3980 EURO + 2490 USD de la 3880 EURO + 2490 USD Vezi detalii
27.11.2024
09.12.2024
14 zile
10 locuri disponibile
REDUCERE 100 euro/pers. | 17-31 IULIE
Seattle – Honolulu (Insula Oahu) – Kahului (Insula Maui) – Hilo (Insula Hawaii – Big Island) – Kona (Insula Hawaii – Big Island) – Nawiliwili (Insula Kauai) – Waikiki Beach (Insula Oahu) – Los Angeles
8 poze

Visul american... o simplă metaforă? Convingeți-vă că este o realitate, o realitate vie, uluitoare, pitorească, unde civilizația cea mai dezvoltată a lumii a știut să protejeze natura și tradițiile și unde peisaje fascinante stau alături de construcții din cele mai îndrăznețe. Coasta de Vest a SUA este tărâmul unde și-ar dori să locuiască orice om! Clima blândă, apele Pacificului care o scaldă și numeroasele filme produse la Hollywood au darul de a mări magia. „Coasta de Vest” înseamnă și Los Angeles, „the City of Glamour”, una dintre cele mai dinamice și strălucitoare metropole ale lumii, oraș al fanteziei și al visurilor, al modei avangardiste și nu în ultimul rând al starurilor de la Hollywood, dar și Seattle, orașul de smarald, metropola în care s-a născut Starbucks, a devenit milionar Bill Gates și a fost înmormântat Bruce Lee. Și cum fiecare dintre noi a visat măcar o dată la Hawaii, acesta se va concretiza într-o minunată croazieră plină de soare şi culoare, în care timp de 7 zile veți deveni exploratori ai arhipelagului hawaiian, bucurându-vă de facilitățile vasului de lux, simţind cu adevărat ce înseamnă o vacanţă de vis. Călătorie plăcută!


Top obiective

Artă şi arhitectură

Space Needle, Pike Place Market, Muzeul Caselor Misionarilor, Biserica Kawaiahao, Primăria Honolulu, Biblioteca de Stat, Statuia Regelui Kamehameha, Palatul Iolani, Capitoliul Statului Hawaii, Washington Place, Memorialul Arizona, Wilshire Grand Center, U.S. Bank Tower, Union Station, biserica catolică Nuestra Senora la Reina de los Angeles, Olvera Street, Primăria, Catedrala Catolică Our Lady of the Angels

Natură şi Peisaje

Insula Oahu, Insula Maui, Insula Hawaii, Insula Kaua, Parcul Naţional Haleakala, Parcul Naţional Wainapanapa, Waikiki Beach

Tradiţii şi evenimente

Croazieră în arhipelagul hawaian

Experienţe şi Distracţii

Parcul Naţional Haleakala, Parcul Naţional Wainapanapa, Hana Adventure Tour


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  27.11.2024

  București – Paris – Seattle

  • Transport Avion
   Autocar
  • Mese În avion
  • Obiective și activități tur panoramic Seattle:
   Space Needle
   Pike Place Market
  Întâlnire cu conducătorul de grup la aeroportul Henri Coandă la ora 04:00 (în fața ghișeului de îmbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 1089 (06:20 / 08:40), de unde se va pleca cu compania Delta Airlines, zbor DL 081 (10:30 / 12:20) spre Seattle, cel mai mare oraș din statul Washington, o enclavă urbană dinamică, amplasată în nord-vestul Pacificului. Orașul este mărginit de Lacul Washington la est și de Puget Sound la vest. Întâlnire cu ghidul local pentru un tur panoramic de oraş, prilej cu care vom admira construcţiile moderne, parcurile şi zona centrală, impresionantul turn Speace Neeadle, construit cu ocazia târgului mondial din anul 1962, devenit emblema oraşului, precum şi Pike Place Marked, cea mai veche piaţă din SUA deschisă în anul 1907 ca piaţă a fermierilor. Pike Place vinde şi în prezent produse locale şi cel mai proaspăt pește, dar acum aici se află şi meşteşugari, cântăreţi stradali şi cafenele. Transfer pentru cazare la Hotel Hilton Garden Inn Seattle Downtown 4* (sau similar 4*).
 • 2
  28.11.2024

  Seattle – Honolulu (Insula Oahu)

  • Transport Autocar
   Avion
  • Cazare Hotel Royal Hawaiian 3* (sau similar 3*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Insula Oahu
  Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale până la ora transferului la aeroport pentru plecarea cu compania Delta Airlines, zbor DL 354 (15:50 / 20:17), spre Honolulu, capitala Insulei Oahu din Arhipelagul Hawaiian, centrul politic, economic și cultural al Statului Hawaii. Insula Oahu, unde nisipurile aurii ale plajelor sunt în prezent celebre în întreaga lume, fascinează prin melanjul atmosferei moderne, de capitală americană, cu satele și plajele sălbatice, unde timpul parcă s-a oprit în loc. Semnul distinctiv al insulei este însă capitala, Honolulu, care în traducere înseamnă „golful protejat”, cunoscută pentru atmosfera agitată, asemănătoare orașelor asiatice, pentru diversitatea etnică și culturală, dar și datorită celebrei plaje Waikiki, ilustrată în majoritatea vederilor din Hawaii. Transfer pentru cazare la Hotel Royal Hawaiian 3* (sau similar 3*).
 • 3
  29.11.2024

  Honolulu (Insula Oahu)

  • Transport Autocar
   Vas de croazieră
  • Cazare Vasul de croazieră Pride of America
  • Mese Mic dejun, pensiune completă
  Mic dejun. În prima parte a zilei vom vizita Honolulu, oraș modern, cu străzi largi, al cărui centru se mândrește cu trei muzee demne de vizitat: un muzeu etnografic, un muzeu de biologie marină și muzeul de artă polineziană B.P. Bishop. Vom face un tur panoramic, pe parcursul căruia vom vedea Muzeul Caselor Misionarilor, Biserica Kawaiahao, Primăria Honolulu, Biblioteca de Stat, Statuia Regelui Kamehameha, cel care a cucerit Insula Oahu, stabilindu-și pentru scurt timp reședința în Honolulu în anul 1801, Palatul Iolani, reședința ultimului monarh polinezian, singurul palat regal aflat pe pământ american, Capitoliul Statului Hawaii, Washington Place, fosta reședință a guvernatorului și Memorialul Arizona ridicat în amintirea victimelor și a atacului Japoniei asupra Americii la Pearl Harbor din anul 1941. Transfer pentru cazare la Hotel Royal Hawaiian 3* (sau similar 3*).
 • 4
  30.11.2024

  Honolulu

  • Transport Vas de croaziera
  Mic dejun. Dimineața vom avea timp liber pentru plajă și relaxare până la ora transferului la terminalul de croaziere, unde ne vom îmbarca pe vasul Pride of America al companiei Norwegian Cruise Line. Bun venit la bord! Diversitatea activităților și a excursiilor opționale la care vom putea participa vor da culoare și savoare exotică celor 7 zile petrecute în largul Pacificului printre insulele arhipelagului Hawaii. Vasul va ridica ancora la ora 19:00 îndreptându-se către Insula Maui. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 5
  01.12.2024

  Kahului (Insula Maui)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vasul de croazieră Pride of America
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Parcul Naţional Haleakala, Parcul Naţional Wainapanapa
  Mic dejun. La ora 08:00 vasul va ajunge în „Insula Magică”, Insula Maui, una dintre perlele arhipelagului hawaiian, care a fost declarată cea mai frumoasă insulă a arhipelagului de către cititorii revistei Conde Nast Traveler. Situată la doar 120 km distanță față de Honolulu cel urban, atmosfera din Maui este complet diferită, o colecție de orașe mici, sătuce și minuni ale naturii precum Parcul Național Haleakala, sunt doar câteva dintre elementele care ne vor introduce în ritmul lent al vieții de pe insulă. Sunt mult mai multe însă care alcătuiesc un adevărat colț de paradis, cu pajiști verzi, plaje cu nisip alb și fin, păduri luxuriante peste care se rostogolesc cascade jucăușe unindu-se toate într-un spectru magic de culori, de la alb la negru până la verde crud și chiar roșu vibrant. Fluxuri de lavă provenite de la cei doi vulcani care au format inițial insula, Haleakala și Pu’u Kukui și eroziunea, au creat istmul plat al văii care conectează „cele două insule”, Maui de Est și de Vest. Program liber pentru diverse activități la bordul vasului sau puteți alege una dintre excursiile opționale în care veți avea ocazia de a cunoaște mai bine frumusețea insulei vizitând unul dintre parcurile naționale precum Haleakala sau Wainapanapa. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 6
  02.12.2024

  Kahului (Insula Maui)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vasul de croazieră Pride of America
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale „Hana Adventure Tour”
  Mic dejun. Puteți rămâne la bordul vasului pentru a vă bucura în continuare de ore relaxante pe una dintre punți admirând peisajul insulei Maui sau puteți opta pentru alte vizite în insula care a obținut locul 3 în clasamentul „Top 10 cele mai frumoase insule exotice”. Puteți alege o vizită în zona stațiunilor de pe coasta de nord-vest, sau pentru o experiență multisenzorială, care vă va dezvălui cultura, istoria și frumusețea maiestuoasă a insulei în „Hana Adventure Tour”, prilej de a descoperi Maui așa cum era cu mult timp în urmă, imaculată, senină, mistică, înțelegând de ce se afirmă că Hana este cu adevărat uluitoare! Peisajul vă va fermeca prin frumusețea sa incredibilă, cu jungle de bambus, poieni de eucalipt sau standuri cu fructe care colorează marginea drumului. Navigarea se va relua la ora 18:00, vasul îndreptându-se către Hawaii Island sau Big Island - Marea Insulă. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 7
  03.12.2024

  Hilo (Insula Hawaii – Big Island)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vasul de croazieră Pride of America
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Insula Hawaii
  Mic dejun. La ora 08:00 vasul va ancora în portul din Hilo, capitala celei mai mari insule din arhipelag, „Insula aventurii”, Big Island sau Hawaii Island, cea mai mare și cea mai tânără dintre insulele arhipelagului, cu o vârstă de numai 800.000 de ani. Legendele Polineziene spun că zeița Pele, cea care a dat naștere insulelor „Aloha”, a creat Big Island ca ultima și cea mai impresionantă creație a sa, o insulă „fierbinte” și în continuă creștere datorită vulcanilor activi Mauna Kea, Mauna Loa și Kilauea care își revarsă de zeci de ani lava în apele oceanului, o insulă cu plaje unice, cu nisip negru, verde și alb. Un punct pe care îl are în comun cu Insula Oahu este minunata diversitate de cultură, limbaj și artă culinară, datorată valurilor de imigranți care au lucrat zeci de ani pe câmpurile cultivate cu trestie de zahăr. Spiritul local este însă unul singur și este o îmbinare între relaxare, ritm molatec și dragostea de pământ a hawaiienilor născuți și crescuți pe insulă. Pe suprafața cuprinsă între cel mai înalt vârf al insulei, respectiv vulcanul stins Mauna Kea, până la țărmul oceanului, vom putea „întâlni” 3 anotimpuri: iarna, primăvara și vara. Vârful înzăpezit al colosului adormit de încă acum 250.000 de ani (considerat cel mai înalt munte din lume, baza sa pornind din ocean de la 6000 m adâncime, iar deasupra oceanului se înalță cu 4205 m) domină impunător peisajul, fiind gazda unora dintre cele mai performante observatoare astronomice din lume. Puteți opta pentru șederea relaxantă și răsfățul de la bordul vasului, dar cu siguranță nu veți rezista tentației de a debarca pe insulă, pentru a-i descoperi farmecul, vegetația luxuriantă, cascadele spectaculoase, micile buticuri cu obiecte de artizanat și suveniruri, într-una din excursiile opționale la care vă puteți înscrie. Navigarea se va relua la ora 18:00, vasul îndreptându-se către Kona, al doilea port ca importanță și mărime al insulei. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 8
  04.12.2024

  Kona (Insula Hawaii – Big Island)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vasul de croazieră Pride of America
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Hawaii Island
  Mic dejun. La ora 07:00 vasul va ancora în portul din Kona, din Hawaii Island, situat la poalele vulcanului Hualalai, pe coasta de vest a celei mai mari insule a arhipelagului, care este și cea mai tânără dintre toate, fiind în continuă formare. Anual, insula avansează cu câțiva metri buni în ocean datorită erupțiilor și depunerilor de lavă, Kona, fiind celebră datorită lavei vulcanului Kilauea care se varsă direct în apele oceanului. Big Island este cuceritoare prin spiritul și energia creației naturii, prin priveliștea suprarealistă, selenară, pe care o oferă Parcul Național al Vulcanilor în contrast cu pădurile tropicale, prin pajiștile de un verde vibrant dar și prin fermele împrejmuite cu garduri albe, unde celebrii paniolos (cowboy hawaiieni) mână hergheliile de cai și cirezile de vaci. Amestecul neobișnuit de dulceață tropicală și duritatea Vestului Sălbatic este un alt semn distinctiv al „Insulei Orhideelor”, cel mai sudic punct al Statelor Unite ale Americii. Odată ajunși în Kona veți avea ocazia de a vă înscrie într-una din excursiile opționale oferite de vas sau de a vă bucura de atmosfera pitorească a orășelului exotic, cu mici buticuri de suveniruri, cafea sau obiecte tradiționale. Fie că vă plimbați prin zona golfului Kealakekua de unde veți putea surprinde minunate panorame sau veți vizita vechea biserică Sf. Benedict, plimbarea prin Kona va fi cu siguranță una foarte plăcută. Navigarea se va relua la ora 17:30, când vasul va porni către Kauai, cea mai vestică și totodată cea mai veche insulă din arhipelag. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 9
  05.12.2024

  Nawiliwili (Insula Kauai)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vasul de croazieră Pride of America
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Insula Kauai
  Mic dejun. La ora 08:00 vasul va ajunge în portul orașului Nawiliwili din „Insula-Grădină” sau „Magnificul Templu de Jad” din Hawaii, așa cum mai este cunoscută Insula Kauai, datorită vegetației luxuriante, cea mai veche dintre insulele principale ale arhipelagului, primul „turist” punând piciorul aici în anul 500 d.Hr.. Așa se explică faptul că natura a avut mii de ani la dispoziție să modeleze tărâmul kauaian, aducându-l la perfecțiune. Incredibilele stânci acoperite de vegetație care țâșnesc direct din ocean către cer, pereții coastei Na Pali care se prăvălesc spectaculos de la mii de metri în apele ireal de albastre, pantele uriașe din Canionul Waimea numit de Mark Twain „Marele Canion din Pacific”, creat prin eroziunea și prăbușirea vulcanului din care s-a format insula, creând un peisaj sălbatic și „tablouri” emoționante, Râul Wailua care-și croiește drum prin vegetația luxuriantă pentru a ajunge la Grota și Cascada Ferigilor, sunt numai câteva dintre perlele adăpostite în inima unui vis verde nesfârșit, unde s-au filmat de-a lungul anilor peste 60 de filme și seriale TV. Insula mai este cunoscută și pentru Canionul Pacificului, un canion spectaculos situat chiar în centrul insulei, lung de zece mile și adânc de aprox. 110 m, care formează un tablou spectaculos, asemenea unui curcubeu datorită straturilor de rocă vulcanică, roșie și maro, care se contopesc cu albastrul și verdele vegetației luxuriante. Odată ajunși în Kauai ne vom convinge că fiecare pas pe care-l vom face pe insulă ne va dezvălui noi priveliști de o frumusețe exotică inimaginabilă, cu tuneluri naturale de eucalipt, munți verzi îmbrățișând plaje albe scăldate de ape în zeci de nuanțe aquamarine, sate ale căror așezări nu depășesc înălțimea unui palmier, întinderi ce par acoperite de curcubee fără sfârșit datorită bogăției și diversității de flori de pe insulă. Timp liber la dispoziție pentru activități recreative la bord sau participare la una dintre excursiile opționale organizate de vas. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 10
  06.12.2024

  Nawiliwili (Insula Kauai)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vasul de croazieră Pride of America
  • Mese Pensiune completă
  Mic dejun. Timp liber pentru excursii opționale, activități individuale sau vizite în Nawiliwili până la ora 14:00 când vasul va pleca spre Coasta Na Pali, cea mai spectaculoasă zonă a Insulei Kauai. În timp ce vasul va staționa aproape de țărm, veți avea ocazia de a surprinde câteva fotografii ale acestei coaste kauaiene, după care vasul se va îndrepta spre Insula Oahu, către Honolulu. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 11
  07.12.2024

  Honolulu (Insula Oahu) – Los Angeles

  • Transport Vas de croazieră
   Autocar
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. La ora 07:00 vasul va sosi în portul Honolulu din Insula Oahu. După formalitățile de debarcare transfer la aeroport pentru plecare spre Los Angeles, cu compania Delta Airlines, zbor DL 427 (13:20 / 20:55). Transfer pentru cazare în Los Angeles la Hotel Doubletree by Hilton Los Angeles Downtown 4* (sau similar 4*).
 • 12
  08.12.2024

  Los Angeles – Paris

  • Transport Autocar
   Avion
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități tur panoramic Downtown - Los Angeles:
   Wilshire Grand Center
   U.S. Bank Tower
   Union Station
   biserica catolică Nuestra Senora la Reina de los Angeles
   Olvera Street
   Primăria
   Catedrala Catolică Our Lady of the Angels
   Disney Hall
  Mic dejun. Dimineața vom face un tur panoramic în Downtown, cartierul central din Los Angeles, cu ameţitorii zgârie-nori, precum Wilshire Grand Center și U.S. Bank Tower, dar care include și cea mai veche parte a orașului, cu Union Station, gara principală, cu biserica catolică Nuestra Senora la Reina de los Angeles şi cu Olvera Street, pe care se află cea mai veche casă, Avila Adobe. De asemenea vom vedea numeroase clădiri din secolele XX și XXI, cu arhitectură deosebită, precum Primăria, clădire în stil Art Deco, sau Catedrala Catolică Our Lady of the Angels. Vom vedea de asemenea clădirea ultramodernă cu o arhitectură avangardistă, Disney Hall, care găzduiește în prezent, printre altele, orchestra filarmonicii din L.A. care, împreună cu alte trei edificii construite între anii 1962 și 1967 - Pavilionul Dorothy Chandler, Forumul Mark Taper și Teatrul Ahmanson - formează Centrul Muzical din Los Angeles. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Paris cu compania Air France, zbor AF 029 (21:05 / 16:50).
 • 13
  09.12.2024

  Paris – București

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Sosire la ora 16:50 la Paris, de unde vom pleca spre București cu zborul AF 1088 (18:15 / 22:05).


Informatii tarif

TARIF I:  3980 EURO + 2490 USD / loc în cameră dublă și cabină interioarăTARIF II:  3980 EURO + 4340 USD / loc în cameră dublă și cabină cu balconTARIF I:  3880 EURO + 2490 USD / loc în cameră dublă și cabină interioarăTARIF II:  3880 EURO + 4340 USD / loc în cameră dublă și cabină cu balcon

(tarife cu toate taxele incluse, valabile pentru un grup de minim 15 turiști; pentru un grup mai mic, tariful se va recalcula)


 • transport
  Avion
  Autocar
  Navă croazieră
 • cazare
  1 noapte în Seattle
  2 nopți în Waikiki
  7 nopţi pe vasul de croazieră
  1 noapte în Los Angeles
 • mese
  Mic dejun: 5
  Pensiune completă: 7 zile
 • ghizi
  Însotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  15

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Paris – Seattle și Los Angeles – Paris – Bucureşti cu compania Air France
- transport local cu avionul pe rutele: Seattle – Honolulu şi Honolulu – Los Angeles cu compania Delta Airlines
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale și continentale (pot suferi modificări)
- taxele de port (se pot modifica de către autoritatea portuară)
- transferuri aeroport – port – aeroport
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- cazare 4 nopţi:
• 1 noapte în Seattle
• 2 nopți în Waikiki
• 1 noapte în Los Angeles
- mesele menţionate în program: 4 mic dejunuri
- 7 nopţi cazare cu pensiune completă, pe vasul de croazieră Pride of America al companiei Norwegian Cruise Line
- activități de recreere pe vas: piscine, teatru, discotecă, bibliotecă, fitness, saună
- tururi panoramice de oraș cu ghid local în Seattle, Honolulu, Los Angeles
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- taxa de viză pentru SUA (185 usd/pers. - tariful poate fi modificat de către Consulat)
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacșisuri: 80 usd/pers. pentru ghizi și șoferi, mai puțin pentru bagajiști (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacșisurile nu se referă și la excursiile opționale
- taxele guvernamentale, taxe de Hawaii: 223 euro/pers. în cazul cabinelor cu balcon
- taxa hotelieră: 20 usd/pers./noapte pentru turiștii cazați în cabină exterioară cu geam și balcon
- taxa de procesare viză SUA: 25 euro/pers. (se achită în agenție)
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local:


IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurari MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.

NOTĂ:
- alocarea cabinelor se va face în ordinea efectuării înscrierilor şi în limita disponibilităţii de către compania de croaziere
- pentru mai multe informaţii legate de flota Norwegian Cruise Line, descrierea cabinelor, facilitaţilor, etc., vă rugăm să consultaţi site-ul oficial al companiei


Acte necesare

ACTE ŞI CONDIŢII NECESARE APLICĂRII PENTRU VIZĂ:
SUA: pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii din călătorie / extras de cont personal cu minim 2000 usd / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinţă de la locul de muncă cu precizarea funcţiei şi a salariului sau talon de pensie, după caz / copii ale actelor de proprietate (casă, maşină, teren etc.) / în cazul patronilor de firmă, copie după actele societăţii şi ultimul bilanţ contabil / copie carte de identitate / pentru copii, copie certificat de naştere / pentru persoanele căsătorite, copie a certificatului de căsătorie / prezenţa personală la Consulatul SUA, în vederea susţinerii unui interviu (la data şi ora comunicate de agenţie)
Agenţia îşi rezervă dreptul de a face o selecţie preliminară a persoanelor care se înscriu în acest program în funcţie de actele prezentate. Termen limită pentru transmiterea documentelor: 7 săptămâni înaintea plecării

NOTĂ: ÎN CAZUL NEOBŢINERII VIZEI se aplică penalizările stipulate în „condiţiile de retragere” aferente zilei în care se susţine interviul. De asemenea, taxele de viză şi programare (achitate direct de turist la bancă) nu se rambursează.
CONDIŢIE SPECIALĂ ÎN CAZUL RETRAGERII DUPĂ OBŢINEREA VIZEI: penalizare integrală.


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 30% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferența de până la 50% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 60 de zile înainte de data plecării
- diferența de până la 100% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

CONDIŢII DE ANULARE:
Pentru anulare între 20 Februarie 2023 - 23 Iunie 2023, se va percepe o penalizare de 30% din valoarea totală
Pentru anulare între 24 Iunie 2023 - 24 August 2023, se va percepe o penalizare de 50% din valoarea totală
Pentru anulare între 25 August 2023 - 23 Septembrie 2023, se va percepe o penalizare de 75% din valoarea totală
Pentru anulare începând cu 24 Septembrie 2023 - 23 Noiembrie 2023 sau no-show, se va percepe o penalizare de 100%

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistenţă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Croaziera

2279 EURO

29.11.2024 - 08.12.2024

VEZI OFERTA
Croaziera

3380 EURO

05.12.2024 - 22.12.2024

VEZI OFERTA
Croaziera

5740 EURO

19.12.2024 - 06.01.2025

VEZI OFERTA
Croaziera

3890 EURO + 2170 USD

20.12.2024 - 08.01.2025

VEZI OFERTA
Croaziera

5380 EURO

26.12.2024 - 12.01.2025

VEZI OFERTA
Croaziera

1420 EURO

23.08.2024 - 31.08.2024

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?