• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în Japonia

2960 EUR
Desi toata lumea asociaza ciresii infloriti numai cu Japonia, in fiecare primavara, atat in China, cat si in Coreea de Sud au loc festivaluri dedicate acestui eveniment.

In Shanghai are loc sarbatoarea ciresilor infloriti in perioada martie – aprilie, timp in care peste 12.000 ciresi din Parcul Gucun sunt admirati de vizitatori din lumea intreaga.

Marii iubitori ai florilor de cires nu pot rata de asemenea Festivalul Florilor de Cires de pe Insula Jeju sau din parcurile Seoul-ului, unde se poate admira ciresul rege inflorit, specie de cires care are cele mai mari petale de flori din lume. Pe langa ciresii infloriti, alte repere esentiale din China vor fi ascensiunea pe Marele Zid Chinezesc si incursiunea in Orasul Interzis din Beijing,

Cand spui Japonia, te gandesti imediat la tehnica cea mai avansata, la tehnologia de varf, la constructiile cele mai indraznete, la oamenii pentru care munca este un cult, iar traditiile o a doua religie.

Dar daca la toate acestea mai adaugam sarbatoarea ciresilor infloriti, Sakura, istoria lor veche si zbuciumata, natura frumoasa si imprevizibila, vom obtine o imagine de ansamblu care merita din plin aprofundata pe parcursul programului in care sunteti invitati.
Perioada
25.03 - 12.04.2020
2450 EUR
Am auzit cu totii povesti despre samurai, shoguni, gheise si temple zen. Ne-am imaginat femei misterioase imbracate in kimonouri sau luptatori pentru care onoarea reprezinta idealul suprem. Am citit cartile lui James Clavell, Arthur Golden sau poate ale lui Haruki Murakami. Dar Japonia reprezinta inca pentru multi dintre noi un taram necunoscut, invaluit in mister. O tara unde noul se imbina in mod armonios cu vechiul, un loc unde tehnologia de varf este folosita alaturi de ritualuri a caror origine se pierde in negura timpului.

Va invitam sa intelegeti sufletul ascuns al Japoniei, sa descoperiti simbolismul unei gradini japoneze, calmul transmis de o ceremonie a ceaiului si estetica care te insoteste la fiecare pas in Tara Soarelui Rasare. De la Tokyo pana la Hiroshima, poposind in Kobe, Osaka, Nara, Nikko, vizitand castele incarcate de istorie si gradini in care fiecare detaliu este important, va invitam sa intelegeti si sa va bucurati de frumusetea ascunsa a Japoniei.
Perioada
19.03 - 28.03.2020
2855 EUR
Partaj doamna pentru 25.03!
Cand spui Japonia te gandesti imediat la tehnica cea mai avansata, la tehnologia de varf, la constructiile cele mai indraznete, la oamenii pentru care munca este un cult, iar traditiile o a doua religie.

Daca la toate acestea mai adaugam istoria lor veche si zbuciumata, natura frumoasa si imprevizibila, vom obtine o imagine de ansamblu care merita din plin aprofundata pe parcursul excursiei noastre.
Perioada
25.03 - 06.04.2020
3370 EUR
S-au eliberat 2 locuri!
Va invitam intr-un circuit destinat atat celor care cunosc si iubesc Japonia, cat si celor pentru care a sosit momentul sa descopere pentru prima data cultura, traditiile si obiceiurile acestei tari.

Veti avea ocazia sa cunoasteti un popor cu totul aparte, pentru care politetea si bunul simt fac parte din modul de a fi. Veti descoperi Insula Kyushu, cea mai sudica dintre insulele principale care alcatuiesc arhipelagul japonez, inima legendara a tarii, loc de obarsie si poarta de intrare a influentelor care au consolidat cultura nipona.

Vom traversa Insula Shikoku, celebra pentru pastrarea intacta a traditiilor budiste, loc vizitat anual de peste o suta de mii de pelerini care, parcurgand un circuit format din nu mai putin de 88 de temple, isi cauta identitatea spirituala intr-o lume din ce in ce mai desacralizata. Vom ajunge bineinteles si in cele mai importante centre economice si culturale din Insula Honshu: Kyoto, Hiroshima, Nara, Tokio, Osaka si Nikko.

Intr-o tara dinamica asa cum este Japonia, desi se cauta mentinerea intacta a vechilor traditii, fiecare oras isi schimba aspectul intr-un ritm accelerat, dezvaluind de fiecare data fatete si laturi nebanuite.

Pe parcursul calatoriei vom intalni o Japonie imbracata in culorile toamnei si vom vedea cum natura rezoneaza cu sufletul unui popor atat de iubitor de frumos precum este cel japonez. Asadar, va invitam sa descoperiti impreuna cu noi Japonia celor trei insule, Japonia anotimpului in care frunzele de artar devin ruginii.

Perioada
12.11 - 27.11.2019