• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în Hong Kong

5280 EUR
Epuizate!
Mai mult decat o calatorie, o adevarata expeditie pe cel mai mic continent al lumii ocupat de un singur stat, Australia, intr-o minunata tara insulara, Noua Zeelanda, intr-o lume aparte, frumoasa, vesela, in care fiecare zi aduce ceva complet nou pentru europeni, de la canguri si koala la Opera din Sydney, de la Muntii Albastri la Marea Bariera de Corali, de la aborigeni si maori, la cowboy, de la Auckland la Christchurch, de la pinguini la cazinoul din Melbourne, de la Hobart la diavolul tasmanian, tot mai aproape de locul in care soarele rasare.
Perioada
04.11 - 26.11.2019
3990 EUR
Reducere 150€/pers pana la 17.11!
Va invitam intr-o calatorie de exceptie in timpul careia veti descoperi ultimele frontiere ale pasionatilor de calatorii precum „Ultima Necunoscuta”, supranumele pe care si l-a ales Papua Noua Guinee. Calatoria pe care v-o propunem este de asemenea, un circuit initiatic, antropologic, in care personajul principal este omul, revelat in toate aspectele sale.

Vom cunoaste omul creator, care prin puterea mintii sale a construit din nimic orase ale viitorului prin diferite colturi ale lumii, altfel lipsite de resurse, precum Singapore, si Hong Kong, omul pentru care timpul curge cu o viteza uimitoare, pentru care zilele se succed intr-un ritm ametitor, care pare ca traieste in viitor.

La polul opus, cand vom naviga pe marile albastre din apropierea coastelor Noii Guinee, vom cunoaste bastinasi care populeaza insule izolate, care si-au pastrat obiceiurile si traditiile locale conservate ca intr-un glob de sticla, oameni pentru care timpul pare sa fi ramas inchis precum intr-un mit al eternei reintoarceri. Va asteptam sa ne fiti alaturi in aceasta exotica expeditie in care frumusetea naturii se imbina extraordinar cu maretia spiritului uman si care, cu siguranta, va constitui o experienta memorabila pentru fiecare dintre dumneavoastra.
Perioada
08.01 - 25.01.2020