• L-V: 9-18
 • S-D: inchis

Vacanțe în Portugalia

Portugalia este cea mai veche țară din Europa și una dintre puținele destinații turistice cu atmosferă într-adevăr inedită, oferind un melanj ideal de atracții pentru orice fel de călătorie ți-ai dori.

Pentru că peisajele spectaculoase sunt completate de o cultură deosebită, o arhitectură inedită, precum și de cele mai frumoase plaje din Europa, iar atmosfera relaxantă, romantică și lentoarea specifică localnicilor îți va oferi constant senzația unei nesfârșite vacanțe.

Poziția geografică în Peninsula Iberică face din Portugalia un tărâm magic, unde trecutul și prezentul se întâlnesc în tradiții bine păstrate, într-o bucătărie bogată și diversă, dar mai ales în minunatele festivaluri ce umplu străzile de podoabe confecționate manual de localnici.
Iar dacă dorești o escapadă insulară, Portugalia îți oferă două arhipeleaguri de insule în Oceanul Atlantic – Insulele Azore și Insulele Madeira.

De ce să-ți petreci vacanța în Portugalia

 • Cele mai frumoase plaje din Europa
 • Celebrele crame cu vin de Porto
 • Fabuloasele castele și palate ale Sintrei
 • Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei
 • O țară ca un muzeu în aer liber datorită faimoaselor azulejos
 • Aveiro – orășelul portughez supranumit mica Veneție

Top Obiective Turistice în Portugalia

Artă și Arhitectură impresionantă în Portugalia
 
 • Quinta da Regaleira, Monserrate și Palatul Pena – top 3 minuni arhitecturale din Sintra,
 • Torre de Belem, Mănăstirea Jeronimos, Santa Justa și Mănăstirea Carmo din Lisabona,
 • Ponte de Dom Luis I – spectaculosul pod din Porto,
 • Cais da Ribeira – cel mai frumos cartier medieval din Porto,
 • Biblioteca Joanina din Coimbra,
 • Basilica de la Fatima – cel mai cunoscut loc de pelerinaj din Portugalia pentru credincioșii catolici,
 • São Bento – singura gară din lume decorată cu 20,000 de azulejos,
 • Obidos și Monsaraz (sate portugheze),
 • Bairro Alto, Praca do Comercio, Chiado și Alfama – cele mai frumoase cartiere din Lisabona,
 • Convento do Cristo, Tomar,
 • Orașul Vechi Evora (2000 de ani).

Natură și Peisaje Spectaculoase în Portugalia
 • Praia da Marinha, Donna Anna – cele mai frumoase plaje din Lagos – Algarve,
 • Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei,
 • Valea râului Douro, cu celebrele vinuri de Porto,
 • Boca do Inferno - Cascais
 • Laguna din Aveiro (Mica Veneție a Portugaliei),
 • Insulele Azore: Caldeira das Sete Cidades, Poca da Dona Beija, Grădinile Terra Nostra, Lagoa do Fogo și Lagoa da Faja de Santo Cristo,
 • Insulele Madeira: Pico do Arieiro (Funchal) și Grădinile Palheiro.

Experiențe de călătorie în Portugalia
 • Surfing în Insula Baleal, la 3 km spre nord de Peniche, in vestul Portugaliei,
 • Echitație pe Costa Azul cu cai din faimoasa rasă Lusitano,
 • Scuba diving în Algarve,
 • Hiking în Insulele Azore,
 • Concert de Fado și o vizită la muzeul Fado din Lisabona,
 • Experiențe culinare portugheze,
 • Admirarea balenelor în Insulele Azore,
 • Vizită cu degustare în valea râului Douro - celebră pentru vinurile de Porto.

Tradiții și Evenimente în Portugalia
 • Ziua Națională a Portugaliei – 10 iunie, al cărui program de festivități se întinde pe o lună întreagă. Este o perioadă din an în care cele mai multe orașe se îmbracă în decorațiuni colorate, îndeosebi Lisabona și Cascais, spre deliciul turiștilor.
 • Sărbătoarea Sfântului Anton,
 • Schimbarea Gărzii și Charranga din Lisabona,
 • Sărbătoarea Sfinților Populari din Lisabona.

Top orașe de vizitat în Portugalia

Lisabona
 
Lisabona este una dintre cele mai îndrăgite capitale europene și, credem noi, pe bună dreptate, pentru că este un melaj deosebit experiențe culturale și obiective turistice.
 
Plimbarea pe străzile Lisabonei este un obiectiv în sine. Cartierele Alfama, Baixa Chiado, Bairro Alto îți dezvăluie o arhitectură marcată de celebrele plăci ceramice decorative – azulejos, iar fiecare străduță și clădire te va îmbia la descoperire. Nu ocoli nici cele mai frumoase piețe - Rua Augusta și arcul său, Praca do Commercio și Praca Rossio.
 
Principalele atracții turistice din Lisabona sunt: Torre de Belem, Mănăstirea Carmo, Castelul Sao Jorge, Liftul Santa Justa, mănăstirea Jeronimos, tramvaiul vechi, Muzeul Azulejos, Muzeul Caleștilor și Muzeul Fado.
 
Sintra
 
Sintra este un imens parc natural, situat la numai 25 de minute de Lisabona, și adăpostește cele mai impresionante palate și castele din Portugalia.
Înconjurate de păduri dese și înmiresmate, Palatele Pena, Quinta da Regaleira, Monserrat, Palatul Național Sintra și Castelul Maur sunt locuri parcă desprinse dintr-un basm, unde melajul de stiluri arhitecturale te cucerește prin asemănarea cu castelele minunate din poveștile lui Walt Disney.
Fiecare reședință regală te impresionează prin atenția la detalii, cromatică și eleganță, iar cadrul natural oferit de masivul Sintra contribuie la atmosfera feerică a locului. Datorită ansamblului arhitectural unic, Sintra este parte și din patrimoniul UNESCO.
 
Porto
 
Străjuit de unul dintre cele mai impresionante poduri din Europa, Ponte de Dom Luis I, Cais da Ribeira este un chei prins în timp, unde căsuțele și blocurile medievale ale negustorilor din secolele XII-XV sunt încă locuite și prind turistul în mreaja lor, oferind locului o atmosferă romantică.
 
O plimbare cu telegondola din Vila Nova de Gaia, pe celalaltă parte a râului Douro, îți poate dezvălui una dintre cele mai frumoase destinații europene. Iar pentru o călătorie completă, o degustare a celebrelor vinuri de Porto este recomandată.
 
În oraș, numit și Oporto, atracțiile principale sunt Torre de Clérigos, biserica Saint Ildefonso și probabil cea mai spectaculoasă gară europeană – Sao Bento, ale cărei 20,000 de azulejos îți dezvăluie cele mai importante scene din istoriea Portugaliei. Căsuțele medievale colorate, străzile înguste și codul sărat file pus la uscat completează experiența culturală deosebită a celui mai interesant oraș portughez.
 
Algarve
 
Lagos – Algarve adăpostește cele mai frumoase plaje din Europa, oferind iubitorilor de natură un peisaj stâncos spectaculos, nisip fin, liniște și voie bună, departe de plajele comerciale ale altor țări europene.
 
Coimbra
 
Fostă capitală a Portugaliei, Coimbra este un oraș al bisericilor medievale și un labirint de străzi, unele atât de pitorești încât îți vor da senzația unei întoarceri în timp, motiv pentru care mulți turiști îl consideră cel mai romantic oraș portughez.
Biblioteca Joanina din Coimbra este poate cea mai interesantă atracție turistică a acestui centru universitar, așa că îți recomandăm să nu o ratezi. Vizitează și Universitatea, a cărei intrare se face prin Poarta de Fier – o operă a manierismului.
 
Aveiro
 
Aveiro este una dintre minunățiile puțin cunoscute ale Europei, fiind frecvent supranumită Mica Veneție. Gondolele, plaja și arhitectura acestui orășel situat pe malul lagunei cu același nume este una dintre destinațiile inedite ale Portugaliei.
 
Évora
 
O destinație exotică și încărcată de istorie, Évora veche de 2000 de ani este împânzită de străzi labirintice, pietre scăldate de lumină, fântâni renascentiste, curți interioare maure, porți și turle în stil gotic. Romanii au creat templele, crenelurile și băile, iar maurii “Yeborah” au realizat rețeaua urbană a cartierului Mouraria, oferind orașului o poziție aparte, care i-a adus și includerea în patrimoniul UNESCO.
 
Óbidos
 
Óbidos este unul dintre cele mai frumoase orașe ale Portugaliei, fiind cunoscut pentru căsuțele sale albe și acoperite de caprifoi parfumat și bougainvillea. Mai puțin cunoscut este faptul că, în 1148, el a fost capturat de la mauri de catre primul rege al Portugaliei, D. Afonso Henriques.
Un castel maur reconstruit, zidurile medievale ce înconjoară orașul, biseriva Matriz de Santa Maria, frumoasa capelă de São Martinho și biserica do Senhor da Pedra sunt principalele locuri de vizitat în Óbidos.
Tot aici are loc și un important festival al pasionaților de ciocolată, în luna martie, dar și unul dintre cele mai frumoase festivaluri de muzică medievală, în luna octombrie.
 
Guimarães
 
Castelul medieval, construit pe locul primei fortărețe (din secolul X), Palatul Ducal și străduța medievală îngustă Rua de Santa Maria sunt printre cele mai interesante atracții turistice ale orașului.
În 2012, Guimarães a fost declarată capitală culturală europeană și este centru UNESCO din 2001. Pentru portughezi, orașul are o însemnătate deosebită, fiind locul în care Afonso Henriques, primul rege al Portugaliei, a câștigat bătălia de la São Mamede, în 24 iunie 1128.
 
Funchal, Insulele Madeira
 
Funchal este un oraș interesant prin melanjul reușit între tradiții și modernism. Deși este considerat punctul de plecare către numeroasele obiective turistice naturale și de peisaj, Funchal oferă poate oferi turiștilor câteva experiențe inedite, dar și o priveliște superbă dată de portul său elegant și biserica veche de 500 de ani.
„Călătoriile cu toboganul”, în fapt un fel de sănii împletite apărute în 1850, reprezintă principala experiență de pus pe lista lucrurilor de făcut în Funchal.
 
Aceste sănii împletite au câte două locuri și alunecă pe șine din lemn, fiind conduse de doi bărbați îmbrăcați în haine albe din bumbac și purtând pe cap pălării din paie, care își folosesc cizmele cu tălpi de cauciuc pe post de frâne. Călătoria se derulează pe o distanță de 1,6 km și durează 10 minute, însă viteza prinsă este uneori și de 48km/oră, constrastând cu telegondonala modernă care urcă pe Monte.
 
Vila Franca do Campo, Insulele Azore
 
O destinație perfectă pentru turiștii aventurieri, în căutare de peisaje sălbatice, sporturi acvatice, călărit, ciclism scufundări și admirearea balenelor.
Însă cea mai populară atracție și activitate turistică în Insulele Azore este admirarea balenelor, facilitată de o excursie cu o ambarcațiune semi-gonflabilă, aceste insule portugheze fiind în top 10 locuri din lume din care poți admira frumoasele animale marine.
 
Informaţii Turistice Utile 

Perioada recomandantă pentru a vizita Portugalia

Clima în Portugalia variază în funcţie de sezoane, zone geografice şi altitudine, fiind în ansamblu temperat- mediteraneană.
Vara – sezon torid, media temperaturilor anuale situându-se între 24° şi 27°C.
Iarna - sezon ploios, media temperaturilor anuale situându-se între 09° şi 12°C.
 
Viza
Cetăţenii români nu au nevoie de viză de intrare în Portugalia. Paşaportul trebuie să fie valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei. Perioada maximă admisă de şedere pe baza paşaportului turistic este de 90 de zile într-un interval de 6 luni.
 
Vaccinuri
Pentru intrarea în Portugalia nu se cer anumite vaccinuri.  Nu există recomandări exprese de vaccinare pentru călătoriile în Portugalia, dar vă rugăm să verificați actualizările de pe site-ul pentru  Controlul şi Prevenirea Bolilor, www.cdc.gov.
 
Siguranţa
Utilizaţi în modul dvs. de conduită acelaşi bun simţ pe care-l folosiţi şi acasă. Fiţi însă prudenţi în special în zonele marginale ale oraşelor şi în zonele aglomerate precum pieţele, obiectivele turistice, festivalurile, etc. 
 
Înainte de plecarea în Portugalia
 • Luaţi cu dumneavoastră adresa şi nr. de telefon al ambasadei sau al consulatului României în Portugalia
 • Asiguraţi-vă că ştiţi limita de bani pe care o puteţi retrage de la ATM şi PIN-ul cardului pe care urmează să-l utilizaţi. Verificaţi cu banca emitentă dacă puteţi utiliza cardul în Portugalia.
 • Lăsaţi cuiva apropiat o copie a itinerariului dumneavoastră.
 
Sfaturi de călătorie în Portugalia
 
Turiştii informaţi se vor bucura mai mult de şederea lor, așadar iată câteva sugestii:
 • Cremă de protecție solară (chiar și în extra-sezon), astfel încât să evitați arsurile solare.
 • Zile însorite sau luminoase necesită ochelari de soare, care vă vor proteja şi de praful de pe unele porţiuni de drum.
 • Se recomandă purtarea pantofilor sport.
 • Aduceţi cu dumneavoastră aparatul foto şi camera video, baterii suficiente şi toate accesoriile de care aveţi în general nevoie. În multe locuri va fi aproape imposibil să găsiţi carduri de memorie, acumulatori etc., însă în magazinele de specialitate din marile oraşe veţi găsi la preţuri destul de mari tot felul de accesorii pentru aparatele foto sau camerele video.

Informații interesante despre Portugalia
 •  
 • Două treimi din dopurile de plută folosite în întreaga lume provin din zona de sud a Portugaliei.
 • Portugalia este cea mai veche țară din Europa, având aceleași granițe din 1139.
 • În timpul romanilor, Portugalia era numită Lusitania, termenul de lusitan fiind folosit și astăzi.
 • Portugalia a fost prima putere colonială care a abolit sclavia, în 1761.
 • Localnicii folosesc o plantă carnivoră din familia droserelor pentru a prinde muște.
 • Introducerea monedei Euro către bătrâni a fost realizată și prin intermediul bisericilor.
 • Cocoșul din Barcelos este simbolul Portugaliei.
 
Informații Utile despre Portugalia
Nume: Republica Portugheza
Capitala: Lisabona (10 mil. locuitori)
Limba oficială: Portugheza
Moneda: Euro
Fus orar: UTC-0
Electricitate: 220 V – 230 V, 60 Hz, prize de tip european
Prefix ţară: + 351
 
Formă de guvernământ: Republică Semi-Prezidenţială Constituţională
Suprafață: aprox. 92.090 km²
Aşezare: Sud-Vestul Europei, granițe cu Oceanul Atlantic și Spania
Alte limbi vorbite: Spaniola
Religie: Romano-Catolică 81%
750 EUR
Partaj doamna disponibil !
Este timpul pentru o inedită incursiune insulară în care veţi descoperi natura în forma sa unică şi originală a insulei Madeira, numită şi “Vasul floral plutitor” sau “Grădina Domnului”, o adevărată oază de linişte şi relaxare, un tărâm de vis.

Veţi avea ocazia de a degusta celebrul vin de Madeira chiar la el acasă, cu ocazia celui mai important eveniment care are loc în fiecare an la sfârşitul lunii august şi începutul lunii septembrie.

Festivalul vinului din Insula Madeira celebrează recoltarea strugurilor și producerea vinului de Madeira cu o sărbătoare inclusă în patrimoniul tradițional local.

Pe parcursul unei săptămâni vă invităm să descoperiţi vechile tradiții madeirene din viticulture, care au fost dezvoltate de-a lungul secolelor, dar şi de a vă bucura de ospitalitatea tradiţională a localnicilor şi de a savura aromele speciale ale bucătăriei locale.
Perioada
27.08 - 05.09.2018
1450 EUR
Arhipelagul Madeira este cunoscut mai degrabă pentru vinul alcoolizat produs pe aceste meleaguri decât pentru atracţiile turistice pe care le oferă. Totuşi, aceste insule ce aparţin de Portugalia atrag în fiecare an peste un milion de turişti din întreaga lume. Pentru că beneficiază de un climat favorabil de-a lungul întregului an, ele sunt supranumite Insulele Eternei Primăveri. Iar flora bogată de pe insula Madeira i-a atras acesteia denumirea de Ilha Jardim (Insula-grădină).

Arhipelagul este format din două insule principale, Madeira şi Porto Santo, şi alte câteva insule mai mici, nelocuite, grupate sub denumirile Ilhas Deşerta şi De Selvagens.

Începând cu anul 1425, Madeira a fost colonizată, iar în câteva decenii a devenit principalul producător de zahăr al Europei. După ce Europa a început să importe din ce în ce mai mult zahăr din insulele Caraibe şi din Brazilia, la mijlocul secolului al XVI-lea, Madeira s-a reorientat spre vinul pentru care şi astăzi este celebră.

Situate la 1.000 de km de continentul european, insulele ce formează arhipelagul Madeira constituie un paradis natural, cu o vegetaţie luxuriantă şi o faună unică în lume. De-a lungul istoriei, Madeira a fost un loc popular, atât pentru fauna şi flora variate, cât şi pentru climatul plăcut. Pentru a proteja toate aceste specii rare, autorităţile au creat în 1982, Parcul Naţional Madeira, ce se întinde pe aproximativ două treimi din teritoriul insulei.

Acest arhipelag formează alături de Insulele Azore şi de Insulele Canare regiunea Macaronesia. Cea mai importantă componentă a arhipelagului este Insula Madeira, cuvânt ce înseamnă "lemn" în limba portugheză. Acest nume i-a fost dat datorită faptului că, pe vremuri, toată suprafaţa insulei era acoperită de o pădure de dafin.

Pasionaţii de biodiversitate, istorie, trekking sau chiar de sporturi extreme vor găsi că Madeira este destinaţia ideală, la fel ca aceia care îşi doresc o vacanţă savurată în tihnă, pe o insulă cu un climat prietenos, peisaje impresionante şi care îşi conservă identitatea culturală construită de-a lungul a sute de ani.
Perioada
22.06 - 14.09.2018
998 EUR
Estoril şi Cascais sunt două staţiuni prospere şi faimoase, învecinate, parte din Triunghiul de Aur, raiul surferilor şi al jucătorilor de golf. Estoril este vestit pentru apele termale şi aerul cosmopolit şi aristocrat,iar Cascais, pentru strălucirea dată de curtea regală.

La început o mică staţiune, Estoril a devenit pe parcurs o destinaţie preferată de regii europeni exilaţi printre care şi regele Carol al României, fiind denumită “Riviera Portugheză”, având un vestit cazinou, grădini frumoase, terenuri de golf şi o atractivă plajă de nisip, Tamariz, iar în timpul verii se ţin concerte şi recitaluri în Catedrala din Estoril şi alte locaţii impresionante.  Din parcul cu palmieri, situat în afară cazinoului, se ajunge, printr-un pasaj subteran la plajă Tamariz, de unde se poate ajunge foarte uşor, pe jos, până la Cascais, traversând mai multe plaje naturale.

Plăcuţele de azulejos şi faţada în stil baroc rămân însă intacte. Este foarte interesantă şi arhitectura clădirii care adăposteşte Poşta. În apropiere, pasionaţii de curse cu vehicule motorizate ar putea vizita faimosul Autodrome Estoril, care se află în umbra munţilor Sintra, la aproximativ 10 km înspre interiorul ţării.

Unele dintre cele mai bune terenuri de golf ale Portugaliei se află în această parte a coastei Lisabona. Este vorba de Clubul de Golf din Estoril şi de terenul Penha Longa; iubitorii golfului se vor bucura aici atât de sportul lor favorit cât şi de o panoramă impresionantă.  În Estoril mai întâlnim şi mai mult de 20 de terenuri de tenis de câmp, toate deschise până seara târziu.

Deşi, a fost o staţiune regală, Cascais are toată strălucirea Estorilului dar nu şi reputaţia lui, dezvoltat în jurul vechiului port, cu multe biserici şi capele vechi. Remarcabil este Palatul Muzeu Castro Guimaraes cu o impresionantă colecţie de cărţi, Muzeul Mării, lângă orăşel fiind Boca do Inferno, o intrare stâncoasă îngustă cu arcade şi caverne.

Cascais, scăldat de apele oceanului Atlantic, aparţine regiunii Estoril care se întinde de la estuarul fluviului Tago până la Sierra di Sinistra, cel mai vestic punct al Europei continentale. Udată de ape limpezi şi transparente pentru care au primit steagul albastru al Uniunii Europene, regiunea se împarte din punct de vedere geografic în două sectoare: coasta de Sud cu plaje, vile elegante sau palate istorice şi coasta de vest care ne suprinde prin naturaleţea peisajelor şi prin valurile impunătoare.
Perioada
26.06 - 04.09.2018
1218 EUR
Algarve se afla în sudul Portugaliei şi cuprinde, de la capul Cabo de Sao Vicente până la graniţa cu Spania, aproximativ 200km de ţărm. Numele Algarve derivă din cuvântul arab “al-gharb”, care înseamnă “vestul”, indicând rădăcinile acestei regiuni, odată adăpostul vestic al maurilor.

Zona litorală sudică se întinde pe aproximativ 155km şi este renumită în întreaga lume pentru plajele sale curate (cca. 200 km), nisipul fin, apa nepoluată a oceanului şi clima plăcută în orice anotimp. Multe dintre plaje sunt clasificate BLUE FLAG, pentru calităţile ecologice de excepţie.

Nu departe de coastă se afl[ drumul spre cel mai înalt punct al regiunii Foia (902m). Acesta se afl[ puţin mai sus de tradiţionalul sat Monchique. Zona de munte din această regiune este cunoscută pentru straturile de terase romane cu ziduri de piatră şi granit unde sunt cultivate o mare parte din legumele specifice zonei.

Staţiunea Albufeira este o combinaţie fabuloasă de plaje străjuite de stânci şi faleze înalte, sporturi nautice şi terestre, distracţii, cumpărături şi gastronomie delicioasă cu preparate din peşte şi fructe de mare. Albufeira este şi o destinaţie europeană de top pentru golf. Aici pot practica atât începătorii (cursuri de iniţiere, recunoscute pe plan mondial), cât şi cei avansaţi.

Portugalia în general şi regiunea Algarve în special ocupă un loc de frunte în preferinţele jucătorilor din întreaga lume datorită terenurilor întinse de foarte bună calitate şi hotelurilor care oferă pachete combinate cazare + închiriere echipament golf. Pentru mulţi, Algarve este destinaţia perfectă pentru golf tot timpul anului beneficiind de un climat favorabil acestui sport în orice lună.
Perioada
21.06 - 06.09.2018
840 EUR
Când ne gândim la Portugalia ne vin în minte acordurile melancolice ale fadourilor cântate de Amalia Rodrigues şi de Mariza precum şi romanele baroce, încărcate de semnificaţii, scrise de către Jose Saramago. Parcă simţim gustul sărat al mării, contrastând cu dulceaţa prăjiturilor tradiţionale „pasteis de belem” sau cu aroma mirodeniilor care în secolele trecute erau mai preţioase chiar decât greutatea lor în aur.

În trecut puterea colonială portugheză era prezentă în America, Africa, India, China şi Japonia. Acum imperiul nu mai există, dar odată cu restrângerea graniţelor sale, precum în retortele unui alchimist, în Portugalia s-a concentrat exotismul tărâmurilor îndepărtate, aroma cuişoarelor, dulceaţa trestiei de zahăr şi melancolia soţiilor care îşi aşteptau bărbaţii plecaţi pe mările necunoscute.

Vă invităm să descoperiţi această ţară într-un circuit complet care vă va purta din nordul tradiţional, învăluit adesea în ceaţă, către sudul cosmopolit, încălzit de razele soarelui, oprindu-vă în locurile unde istoria a încremenit în dantelăriile de piatră ale unor monumente care şi astăzi impresionează prin bogăţia lor. Toate acestea vă vor face să vă îndrăgostiţi iremediabil de ţara de la malul oceanului, situată „acolo unde pământul se sfârşeşte şi începe marea”.
Perioada
20.09 - 30.09.2018
890 EUR
Vă invităm să petreceţi vacanța în patria fadoului, în atmosfera romantică a Lisabonei, în locul de confluenţă al Oceanului Atlantic cu Fluviul Tejo, să degustaţi celebrul vin de Porto, să vizitaţi locuri încărcate de istorie şi credinţă, să hoinăriţi pe străduţele pitoreşti din orăşelele Portugaliei care vă aşteaptă cu peisaje frumoase, cu castele clădite în vârf de munte, cu locuri de rugăciune celebre în întreaga lume şi nu în ultimul rând, să descoperiți natura în forma sa unică şi originală a insulei Madeira, numită şi “Vasul floral plutitor” sau “Grădina Domnului”, o adevărată oază de linişte şi relaxare, un tărâm de vis.

Veţi avea ocazia să degustați celebrul vin de Madeira chiar la el acasă, cu ocazia celui mai important eveniment, Festivalul Vinului, care are loc în fiecare an la sfârşitul lunii august şi începutul lunii septembrie.
Perioada
27.08 - 06.09.2018