• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în Japonia

3370 EUR
Partaj doamna disponibil !
Va invitam intr-un circuit destinat atat celor care cunosc si iubesc Japonia, cat si celor pentru care a sosit momentul sa descopere pentru prima data cultura, traditiile si obiceiurile acestei tari.

Veti avea ocazia sa cunoasteti un popor cu totul aparte, pentru care politetea si bunul simt fac parte din modul de a fi. Veti descoperi Insula Kyushu, cea mai sudica dintre insulele principale care alcatuiesc arhipelagul japonez, inima legendara a tarii, loc de obarsie si poarta de intrare a influentelor care au consolidat cultura nipona.

Vom traversa Insula Shikoku, celebra pentru pastrarea intacta a traditiilor budiste, loc vizitat anual de peste o suta de mii de pelerini care, parcurgand un circuit format din nu mai putin de 88 de temple, isi cauta identitatea spirituala intr-o lume din ce in ce mai desacralizata. Vom ajunge bineinteles si in cele mai importante centre economice si culturale din Insula Honshu: Kyoto, Hiroshima, Nara, Tokio, Osaka si Nikko.

Intr-o tara dinamica asa cum este Japonia, desi se cauta mentinerea intacta a vechilor traditii, fiecare oras isi schimba aspectul intr-un ritm accelerat, dezvaluind de fiecare data fatete si laturi nebanuite.

Pe parcursul calatoriei vom intalni o Japonie imbracata in culorile toamnei si vom vedea cum natura rezoneaza cu sufletul unui popor atat de iubitor de frumos precum este cel japonez. Asadar, va invitam sa descoperiti impreuna cu noi Japonia celor trei insule, Japonia anotimpului in care frunzele de artar devin ruginii.

Perioada
12.11 - 27.11.2019
3980 EUR
Ultimele 2 locuri disponibile si Reducere 120€/pers!
Asa cum v-a obisnuit de-a lungul anilor, agentia noastra va surprinde de fiecare data cu circuite complexe si inedite. Raspunzand solicitarilor celor indragostiti de Tara Soarelui Rasare, anul acesta va invitam intr-un circuit care va va arata o Japonie iesita din comun, un periplu care iese din tiparele pur comerciale si superficiale. Veti asista la cea mai mare parada de care alegorice din Japonia, Gion Matsuri, eveniment care are loc doar de doua ori pe an, veti avea posibilitatea sa urcati pe Muntele Fuji si sa salutati rasaritul soarelui intr-un ritual vechi de mii de ani, veti vedea cele mai frumoase parcuri cu flori din insula Hokkaido, extremitatea nordica a arhipelagului nipon. Si multe, multe alte surprize va vor astepta in acest circuit cu totul deosebit in care avem placerea sa va invitam.

Perioada
19.07 - 01.08.2019