• L-V: 9-18
  • S-D: inchis

Vacanțe în Japonia

2675 EUR
Cand spui Japonia te gandesti imediat la tehnica cea mai avansata, la tehnologia de varf, la constructiile cele mai indraznete, la oamenii pentru care munca este un cult, iar traditiile o a doua religie.

Daca la toate acestea mai adaugam istoria lor veche si zbuciumata, natura frumoasa si imprevizibila, vom obtine o imagine de ansamblu care merita din plin aprofundata pe parcursul excursiei noastre.
Perioada
25.03 - 05.04.2019
2885 EUR
Vă invităm într-un circuit nou, destinat atât celor care cunosc şi iubesc Japonia, cât şi celor pentru care a sosit momentul să descopere pentru prima dată cultura, tradiţiile şi obiceiurile acestei ţări.

Veţi descoperi Insula Kyushu, inima legendară a Japoniei, loc de obârşie şi poartă de intrare a influenţelor care au creat cultura niponă. Veţi traversa Insula Shikoku, celebră pentru păstrarea intactă a tradiţiilor budiste, loc vizitat anual de peste o sută de mii de pelerini.

Veţi ajunge bineînţeles şi în cele mai importante centre economice şi culturale din Insula Honshu: Kyoto, Hiroshima, Nara, Kobe, Tokio, Osaka şi Nikko.

Într-o  ţară dinamică aşa cum este Japonia, deşi se caută menţinerea intactă a vechilor tardiţii, fiecare oraş îşi schimbă aspectul într-un ritm accelerat, dezvăluind de fiecare dată faţete şi laturi nebănuite.

Pe parcursul călătoriei veţi întâlni o Japonie îmbrăcată în culorile toamnei şi veţi vedea cum natura rezonează cu sufletul unui popor atât de iubitor de frumos precum este cel japonez. Aşadar, vă invităm să descoperiţi împreună cu noi Japonia celor trei insule, Japonia anotimpului în care frunzele de arţar devin ruginii.
Perioada
29.10 - 13.11.2018