea magnificei Cascade Niagara si sa admirati minunatele muzee pline de colectii valoroase si unice.

De la Boston, sediul celei mai prestigioase universitati americane, pana la New York cu celebrii sai zgarie-nori, de la Philadelphia cea plina de istorie pana la capitala Washington DC si pana in salbaticia Parcului National Everglades, cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din SUA, toate va asteapta sa petreceti o vacanta incantatoare pe meleagurile americane.

Si nu in ultimul rand, va veti bucura de o binemeritata relaxare la Miami, paradisul cumparaturilor si locul preferat al milionarilor din toate colturile lumii.
Perioada
16.08 - 29.08.2019
790 EUR + 1695 USD
Partaj domn si partaj doamna disponibile | Reducere 80€/pers!
Pentru iubitorii de natura, fie ca sunt copii, parinti sau bunici, circuitul celor mai frumoase Parcuri Nationale ale Statelor Unite ale Americii este o invitatie greu de refuzat!

Taramul fagaduintei de altadata nu inseamna doar stralucirea Hollywoodului si varietatea posibilitatilor de distractie din marile metropole, Lumea Noua fiind apreciata si pentru parcurile si rezervatiile naturale, creatii impresionante ale naturii, minuni care indeamna din ce in ce mai multi turisti sa le viziteze.

Spectacolul inegalabil al cascadelor vijelioase intalnite in parcuri, linistea lacurilor de culori incredibile, canioanele adanci care par a atinge mijlocul pamantului, straniile formatiuni carstice, muntii semeti cu varfuri care parca sfideaza cu inaltimea lor, plimbarile prin natura salbatica insotite de legendele indepartate ale vestului salbatic cu cowboy si indieni, splendoarea peisajelor intalnite, creatiile impresionante ale omului care exprima in mod unic comuniunea acestuia cu natura, toate acestea reprezinta o ocazie unica, ca intr-o singura calatorie sa poti surprinde atat de multe imagini fantastice care pot taia respiratia, dar nu de teama, ci de admiratie !
Perioada
08.09 - 20.09.2019