Norvegia - Croazieră la Cercul Arctic


Magia nopților albe la Cercul Arctic

1990 EURO 1840 EURO Vezi detalii'
20.06.2022
02.07.2022
13 zile
EPUIZAT
REDUCERE 150 EURO
Amsterdam – Molde – Cercul Arctic – Tromso – Honningsvag – Alesund – Flam – Kristiansand
10 poze

BINE AȚI VENIT la bordul vasului de croazieră Jewel of the Seas, care aparține renumitei companii americane de croaziere Royal Caribbean. Vă invităm să porniți într-o croazieră fascinantă de-a lungul magnificelor fiorduri norvegiene, unde veți descoperi o lume plină de povești cu troli, fiorduri cu apă limpede precum cristalul, cascade spectaculoase, care se revarsă pe pantele munților maiestuoși, oferind priveliști de neuitat. Pe cât de îndepărtate şi de învăluite de mister, pe atât de pline de farmec, teritoriile din zona Cercului Polar au fascinat şi au captivat imaginaţia noastră dintotdeauna. Puţin populate, stăpânite în mare parte a anului de întuneric şi de temperaturi ce adeseori coboară sub pragul de îngheţ, aceste locuri au fost binecuvântate de un peisaj cu totul ieşit din comun, pe care vom avea privilegiul de a le explora în perioada nopţilor albe.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Piaţa Dam, Gara Centrală, Palatul Regal, Piaţa de Flori, Piaţa Rembrand, Muzeul producătorului de diamante Royal Coster Diamonds, Catedrala Arctică, Muzeul Polaria, “Syunnmere Museum”, Christiansholm Festning, Catedrala din Kristiansand, Posebyen, Markens Gate, Biserica istorică Grip Stave, Muzeul Vechi al Construcțiilor Navale Mellemvaerftet

Natură şi Peisaje

Râul Amstel, Oceanul Arctic, Vârful Fjellstua, Muntele Aksla, Fiordul Sognefjord, Fiordul Naeroyfjord, Cascada Brekkefossen, Marea Nordului

Tradiţii şi evenimente

Experienţe şi Distracţii

Spectacole de teatru şi muzică live la bordul vasului de croazieră, urcare cu funicularul Fjellheisen pe Vârful Fjellstua, vizionare film la North Cape Hall în Honningsvag, Planetariul Luminile Nordice, Atlanterhavsparken, plimbare cu caiacul, excursie cu celebrul “Flamsbana”, plimbare cu Sundbatene


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  20.06.2022

  Bucureşti – Amsterdam

  • Transport Avion, vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Cină
  • Obiective și activități Piaţa Dam
   Gara Centrală
   Palatul Regal
   Piaţa de Flori
   Piaţa Rembrand
   Muzeul producătorului de diamante Royal Coster Diamonds
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 05:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 1372 (07:00 / 08:55). Sosire în Amsterdam, capitala Ţărilor de Jos, cu o arhitectură impresionantă, oraş care cu forma de potcoavă împrejmuită de patru canale: Singel, Herengracht, Keizersgracht şi Prinsengracht ne va atrage ca un magnet. După sosire, întâlnire cu reprezentantul local pentru un tur panoramic de o jumătate de zi al oraşului Amsterdam care va include Piaţa Dam, inițial, un baraj din secolul al XIII-lea pe Râul Amstel, folosit ca o piață de pește, unde navele puteau ancora și descărca mărfurile, în prezent un punct focal aglomerat pentru mulți vizitatori, Gara Centrală, construită în anul 1885 după planurile arhitectului P.J.H. Cuypers, în stil neoclasic, Palatul Regal care este de fapt vechea Primărie transformată în anul 1808 sub Louis Bonaparte în reşedinţă regală, Piaţa de Flori și Piaţa Rembrand. Vom vizita Muzeul producătorului de diamante Royal Coster Diamonds, cea mai veche fabrică de Diamante din lume, unde vom face un tur ghidat. După încheierea turului vom fi transferați în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră Jewel of the Seas, al companiei Royal Caribbean International. Plecare din port la ora 17:00 într-o aventură nordică, către Cercul Artic, prilej cu care vom admira fiordurile adânci și linia de coastă. Vom petrece restul serii relaxându-ne în timp ce vom admira peisajele spectaculoase, fie de pe punte, fie din saloanele panoramice de pe vas. Cină şi cazare la bord.
 • 2
  21.06.2022

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Spectacole de teatru şi muzică live la bordul vasului de croazieră
  Această zi o vom petrece pe mare, în drum spre Molde. Timp liber pentru relaxare la bordul vasului de lux, prilej de a vă familiariza cu zonele de răsfăț ale acestuia: piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună și tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale și numeroase baruri. Seara după cină, veți putea asista la spectacole de teatru, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 3
  22.06.2022

  Molde

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Explorarea orașului Molde
  Vasul va ajunge la ora 08:00 în Molde, numit și „orașul trandafirilor”, situat pe țărmurile unui fiord magnific, care se bucură de o climă blândă și un cadru natural splendid, cu o panoramă superbă asupra munților din jur. Îi veți putea descoperi atracțiile alegând una dintre excursiile organizate de compania de croazieră. În jurul orei 18:00 vasul de croazieră va părăsi portul. Cazare cu pensiune completă la bord.
 • 4
  23.06.2022

  Navigare – Bine ați venit în Arctica!

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  Această zi va fi una specială pentru că vom traversa Cercul Arctic - acea linie invizibilă situată la 66 de grade și 33 de minute spre nord care marchează granița cu regiunea arctică, cel mai nordic dintre cele cinci cercuri majore de latitudine. Vom naviga în zona Cercului Polar care include Oceanul Arctic, mii de insule, regiunile arctice și subarctice ale Canadei, Alaskăi, Groenlandei, Islandei, Scandinaviei, Siberiei și Extremului Orient al Rusiei. Chiar dacă nu veți “vedea” Cercul Arctic, evenimentul va fi unul memorabil și sărbătorit pe vas printr-o ceremonie organizată pe punte. Și cine știe, dacă vom fi foarte “atenți” s-ar putea să vedem și un trol sau doi urmărind vasul din munții abrupți. Iar dacă nu troli, cu siguranță vom putea admira vulturii de mare. Cazare cu pensiune completă la bord.
 • 5
  24.06.2022

  Tromso

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Explorarea orașului Tromso:
   Catedrala Arctică
   Muzeul Polaria
   Planetariul Luminile Nordice
   Urcare cu funicularul Fjellheisen pe Vârful Fjellstua
  În cursul dimineții, vasul va acosta la ora 10:00 la Tromso, cel mai mare oraş la nord de Cercul Polar, cu o bogată viaţă culturală, numit “Capitala Arcticului” sau “Parisul Nordului”, oraș dinamic, situat pe o insulă din nordul Norvegiei, înconjurată de munți, fiorduri și insule din toate părțile, punct de plecare în expedițiile polare. De altfel, multe dintre atracțiile orașului sunt legate de poziția acestuia, la 344 km distanță față de Cercul Polar, pe care le veți putea descoperi alegând una dintre excursiile opționale organizate de compania de croazieră, ocazie de a afla mai multe despre exploratorii și vânătorii din Arctica și de a gusta berea făcută în cea mai nordică fabrică de bere din lume. Printre obiectivele care atrag turiștii, se numără Catedrala Arctică, a cărei arhitectură unică amintește de zăpadă și de ghețari, vitraliile sale fiind printre cele mai mari din lume, Muzeul Polaria, unde veți afla detalii legate despre diverse expediţii şi despre cum afectează schimbările climatice stratul de gheaţă polar, și unde vă veți amuza la acvariul din interiorul muzeului de jucăuşele foci cu mustăţi, Planetariul Luminile Nordice, unde se țin spectacole legate de fenomenele locale, Catedrala Luterană, care este cea mai nordică catedrală protestantă, înființată în anul 1861. De asemenea, veţi putea urca cu funicularul Fjellheisen pe Vârful Fjellstua, situat la 421 m deasupra nivelului mării, de unde vă veţi bucura de o panoramă spectaculoasă asupra oraşului. Vasul de croazieră va părăsi portul la ora 19:00. Cazare cu pensiune completă la bord.
 • 6
  25.06.2022

  Honningsvag

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Vizionare film la North Cape Hall în Honningsvag
  La ora 07:00 vasul va ajunge în Honningsvag, poarta de acces spre spectaculosul Cap Nord, care, de-a lungul timpului, a reprezentat o mare provocare pentru exploratori și o incitantă atracție pentru călători, unul dintre cele mai speciale locuri de pe Pământ, locul unde vom putea admira “soarele de la miezul nopții”. Veți avea de ales dintre excursiile opționale oferite de vas, însă dacă sunteți pentru prima dată în aceste locuri, vă recomandăm excursia la Capul Nord, printre câmpiile albe nesfârșite, înconjurați de munții cu zăpadă, în lumina specială a Arcticului. Plaja North Cape se înalță la 307 m aproape vertical, deasupra Oceanului Arctic. Sculptura iconică “glob” a devenit simbolul Capului Nord și este cel mai potrivit loc pentru a vă face un selfie sau o fotografie de colecție. Stând pe vârful platoului, cu siguranță veți experimenta sentimentul că sunteți la capătul lumii. O experiență de neratat! La North Cape Hall, complex construit parțial în stâncă, veți putea viziona un film panoramic impresionant de 180°, despre regiunea locală Finnmark și despre nordul insulei. În interiorul complexului veți găsi de asemenea un magazin de suveniruri, o mică capelă și un muzeu thailandez, deschis în anul 1989 pentru a comemora o vizită a regelui Siamuli în anul 1907. În jurul orei 16:00 vasul de croazieră va părăsi portul. Cazare cu pensiune completă la bord.
 • 7
  26.06.2022

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  Această zi o vom petrece pe mare, în drum spre Alesund. Vă puteţi petrece ziua la piscină, sala de fitness, bibliotecă, magazine, baruri, cazino sau la SPA. Seara, veți putea asista la spectacole de teatru, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. Cazare cu pensiune completă la bord.
 • 8
  27.06.2022

  Alesund

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Explorarea orașului Alesund:
   Atlanterhavsparken
   Muntele Aksla
   “Syunnmere Museum”
   Plimbare cu caiacul
  La ora 10:00 vasul va ajunge în Alesund, oraș comercial și port principal de pescuit al Norvegiei, așezat pe insulele Nørvøy, Aspøy și Hessa. Portul se întinde practic pe mai multe insulițe legate între ele prin pontoane sau prin tunele care trec sub mare. Orașul este renumit pentru numeroasele sale turnuri și clădiri frumos ornamentate, dar mai ales prin arhitectura sa Art Nouveau. În anul 1904, Alesund a fost distrus aproape integral de un foc devastator, fiind ulterior reconstruit în stilul modern, Art Nouveau, pentru care astăzi este faimos. Veți putea opta pentru una dintre excursiile organizate de compania de croazieră. Veți putea vedea unul dintre cele mai mari acvarii din Europa de Nord - Atlanterhavsparken și apoi Muntele Aksla, cunoscut pentru priveliștea spectaculoasă, se pot face plimbari pe aleile muzeului-parc etnografic “Syunnmere Museum”, sau cei mai aventuroşi vor putea admira arhitectura elegantului oraș dintr-un caiac. La ora 18:00 se va relua navigarea. Cazare cu pensiune completă la bord.
 • 9
  28.06.2022

  Flam

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Explorarea orașului Flam:
   Cascada Brekkefossen
   Excursie cu celebrul “Flamsbana”
  Vasul va acosta la ora 08:00 în Flam, orășel situat în inima Aurlandsfjorden, parte a celui mai lung fiord norvegian, Sognefjord, care are o lungime de aprox. 200 km. Veți putea opta pentru una dintre excursiile organizate de compania de croazieră printre care plimbare prin fiordul Naeroyfjord de 17 km lungime, listat în Patrimoniul Mondial UNESCO, drumeții la ferme din zonă, sau la Cascada Brekkefossen și nu în ultimul rând, o excursie cu celebrul “Flamsbana”, o spectaculoasă călătorie cu trenul, care traversează 20 de tuneluri oferind de fiecare dată la ieșirea din acestea, vederi panoramice uluitoare asupra munților. Vasul va pleca din port la ora 17:00. Cazare cu pensiune completă la bord.
 • 10
  29.06.2022

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  Această zi o vom petrece pe mare, în drum spre Alesund. Vă puteţi petrece ziua la piscină, sala de fitness, bibliotecă, magazine, baruri, cazino sau la SPA. Seara, veți putea asista la spectacole de teatru, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. Cazare cu pensiune completă la bord.
 • 11
  30.06.2022

  Kristiansand

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Explorarea orașului Kristiansand:
   Plimbare cu Sundbatene
   Christiansholm Festning
   Catedrala din Kristiansand
   Posebyen
   Markens Gate
   Biserica istorică Grip Stave
   Muzeul Vechi al Construcțiilor Navale Mellemvaerftet
  Vasul va acosta la ora 08:00 în Kristiansand, capitala regiunii Sorlandet, al cincilea oraș ca mărime al Norvegiei, a cărui structură urbană a fost gândită de Regele Christian al IV-lea, care a fondat orașul în anul 1641 bazându-se pe conceptul norvegian de idilic, care însumează insulițe stâncoase și case albe cu grădini luxuriante adăpostite printre coastele stâncoase. Până la sfârșitul sec. al XVIII-lea, a fost cel mai mare exportator de cod uscat și sărat (klippfisk) din Norvegia, exportat în principal către țările mediteraneene, unde este cunoscut sub numele de bacalao. Orașul este implicat în prezent în activitățile referitoare la petrolul și gazele din Marea Nordului, are o arhitectură distinctivă, în nuanțe de roșu, galben și verde, ceea ce i-a adus porecla de oraș policrom sau oraș multicolor, care se bucură de o viață culturală intensă și variată cu numeroase festivaluri. Un mod inedit de a vedea orașul este cu Sundbatene, cel mai vechi sistem de transport public din lume încă în funcțiune, compus din ferry-boat-uri care transportă pasagerii între cele patru insule ale orașului. Veți putea opta pentru una dintre excursiile organizate de compania de croazieră prilej de a vedea principalele obiective turistice ale orașului, precum Christiansholm Festning, o fortăreață din sec. al XVII-lea situată în zona golfului, cea mai mare biserică din Norvegia, Catedrala din Kristiansand, orașul vechi sau Posebyen, principala stradă pietonală, Markens Gate, care concentrează majoritatea magazinelor și restaurantelor, biserica istorică Grip Stave, situată la nord de oraș, în satul de pescari Grip, una dintre cele mai mici biserici din Norvegia sau Muzeul Vechi al Construcțiilor Navale Mellemvaerftet fondat în anul 1856. Vasul va ridica ancora la ora 19:00. Cazare cu pensiune completă la bord.
 • 12
  01.07.2022

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  Această zi o vom petrece pe mare, în drum spre Alesund. Vă puteţi petrece ziua la piscină, sala de fitness, bibliotecă, magazine, baruri, cazino sau la SPA. Seara, veți putea asista la spectacole de teatru, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. Cazare cu pensiune completă la bord.
 • 13
  02.07.2022

  Amsterdam – București

  • Transport Vas de croazieră, avion
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Vasul va acosta la ora 06:00 în portul din Amsterdam. Transfer la aeroportul din Amsterdam, de unde se va pleca spre Bucureşti cu compania KLM, zbor KL 1375 (13:35 / 17:20).


Informatii tarif

REDUCERE 150 EUROTARIF I:  1990 EURO / loc în cabină dublă interioarăTARIF II:  2390 EURO / loc în cabină dublă exterioarăTARIF III:  2690 EURO / loc în cabină dublă cu balconSuplimentul de single se calculează la cerere în funcție de disponibilitatea cabinelor de pe vasul de croazieră

(tarif cu toate taxele incluse, valabile pentru un grup de minim 15 turiști; pentru un grup mai mic de turiști, tariful se va recalcula)Pachetele de băuturi disponibile contra cost (acestea pot fi achiziționate la bordul vasului, unde există numeroase variante de pachete speciale)

tarif cu toate taxele incluse, valabile pentru un grup de minim 15 turiști; pentru un grup mai mic de turiști, tariful se va recalcula


 • transport
  Avion
  Autocar
  Vas de croazieră
 • cazare
  12 nopți vas croazieră
 • mese
  Pensiune completă: 12
 • ghizi
  însoţitor Dal Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  15

Servicii

Tariful include

- transport continental cu avionul pe ruta: Bucureşti – Amsterdam – Bucureşti cu compania KLM
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile continentale (pot suferi modificări)
- transferuri aeroport – port – aeroport
- 12 nopţi cazare cu pensiune completă (conform program), pe vasul de croazieră Jewel of the Seas (pensiunea completă cuprinde meniuri variate de-a lungul zilei: ceai și cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun, dejun, ceaiul de după-amiază, snack-uri, cină)
- taxe portuare şi servicii portuare
- petrecerea de bun venit oferită de căpitan și seară de gală cu o cină specială
- acces la piscine, saună & jacuzzi
- acces la teatru, lounge-uri elegante, club și bibliotecă
- programul zilnic cu evenimentele la bord și un sumar al știrilor principale
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacșisuri: 10 euro/pers. pentru ghizi și șoferi, mai puțin pentru bagajiști pentru serviciile la sol (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire)
- taxe pentru servicii la bord: 10 euro/pers./zi (vor fi achitate direct de către turişti la bordul vasului)

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurari MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

NOTĂ:
- alocarea cabinelor se va face în ordinea efectuării înscrierilor şi în limita disponibilităţii de către compania de croaziere
- taxele de port se pot modifica de către autoritatea portuară
- pentru mai multe informaţii legate de flota Royal Caribbean International, descrierea cabinelor, facilitaţilor, etc., vă rugăm să consultaţi site-ul oficial al companiei

IMPORTANT !!!
Documente necesare: paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei (nu se acceptă paşaport temporar)
O persoană sub 21 de ani nu poate să rezerve o cabină în croazieră sau să ocupe singură o cabină, cu excepţia cazului în care este însoţită de un părinte, tutore sau o persoană care a împlinit deja vârsta de 21 de ani.
Orice minor sub 18 ani care nu călătoreşte în compania părinţilor săi, trebuie să prezinte, în momentul îmbarcării, o scrisoare notarială (în limba engleză) prin care părinţii îşi dau acordul cu privire la călătoria minorului şi autorizează persoana care îl însoţeşte pe minor să semneze în cazul aplicării tratamentului de urgenţă recomandat de doctorul de la bordul vasului sau în cazul practicării anumitor activităţi sportive la bord; în plus, persoana respectivă trebuie să aibă şi cazier judiciar la ieşirea din România.
Părinţii sau tutorii legali care călătoresc cu un minor cu un nume diferit decât al acestora, sunt obligaţi să prezinte un document oficial (certificat de naştere / de divorţ etc.), pentru a dovedi că sunt părinţii sau tutorii copiilor în cauză.


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- termen final de plată: 01 Mai 2022
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

CONDIŢII DE ANULARE:
Pentru anulare între 17 Ianuarie 2022 - 20 Martie 2022, se va percepe o penalizare de 50% din valoarea totală
Pentru anulare între 21 Martie 2022 - 01 Mai 2022, se va percepe o penalizare de 75% din valoarea totală
Pentru anulare începând cu 01 Mai 2022 sau no-show, se va percepe o penalizare de 100%

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acțiunii în anumite condiții obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenția nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenția nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfășoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situații de urgență, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informații referitoare la excursiile opționale și la itinerar cu observația că nu are calificarea și atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiștilor, precum și eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei țări
- clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din țările vizitate și ca atare respectă standardele locale
- distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu țin de agenție, va fi înlocuit cu un altul de aceeași categorie, așa cum este precizat în program
- agenția își rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenția poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunțurilor promoțiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunțate, agenția va opri promoția fără un anunț prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situații de forță majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din rațiuni politice, greve, condiții meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenția se obligă să depună eforturi pentru depășirea situațiilor ivite; totodată, agenția nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- așezarea turiștilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenția nu-și asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaționale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicații turiștilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajați contra cost doar cu acordul turiștilor interesați de ghidajul acestora
- excursiile opționale se efectuează la fața locului cu agenții locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele și pentru agenția DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opționale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziționate de la recepția hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziție un mijloc de transport care îi va duce și îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei și după caz un ghid local; în tariful excursiilor opționale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenția nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunță la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenția nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă și evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- vă rugăm să vă asigurați că documentele de călătorie, PAȘAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranță și sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată și în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »
Jewel of the Seas: Vasul are 11 etaje, o capacitate de 2.537 pasageri și 859 crew. Are un total de 1.055 cabine împărțite în 25 de categorii, iar cea mai mare cabină este Jewel of the Seas are Royal Suites (304 mp). Lansat în anul 2004, Jewel of The Seas este al patrulea vas din clasa Radiance, din care mai fac parte Brilliance, Serenade şi Radiance. Construcţia vasului a costat 350 milioane de dolari şi a fost renovat ultima oară în anul 2016. La bordul vasului există 1.055 de cabine, restaurant a la carte cu 1.112 de locuri, Windjammer Marketplace: restaurantul principal, Chops Grille: restaurant a la carte, Portofino: restaurant cu specific Italian, Seaview Café: restaurant fast-food. Opţiuni pentru entertainment şi sport: Coral Theatre, Vortex Disco & Nightclub, Photo Gallery & Shop; Art Gallery, The Centrum, Lobby Bar; Champagne Bar; Game Reserves Bar; Cafe Latte-tudes Bar (Starbucks Coffee); The Pit Stop Bar (bar sportiv); Schooner Bar (piano bar); The Congo Bar; Sky Bar, Centrum Boutiques: complex mini mall, magazine duty-free, Casino Royale, Royal Caribbean Online center, Vitality at Sea Spa & Fitness Center, Solarium lounge: zona de piscine adults only, Cinema


Oferte similare

Circuit cu insotitor

1095 EURO

29.05.2022 - 07.06.2022

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2290 EURO

03.06.2022 - 13.06.2022

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1090 EURO

04.06.2022 - 12.06.2022

VEZI OFERTA