3340 EURO + 1570 USD Vezi detalii
08.12.2024
23.12.2024
16 zile
DISPONIBIL
Manila (Filipine) – Insula Boracay (Filipine) – Puerto Princesa / Insula Palawan (Filipine) – Insula Coron (Filipine) – Hong Kong – Kaohsiung (Taiwan) – Hualien (Taiwan) – Miyako Jima / Okinawa / (Japonia) – Naha / Okinawa / (Japonia) – Ishigaki / Okinawa / (Japonia) – Taipei (Taiwan)
11 poze

Explorați minunile Asiei timp de două săptămâni la bordul vasului Norwegian Spirit. Experiențe incitante și aventuri extraordinare vă așteaptă în timp ce veți traversa Marea Chinei de Sud cu vasul prestigioasei companii Norwegian Cruise Line. Veți descoperi timp de două săptămâni ce are sud-estul Asiei cel mai frumos: futurismul ce definește Taiwanul, diversitatea și exotismul arhipelagului Filipinez, ineditul Hong Kongului, și câteva dintre spectaculoasele insule ale Japoniei. Veți veni încântați de frumusețea mistică a Asiei, de tradițiile sale străvechi, de legendele sale, de natura sa spectaculoasă, cu păduri tropicale luxuriante, cu unele dintre cele mai spectaculoase linii de coastă din lume, cu plaje superbe, golfuri idilice și carsturi de calcar dramatice.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Manila: Complexul Cultural Central, Fortul Santiago, Casa Manila, Biserica San Augustin, Cartierul Quiapo, Muzeul Buddha Fo Guang Shan, Turnul Dragon Tiger, Naha: Muzeul culturii oceanice, Muzeul Satului, Taipei: Centrul Financiar Internaţional Taipei, Sala Memorială Chiang Kai Shek

Natură şi Peisaje

Parcul Rizal, Insula Panay, White Beach, Bulabog Beach, Parcul Naţional al Râului Subteran Puerto Princesa, Insula Coron, Parcul Marin Siete Pecados, Lacul Kayangan, Lagunele Gemene, Parcul Marin Siete Pecados, Coral Eden, Colina Victoria, Insula Hong Kong, Peninsula Kowloon, Golful Repulse, Insula Lantau, Xiziwan, Defileul Taroko, Parcul Național Taroko, Cheile Taroko, Râul Liwu, Capul Higashi-Hennazaki, izvoarele termale Shigira, Podul Ikema, Insula Ikema, Parcul Oceanografic, Arhipelagul Yaeyama

Tradiţii şi evenimente

Satul Sabag, satul pescăresc Aberdeen

Experienţe şi Distracţii

Vizită la „fabricile” Loma Lechon, spectacole de teatru, animaţie şi muzică live pe vasul de croazieră, explorarea râului Subteran cu ambarcațiuni, turul mangrovelor, Insula Coron: relaxare la plajă, dejun cu fructe de mare, snorkeling la Parcul Marin Siete Pecados și Coral Eden, Piaţa Stanley, shopping pe Nathan Road, vizită la un atelier de prelucrare a marmurei, plajele Aragusuku şi Sunayama: relaxare și snorkeling


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  08.12.2024

  Bucureşti – Istanbul

  • Transport Avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 19:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Turkish Airlines). Plecare spre Istanbul cu compania Turkish Airlines, zbor TK 1046 (21:20 / 23:45).
 • 2
  09.12.2024

  Istanbul – Manila (Filipine)

  • Transport Avion
  • Cazare Hotel The Peninsula Manila 5* (sau similar 5*)
  Plecare din Istanbul cu zborul TK 264 (06:00 / 22:05) spre Manila, una dintre cele mai mari metropole din lume, cel mai important centru politic şi economic din Filipine, cu numeroase monumente, parcuri şi zone istorice. Transfer pentru cazare la Hotel The Peninsula Manila 5* (sau similar 5*).
 • 3
  10.12.2024

  Manila (Filipine) – Îmbarcare pe vasul de croazieră Norwegian Spirit

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Mic dejun, dejun, pensiune completă
  • Obiective și activități Manila:
   Complexul Cultural Central
   Parcul Rizal
   Fortul Santiago
   Casa Manila
   Biserica San Augustin
   Cartierul Quiapo
   Vizită la „fabricile” Loma Lechon
   Îmbarcare pe vasul de croazieră
  • Opționale Spectacole de teatru, animaţie şi muzică live pe vasul de croazieră
  Mic dejun. Împreună cu însoțitorul de grup și alături de ghidul local vom porni în turul panoramic al capitalei arhipelagului, Manila, care va include Complexul Cultural Central, Parcul Rizal ce se întinde pe o suprafață de 58 ha, cu o lagună în partea centrală, fântâni muzicale, grădini japoneze şi chinezești, după care ne vom îndrepta spre centrul vechi al capitalei, reprezentat de zona fortificată Intramuros, cu Fortul Santiago, sediul guvernului spaniol din sec. al XVII-lea. Intramuros, care înseamnă „între ziduri”, reprezintă puterea fostului centru ecleziastic şi comercial, simbol al rezistenţei filipineze împotriva ocupaţiei străine. În această zonă liniștită a oraşului se păstrează încă bine conservate câteva construcţii care fac parte din moștenirea colonială, precum Casa Manila şi cea mai veche biserică din Filipine, Biserica San Augustin, construită de spanioli în anul 1600, reprezentativă prin stilul său unic arhitectonic, intrată în Patrimoniul Mondial UNESCO. Vom vizita apoi cartierul Quiapo, un loc pitoresc al comercianţilor şi biserica cu celebra statuie a lui Iisus „Nazariteanul Negru”. În continuarea zilei vom vedea „fabricile” Loma Lechon deoarece prezența unui lechon la orice masă Pinoy (carne de porc cu coaja prăjită de un maro auriu, cu piele crocantă şi suculentă) se transformă instantaneu într-un ospăț măreț. Nu e de mirare că istoricul și celebrul scriitor Doreen Fernandez a numit lechon-ul piesa centrală a unui bufet Pinoy. Dejun la un restaurant local, unde ne vom bucura de delicatesele bucătăriei filipineze din provincia Pampanga, cunoscută drept capitala culinară din Filipine. Transfer în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră Norwegian Spirit al companiei Norwegian Cruise Line, care va ridica ancora la ora 20:00. Vom porni într-o fascinantă croazieră în care, timp de 12 zile, vom avea ocazia să admirăm frumuseţile câtorva orașe din Filipine, Hong Kong, Taiwan și Japonia, ne vom lăsa captivaţi de apele oceanului şi ne vom răsfăţa la bordul vasului, bucurându-ne de toate facilităţile oferite. Seara ne vor aştepta diverse spectacole de teatru, animaţie şi muzică live. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 4
  11.12.2024

  Insula Boracay (Filipine)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Insula Panay
  • Opționale White Beach
   Bulabog Beach
  La ora 09:00 vasul va ajunge în Insula Boracay, cea mai faimoasă dintre cele 7107 insule care alcătuiesc Arhipelagul Filipinez. Insula situată în centrul arhipelagului, face parte din provincia Aklan din nord-vestul Insulei Panay fiind vizitată de aprox. 1,5 milioane de turişti în fiecare an, fapt care spune totul despre popularitatea ei. În plus, majoritatea publicaţiilor de travel, care mai de care mai cunoscute, de la Travel and Leisure la New York Times Travel, i-au acordat cel puţin o dată titlul de „cea mai frumoasă insulă din lume”. Văzută de sus insula are o formă care poate fi asemănată cu un os, cu o lungime de numai 8 km, iar în punctul cel mai îngust cu o lăţime de doar 1 km. Există multe teorii legate de numele Boracay, cea mai populară vorbind despre cuvântul „borac”, din limba Ati, care s-ar traduce prin „bumbac alb”, care face referire la nisipul alb ca pudra de pe plajele insulei. Altă variantă este că numele provine din combinaţia cuvintelor locale „bora” - bule şi „bocay” - alb. Cu mult timp înainte ca Boracay să devină o destinaţie de călătorie atât de populară, insula era casă a circa 100 de locuitori din tribul Ati, care vorbeau o limbă ciudată, numită inati. Aceştia pescuiau, cultivau orez, porumb şi cocotieri, creşteau capre şi trăiau pe insulă într-o armonie perfectă, în mici comunităţi. În sec. al XX-lea, localnicii s-au apucat să umple butoaie cu scoici puka şi să le vândă comercianţilor de bijuterii din oraşele filipineze, în plină epocă de dezvoltare a comerţului cu perle. După ce Liz Taylor a primit în dar de la preşedinta Imelda Marcos un colier de perle puka din Boracay, fascinată de frumuseţea perlelor, aceasta a vizitat insula şi la scurt timp în urma acestei vizite, Boracay a devenit o destinaţie de vacanţă pentru vedetele de la Hollywood. Începând cu anul 1970, datorită filmului Too Late the Hero, cu Michael Cain şi Henry Fonda, care a fost filmat aici şi care a avut un mare succes, în principal datorită frumuseţii peisajelor, Boracay a cunoscut un adevărat boom turistic, iar din anii ’90 este considerată una dintre cele mai bune destinaţii de plajă din lume. Pentru că ne vom afla într-un cadru natural de vis înconjurat de aprox. 400 ha de păduri tropicale, veți putea opta pentru excursiile opționale organizate de vasul de croazieră. Veţi putea descoperi plajele pentru care Boracay este cunoscută: White Beach, o întindere imensă de nisip alb, alene străjuită de palmieri şi Bulabog Beach, raiul surferilor şi al kiter-ilor. Veţi putea descoperi jungla munților tropicali, vă veţi putea bucura de apa limpede şi cristalină, luminată parcă din adânc de nisipul alb, sidefat și vă veţi putea lăsa spiritul să leviteze între apă, soare şi nisip. Întoarcere la bordul vasului care va părăsi portul la ora 17:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 5
  12.12.2024

  Puerto Princesa / Insula Palawan (Filipine)

  • Transport Vas de croazieră, ambarcațiuni
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Parcul Naţional al Râului Subteran Puerto Princesa:
   Satul Sabag
   Explorarea râului Subteran cu ambarcațiuni
   Turul mangrovelor
  La ora 07:00 vasul va ajunge în Puerto Princesa, oraş situat în partea vestică a insulei, cunoscut ca centrul eco-turismului din Filipine. Puerto Princesa nu este doar cel mai curat oraş al Filipinelor, nume câştigat datorită pădurilor tropicale şi luxuriante, dar este şi casa uneia dintre Cele 7 minuni ale Naturii şi anume Râul Subteran, „Underground River”, ce şerpuieşte printr-o peşteră spectaculoasă, cu o lungime de aprox. 8,2 km, pe care vom naviga şi noi. Împreună cu însoțitorul de grup și alături de ghidul local vom pleca spre Parcul Naţional al Râului Subteran Puerto Princesa listat în Patrimoniul Mondial Natural UNESCO, situat la o distanţă de aprox. 76 km faţă de oraş, pentru explorarea râului şi pentru un tur al mangrovelor. Din micuţul sătuc Sabag ne vom îmbarca în bărci cu vâsle din care vom explora râul care se varsă într-o superbă lagună de pe coasta de vest a insulei, în Marea Chinei de Sud. Călătoria subterană printre stalagmitele şi stalactitele gigantice care seamănă cu diferite fructe, legume şi reprezentări religioase, va fi una impresionantă. În pereţii peşterilor săpate de râu au fost descoperite fosilele de Sirenia, un mamifer erbivor care a trăit acum mai bine de 20 de milioane de ani, singurul mamifer complet adaptat la viaţa marină. Întoarcere la bordul vasului care va părăsi portul la ora 17:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 6
  13.12.2024

  Insula Coron (Filipine)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități „Coron Island Ecotours”:
   Parcul Marin Siete Pecados
   Lacul Kayangan
   Relaxare la plajă
   Dejun cu fructe de mare
   Lagunele Gemene
  • Opționale Snorkeling la Parcul Marin Siete Pecados și Coral Eden
  La ora 07:00 vasul va ajunge în Insula Coron, a treia cea mai mare insulă din insulele Calamiene situate în nordul insulei Palawan din Filipine. Cu nuanțe nesfârșite de albastru tropical și caracteristici ecologice uimitoare, Insula Coron arată într-adevăr ca un paradis pe Pământ fiind considerată una dintre cele mai frumoase insule din întreaga lume. Împreună cu însoțitorul de grup și alături de ghidul local vom porni în excursia, numită „Coron Island Ecotours”. Insula Coron este pământul ancestral al triburilor Tagbanua din Palawan, protejat și conservat în mod natural de comunitățile culturale indigene. Ne vom urca în bărci tipice cu care ne vom îndrepta către Parcul Marin Siete Pecados. Prima oprire va fi la faimosul lac Kayangan, premiat drept „cel mai curat lac din Filipine”. Vom avea oportunitatea perfectă de a interacționa cu diverse specii marine tropicale la Parcul Marin Siete Pecados și Coral Eden, doar prin snorkeling. Ne vom relaxa pe una dintre faimoasele plaje cu nisip alb Calachuchi și vom savura un dejun cu fructe de mare proaspete. Vom ajunge apoi la magicele Lagune Gemene, unde vom putea înota prin dolină într-un amfiteatru jurasic de calcar zimțat. Întoarcere la bordul vasului care va părăsi portul la ora 16:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 7
  14.12.2024

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Programe de animaţie şi divertisment, degustări de vin, demonstrații culinare, muzică live și dansuri la discotecă pe vasul de croazieră
  Această zi o vom petrece navigând, prilej de relaxare la bordul vasului în care vom putea participa la diversele programe de animaţie şi divertisment. De asemenea, vă vor aștepta numeroase activități de petrecere a timpului printre care și degustări de vin sau demonstrații culinare, care vă vor învăța cum să preparați diverse specialități servite la bord. Cu siguranță, echipele de animație ne vor pregăti o mulțime de surprize! Seara veți putea asista la un spectacol, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 8
  15.12.2024

  Hong Kong

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Colina Victoria
   Insula Hong Kong
   Peninsula Kowloon
   Golful Repulse
   Piaţa Stanley
   Satul pescăresc Aberdeen
  La ora 09:00 vasul va ajunge în Hong Kong. Împreună cu însoțitorul de grup și alături de ghidul local ne vom îndrepta spre centrul oraşului cosmopolit, unde diferitele culturi se împletesc armonios cu tradiţiile chinezeşti şi cu influenţele exotice. Vom face o plimbare până în vârful muntelui Victoria cunoscut şi sub denumirea de Colina Victoria, faimoasa zonă rezidenţială de lux, unde de la o înălţime de 554 m vom admira o frumoasă panoramă asupra insulei Hong Kong, a peninsulei Kowloon şi a împrejurimilor. Turul va continua cu vizitarea celei mai populare plaje din sudul insulei, datorită nisipului fin şi a apei clare, situată în Golful Repulse (Golful Ruşinii), după care vom vizita Piaţa Stanley (Chek Chue) şi satul pescăresc Aberdeen, denumit astfel de scoţienii care au colonizat Hong Kong-ul, o aşezare tradiţională unică în lume datorită ambarcaţiunilor sale din lemn, numite șampan şi datorită unei mici comunităţi care „trăieşte pe apă”. Întoarcere la bordul vasului care va rămâne în port peste noapte. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 9
  16.12.2024

  Hong Kong – Insula Lantau – Hong Kong

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Shopping pe Nathan Road
   Insula Lantau
  În această zi veți putea opta pentru una dintre excursiile organizate de compania de croazieră. Veți putea face cumpărături pe Nathan Road, principala stradă comercială din Hong Kong sau veţi putea opta pentru o excursie în Insula Lantau, pentru a-i descoperi frumuseţile naturale. Veţi descoperi plaje sălbatice, un sat tradiţional de pescari, văi luxuriante, munţi care se ridică spre cer şi nu în ultimul rând, iluminarea spirituală pe una dintre cele mai mari insule din Hong Kong. Întoarcere la bordul vasului care va părăsi portul la ora 16:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 10
  17.12.2024

  Kaohsiung (Taiwan)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Muzeul Buddha Fo Guang Shan
   Turnul Dragon Tiger
   Xiziwan
  La ora 11:00 vasul va ajunge în Kaohsiung, al doilea oraș ca mărime din Taiwan situat lângă golful sudic al Taiwanului. Împreună cu însoțitorul de grup și alături de ghidul local vom descoperi atracțiile din Kaohsiung, „capitala maritimă” a Taiwanului. Vom vizita Muzeul Buddha Fo Guang Shan, unde vom vedea relicva sacră a dintelui lui Buddha, vom continua cu Turnul Dragon Tiger, renumit pentru sculptura tradițională și pictura murală a acestei pagode clasice a taoismului, pentru ca în încheiere să ajungem la Xiziwan de unde vom surprinde panorame uimitoare asupra oceanului. Întoarcere la bordul vasului care va părăsi portul la ora 20:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 11
  18.12.2024

  Hualien (Taiwan)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Defileul Taroko
   Parcul Național Taroko
   Cheile Taroko
   Râul Liwu
   Vizită la un atelier de prelucrare a marmurei
  La ora 06:00 vasul va ajunge în Hualien, oraș situat pe coasta estică a Taiwanului într-un decor natural deosebit, mărginit pe o latură de un lanţ muntos şi pe alta de Oceanul Pacific, motiv pentru care localnicii îl numesc cu mândrie „cel mai frumos oraş de pe malul oceanului”. Împreună cu însoțitorul de grup și alături de ghidul local ne vom deplasa spre Defileul Taroko, aflat în Parcul Național Taroko, situat la nord de Hualien, pe coasta de est a Taiwanului, nu departe de Oceanul Pacific. Cheile Taroko pot fi considerate un monument al naturii creat de apele râului Liwu care „au modelat artistic” pereții versanților de marmură situați în apropiere. Din acest motiv, acestea sunt cunoscute şi sub numele de „Cheile de Marmură”, un impresionant canion de 19 km lungime, care s-a format în urmă cu aproximativ 100 de milioane de ani datorită presiunii enorme care a ridicat suprafața deasupra oceanului, iar căldura și presiunea au transformat rocile calcaroase în marmură. Cheiul este situat la doar 60 km de coastă, însă aici se află unele dintre cele mai înalte vârfuri din Taiwan, de peste 3.400 m. Drumul de acces este cocoțat pe pantele abrupte ale muntelui și șerpuiește la înălțimi, oferind panorame de o frumusețe debordantă. Se vor face popasuri pe traseu în diferite locuri, acolo unde vom putea surprinde cele mai frumoase fotografii şi nu în ultimul rând vom face o vizită la un atelier de prelucrare a marmurei. Întoarcere la bordul vasului care va părăsi portul la ora 17:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 12
  19.12.2024

  Miyako Jima (Okinawa) Japonia

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Capul Higashi-Hennazaki
   Relaxare la plajele Aragusuku şi Sunayama
   Snorkeling
   Izvoarele termale Shigira
   Podul Ikema
   Insula Ikema
  La ora 07:00 vasul va ajunge în portul din Miyako Jima, a patra insulă ca mărime din prefectura Okinawa, situată la 300 km sud de principala insulă a arhipelagului, Okinawa Honto, renumită pentru unele dintre cele mai frumoase plaje ale Japoniei. Având un relief din care lipsesc munţii şi dealurile, aproape întreaga sa suprafaţă este acoperită cu plantaţii de trestie de zahăr, în acelaşi timp ascunzând câteva atracţii turistice majore. Puteți opta pentru una dintre excursiile organizate de vasul de croazieră, în care veți ajunge în cel mai sud-estic punct al insulei, Capul Higashi-Hennazaki, care este înscris pe Lista Naţională a peisajelor remarcabile japoneze, de unde veți putea admira magnifica privelişte asupra oceanului. Pe plajele Aragusuku şi Sunayama vă veți putea bucura de soarele blând, iar amatorii de snorkeling se vor putea desfăta cu frumuseţea peisajului marin. Veți descoperi izvoarele termale Shigira, iar la final, veți putea admira albastrul mării de pe Podul Ikema care, având o lungime de aproape 2 km, uneşte deasupra mării, insula principală de mai micuţa sa sora, Insula Ikema. Întoarcere la bordul vasului care va părăsi portul la ora 17:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 13
  20.12.2024

  Naha (Okinawa) Japonia

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Parcul Oceanografic
   Muzeul culturii oceanice
   Muzeul Satului
  La ora 07:00 vasul va acosta în Naha, un paradisul tropical al insulei Okinawa, a cincea ca mărime a arhipelagului nipon, o mare atracţie turistică ce găzduieşte în fiecare an peste 10 milioane de turişti ce vin să se bucure de cultura sa aparte, bucătăria sa deosebită şi care de asemenea vor să afle misterul longevităţii locuitorilor săi. Împreună cu însoțitorul de grup și alături de ghidul local ne vom îndrepta spre partea de nord a insulei, unde vom vizita cea mai importantă atracţie, Parcul Oceanografic (Ocean Expo Park) în interiorul căruia se află Acvariul Churaumi, considerat a fi cel mai frumos şi mai bogat din întreaga Japonie. Având trei niveluri şi incluzând unul dintre cele mai mari bazine din lume, acvariul a fost renovat complet în anul 2002, printre punctele sale de interes numărându-se colecţia de stele de mare, de corali, rechinii tigru, precum şi zona dedicată vieţuitoarelor care trăiesc la mare adâncime, unde se remarcă peştii bioluminiscenți. După vizitarea acvariului, vom mai vizita şi Muzeul culturii oceanice (Oceanic Culture Museum) unde vom descoperi ambarcaţiunile folosite de către locuitorii Sudului Pacificului precum şi Muzeul Satului (Native Okinawan Village) care cuprinde nu mai puţin de 20 de reşedinţe din diferite perioade sau zone ale insulei Okinawa. Întoarcere la bordul vasului care va părăsi portul la ora 17:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 14
  21.12.2024

  Ishigaki (Okinawa) Japonia

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Arhipelagul Yaeyama
  Vasul va acosta la ora 07:00 în Insula Ishigaki, cea mai importantă din arhipelagul Yaeyama unde se află oraşul Ishigaki, singurul centru urban zonal, un important nod de comunicaţie pentru întreaga regiune, şi în acelaşi timp cel mai sudic oraş al Japoniei. În această zi veți putea opta pentru una dintre excursiile organizate de compania de croazieră. Beneficind de un relief variat, precum şi de o natură generoasă, insula este un adevărat paradis pentru amatorii de trekking datorită junglei interioare din Irimote, a pădurilor de palmieri şi de mangrove. Nici cei care iubesc snorkelingul nu vor fi dezamăgiţi, pentru că vor găsi nenumărate locuri în care îngemănarea dintre apele turcoaz şi recifurile de corali le va satisface pe deplin curiozitatea şi dragostea pentru minunatele peisaje maritime. Cei care doresc să facă shopping vor putea alege din varietatea locală, insula fiind vestită pentru textile, ceramică, perle negre, iar amatorii de bunătăţi culinare se vor bucura de specificul gastronomic local, bazat pe carnea de vacă tradiţională, despre care cunoscătorii spun că o întrece în savoare chiar și pe cea a vitei Kobe. Întoarcere la bordul vasului care va părăsi portul la ora 17:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 15
  22.12.2024

  Taipei – Istanbul

  • Transport Avion
  • Obiective și activități Debarcare de pe vasul de croazieră
   Taipei:
   Centrul Financiar Internaţional Taipei
   Sala Memorială Chiang Kai Shek
  La ora 07:00 vasul va ajunge în portul din Keelung, oraș-port de pe coasta de nord-est a Taiwanului. După formalitățile de debarcare, ne vom întâlni cu ghidul local alături de care ne vom deplasa spre Taipei, unde vom face un tur panoramic al orașului, una dintre cele mai frumoase metropole din Asia, oraș imens localizat pe Insula Taiwan. Vom vedea Centrul Financiar Internaţional Taipei, cunoscut sub numele de Taipei 101, clădirea inaugurată în anul 2004, de unde vom putea admira orașul de la o înălțime de 382 m deasupra solului. Vom continua cu Sala Memorială Chiang Kai Shek, un reper important pentru progresul democratic din Taiwan, ridicat în cinstea primului preşedinte taiwanez Chiang Kai Sek, locul unde se află Teatrul Național și Sala de Concerte. Seara, transfer la aeroport pentru plecarea spre Istanbul cu compania Turkish Airlines, zbor TK 025 (22:20 / 06:05).
 • 16
  23.12.2024

  Istanbul – Bucureşti

  • Transport Avion
  Sosire la Istanbul la ora 06:05, de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul TK 1043 (08:30 / 08:50).


Informatii tarif

TARIF:  1570 USD + 3340 EURO / loc în cameră dublă și cabină interioară Supliment loc în cabină dublă cu hublou: 550 EURO / pers.Supliment loc în cabină dublă cu balcon: 1800 EURO /pers.

tarife cu toate taxele incluse, valabile pentru un grup de minim 21 turiști; pentru un grup mai mic, tariful se va recalcula


 • transport
  Avion
  Vas de croazieră
  Ambarcațiuni
 • cazare
  1 noapte în Manila
  12 nopți pe vasul de croazieră
 • mese
  Mic dejun: 1
  Pensiune completă: 12
 • ghizi
  Însoţitor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  20

Servicii

Tariful include

- transport continental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Istanbul – Manila și Taipei – Istanbul – București cu compania Turkish Airlines
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile continentale (pot suferi modificări)
- taxele de port (se pot modifica de către autoritatea portuară)
- transferuri aeroport – hotel – port – aeroport
- 1 noapte de cazare cu mic dejun în Manila la hotel de 5*
- tur panoramic de oraș în Manila cu ghid local și dejun inclus
- tur panoramic de oraș în Taipei cu ghid local și bilet de urcare în turnul Taipei 101
- 12 nopţi cazare cu pensiune completă (conform program), pe vasul de croazieră Norwegian Spirit al companiei Norwegian Cruise Line (pensiunea completă cuprinde meniuri variate de-a lungul zilei: ceai și cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun, dejun, ceaiul de după-amiază, snack-uri, cină)
- petrecerea de bun venit oferită de căpitan și seară de gală cu o cină specială
- acces la piscine, saună & jacuzzi
- acces la teatru, lounge-uri elegante, club și bibliotecă
- programul zilnic cu evenimentele la bord și un sumar al știrilor principale
- excursie cu ghid local în Parcul Național Taroko (Huelin)
- tur panoramic cu ghid local în Kaohsiung
- excursie cu ghid local în Coron Island Ecotours
- excursie cu ghid local în Parcul Naţional al Râului Subteran Puerto Princesa
- tur panoramic de oraș cu ghid local în Hong Kong
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- bacșișuri: 60 euro/pers. pentru ghizi și șoferi, mai puțin pentru bagajiști pentru serviciile la sol (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacșisurile nu se referă și la excursiile opționale
- taxe pentru servicii la bord: 20 euro/zi/pers. (vor fi achitate direct de către turişti la sfârşitul croazierei odată cu celelalte cheltuieli opţionale de pe vas)
- excursiile opţionale, care se pot realiza cu un număr minim de 20 participanţi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurări MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Asigurările MEDICALE și STORNO de călătorie se pot încheia la orice companie de asigurări care asigură acest serviciu; suma platită pentru asigurare nu este returnabilă. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

- alocarea cabinelor se va face în ordinea efectuării înscrierilor şi în limita disponibilităţii de către compania de croaziere
- pentru mai multe informaţii legate de flota Norwegian Cruise Line, descrierea cabinelor, facilitaţilor, etc., vă rugăm să consultaţi site-ul oficial al companiei

IMPORTANT !!!
Documente necesare: paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei (nu se acceptă paşaport temporar)
O persoană sub 21 de ani nu poate să rezerve o cabină în croazieră sau să ocupe singură o cabină, cu excepţia cazului în care este însoţită de un părinte, tutore sau o persoană care a împlinit deja vârsta de 21 de ani.
Orice minor sub 18 ani care nu călătoreşte în compania părinţilor săi, trebuie să prezinte, în momentul îmbarcării, o scrisoare notarială (în limba engleză) prin care părinţii îşi dau acordul cu privire la călătoria minorului şi autorizează persoana care îl însoţeşte pe minor să semneze în cazul aplicării tratamentului de urgenţă recomandat de doctorul de la bordul vasului sau în cazul practicării anumitor activităţi sportive la bord; în plus, persoana respectivă trebuie să aibă şi cazier judiciar la ieşirea din România.
Părinţii sau tutorii legali care călătoresc cu un minor cu un nume diferit decât al acestora, sunt obligaţi să prezinte un document oficial (certificat de naştere / de divorţ etc.), pentru a dovedi că sunt părinţii sau tutorii copiilor în cauză.


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- termen final de plată: 12 Septembrie 2024
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

CONDIŢII DE ANULARE:
Pentru anulare între 14 Iunie 2024 - 14 Iulie 2024 se va percepe o penalizare de 50% din valoarea totală
Pentru anulare între 14 Iulie 2024 - 14 Septembrie 2024, se va percepe o penalizare de 75% din valoarea totală
Pentru anulare începând cu 14 Septembrie 2024 sau no-show, se va percepe o penalizare de 100%

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acțiunii în anumite condiții obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenția nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenția nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfășoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situații de urgență, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informații referitoare la excursiile opționale și la itinerar cu observația că nu are calificarea și atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiștilor, precum și eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei țări
- clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din țările vizitate și ca atare respectă standardele locale
- distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu țin de agenție, va fi înlocuit cu un altul de aceeași categorie, așa cum este precizat în program
- agenția își rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenția poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunțurilor promoțiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunțate, agenția va opri promoția fără un anunț prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situații de forță majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din rațiuni politice, greve, condiții meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenția se obligă să depună eforturi pentru depășirea situațiilor ivite; totodată, agenția nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor, iar cei care au achitat supliment de single pentru cazare NU beneficiază de 2 locuri în autocar
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- selectarea preferențială a locurilor în avion, în cadrul rezervărilor de grup, este de cele mai multe ori supusă unor reguli stricte și diferă de la o companie aeriană la alta (se percep costuri suplimentare sau nu este acceptată și/sau se poate face numai cu un anumit timp în avans etc.). Ulterior achitării unei sume pentru un loc preferențial în avion, compania aeriană poate modifica fără preaviz tipul de avion și ca atare se modifică configurația locurilor în avion, respectiv a locului prerezervat/achitat de către turist; pentru aceste situații nu suntem răspunzători și ne oferim doar sprijinul să intermediem un dialog cu compania aeriană ce nu garantează și soluționarea situației
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asigurați că documentele de călătorie, PAȘAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranță și sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată și în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Croaziera

3890 EURO + 2170 USD

20.12.2024 - 08.01.2025

VEZI OFERTA
Croaziera

5740 EURO

19.12.2024 - 06.01.2025

VEZI OFERTA
Croaziera

3980 EURO + 2490 USD

27.11.2024 - 09.12.2024

VEZI OFERTA
Croaziera

5740 EURO

19.12.2024 - 06.01.2025

VEZI OFERTA
Croaziera

3890 EURO + 2170 USD

20.12.2024 - 08.01.2025

VEZI OFERTA
Croaziera

5380 EURO

26.12.2024 - 12.01.2025

VEZI OFERTA
Croaziera

1420 EURO

23.08.2024 - 31.08.2024

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?