• L-V: 9-18
 • S-D: inchis

Vacanțe în Portugalia

Portugalia este cea mai veche țară din Europa și una dintre puținele destinații turistice cu atmosferă într-adevăr inedită, oferind un melanj ideal de atracții pentru orice fel de călătorie ți-ai dori.

Pentru că peisajele spectaculoase sunt completate de o cultură deosebită, o arhitectură inedită, precum și de cele mai frumoase plaje din Europa, iar atmosfera relaxantă, romantică și lentoarea specifică localnicilor îți va oferi constant senzația unei nesfârșite vacanțe.

Poziția geografică în Peninsula Iberică face din Portugalia un tărâm magic, unde trecutul și prezentul se întâlnesc în tradiții bine păstrate, într-o bucătărie bogată și diversă, dar mai ales în minunatele festivaluri ce umplu străzile de podoabe confecționate manual de localnici.
Iar dacă dorești o escapadă insulară, Portugalia îți oferă două arhipeleaguri de insule în Oceanul Atlantic – Insulele Azore și Insulele Madeira.

De ce să-ți petreci vacanța în Portugalia

 • Cele mai frumoase plaje din Europa
 • Celebrele crame cu vin de Porto
 • Fabuloasele castele și palate ale Sintrei
 • Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei
 • O țară ca un muzeu în aer liber datorită faimoaselor azulejos
 • Aveiro – orășelul portughez supranumit mica Veneție

Top Obiective Turistice în Portugalia

Artă și Arhitectură impresionantă în Portugalia
 
 • Quinta da Regaleira, Monserrate și Palatul Pena – top 3 minuni arhitecturale din Sintra,
 • Torre de Belem, Mănăstirea Jeronimos, Santa Justa și Mănăstirea Carmo din Lisabona,
 • Ponte de Dom Luis I – spectaculosul pod din Porto,
 • Cais da Ribeira – cel mai frumos cartier medieval din Porto,
 • Biblioteca Joanina din Coimbra,
 • Basilica de la Fatima – cel mai cunoscut loc de pelerinaj din Portugalia pentru credincioșii catolici,
 • São Bento – singura gară din lume decorată cu 20,000 de azulejos,
 • Obidos și Monsaraz (sate portugheze),
 • Bairro Alto, Praca do Comercio, Chiado și Alfama – cele mai frumoase cartiere din Lisabona,
 • Convento do Cristo, Tomar,
 • Orașul Vechi Evora (2000 de ani).

Natură și Peisaje Spectaculoase în Portugalia
 • Praia da Marinha, Donna Anna – cele mai frumoase plaje din Lagos – Algarve,
 • Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei,
 • Valea râului Douro, cu celebrele vinuri de Porto,
 • Boca do Inferno - Cascais
 • Laguna din Aveiro (Mica Veneție a Portugaliei),
 • Insulele Azore: Caldeira das Sete Cidades, Poca da Dona Beija, Grădinile Terra Nostra, Lagoa do Fogo și Lagoa da Faja de Santo Cristo,
 • Insulele Madeira: Pico do Arieiro (Funchal) și Grădinile Palheiro.

Experiențe de călătorie în Portugalia
 • Surfing în Insula Baleal, la 3 km spre nord de Peniche, in vestul Portugaliei,
 • Echitație pe Costa Azul cu cai din faimoasa rasă Lusitano,
 • Scuba diving în Algarve,
 • Hiking în Insulele Azore,
 • Concert de Fado și o vizită la muzeul Fado din Lisabona,
 • Experiențe culinare portugheze,
 • Admirarea balenelor în Insulele Azore,
 • Vizită cu degustare în valea râului Douro - celebră pentru vinurile de Porto.

Tradiții și Evenimente în Portugalia
 • Ziua Națională a Portugaliei – 10 iunie, al cărui program de festivități se întinde pe o lună întreagă. Este o perioadă din an în care cele mai multe orașe se îmbracă în decorațiuni colorate, îndeosebi Lisabona și Cascais, spre deliciul turiștilor.
 • Sărbătoarea Sfântului Anton,
 • Schimbarea Gărzii și Charranga din Lisabona,
 • Sărbătoarea Sfinților Populari din Lisabona.

Top orașe de vizitat în Portugalia

Lisabona
 
Lisabona este una dintre cele mai îndrăgite capitale europene și, credem noi, pe bună dreptate, pentru că este un melaj deosebit experiențe culturale și obiective turistice.
 
Plimbarea pe străzile Lisabonei este un obiectiv în sine. Cartierele Alfama, Baixa Chiado, Bairro Alto îți dezvăluie o arhitectură marcată de celebrele plăci ceramice decorative – azulejos, iar fiecare străduță și clădire te va îmbia la descoperire. Nu ocoli nici cele mai frumoase piețe - Rua Augusta și arcul său, Praca do Commercio și Praca Rossio.
 
Principalele atracții turistice din Lisabona sunt: Torre de Belem, Mănăstirea Carmo, Castelul Sao Jorge, Liftul Santa Justa, mănăstirea Jeronimos, tramvaiul vechi, Muzeul Azulejos, Muzeul Caleștilor și Muzeul Fado.
 
Sintra
 
Sintra este un imens parc natural, situat la numai 25 de minute de Lisabona, și adăpostește cele mai impresionante palate și castele din Portugalia.
Înconjurate de păduri dese și înmiresmate, Palatele Pena, Quinta da Regaleira, Monserrat, Palatul Național Sintra și Castelul Maur sunt locuri parcă desprinse dintr-un basm, unde melajul de stiluri arhitecturale te cucerește prin asemănarea cu castelele minunate din poveștile lui Walt Disney.
Fiecare reședință regală te impresionează prin atenția la detalii, cromatică și eleganță, iar cadrul natural oferit de masivul Sintra contribuie la atmosfera feerică a locului. Datorită ansamblului arhitectural unic, Sintra este parte și din patrimoniul UNESCO.
 
Porto
 
Străjuit de unul dintre cele mai impresionante poduri din Europa, Ponte de Dom Luis I, Cais da Ribeira este un chei prins în timp, unde căsuțele și blocurile medievale ale negustorilor din secolele XII-XV sunt încă locuite și prind turistul în mreaja lor, oferind locului o atmosferă romantică.
 
O plimbare cu telegondola din Vila Nova de Gaia, pe celalaltă parte a râului Douro, îți poate dezvălui una dintre cele mai frumoase destinații europene. Iar pentru o călătorie completă, o degustare a celebrelor vinuri de Porto este recomandată.
 
În oraș, numit și Oporto, atracțiile principale sunt Torre de Clérigos, biserica Saint Ildefonso și probabil cea mai spectaculoasă gară europeană – Sao Bento, ale cărei 20,000 de azulejos îți dezvăluie cele mai importante scene din istoriea Portugaliei. Căsuțele medievale colorate, străzile înguste și codul sărat file pus la uscat completează experiența culturală deosebită a celui mai interesant oraș portughez.
 
Algarve
 
Lagos – Algarve adăpostește cele mai frumoase plaje din Europa, oferind iubitorilor de natură un peisaj stâncos spectaculos, nisip fin, liniște și voie bună, departe de plajele comerciale ale altor țări europene.
 
Coimbra
 
Fostă capitală a Portugaliei, Coimbra este un oraș al bisericilor medievale și un labirint de străzi, unele atât de pitorești încât îți vor da senzația unei întoarceri în timp, motiv pentru care mulți turiști îl consideră cel mai romantic oraș portughez.
Biblioteca Joanina din Coimbra este poate cea mai interesantă atracție turistică a acestui centru universitar, așa că îți recomandăm să nu o ratezi. Vizitează și Universitatea, a cărei intrare se face prin Poarta de Fier – o operă a manierismului.
 
Aveiro
 
Aveiro este una dintre minunățiile puțin cunoscute ale Europei, fiind frecvent supranumită Mica Veneție. Gondolele, plaja și arhitectura acestui orășel situat pe malul lagunei cu același nume este una dintre destinațiile inedite ale Portugaliei.
 
Évora
 
O destinație exotică și încărcată de istorie, Évora veche de 2000 de ani este împânzită de străzi labirintice, pietre scăldate de lumină, fântâni renascentiste, curți interioare maure, porți și turle în stil gotic. Romanii au creat templele, crenelurile și băile, iar maurii “Yeborah” au realizat rețeaua urbană a cartierului Mouraria, oferind orașului o poziție aparte, care i-a adus și includerea în patrimoniul UNESCO.
 
Óbidos
 
Óbidos este unul dintre cele mai frumoase orașe ale Portugaliei, fiind cunoscut pentru căsuțele sale albe și acoperite de caprifoi parfumat și bougainvillea. Mai puțin cunoscut este faptul că, în 1148, el a fost capturat de la mauri de catre primul rege al Portugaliei, D. Afonso Henriques.
Un castel maur reconstruit, zidurile medievale ce înconjoară orașul, biseriva Matriz de Santa Maria, frumoasa capelă de São Martinho și biserica do Senhor da Pedra sunt principalele locuri de vizitat în Óbidos.
Tot aici are loc și un important festival al pasionaților de ciocolată, în luna martie, dar și unul dintre cele mai frumoase festivaluri de muzică medievală, în luna octombrie.
 
Guimarães
 
Castelul medieval, construit pe locul primei fortărețe (din secolul X), Palatul Ducal și străduța medievală îngustă Rua de Santa Maria sunt printre cele mai interesante atracții turistice ale orașului.
În 2012, Guimarães a fost declarată capitală culturală europeană și este centru UNESCO din 2001. Pentru portughezi, orașul are o însemnătate deosebită, fiind locul în care Afonso Henriques, primul rege al Portugaliei, a câștigat bătălia de la São Mamede, în 24 iunie 1128.
 
Funchal, Insulele Madeira
 
Funchal este un oraș interesant prin melanjul reușit între tradiții și modernism. Deși este considerat punctul de plecare către numeroasele obiective turistice naturale și de peisaj, Funchal oferă poate oferi turiștilor câteva experiențe inedite, dar și o priveliște superbă dată de portul său elegant și biserica veche de 500 de ani.
„Călătoriile cu toboganul”, în fapt un fel de sănii împletite apărute în 1850, reprezintă principala experiență de pus pe lista lucrurilor de făcut în Funchal.
 
Aceste sănii împletite au câte două locuri și alunecă pe șine din lemn, fiind conduse de doi bărbați îmbrăcați în haine albe din bumbac și purtând pe cap pălării din paie, care își folosesc cizmele cu tălpi de cauciuc pe post de frâne. Călătoria se derulează pe o distanță de 1,6 km și durează 10 minute, însă viteza prinsă este uneori și de 48km/oră, constrastând cu telegondonala modernă care urcă pe Monte.
 
Vila Franca do Campo, Insulele Azore
 
O destinație perfectă pentru turiștii aventurieri, în căutare de peisaje sălbatice, sporturi acvatice, călărit, ciclism scufundări și admirearea balenelor.
Însă cea mai populară atracție și activitate turistică în Insulele Azore este admirarea balenelor, facilitată de o excursie cu o ambarcațiune semi-gonflabilă, aceste insule portugheze fiind în top 10 locuri din lume din care poți admira frumoasele animale marine.
 
Informaţii Turistice Utile 

Perioada recomandantă pentru a vizita Portugalia

Clima în Portugalia variază în funcţie de sezoane, zone geografice şi altitudine, fiind în ansamblu temperat- mediteraneană.
Vara – sezon torid, media temperaturilor anuale situându-se între 24° şi 27°C.
Iarna - sezon ploios, media temperaturilor anuale situându-se între 09° şi 12°C.
 
Viza
Cetăţenii români nu au nevoie de viză de intrare în Portugalia. Paşaportul trebuie să fie valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei. Perioada maximă admisă de şedere pe baza paşaportului turistic este de 90 de zile într-un interval de 6 luni.
 
Vaccinuri
Pentru intrarea în Portugalia nu se cer anumite vaccinuri.  Nu există recomandări exprese de vaccinare pentru călătoriile în Portugalia, dar vă rugăm să verificați actualizările de pe site-ul pentru  Controlul şi Prevenirea Bolilor, www.cdc.gov.
 
Siguranţa
Utilizaţi în modul dvs. de conduită acelaşi bun simţ pe care-l folosiţi şi acasă. Fiţi însă prudenţi în special în zonele marginale ale oraşelor şi în zonele aglomerate precum pieţele, obiectivele turistice, festivalurile, etc. 
 
Înainte de plecarea în Portugalia
 • Luaţi cu dumneavoastră adresa şi nr. de telefon al ambasadei sau al consulatului României în Portugalia
 • Asiguraţi-vă că ştiţi limita de bani pe care o puteţi retrage de la ATM şi PIN-ul cardului pe care urmează să-l utilizaţi. Verificaţi cu banca emitentă dacă puteţi utiliza cardul în Portugalia.
 • Lăsaţi cuiva apropiat o copie a itinerariului dumneavoastră.
 
Sfaturi de călătorie în Portugalia
 
Turiştii informaţi se vor bucura mai mult de şederea lor, așadar iată câteva sugestii:
 • Cremă de protecție solară (chiar și în extra-sezon), astfel încât să evitați arsurile solare.
 • Zile însorite sau luminoase necesită ochelari de soare, care vă vor proteja şi de praful de pe unele porţiuni de drum.
 • Se recomandă purtarea pantofilor sport.
 • Aduceţi cu dumneavoastră aparatul foto şi camera video, baterii suficiente şi toate accesoriile de care aveţi în general nevoie. În multe locuri va fi aproape imposibil să găsiţi carduri de memorie, acumulatori etc., însă în magazinele de specialitate din marile oraşe veţi găsi la preţuri destul de mari tot felul de accesorii pentru aparatele foto sau camerele video.

Informații interesante despre Portugalia
 •  
 • Două treimi din dopurile de plută folosite în întreaga lume provin din zona de sud a Portugaliei.
 • Portugalia este cea mai veche țară din Europa, având aceleași granițe din 1139.
 • În timpul romanilor, Portugalia era numită Lusitania, termenul de lusitan fiind folosit și astăzi.
 • Portugalia a fost prima putere colonială care a abolit sclavia, în 1761.
 • Localnicii folosesc o plantă carnivoră din familia droserelor pentru a prinde muște.
 • Introducerea monedei Euro către bătrâni a fost realizată și prin intermediul bisericilor.
 • Cocoșul din Barcelos este simbolul Portugaliei.
 
Informații Utile despre Portugalia
Nume: Republica Portugheza
Capitala: Lisabona (10 mil. locuitori)
Limba oficială: Portugheza
Moneda: Euro
Fus orar: UTC-0
Electricitate: 220 V – 230 V, 60 Hz, prize de tip european
Prefix ţară: + 351
 
Formă de guvernământ: Republică Semi-Prezidenţială Constituţională
Suprafață: aprox. 92.090 km²
Aşezare: Sud-Vestul Europei, granițe cu Oceanul Atlantic și Spania
Alte limbi vorbite: Spaniola
Religie: Romano-Catolică 81%
769 EUR

Madeira – “Insula gradina” este situata in Oceanul Atlantic, nu departe de Europa si alcatuieste impreuna cu micuta insula Porto Santo un arhipelag renumit pentru oamenii prietenosi, frumusetea naturala de exceptie si climatul desosebit de bland, ca o eterna primavara in tot timpul anului. Insula Madeira este un adevarat paradis natural, cu peisaje spectaculoase pline de culoare, cu o vegetatie luxurianta si o fauna unica in lume, de aceea este numita si „Insula gradina”. Madeira este o destinatie speciala unde pot fi combinate mai multe tipuri de vacanta: de plaja, de munte sau de oras si locul ideal pentru relaxare si restabilirea echilibrului trup – suflet de care avem atata nevoie. Insula este renumita pentru cadrul natural deosebit, iar cel mai renumit loc verde de pe insula este padurea de dafini Laurissilva, o relicva din epoca tertiara care a fost clasificata de UNESCO drept Patrimoniu Universal. Traditiile insulei vizibile in aspectul cladirilor vechi, muzee, biserici si chiar in produsele traditionale precum vinul de Madeira si broderiile se pastreaza de secole si merita toata atentia calatorului care viziteaza aceste locuri. Centrul de Excelenta pentru Destinatii, o institutie a Organizatiei Mondiale a Turismului a evaluat Insula Madeira in functie de mai multi parametri. In ultima acestei evaluari, Madeira a primit calificativul “Excelent”. Datorita pozitiei geografice privilegiate si reliefului muntos, clima din Madeira este deosebit de blanda si moderata pe tot parcursul anului. Temperaturile medii sunt de 22oC vara si 18oC iarna si sunt caracteristici unei clime subtropicale. Datorita curentilor calzi ai golfului, apa marii are o temperatura medie de 22oC vara si 18oC iarna. Madeira este o destinatie cu o mare varietate peisagistica: peisaje marine spectaculoase (promontoriul Cabo Girao), peisaje montane cu multa verdeata, plantatii cu vita de vie, plantatii cu bananieri, sate traditionale, centre urbane moderne si 300 zile de soare pe an.

 

Excursie inclusa in pret: TURUL ORASULUI FUNCHAL (jumatate de zi, max 4 ore)

Orasul Funchal este capitala insulei Madeira si este situat intr-un golf inconjurat de munti. Prima oprire va fi la gradina botanica, atractia principala a acestui tur. Specii endemice de pe insula, dar si din alte parti ale lumii transforma peisajul intr-o paleta de culori asemanatoare cu cea a unui pictor. Urmatoarea oprire este la piata locala „Mercado dos Lavradores” unde vom vedea femeile imbracate in costume traditionale care vand flori exotice culese din gradinile de pe insula si piata de peste, unde cel mai popular este pestele spada. Urmatoarea oprire este la o fabrica de dantela unde vom putea observa diversele etape ale procesului de fabricatie. In incheierea turului va invitam sa vizitati o crama cu faimoasele vinuri de Madeira.

Cazare pentru plecare pe 14, 21, 29 septembrie si 05 octombrie :

Hotel Four Views Monumental Lido 4* - Renovat complet in iarna 2014!!

Localizare: hotelul este situat in orasul Funchal, capitala insulei si cel mai mare oras de pe insula care contine majoritatea atractiilor turistice importante. Zona Lido in care se afla hotelul este cea mai importanta zona turistica a orasului Funchal. In imediata apropierea a hotelului se afla magazine, restaurante, baruri, cafenele, supermarket-uri si promenada la Oceanului Atlantic care are o lungime de cativa km. Caracteristici hotel: cu un decor interior elegant si o arhitectura moderna in culori vii, hotelul are 11 etaje si ofera 168 camere cu vedere la munte sau la mare. Hotelul Four Views Monumental ofera urmatoarele facilitati: un restaurant, doua baruri, piscina in aer liber incalzita, piscina acoperita incalzita, parcare privata, sala de gimnastica, sala de jocuri (biliard, tenis de masa, darts). Servicii cu plata: sauna, jacuzzi, baie turceasca, baie romana, centru de infrumusetare, masaj. Camerele cu vedere la munte sunt placut decorate si sunt echipate cu: baie, uscator de par, TV satelit, minifrigider, telefon, seif (cu plata), aer conditionat (functioneaza pe aer rece sau incalzire), balcon.

Pagina internet: www.fourviewshotels.com

 

 

Excursii optionale Madeira:

 

1. EIRA DO SERRADO & MONTE

In aceasta excursie vom vizita mai intai piata locala si o fabrica de dantela dupa care vom urca spre punctul de observatie Eira do Serrado de unde vom admira frumoasele peisaje din interiorul insulei. O priveliste spectaculoasa a satului Curral das Freiras situat intr-o vale inconjurata de munti poate fi admirata de aici. Ultima oprire este in satul Monte, destinatia favorita a vizitatorilor insulei inca din sec al XIX-lea. Monte este situat pe varful unui deal, deasupra orasului Funchal si cea mai notabila atractie a sa este biserica in interiorul careia se afla mormantul lui Carol I, ultimul imparat al imperiului Austro-Ungar. La intoarcere aveti sansa unei experiente inedite in care transportul si distractia se combina pentru a oferi o senzatie unica (optional): in Monte se foloseste un vehicul inedit pentru a cobori dealul: o combinatie ciudata intre un cos impletit de rachita si o sanie. Sania este manevrata de doi carreiros (carausi) pe o distanta de aprox 2 km si poate atinge viteze de 50 km/h. Acest mijloc de transport dateaza din 1850, inainte ca pe acest deal sa fie construit funicularul ce functioneaza azi.

2. CALHETA & PONTA DE PARGO

Plecare spre Madalena do Mar, un sat pescares situat pe coasta sudica unde vom face o oprire pentru a vizita o fabrica unde se rafineaza zaharul produs din trestie de zahar, unde se produce melasa si rom si „poncha”, o bautura traditionala. Vom urca spre zona muntoasa a insulei pentru a admira o priveliste superba de la „Casa das Mudas” asupra Oceanului Atlantic si a plajei Calheta. Vom continua spre Ponta de Pargo, spre sud-estul insulei unde vom vizita farul „Farol”. Pe drumul de intoarcere spre Funchal vom trece prin Paul sa Serra si Encumeada.

3. PORTO MONIZ

Prima oprire este la Camara de Lobos, un pitoresc sat pescaresc situat in apropierea orasului Funchal, care a fost pictat chiar de Winston Churchill in timpul sederii sale in Madeira. Aceasta este si cea mai importanta zona viticola din Madeira, iar terasele cu vita de vie sunt amenajate pe panta muntelui. Pe masura ce urcam spre zonele mai inalte, plantatiile cu vita de vie sunt inlocuite de cele cu bananieri. Vom urca pana la punctul panoramic Cabo Girao (580 m), cel mai inalt promontoriu din Europa. Continuam de-a lungul coastei sudice a insulei catre Ribeira Brava si valea Serra d’Agua unde vom opri pentru masa de pranz in satul Sao Vicente. Dupa pranz, vom continua vizita insulei cu Porto Moniz, un mic sat situat pe coasta de nord renumit pentru piscinele naturale formate de rocile vulcanice si pentru uimitoarele cascade.

4. CAMACHA/ SANTANA

Prima oprire este in Camacha, una dintre cele mai mari asezari de interior de pe insula si centrul productiei obiectelor din rachita. Vom opri pentru a vedea un atelier si procedeul de fabricatie al diverselor produse din rachita. In continuare vom urca spre Pico de Arieiro (1810 m) de unde – intr-o zi senina – se pot vedea nordul, sudul si centrul insulei. Urmatoarea oprire este la Ribeiro Frio pentru a vedea o crescatorie de pastravi. Santana este probabil cel mai tipic sat de pe insula; aceasta parte a insulei este renumita mai ales pentru agricultura - vom vedea casele traditionale cu acoperis din stuf si numeroase plantatii cu vita de vie. La intoarcerea in Funchal vom opri in Machico, oras construit intre mare si munte si locul in care au debarcat primii navigatori portughezi care au ajuns pe insula, in 1419.

5. INSULA PORTO SANTO

Transfer de la hotel spre port. Plecare cu feribotul spre Porto Santo, o insula mult mai mica decat Madeira situata la 40 km distanta. Adesea pot fi vazuti delfini in jurul vaporului. Sosire in Porto Santo, insula renumita pentru plaja lunga de 9 km. Vom vizita insula dupa care vom avea timp pentru a ne bucura de plaja intinsa. Intoarcere in Madeira.

6. FUNCHAL BY NIGHT

Cina la restaurant local unde veti degusta „Espetada”, fel de mancare traditional (carne de vita cu ierburi aromatice) si veti asista la un spectacol cu dansuri portugheze. Dupa cina, vom face o oprire pentru a admira panorama orasului Funchal in timpul noptii.

7. JEEP SAFARI

Din Funchal, jeepurile vor urca spre Poiso si Ribeiro Frio pentru a junge in partea de nord a insulei unde incepe aventura. Cararile de munte va vor duce spre parcul natural Queimadas, in apropiere de Santana. Pranzul este inclus.

8. CROAZIERA CU CATAMARANUL

Din Funchal catamaranul pleaca spre Cabo Girao, trecand pe langa tarmul orasului Funchal cu zona Lido, Praia Formosa, Camara de Lobos. La Cabo Girao ne oprim pentru baie sau pentru relaxare pe vas. La intoarcerea spre Funchal este foaret posibil sa vedem delfinii care s-ar putea sa ne urmeze in timpul calatoriei.

Perioada
16.09 - 21.10.2018
690 EUR
Va invitam sa petreceti noaptea dintre ani in patria fadoului, in atmosfera romantica a Lisabonei, in locul de confluenta al Oceanului Atlantic cu Fluviul Tejo, sa degustati celebrul vin de Porto, sa vizitati locuri incarcate de istorie si credinta, sa hoinariti pe stradutele pitoresti din oraselele Portugaliei care va asteapta cu peisaje frumoase, cu castele cladite in varf de munte, cu locuri de rugaciune celebre in intreaga lume si nu in ultimul rand, cu un popor cald si primitor.
Perioada
29.12.2018 - 05.01.2019
870 EUR
Partaj doamnă disponibil !
Insula Madeira, numita si “Vasul floral plutitor” sau “Gradina Domnului”, este o adevarata oaza de liniste si relaxare, un taram de vis, iar de Revelion va invitam in Funchal, capitala insulei, pentru a marca inceputul anului cu cel mai mare spectacol de artificii din lume, recunoscut oficial de Cartea Recordurilor Guinness in anul 2006 ca fiind cel mai mare din lume.

Este cu adevarat un moment magic vazut de pe mare sau de pe uscat si va fi cel mai incredibil mod de a parasi vechiul an si de imbratisa Anul Nou cu multa culoare, bucurie si speranta! Va asiguram ca va fi o experienta unica care merita sa fie traita cel putin o data in viata !

Perioada
30.12.2018 - 06.01.2019
685 EUR
Va invitam sa petreceti sfintele sarbatori pascale in patria fadoului, in atmosfera romantica a Lisabonei, in locul de confluenta al Oceanului Atlantic cu Fluviul Tejo, sa degustati celebrul vin de Porto, sa vizitati locuri incarcate de istorie si credinta, sa hoinariti pe stradutele pitoresti din oraselele Portugaliei care va asteapta cu peisaje frumoase, cu castele cladite in varf de munte, cu locuri de rugaciune celebre in intreaga lume si nu in ultimul rand, cu un popor cald si primitor.
Perioada
25.04 - 02.05.2019