8150 EURO Vezi detalii
27.12.2023
10.01.2024
15 zile
Vandut
Los Angeles – Insula Tahiti – Insula Moorea – Insula Bora Bora
12 poze

Cu siguranță cel puțin o dată în viață ați visat la călătoriile căpitanului Cook în jurul lumii, ați visat să vă relaxați pe o superbă plajă exotică cu nisip fin la umbra palmierilor, să vă bucurați de ape limpezi de culoare turcoaz, de cer senin și vegetație de smarald. Toate acestea vă dau acum motive să dați curs invitației noastre de a petrece Revelionul în îndepărtata Polinezie Franceză, în plin Pacific de Sud, unde imaginarul devine realitate. Tahiti, Moorea, Bora Bora,... este suficient doar să pronunțăm numele acestor insule pentru ca visul să se transforme în realitatea mult dorită. Celor care cred în realizarea visurilor le spunem că Paradisul poate fi „atins” prin această călătorie în care puteți păși pe câteva dintre insulele Arhipelagului Societății din Polinezia Franceză și petrece cel mai exotic Revelion în Insula Moorea, un loc ușor de iubit, greu de părăsit, așa cum veți constata cu siguranță. Aventura noastră va începe și va lua sfârșit în marea metropolă Los Angeles, oraşul modei, al Hollywoodului şi al viselor, al cărui spirit a devenit o filozofie de viață prin vestitul slogan „visează orice, totul este posibil”!


Top obiective

Artă şi arhitectură

Union Station, Olvera Street, Hollywood Walk of Fame, Mann’s Chinese Theater, Kodak Theater, Disney Hall, Cartierul Highland, Bulevardul Sunset Strip, Cartierul Beverly Hills, Rodeo Drive, Melrose Avenue,

Natură şi Peisaje

Insula Tahiti, Insula Moorea, Laguna Moorea, Insula Bora Bora, Laguna Bora Bora, Golfurile Cook și Opunohu, Peninsulele Tahiti-Nui și Tahiti-Iti, Platoul Taravo

Tradiţii şi evenimente

Satul danez Solvang

Experienţe şi Distracţii

Zgârie-norii din Downtown, Farmers Market, cină festivă de Revelion, plimbare cu barca în Laguna Bora Bora, degustare alcătuită din fructe proaspete, pe un atol, snorkeling, observarea florei și faunei subacvatice din barca cu fund de sticlă, plimbare prin Laguna Moorea, Golfurile Cook și Opunohu, safari - tour cu o mașină de teren 4x4, vizitarea unor plantații de ananas, vanilie, banane, grapefruit și lămâi


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  27.12.2023

  București – Paris – Los Angeles

  • Transport Avion, autocar
  • Cazare Hotel Double Tree by Hilton Commerce (sau similar)
  Întâlnire cu conducătorul de grup la aeroportul Henri Coandă la ora 04:00 (în fața ghișeului de îmbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 1089 (06:00 / 08:25), de unde se va pleca cu zborul DL 291 (15:55 / 19:10) spre Los Angeles, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Coasta de Vest. Transfer pentru cazare în Los Angeles la Hotel Double Tree by Hilton Commerce (sau similar).
 • 2
  28.12.2023

  Los Angeles

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Double Tree by Hilton Commerce (sau similar)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Zgârie-norii din Downtown
   Union Station
   Olvera Street
   Hollywood Walk of Fame
   Mann’s Chinese Theater
   Kodak Theater
   Disney Hall
   Cartierul Highland
   Bulevardul Sunset Strip
   Farmers Market
   Cartierul Beverly Hills
   Rodeo Drive
   Melrose Avenue
  Mic dejun. În această zi vom explora Los Angeles sau pe scurt L.A., numele iniţial fiind El Pueblo de Nuestra Senora Reina de los Angeles, oraş format ca un puzzle zonal, fiecare zonă având specificul său cultural. Oraşul modei, al Hollywoodului şi al viselor, al cărui spirit a devenit o filozofie de viață prin vestitul slogan „visează orice, totul este posibil”, a fost întemeiat în anul 1781, devenind cel mai mare oraş din Statul California şi al doilea ca mărime din punct de vedere al populaţiei din Statele Unite, fiind întrecut doar de New York. Alături de ghidul local vom face un tur panoramic de oraş, prilej cu care vom ajunge în Downtown cu ameţitorii zgârie-nori, cu Union Station, gara principală şi cu Olvera Street, cea mai veche parte din oraş. Vom admira Hollywood Walk of Fame, vestitul bulevard cu stelele tuturor actorilor remarcabili de la Hollywood, Mann’s Chinese Theater, teatrul chinezesc de pe celebrul bulevard, complexul nou al Oscarurilor din Hollywood, Kodak Theater, lăcașul decernării premiilor Oscar, Disney Hall, clădire ultramodernă, monumentală, cu o arhitectură avangardistă, găzduind în prezent, printre altele, orchestra filarmonicii din L.A., Highland, un cartier istoric din nord-estul Los Angeles-ului, Sunset Strip, bulevardul cu cluburi celebre frecventate de marii actori şi cu reclame uriaşe care acoperă clădirile în West Hollywood, Farmers Market, o zonă de tarabe, restaurante, pieţe şi de asemenea, un reper istoric din oraş, Beverly Hills, faimosul cartier cu somptuoasele vile ale vedetelor, Rodeo Drive şi Melrose Avenue, arterele comerciale faimoase cu cele mai celebre mărci şi brand-uri din întreaga lume. Cazare în Los Angeles la Hotel Double Tree by Hilton Commerce (sau similar).
 • 3
  29.12.2023

  Los Angeles – Papeete (Polinezia Franceză)

  • Transport Autocar, avion
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale, pentru plimbări pe bulevardele generoase ale orașului Los Angeles, sau pentru cumpărături. Transfer la aeroport pentru plecare spre Papeete cu compania Air France, zbor AF 078 (23:30 / 06:10).
 • 4
  30.12.2023

  Insula Tahiti / Papeete

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel InterContinental Tahiti Resort & Spa 4* (sau similar 4*)
  Sosire la Papeete la ora 06:10. Basmul vacanței va începe imediat ce vom ateriza deoarece vom simți gustul victoriei de a fi ajuns cumva la capătul celalalt al lumii, în Pacificul de Sud. Dacă nu e chiar cel mai îndepărtat loc în care puteam să ajungem înconjurând globul, atunci cu siguranță este unul dintre cele mai exotice, în cel mai adevărat și frumos sens al cuvântului. Chiar de la ieșirea din avion, pe aeroportul Faa, vom simți mirosul sărat al aerului și vom fi învăluiți de parfumul florilor tiare din ghirlandele cu care vom fi întâmpinați. Transfer pentru cazare (de dimineață) la Hotel InterContinental Tahiti Resort & Spa 4* (sau similar 4*). Ne vom bucura încă de dimineață de facilitățile hotelului ocazie cu care vom avea timp să ne obișnuim cu fusul orar și exotismul care ne va înconjura.
 • 5
  31.12.2023

  Insula Tahiti / Papeete – Insula Moorea

  • Transport Autocar, catamaran
  • Cazare Hotel Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină festivă de Revelion
  • Obiective și activități Insula Moorea
   Cină festivă de Revelion
  Mic dejun. Transfer în port de vom lua catamaranul spre Insula Moorea, o grădină luxuriantă aflată în mijlocul unei lagune perfecte. Aleasă de numeroși pictori, artiști și scriitori ca sursă de inspirație, insula ne va încânta cu dulceața, cu mediul perfect conservat și cu farmecul său unic. Moorea este paradisul celor mai frumoase vise: munți care țâșnesc înspre înaltul cerului din lagune idilice, vegetație luxuriantă, restaurante cochete care servesc pește proaspăt, oameni deosebit de blânzi și calzi. O lagună feerică înconjoară munții duri ai insulei, pe care cascadele poetice coboară în tumbe jucăușe peste stâncile acoperite de ferigi. Pajiștile liniștite înconjurate de pădurile luxuriante vă vor da un nou orizont asupra maiestății naturii. Transfer pentru cazare la Hotel Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort 4* (sau similar 4*) în Luxury Garden Bungalow. Cină festivă de Revelion. La Mulţi Ani 2024!
 • 6
  01.01.2024

  Insula Moorea

  • Cazare Hotel Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Plimbare cu barca în Laguna Moorea
   Golfuri Cook și Opunohu
  Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru plajă sau alte activități individuale prin care vom putea descoperi că Moorea este una dintre cele mai spectaculoase insule din lume, cu o istorie culturală vibrantă, insula în sine având o vechime de aprox. 2 milioane de ani, fiind locuită de aprox. 2.000 de ani, bogata istorie a cunoștințelor tradiționale fiind transmisă de-a lungul generațiilor. Opțional, vă propunem un tur al insulei pornind într-o plimbare prin lagună, prilej de a descoperi spiritul autentic al Moorei. După ce vă veți îmbarca, veți porni într-o plimbare pe apele cristaline ale lagunei, spre faimoasele golfuri Cook și Opunohu, care crestează țărmurile, iar înălțimile acoperite cu vegetație luxuriantă completează paleta cromatică divină începută de nuanțele aquamarine, turcoaz și smarald ale lagunei. Cazare la Hotel Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort 4* (sau similar 4*) în Luxury Garden Bungalow.
 • 7
  02.01.2024

  Insula Moorea

  • Cazare Hotel Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Safari - tour cu o mașină de teren 4x4:
   Craterul intern al vulcanului
   Liceul Agricol
   Vizitarea unor plantații de ananas, vanilie, banane, grapefruit și lămâi
  Mic dejun. Zi dedicată activităților individuale, relaxării la plajă sau, opțional, puteți participa la un safari - tour cu o mașină de teren 4x4. Acest tur vă va oferi ocazia să explorați craterul intern al vulcanului aflat pe insulă și să descoperiți peisaje incredibile, să vizitați o plantație de ananas, Liceul Agricol din Moorea și plantațiile sale de vanilie, banane, grapefruit și lămâi. Cazare la Hotel Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort 4* (sau similar 4*) în Luxury Garden Bungalow.
 • 8
  03.01.2024

  Insula Moorea

  • Cazare Hotel Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru plajă sau alte activități individuale prin care vom putea descoperi casele în culori pastelate, împrejmuite de grădini cu trandafiri japonezi și păsările paradisului, care înconjoară insula într-o fantezie de fericire și simplitate. Adăugați la toate acestea un ritm molcom al vieții, o langoare care îmblânzește chiar și cele mai agitate spirite și veți înțelege magnetismul insulei. Transfer pentru cazare la Hotel Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort 4* (sau similar 4*) în Luxury Garden Bungalow.
 • 9
  04.01.2024

  Insula Moorea – Insula Tahiti / Papeete – Insula Bora Bora

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel Le Bora Bora by Pearl Resorts 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Transfer în port pentru transferul spre Papeete de unde vom lua zborul de aprox. 45 minute cu compania Air Tahiti spre Bora Bora, insula din mijlocul Pacificului care a fost numită de mulți, și pe bună dreptate, cel mai frumos loc de pe Pamânt. S-a scris atât de mult despre Bora Bora și totuși este atât de greu de descris în cuvinte misterul pe care-l emană această micuță insulă din arhipelagul polinezian. Descrisă în epitete sonore, cum ar fi „Perla Pacificului”, „paradis terestru” sau „cel mai frumos loc de pe Pământ”, Bora Bora, în limba tahitiană, insula Pora Pora, cum este numită de localnici, își revendică geneza, întrucât traducerea numelui este „primul născut”. O altă denumire cunoscută este „Mai te pora” sau „creată de zei”. Insula situată în apropiere de tropice, de origine vulcanică, este de fapt un complex de mici insulițe, formate de-a lungul unei bariere de corali din jurul insulei principale, cu plaje cu nisip fin și alb, ape de culoare albastră și turcoaz. Bora Bora este un amalgam de nuanțe de bleu, de la azur până la albastrul întunecat al oceanului de după bariera de corali, înconjurată de smaraldul intens conferit de vegetația abundentă a vulcanului Otemanu. Transfer pentru cazare la Hotel Le Bora Bora by Pearl Resorts 4* (sau similar 4*) în camere Garden Villa & Pool.
 • 10
  05.01.2024

  Insula Bora Bora

  • Cazare Hotel Le Bora Bora by Pearl Resorts 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Plimbare cu barca prin Laguna Bora Bora
   Degustare din fructe proaspete, pe un atol
  Mic dejun. Această zi o vom putea petrece lenevind pe una dintre superbele plaje cu nisip alb ale insulei contemplând locul binecuvântat în care ne aflăm. Vom putea descoperi zone ideale pentru înot și scufundări, înconjurate de piscuri vulcanice sau ne vom putea plimba pe insulă, înconjurați de chipurile prietenoase ale localnicilor. Opțional, puteți participa la o plimbare cu barca, în timpul căreia veți descoperi „bijuteriile lagunei” Bora Bora. Vă veți opri în cele mai frumoase locuri, unde veți putea hrăni peștii, privi rechinii, veți putea înota printre corali și veți putea încheia turul cu o degustare alcătuită din fructe proaspete, pe un atol, admirând priveliștea minunată oferită de lagună. Cazare la Hotel Le Bora Bora by Pearl Resorts 4* (sau similar 4*) în camere Garden Villa & Pool.
 • 11
  06.01.2024

  Insula Bora Bora

  • Cazare Hotel Le Bora Bora by Pearl Resorts 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Snorkeling
   Observarea florei și faunei subacvatice din barca cu fund de sticlă
  Mic dejun. Timp liber pentru plajă și desfătare în paradisul natural al insulei. Cei care nu fac snorkeling pot opta pentru o excursie în care vor putea observa flora și fauna subacvatică din barca cu fund de sticlă. Veți putea observa grădinile de corali, iar peștii multicolori, atrași de barcă, vor veni să „vă arunce o privire”. Cazare la Hotel Le Bora Bora by Pearl Resorts 4* (sau similar 4*) în camere Garden Villa & Pool.
 • 12
  07.01.2024

  Insula Bora Bora – Insula Tahiti / Papeete

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel InterContinental Tahiti Resort & Spa 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Peninsulele Tahiti-Nui și Tahiti-Iti
   Platoul Taravo
  Mic dejun. Transfer cu avionul către Insula Tahiti, insula principală din Arhipelagul Societății, cea mai mare insulă din Polinezia Franceză, al cărui interior montan este ornat cu văi adânci, de râuri limpezi precum cristalul și de cascade înalte, toate scăldate în lumina verde irizată de Mama Natură. Terenurile costale sunt casa unor câmpii acoperite de flori tropicale și reprezintă locul unde locuiește cea mai mare parte a populației insulei. La sute de ani după ce insula a fost descoperită de marinarii expedițiilor lui Wallis sau Cook, Insula Tahiti rămâne un paradis fără vârstă pentru cei care caută nisip, liniște și mări de un „albastru infinit”. Ne vom convinge că Tahiti este totodată și insula iubirii și a șarmului, șarmul unui loc binecuvantat, care a odrăslit un popor vesel și o tradiție vie, într-un climat tropical blând. Acest teritoriu de vis a atras de-a lungul timpului atât marinari și scufundători, cât și singuratici care și-au petrecut o bună parte din viață în aceste insule. Cunoscutul actor american Marlon Brando care a fost printre primii vizitatori la începutul anilor '60 după deschiderea aeroportului internațional și-a cumpărat o insulă în Polinezia Franceză, însă nu a fost singura personalitate deoarece mulți alți rătăcitori prin lume și-au gasit aici „salvarea”, precum cunoscuții romancieri Somerset Maugham sau Robert Lewis Stevenson care s-au inspirat din peisajele arhipeleagului. Opțional vă propunem un tur al insulei care este formată din două zone: Tahiti-Nui sau Tahiti cea mare și peninsula Tahiti-Iti sau Tahiti cea mică, unite de Platoul Taravo, înconjurat de ferme și livezi de citrice. Peisajul vă va delecta cu maiestuoase creste abrupte care se înfig ca niște sulițe verzi în cerul azuriu. Nisipul de pe plajele cu palmieri este alb, florile sunt multicolore și în aer plutește mereu un parfum imposibil de identificat, o simfonie de miresme adiind de la plantele exotice, legumele și fructele din care vom recunoaște câteva. Transfer pentru cazare în Papeete la Hotel InterContinental Tahiti Resort & Spa 4* (sau similar 4*) în camere Classic Ocean & Moorea View.
 • 13
  08.01.2024

  Insula Tahiti / Papeete – Los Angeles

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel Double Tree by Hilton Commerce (sau similar)
  Transfer la aeroport pentru plecarea cu compania Air France, zbor AF 079 (08:20 / 18:30) spre Los Angeles. Transfer pentru cazare în Los Angeles la Hotel Double Tree by Hilton Commerce (sau similar).
 • 14
  09.01.2024

  Los Angeles – Paris

  • Transport Autocar, avion
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Satul danez Solvang
  Mic dejun. În această zi ne vom îndrepta spre Santa Barbara, oraş situat între Munţii Santa Ynez şi Oceanul Pacific, cunoscut şi sub denumirea de „Riviera Americană”, cu arhitectură de inspiraţie colonială şi vegetaţie abundentă, clima oraşului fiind adesea comparată cu cea mediteraneană. Ne vom deplasa apoi spre istoricul sat danez Solvang, denumit şi „Mica Danemarcă”, care ne va încânta prin aerul său pitoresc, după care ne vom întoarce la Los Angeles pentru transfer la aeroportul din Los Angeles. Vom pleca spre Paris cu compania Air France, zbor AF069 (18:35 / 14:20).
 • 15
  10.01.2024

  Paris – București

  • Transport Avion
  Sosire la ora 14:20 la Paris, de unde vom pleca spre București cu zborul AF 1088 (19:30 / 23:20).


Informatii tarif

TARIF I: Cazare la Hotel Bora Bora 4*:  8150 EURO / loc în cameră dublă standard

tarife cu toate taxele incluse, valabile pentru un grup de minim 20 turişti; pt. 14-19 turişti, tariful se va majora cu 180 euro/pers.


 • transport
  Avion
  Autocar
  Barcă
  Catamaran
  Ferry-boat
 • cazare
  3 nopți în Los Angeles
  2 nopți în Tahiti
  4 nopți în Bora Bora
  3 nopți în Moorea
 • mese
  Mic dejun: 11
  Cină festivă de Revelion: 1
 • ghizi
  Insotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  20-25

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: București – Paris – Papeete – Los Angeles și retur cu compania Air France
- transport local cu avionul pe rutele: Papeete – Bora Bora și Bora Bora – Papeete cu compania Air Tahiti
- transport cu catamaranul pe rutele: Papeete – Moorea și Moorea – Papeete
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale şi pentru zborurile continentale (pot suferi modificări)
- tur panoramic cu ghid local în Los Angeles
- excursie la Santa Barbara și Solvang
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 12 nopţi de cazare cu mic dejun:
• 3 nopți de cazare în Los Angeles la Hotel Double Tree by Hilton Commerce (sau similar) în camere duble standard
• 2 nopți de cazare în Tahiti la Hotel InterContinental Tahiti Resort & Spa 4* (sau similar 4*) în camere Premium Garden View Room King
• 4 nopți de cazare în Moorea la Hotel Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort 4* (sau similar 4*) în Luxury Garden Bungalow
• 3 nopți de cazare în Bora Bora la Hotel Le Bora Bora by Pearl Resorts 4* (sau similar 4*) în camere Garden Villa & Pool
- Cina festivă de Revelion
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- taxele de insulă (unde se percep) se achită individual la recepția hotelurilor
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- supliment pentru Lagoon Overwater Bungalow la Hotel Le Bora Bora by Pearl Resorts 4* (sau similar 4*): 960 euro/pers. în cameră dublă; 1250 euro/pers. în cameră single
- bacşişuri: 30 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de 10 participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurari MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19.
Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

ESTE NECESARĂ VIZĂ PENTRU SUA PENTRU CAZAREA DIN LOS ANGELES!
ACTE ŞI CONDIŢII NECESARE APLICĂRII PENTRU VIZĂ:
SUA: pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii din călătorie / extras de cont personal cu minim 2000 usd / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinţă de la locul de muncă cu precizarea funcţiei şi a salariului sau talon de pensie, după caz / copii ale actelor de proprietate (casă, maşină, teren etc.) / în cazul patronilor de firmă, copie după actele societăţii şi ultimul bilanţ contabil / copie carte de identitate / pentru copii, copie certificat de naştere / pentru persoanele căsătorite, copie a certificatului de căsătorie / prezenţa personală la Consulatul SUA, în vederea susţinerii unui interviu (la data şi ora comunicate de agenţie)
Agenţia îşi rezervă dreptul de a face o selecţie preliminară a persoanelor care se înscriu în acest program în funcţie de actele prezentate. Termen limită pentru transmiterea documentelor: 7 săptămâni înaintea plecării

NOTĂ: ÎN CAZUL NEOBŢINERII VIZEI se aplică penalizările stipulate în „condiţiile de retragere” aferente zilei în care se susţine interviul. De asemenea, taxele de viză şi programare (achitate direct de turist la bancă) nu se rambursează.
CONDIŢIE SPECIALĂ ÎN CAZUL RETRAGERII DUPĂ OBŢINEREA VIZEI: penalizare integrală.


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 30% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferența de până la 50% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 91 de zile înainte de data plecării
- diferența de până la 100% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 61 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentul de călătorie, PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

9940 EURO

23.12.2024 - 09.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1590 EURO + 3190 USD

11.09.2024 - 22.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

840 EURO + 1390 USD

27.11.2024 - 03.12.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2580 EURO + 3870 USD

27.12.2024 - 09.01.2025

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?