• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
RO EN RU

Vacanțe în Japonia

2885 EUR
Vă invităm într-un circuit nou, destinat atât celor care cunosc şi iubesc Japonia, cât şi celor pentru care a sosit momentul să descopere pentru prima dată cultura, tradiţiile şi obiceiurile acestei ţări.

Veţi descoperi Insula Kyushu, inima legendară a Japoniei, loc de obârşie şi poartă de intrare a influenţelor care au creat cultura niponă. Veţi traversa Insula Shikoku, celebră pentru păstrarea intactă a tradiţiilor budiste, loc vizitat anual de peste o sută de mii de pelerini.

Veţi ajunge bineînţeles şi în cele mai importante centre economice şi culturale din Insula Honshu: Kyoto, Hiroshima, Nara, Kobe, Tokio, Osaka şi Nikko.

Într-o  ţară dinamică aşa cum este Japonia, deşi se caută menţinerea intactă a vechilor tardiţii, fiecare oraş îşi schimbă aspectul într-un ritm accelerat, dezvăluind de fiecare dată faţete şi laturi nebănuite.

Pe parcursul călătoriei veţi întâlni o Japonie îmbrăcată în culorile toamnei şi veţi vedea cum natura rezonează cu sufletul unui popor atât de iubitor de frumos precum este cel japonez. Aşadar, vă invităm să descoperiţi împreună cu noi Japonia celor trei insule, Japonia anotimpului în care frunzele de arţar devin ruginii.
Perioada
29.10 - 13.11.2018
2565 EUR
Partaj doamna disponibil pentru plecarea din 26.03 !
Când spui Japonia te gândeşti imediat la tehnica cea mai avansată, la tehnologia de vârf, la construcţiile cele mai îndrăzneţe, la oamenii pentru care munca este un cult, iar tradiţiile o a doua religie.

Dacă la toate acestea mai adăugăm istoria lor veche şi zbuciumată, natura frumoasă şi imprevizibilă vom obţine o imagine de ansamblu, care merită din plin aprofundată pe parcursul excursiei noastre.

Perioada
21.03 - 02.04.2018
2980 EUR
Am auzit cu toţii poveşti despre samurai, shoguni, gheişe şi temple zen. Ne-am imaginat femei misterioase îmbrăcate în kimonouri sau samurai pentru care onoarea reprezintă idealul suprem. Am citit cărţile lui James Clavell, Arthur Golden sau poate ale lui Haruki Murakami. Dar Japonia reprezintă încă pentru mulţi dintre noi un tărâm necunoscut, învăluit în mister.

O ţară unde noul trăieşte alături de vechi, un loc unde tehnologia de vârf este folosită alături de ritualuri a căror origine se pierde în negura timpului. Vă invităm să înţelegeţi sufletul ascuns al Japoniei, să descoperiţi simbolismul unei grădini japoneze, calmul transmis de o ceremonie a ceaiului şi estetica care te însoţeşte la fiecare pas în Ţara Soarelui Răsare.

De la Tokyo până la Hiroshima, de la ţărmul Mării Japoniei până la coastele mângâiate de valurile Oceanului Pacific, vă invităm să înţelegeţi şi să vă bucuraţi de frumuseţea ascunsă a Japoniei.
Perioada
13.05 - 27.05.2018