4680 EURO + 1190 USD Vezi detalii
22.12.2023
10.01.2024
20 zile
Vandut
Miami – Parcul Naţional Everglades – Fort Lauderdale – Labadee (Haiti) – Falmouth (Jamaica) – Nassau (Bahamas) – St. Johns (Antigua) – Philipsburg (St. Maarten) – San Juan (Puerto Rico)
13 poze

Vă invităm într-o inedită escapadă din rutina cotidiană, nicăieri altundeva decât în Caraibe, acolo unde timpul parcă are un alt ritm, oamenii alte obiceuri și unde totul gravitează în jurul armoniei dintre suflet și minte. Vă veți bucura de un minunat Crăciun și Revelion la bordul vasului Symphony Of The Seas unde timp de două săptămâni totul se va transforma într-o poveste cu un farmec aparte. Fiecare insulă pe care veţi păşi vă va dezvălui culori spectaculoase şi ritmuri de neuitat, iar în timpul navigării vă veți bucura de facilitățile vasului de lux, vă veţi relaxa şi veţi simţi cu adevărat ce înseamnă o vacanţă exotică de vis.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Fortul Charlotte, Scările Reginei, Fortul Fincastle, statuia lui Cristofor Columb, vechea închisoare Gregory’s Arc, San Juan: Forturile San Felipe del Morro şi San Cristobal, Fortăreaţa, Muzeul de Artă Contemporană, Muzeul Cărţii, ruinele Nellie’s Place, Fortul Zachary Taylor

Natură şi Peisaje

Marea Caraibilor, Parcul Naţional Everglades, plaja Nellie’s Beach, Golful pitoresc Acul, Dunn's River Falls, Grădinile Ardastra, plaja Grand Case, Cole Bay Hill, Dragon’s Breath Rock

Tradiţii şi evenimente

Satele locale din Labadee, voodoo haitian, descoperirea culturii Haitiului de la un istoric haitian

Experienţe şi Distracţii

Diverse spectacole de teatru, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă, piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună și tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale și numeroase baruri pe vasul de croazieră, Labadee: urcare până în vârful muntelui, coborâre cu tiroliana Dragon’s Breath and Fire Flight Line, Arawak Aqua Park, Relaxare la plaja Nellie’s Beach, Dunn's River Falls: urcare pânâ în vârf, baie în piscina săpată în piatră, masaj făcut de forţa cu care apa se revarsă, degustare chiftele, produse sărate de patiserie, bere Jamaica's Red Stripe, cafea Jamaica Blue Mountain, degustare de rom la Nassau, Distileria The Antigua Rum din St. Johns, relaxare la plaja Grand Case, degustarea romului local produs din „guavaberry”, shopping în bazarul din Marigot, plimbare prin centrul vechi din San Juan, Labadee: plimbare cu barca, dans tradițional „yanvalou”, centrul vechi din Key West, Mallory Square, Strada Duval


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  22.12.2023

  Bucureşti – Munchen – Miami

  • Transport Avion
  • Cazare Hotel Riu Plaza Miami Beach 4* (sau similar 4*)
  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:00 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Munchen cu compania Lufthansa, zbor LH 1655 (06:00 / 07:10), de unde se va pleca spre Miami cu zborul LH 460 (11:40 / 16:55). Transfer pentru cazare la Hotel Riu Plaza Miami Beach 4* (sau similar 4*).
 • 2
  23.12.2023

  Miami – Parcul Naţional Everglades – Fort Lauderdale

  • Cazare Hotel Hilton Fort Lauderdale Marina 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Parcul Naţional Everglades
  Mic dejun. Plecare spre Parcul Naţional Everglades, cea mai mare rezervaţie naturală subtropicală din SUA, care cuprinde 25% din terenul original al regiunii mlăştinoase din sud-vestul Floridei. Zona este vizitată anual de peste 1 milion de turişti, fiind a treia cea mai mare rezervaţie din SUA, declarată Rezervaţie Naturală a Biosferei inclusă în Patrimoniul Mondial Natural UNESCO. Acest ţinut ciudat, cu râuri sinuoase, mărginite de o vegetaţie luxuriantă, patria aligatorilor şi a şerpilor veninoşi, a inspirat numeroşi scriitori, precum Marjory Stoneman Douglas şi Peter Matthiessen, care au scris despre oamenii şi creaturile ciudate ce sălăşluiesc aici. Peisajul de neegalat al parcului protejează de asemenea specii rare sau pe cale de dispariţie, cum ar fi lamantinul, crocodilul American şi pantera de Florida. Ne vom deplasa în continuarea zilei spre Fort Lauderdale pentru cazare la Hotel Hilton Fort Lauderdale Marina 4* (sau similar 4*).
 • 3
  24.12.2023

  Fort Lauderdale – Îmbarcare pe vasul de croazieră Symphony Of The Seas

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Mic dejun, pensiune completă
  • Obiective și activități Îmbarcare pe vasul de croazieră
  • Opționale Diverse spectacole de teatru, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă
  Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru cumpărături şi alte activităţi individuale până la transferul în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră Symphony Of The Seas al companiei Royal Caribbean International, care va ridica ancora la ora 16:30. În ajunul Crăciunului, vom porni într-o fascinantă croazieră în care, vom avea ocazia să admirăm frumuseţile câtorva orașe-port din Haiti, Jamaica, Bahamas, Antigua, St. Maarten și Puerto Rico, ne vom lăsa captivaţi de culorile apelor oceanului şi ne vom răsfăţa la bordul vasului, bucurându-ne de toate facilităţile oferite. Seara ne vor aştepta diverse spectacole de teatru, animaţie şi muzică live. Cu siguranță că Moș Crăciun ne va oferi o mulțime de surprize în Ajun. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 4
  25.12.2023

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună și tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale și numeroase baruri pe vasul de croazieră
  În ziua specială de Crăciun ne vom bucura de o zi splendidă de navigare spre Haiti, prilej de relaxare la bordul vasului, de a ne familiariza cu zonele de răsfăț ale acestuia: piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună și tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale și numeroase baruri. Seara veți putea asista la spectacole de teatru, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa. Programul de activități pe care îl veți găsi în cabină în fiecare seară, vă va permite să alegeți cum veți petrece ziua următoare. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 5
  26.12.2023

  Labadee (Haiti)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Explorare Labadee:
   Urcare până în vârful muntelui
   Coborâre cu tiroliana Dragon’s Breath and Fire Flight Line
   Arawak Aqua Park
   Relaxare la plaja Nellie’s Beach
   Degustarea băuturii speciale Labadoozie
   Plimbare cu barca cu motor până la unul din recifele frumoase din Haiti
   Satelor locale
   Golful pitoresc Acul
  La ora 07:00 vasul va ajunge în Labadee, o destinație exclusivistă haitiană din Caraibe, unde veți putea trăi senzații tari, pline de adrenalină, pe o coastă alpină, ca mai apoi să faceți plajă, totul în mijlocul unei jungle active și a plajelor sclipitoare. Urcați dacă doriți până în vârful muntelui, pentru a trăi o aventură cu adevărat palpitantă, coborând pe cea mai lungă tiroliană din lume peste apă - Dragon’s Breath and Fire Flight Line sau distrați-vă la Arawak Aqua Park. Dacă doriți doar să stați la soare și să vă relaxați, atunci luați-vă băutura specială, Labadoozie și propriul dvs. bungalou pe plajă, cu vedere la Nellie’s Beach. Veți putea face o plimbare captivantă cu barca cu motor până la unul dintre recifele frumoase din Haiti, pe traseu putând vedea satele locale și golful pitoresc Acul. Vasul va părăsi portul la ora 16:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 6
  27.12.2023

  Falmouth (Jamaica)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Excursie la la Ocho Rios:
   Dunn's River Falls
   Urcare pânâ în vârf
   Baie în piscina săpată în piatră
   Masaj făcut de forţa cu care apa se revarsă
   Degustare chiftele, produse sărate de patiserie, bere Jamaica's Red Stripe, cafea Jamaica Blue Mountain
  La ora 09:30 vasul va ancora în Falmouth, situat între Montego Bay și Ocho Rios din Jamaica, considerat unul dintre cele mai încântătoare orașe din Caraibe, care și-a păstrat farmecul colonial, dar și moștenirea culturală africană. Orașul fondat în anul 1769, a cunoscut o perioadă de dezvoltare economică, după ce Jamaica a devenit cel mai important producător de trestie de zahăr, cu peste 100 de plantații. Declinul industriei zahărului a dus și la declinul orașului, mai ales după abolirea sclaviei în Imperiul Britanic. Din fericire, casele coloniale din centrul orașului construite în stil georgian s-au păstrat, oferind în prezent vizitatorilor, cel mai bine conservat centru istoric din Caraibe, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Puteți opta pentru una dintre excursiile oferite de vas la Ocho Rios, oraş situat pe coasta de nord a Jamaicăi pentru a experimenta faimoasa Dunn's River Falls (Cascadele Râului Dunn) care se revarsă în trepte într-un spectaculos joc de ape, pe care unii dintre localnici o aseamănă cu etajele unui tort de nuntă. Cu ajutorul unui ghid specializat vă veţi putea căţăra până în vârf unde veţi putea face baie în piscina săpată în piatră sau veți putea beneficia de un veritabil masaj făcut de forţa cu care apa se revarsă. La prânz puteți încerca celebrele lor chiftele, produse de patiserie sărate, de obicei umplute cu carne de vită și condimente. Și nu uitați să combinați prânzul cu berea Jamaica's Red Stripe, preparată local din anul 1939, ca apoi să beți o ceașcă de cafea Jamaica Blue Mountain, care este cotată printre cele mai bune din lume. Vasul va ridica ancora la ora 18:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 7
  28.12.2023

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  În drumul spre Bahamas ne vom bucura de o zi de navigare în care vom fi invitați să participăm la nenumărate activități și jocuri ce vor avea loc pe puntea superioară, să ne bucurăm de soare și de gama variată de servicii la bordul vasului de croazieră. Seara veți putea asista la un spectacol, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. La bordul unui vas de croazieră, mai ales sub briza mării, nu aveţi cum să vă plictisiţi niciodată! Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 8
  29.12.2023

  Nassau (Bahamas)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Explorare Nassau:
   Fortul Charlotte
   Scările Reginei
   Fortul Fincastle
   Oprire pentru fotografii la statuia lui Cristofor Columb
   Grădinile Ardastra
   Vechea închisoare Gregory’s Arch
  • Opționale Degustare de rom
  La ora 07:00 vasul va ajunge în Nassau, capitala arhipelagului Bahamas, principalul centru economic, educaţional şi cultural al arhipelagului, situat pe Insula New Providence. Oraşul fondat în sec. al XVII-lea de către britanici, a fost cunoscut iniţial sub numele de Charles Town, care în sec. al XVIII-lea a servit ca ascunzătoare pentru piraţii din Caraibe. Denumirea actuală i-a fost atribuită în anul 1695, după William al III-lea de Orange-Nassau. Însoţiţi de ghidul local vom face un tur panoramic al oraşului Nassau (exclusiv pentru grupul nostru) care va include Fortul Charlotte, Scările Reginei, construcţie cu o înălţime de 31 m, numită astfel în onoarea reginei Victoria a Marii Britanii, Fortul Fincastle, clădirile în stil colonial din piaţa centrală, unde se află statuia reginei Victoria. De asemenea, vom face o scurtă oprire pentru fotografii cu statuia lui Cristofor Columb aflată în faţa clădirii Guvernului, reşedinţa oficială a reprezentului personal al reginei în insulă, Guvernatorul General. Turul va continua cu Grădinile Ardastra, urmând ca apoi să ne oprim la vechea închisoare Gregory’s Arch. În încheierea turului vom putea participa opţional, la o degustare de rom. Vasul va părăsi portul la ora 17:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 9
  30.12.2023

  Fort Lauderdale

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Explorare Fort Lauderdale
  În această zi vasul va reveni în Fort Lauderdale, ancorând în port la ora 07:00, unde va rămâne până la ora 16:30. Vom avea timp pentru explorări individuale sau pentru excursiile opționale achiziționate de pe vas. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 10
  31.12.2023

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Revelion 2024!
  Vom continua inedita escapadă pentru trecerea dintre ani în zona Caraibelor de Est. Ne vom bucura de o zi de navigare pe apele superb colorate ale Mării Caraibilor, în care ne vom bucura de soare și de o gamă variată de servicii la bordul vasului de croazieră. Pensiune completă și cazare la bord. Petrecere de Revelion la bordul vasului. La mulți ani 2024!
 • 11
  01.01.2024

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  În drumul spre Antigua, ne vom bucura de o zi de navigare, prilej de relaxare la bordul vasului de lux și de a putea participa la diversele programe de animaţie şi divertisment. Cu siguranță, echipele de animație ne vor pregăti o mulțime de surprize! Seara veți putea asista la un spectacol, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 12
  02.01.2024

  St. Johns (Antigua)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Explorare St. Johns:
   Distileria The Antigua Rum
  La ora 08:00 vasul va ajunge în Insula Antigua, descoperită în anul 1493 de Cristofor Columb, care a denumit-o după numele bisericii „Santa Maria La Antigua” din Sevilla. Devenit centru administrativ încă din anul 1632 când zona a fost colonizată de către englezi, St. John a fost desemnat capitală a Antiguei după obţinerea independenţei în anul 1981. În sudul insulei se află un golf unde s-a întemeiat localitatea English Harbour, care a oferit adăpost navelor engleze contra taifunurilor din Marea Caraibilor. În prezent, English Harbour și satul învecinat Falmouth, sunt cunoscute ca importante centre de navigație pentru cei care doresc să învețe acest sport. În timpul Săptămânii Navigației, o regată anuală care se ține în Antigua la sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai, sosesc pe insulă un număr impresionant de yahturi și marinari practicanți ai acestui sport. Puteţi opta pentru excursiile organizate de pe vasul de croazieră care vă oferă prilejul să descoperiți frumusețile insulei și capitalei sale. Iubitorii de artă vor fi încântaţi să decopere minunatele galerii de artă, dar şi magazinele unor faimoşi designeri de bijuterii, plus numeroasele mall-uri cu haine haute-couture. Nu este de ratat nici distileria The Antigua Rum, singura de pe insulă. La ora 16:00 vasul va ridica ancora. Cazare cu pensiune completă la bord.
 • 13
  03.01.2024

  Philipsburg (St. Maarten)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Explorare Philipsburg:
   Relaxare la plaja Grand Case
   Degustarea romului local produs din „guavaberry”
   Shopping în bazarul din Marigot
   Cole Bay Hill
  La ora 08:00 vasul va ancora în portul situat în Philipsburg din Insula St. Maarten, una dintre cele mai mici insule din zona caraibiană. Cei 87 km2 ai insulei sunt împărțiți între două țări, Franța și Olanda, încă din anul 1648. Întreaga zonă are dovezi interesante ale etapelor colonizarii, atât în partea franceză, Saint Martin, cât și în cea olandeză, Saint Maarten. Fie că veți alege să vă relaxați la plaja Grand Case, una dintre cele mai frumoase și mai liniștite plaje ale insulei, fie că veți degusta romul local produs din „guavaberry” sau veți opta pentru o sesiune de shopping în bazarul din Marigot, cu siguranță vă veți simți extraordinar în St. Maarten. Pentru o priveliște de ansamblu asupra insulei și împrejurimilor, Cole Bay Hill, în partea olandeză oferă un peisaj de poveste care își va găsi un loc de cinste în albumul de călătorie. Vasul va rămâne în port până la ora 18:00, timp în care veți putea descoperi atracțiile insulei prin excursiile opționale achiziționate de pe vas. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 14
  04.01.2024

  San Juan (Puerto Rico)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Explorare San Juan:
   Forturile San Felipe del Morro şi San Cristobal
   Fortăreaţa
  • Opționale Muzeul de Artă Contemporană
   Muzeul Cărţii
   Plimbare prin centrul vechi
  La ora 07:00 vasul va ajunge în San Juan, capitala statului insular Puerto Rico, stat asociat Statelor Unite ale Americii, unde vom descoperi o cultură care îmbină elemente hispanice, africane, taino și americane. Ne vom plimba în partea veche a oraşului, cu case vechi care datează din secolele XVI - XVII, din timpul coloniştilor spanioli. Fondat în anul 1521 sub denumirea Ciudad de Puerto Rico, oraşul a fost a doua aşezare europeană din America, după Santo Domingo din actuala Republică Dominicană. Vom vedea construcţiile istorice care domină oraşul, precum Forturile San Felipe del Morro şi San Cristobal dar şi Fortăreaţa, reşedinţa guvernatorului din Puerto Rico, construită între anii 1533 şi 1540 pentru a apăra portul San Juan şi listată de UNESCO în anul 1983 în Patrimoniul său Universal. Sistemul de fortificaţii al portului a fost atât de bine realizat de către spanioli încât niciun atac al englezilor sau olandezilor nu a putut duce la cucerirea oraşului. Zona veche este locul în care au fost filmate numeroase pelicule avându-i ca protagonişti pe Will Smith, George Clooney, Johnny Depp sau Morgan Freeman. Veți avea de asemenea timp pentru vizitarea Muzeului de Artă Contemporană sau a Muzeului Cărţii și de a explora pitoreştile străzi din centrul vechi, pline de magazine, galerii de artă şi restaurante. Vasul va rămâne în port până la ora 14:30. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 15
  05.01.2024

  Labadee (Haiti)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Explorare Labadee:
   Plimbare cu barca
   Voodoo haitian
   Descoperirea culturii Haitiului de la un istoric haitian
   Dragon’s Breath Rock
   Ruinele Nellie’s Place
   Dans tradițional „yanvalou”
  La ora 09:30 vasul va ajunge în Haiti, ancorând în Labadee. În această zi veți putea opta pentru un tur cu barca pentru a simți peisajul înainte de a vă scufunda în artefacte și practici care dau viață istoriei haitiene. Veți putea afla despre Voodoo haitian, așa că veți explora și tradițiile religiei. Dacă veți dori să aduceți acasă o amintire din Labadee, vizitați piața unde artizanii locali vând produse realizate manual. Puteți opta de asemenea pentru un tur în care veți descoperi câte ceva din cultura Haitiului mergând pe trasee pentru a afla mai multe despre tradițiile, natura și folclorul acestei țări din Caraibe. Un istoric haitian vă va spune poveștile mai multor evenimente importante care au afectat atât țara, cât și oamenii săi în ultimii 500 de ani. Experiența include opriri la Dragon’s Breath Rock, unde veți putea auzi faimosul efect al apei și aerului care trece prin stâncă și la ruinele Nellie’s Place, un post comercial numit după o englezoaică care l-a înființat pentru a vizita navele cu mult timp în urmă. Deoarece în Haiti, dansul și muzica sunt pline de emoție, istorie și rezonanță culturală veți putea experimenta o performanță live a unui dans tradițional precum yanvalou, menit să imite mișcarea unui șarpe, sau să învățați popularul compas bazat pe jazz, asemănător cu merengue, cu un tempo rapid și dinamic. Vasul va părăsi portul la ora 17:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 16
  06.01.2024

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  Ne vom bucura de o ultimă zi de navigare pe apele superb colorate ale Mării Caraibilor în drumul de întoarcere spre Fort Lauderdale, prilej de relaxare la bordul vasului în care ne vom bucura de soare și de o gamă variată de servicii la bordul vasului de croazieră. Seara veți putea asista la un spectacol, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 17
  07.01.2024

  Fort Lauderdale – Miami

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Hotel Riu Plaza Miami Beach 4* (sau similar 4*)
  • Obiective și activități Debarcare de pe vasul de croazieră
  Vasul va sosi în portul din Fort Lauderdale la ora 07:00, iar după formalitățile de debarcare vom fi transferați pentru cazare în Miami la Hotel Riu Plaza Miami Beach 4* (sau similar 4*).
 • 18
  08.01.2024

  Miami – Key West – Miami

  • Cazare Hotel Riu Plaza Miami Beach 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Excursie la Key West:
   Centrul vechi
   Mallory Square
   Strada Duval
   Fortul Zachary Taylor
  Mic dejun. Timp liber sau excursie opţională în Key West, o insulă legată de ţărm printr-un pod cu o lungime de 11 km, care se găseşte la o distanţă de aprox. 150 km față de Cuba, cunoscută pentru clima plăcută, temperaturile nefiind niciodată mai mici de 0°C. În epoca precolumbiană insula a fost populată de tribul Calusa, iar primul european care a ajuns aici în anul 1521 a fost Juan Ponce de Leon. Ulterior, spaniolii au organizat aici o garnizoană, după care englezii au preluat controlul insulei în anul 1763, mutând populaţia nativă şi pe cea spaniolă în Havana. Veţi vizita oraşul vechi, prilej cu care veţi vedea Mallory Square, Strada Duval şi Fortul Zachary Taylor. Seara, întoarcere în Miami pentru cazare la Hotel Riu Plaza Miami Beach 4* (sau similar 4*).
 • 19
  09.01.2024

  Miami – Frankfurt

  • Transport Avion
  • Mese Mic dejun, în avion
  Mic dejun. Până la ora 12:00, când se vor elibera camerele, vă veți putea bucura de timp liber pentru plajă, plimbare sau cumpărături. Transfer la aeroportul din Miami pentru plecarea spre Frankfurt cu compania Lufthansa, zbor LH 463 (16:40 / 07:35).
 • 20
  10.01.2024

  Frankfurt – București

  • Transport Avion
  Sosire în Frankfurt la ora 07:35, de unde se va pleca spre București cu zborul LH 1418 (10:25 / 13:45).


Informatii tarif

1190 USD + 4680 EURO / loc în cameră dublă și cabină interioară cu excursii incluse

tarife cu toate taxele incluse, valabile pentru un grup de minim 16 turiști; pentru un grup mai mic de turiști, tariful se va recalcula


 • transport
  Avion
  Vas de croazieră
 • cazare
  3 nopți în Miami
  1 noapte în Fort Lauderdale
  14 nopţi pe vasul de croazieră
 • mese
  Mic dejun: 4
  Pensiune completă: 14
 • ghizi
  Însotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  16-20

Servicii

Tariful include

NOTĂ: Compania de croazieră poate modifica itinerarul vasului independent de voința DAL TRAVEL. Modificarea itinerarului nu poate constitui motiv pentru anularea călătoriei sau pentru despăgubiri ulterioare decât dacă acestea sunt acceptate de către compania de croazieră.

TARIFUL INCLUDE:
- transport continental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Munchen – Miami și Miami – Frankfurt – București cu compania Lufthansa
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile continentale (pot suferi modificări)
- taxele de port (se pot modifica de către autoritatea portuară)
- transferuri aeroport – hotel – port – hotel – aeroport
- 3 nopți de cazare cu mic dejun în Miami la hotel de 4*
- 1 noapte de cazare cu mic dejun în Fort Lauderdale la hotel de 4*
- excursie la Parcul Naţional Everglades cu acces în parc
- 14 nopţi cazare cu pensiune completă (conform program), pe vasul de croazieră Symphony Of The Seas al Companiei Royal Caribbean International (pensiunea completă cuprinde meniuri variate de-a lungul zilei: ceai și cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun, dejun, ceaiul de după-amiază, snack-uri, cină)
- petreceri de bun venit oferite de căpitan și seri de gală cu cine speciale
- acces la piscine, saună & jacuzzi
- acces la teatru, lounge-uri elegante, club și bibliotecă
- programul zilnic cu evenimentele la bord și un sumar al știrilor principale
- tur panoramic al oraşului Nassau cu ghid local
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacșișuri: 10 euro/pers. pentru ghizi și șoferi, mai puțin pentru bagajiști pentru serviciile la sol (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacșisurile nu se referă și la excursiile opționale
- taxe pentru servicii la bord: 10 euro/zi/pers. (vor fi achitate direct de către turişti la sfârşitul croazierei odată cu celelalte cheltuieli opţionale de pe vas)

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurari MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

- alocarea cabinelor se va face în ordinea efectuării înscrierilor şi în limita disponibilităţii de către compania de croaziere
- programul croazierei poate fi modificat în funcție de condițiile meteo sau ale deciziei căpitanului vasului
- pentru mai multe informaţii legate de flota Celebrity Cruises, descrierea cabinelor, facilitaţilor, etc., vă rugăm să consultaţi site-ul oficial al companiei

IMPORTANT !!!
Documente necesare: paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei (nu se acceptă paşaport temporar), dovada vaccinării și certificat digital COVID19
O persoană sub 21 de ani nu poate să rezerve o cabină în croazieră sau să ocupe singură o cabină, cu excepţia cazului în care este însoţită de un părinte, tutore sau o persoană care a împlinit deja vârsta de 21 de ani.
Orice minor sub 18 ani care nu călătoreşte în compania părinţilor săi, trebuie să prezinte, în momentul îmbarcării, o scrisoare notarială (în limba engleză) prin care părinţii îşi dau acordul cu privire la călătoria minorului şi autorizează persoana care îl însoţeşte pe minor să semneze în cazul aplicării tratamentului de urgenţă recomandat de doctorul de la bordul vasului sau în cazul practicării anumitor activităţi sportive la bord; în plus, persoana respectivă trebuie să aibă şi cazier judiciar la ieşirea din România.
Părinţii sau tutorii legali care călătoresc cu un minor cu un nume diferit decât al acestora, sunt obligaţi să prezinte un document oficial (certificat de naştere / de divorţ etc.), pentru a dovedi că sunt părinţii sau tutorii copiilor în cauză.


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- termen final de plată: 01 Septembrie 2023
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

CONDIŢII DE ANULARE:
Pentru anulare între 10 Iunie 2023 - 10 Iulie 2023, se va percepe o penalizare de 400 euro/pers.
Pentru anulare între 11 Iulie 2023 - 11 August 2023, se va percepe o penalizare de 50% din valoarea totală
Pentru anulare între 12 August 2023 - 31August 2023, se va percepe o penalizare de 75% din valoarea totală
Pentru anulare începând cu 01 Septembrie 2023 sau no-show, se va percepe o penalizare de 100%

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acțiunii în anumite condiții obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenția nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenția nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfășoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situații de urgență, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informații referitoare la excursiile opționale și la itinerar cu observația că nu are calificarea și atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiștilor, precum și eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei țări
- clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din țările vizitate și ca atare respectă standardele locale
- distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu țin de agenție, va fi înlocuit cu un altul de aceeași categorie, așa cum este precizat în program
- agenția își rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenția poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunțurilor promoțiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunțate, agenția va opri promoția fără un anunț prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situații de forță majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din rațiuni politice, greve, condiții meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenția se obligă să depună eforturi pentru depășirea situațiilor ivite; totodată, agenția nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- așezarea turiștilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenția nu-și asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaționale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicații turiștilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajați contra cost doar cu acordul turiștilor interesați de ghidajul acestora
- excursiile opționale se efectuează la fața locului cu agenții locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele și pentru agenția DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opționale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziționate de la recepția hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziție un mijloc de transport care îi va duce și îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei și după caz un ghid local; în tariful excursiilor opționale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenția nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunță la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenția nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă și evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asigurați că documentele de călătorie, PAȘAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranță și sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată și în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »

Royal Caribbean Of The Seas:
https://www.royalcaribbean.com/
Symphony of the Seas este o navă de croazieră din clasa Oasis deținută și operată de Royal Caribbean International. Ea a fost construită în 2018 în șantierul naval Chantiers de l'Atlantique din Saint-Nazaire, Franța, al patrulea din clasa de nave de croazieră Oasis din Royal Caribbean.

Cabina interioară
Cabina interioară are în alcătuire 2 paturi twin ce se pot converti într-un pat de tip King Royal, o zonă de zi cu canapea și baie privată. Suprafața cabinei: 16 m2.

Cabina cu balcon
Cabina exterioară cu balcon are în componență geamuri mari și o ușă care oferă accesul spre balcon. Cabina are un dormitor principal cu două paturi de o persoană ce se pot converti într-un pat dublu, duș, precum și un living dotat cu o canapea extensibilă. Fiecare cabină este dotată cu un televizor, aer condiționat cu termostat, telefon, uscător de păr, mini-bar, seif. Suprafața cabinei: 17 m2.


Oferte similare

Croaziera

3980 EURO + 2490 USD

27.11.2024 - 09.12.2024

VEZI OFERTA
Croaziera

5380 EURO

26.12.2024 - 12.01.2025

VEZI OFERTA
Croaziera

3980 EURO + 2490 USD

27.11.2024 - 09.12.2024

VEZI OFERTA
Croaziera

2279 EURO

29.11.2024 - 08.12.2024

VEZI OFERTA
Croaziera

3380 EURO

05.12.2024 - 22.12.2024

VEZI OFERTA
Croaziera

3340 EURO + 1570 USD

08.12.2024 - 23.12.2024

VEZI OFERTA
Croaziera

5740 EURO

19.12.2024 - 06.01.2025

VEZI OFERTA
Croaziera

3890 EURO + 2170 USD

20.12.2024 - 08.01.2025

VEZI OFERTA
Croaziera

5380 EURO

26.12.2024 - 12.01.2025

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?