1690 EURO + 3870 USD Vezi detalii
15.11.2024
29.11.2024
15 zile
6 locuri disponibile
Buenos Aires – Pampa – Ushuaia – Canalul Beagle –Tierra del Fuego – El Calafate – El Chalten – Ghețarul Perito Moreno – Salta –Quebrada de las Conchas – Cafayate – Quebrada de Humahuaca – Purmamarca – Salinas Grande – Iguassu
14 poze

Un circuit unic pe piața turistică românească, o călătorie de o frumusețe extraordinară care se adresează celor care îndrăgesc Argentina cu farmecul său profund latin și cu natura sa extraordinar de diversă. Veți fi fermecați de semeția munților Cerro Torre și Cerro Fitz Roy, de uimitoarele minuni naturale pe care le veți descoperi în Parcurile Naționale dar și de ospitalitatea argentinienilor. Veți poposi în El Calafate, „capitala ghețarilor”, de unde veți pleca spre cel mai faimos ghețar al planetei, Perito Moreno, unde veți avea privilegiul de a capta imaginea sa incredibilă, pe fundalul asurzitor al prăbușirii iceberg-urilor desprinse din el, veți admira Canalul Beagle și veți „atinge capătul lumii”, în legendara Țară de Foc. Vă veți bucura de atmosfera nordului argentinian, de vechile orașe cu farmecul lor colonial, de spectacolul inegalabil al culorilor dealurilor din Purmamarca, de plimbările prin natura sălbatică însoțite de legendele indigenilor, toate acestea, într-o singură călătorie de care vă veți aminti cu plăcere peste ani.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Cartierele Palermo şi Recoleta
Sediul Congresului Naţional
Cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo
Cartierul La Boca
Plaza de Mayo
Primăria Cabildo
Catedrala Metropolitană
Clădirea Guvernului “Casa Rosada”
Piaţa Nueve de Julio
Catedrala

Natură şi Peisaje

Parcul 3 Februarie
Croazieră pe Canalul Beagle
Munții Olivia și Cinco Hermanos
Fermele Fique
Tunnel
Râul Encajonado
„Ends of the World’s Light House”
Insula Păsărilor
Parcul Naţional Tierra del Fuego
Golful Ensenada
Lacul Roca
Golful Lapatania

Cascada El Chorrillo
El Chalten
Cerro Torre și Cerro Fitz Roy
Râului Las Vetustas
Parcul Național Los Glaciares
Drumeții pe poteci


Parcul Național Los Glacieres
Portul Punta Sur
Lago del Desierto
Ghețarii Huemul și Creston
Ghețarul Vespignani
El Calafate
Parc Național „Los Glaciares”
Deșertul de sare Salinas Grande

Parcului Naţional Iguassu
Cascadelor San Martin
Gargata do Diablo (Gâtlejul Diavolului)

Tradiţii şi evenimente

Experienţe şi Distracţii

Spectacol folcloric cu muzică şi dansuri
Navigare până în apropierea ghețarului Perito Moreno
Zbor de agrement cu elicopterul deasupra Cascadelor Iguassu


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  15.11.2024

  București – Amsterdam – Buenos Aires

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 11:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 1374 (13:55 / 15:55), de unde se va pleca spre Buenos Aires cu zborul KL 701 (21:20 / 07:15).
 • 2
  16.11.2024

  Buenos Aires

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Howard Johnson Plaza 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic Buenos Aires:
   Cartierele Palermo şi Recoleta
   Parcul 3 Februarie
   Bulevardul 9 Iulie
   Plaza de Mayo
   Primăria Cabildo
   Catedrala Metropolitană
   Clădirea Guvernului “Casa Rosada”
   Sediul Congresului Naţional
   Cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo
   Cartierul La Boca
  Sosire la ora 07:15 la Buenos Aires, capitala şi cel mai mare oraş din Argentina, care este în acelaşi timp a doua cea mai mare zonă metropolitană din America de Sud, după Sao Paulo, localizat pe malul vestic al estuarului Rio de la Plata, pe coasta de sud-est a continentului sud-american. Tur panoramic în Buenos Aires, capitala Argentinei, care va începe cu cartierele Palermo şi Recoleta, caracterizate de bulevarde mari, grădini imense, locuinţe şi clădiri luxoase. În cartierul Palermo se află cel mai mare parc din Buenos Aires, Parcul 3 Februarie întins pe o suprafaţă de 3 km2, care îmbină armonios lacuri, sculpturi şi monumente. Ne vom îndrepta apoi spre cartierul La Racoleta, care demonstrează că Buenos Aires este „Parisul Americii Latine”, cartier în care se află şi cimitirul unde este înmormântată celebra Evita Peron. Turul panoramic va continua cu Teatrul Colon, inaugurat în anul 1908 (intrarea nu este inclusă) şi Bulevardul 9 Iulie, unul dintre cele mai mari bulevarde din lume. Vom vedea apoi Plaza de Mayo, locul desfăşurării celor mai importante evenimente ale istoriei argentiniene, Primăria Cabildo, Catedrala Metropolitană în adiacenţa căreia se află şi casa arhiepiscopului de Buenos Aires, Clădirea Guvernului „Casa Rosada”, Sediul Congresului Naţional, o clădire spectaculoasă cu o suprafaţă de 9.000 m2, realizată de către arhitectul Victor Meano. Dejun la un restaurant local. Vom vizita în continuare cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo, cu clădiri albe cu balcoane din fier forjat şi La Boca, cartier italian cu faimoasa stradă care a dat numele celebrului tango Caminito, inspirat din viaţa cartierului. Transfer pentru cazare la Hotel Howard Johnson Plaza 4* (sau similar 4*).
 • 3
  17.11.2024

  Buenos Aires – Pampa – Buenos Aires

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Howard Johnson Plaza 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Pampa
   Spectacol folcloric cu muzică şi dansuri
  Mic dejun. Excursie de o zi în Pampa cu dejun, care se întinde spre sud și vest de Buenos Aires, regiune cunoscută pentru că este casa „gauchos”, faimoșii cowboy cu pantaloni largi din Argentina. Vom ajunge la o „haciendă”, o fermă tipic argentiniană, prilej de a descoperi muzica şi dansurile tradiţionale, participând la un adevărat festival Gaucho. La petrecerea de bun venit vom fi serviţi cu „empanadas” şi vin argentinian, iar mai târziu cu un barbeque delicios, preparat în stil argentinian. Vom fi martorii unui spectacol folcloric cu muzică şi dansuri, după care vom avea prilejul de a admira aptitudinile de călăreţi ale „gauchos”. Întoarcere la Buenos Aires pentru cazare la Hotel Howard Johnson Plaza 4* (sau similar 4*). Opţional, cină cu spectacol de tango argentinian la restaurantul „La Ventana”.
 • 4
  18.11.2024

  Buenos Aires – Ushuaia – Canalul Beagle – Ushuaia

  • Transport Autocar
   Vas de croazieră
  • Cazare Hotel Las Lengas 3* (sau similar 3*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Croazieră pe Canalul Beagle
   Muzeul Maritim
   Muzeul „Capătul Lumii”
   Munții Olivia și Cinco Hermanos
   Fermele Fique
   Tunnel
   Râul Encajonado
   „Ends of the World’s Light House”
   Insula Păsărilor
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Ushuaia, supranumită „țara de la capătul lumii” cu compania Argentina Aerolineas, zbor AR 1878 (07:45 / 11:25) unde, odată ajunși, ne vom îndrepta către Canalul Beagle, care înconjurat de munţi abrupţi, ce-l străjuiesc de la înălţimea celor 1500 de metri și mărginit de o vastă întindere de natură neexplorată, ne va oferi un peisaj copleșitor, greu de imaginat pentru cel mai sudic oraș al planetei. În continuarea zilei, dacă condițiile meteo vor permite, vom face o croazieră pe Canalul Beagle, strâmtoarea care separă insulele Arhipelagului Țara de Foc, în sudul extrem al Americii de Sud, cu o lungime de 240 km. Canalul în care cea mai îngustă porțiune ajunge la 5 km, a fost numit după vasul HMS Beagle cu care Charles Darwin a trecut prin canal în timpul expediției Capitanului Fitzroy. Peisajul care ni se va înfățișa în continuare este format din Muzeul Maritim, fosta închisoare și Muzeul „Capătul Lumii”, munții Olivia și Cinco Hermanos, fermele Fique, Tunnel și Râul Encajonado. Vom naviga în jurul Insulei de los Lobos, ocazie cu care vom putea observa habitatul natural al mamiferelor marine. Croaziera va continua spre farul denumit „Ends of the World’s Light House” și spre Insula Păsărilor, unde vom putea admira cormorani, albatroși și alte specii de păsări marine. Cazare în Ushuaia la Hotel Las Lengas 3* (sau similar 3*).
 • 5
  19.11.2024

  Ushuaia – Tierra del Fuego – Ushuaia

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Las Lengas 3* (sau similar 3*)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Parcul Naţional Tierra del Fuego:
   Golful Ensenada
   Lacul Roca
   Golful Lapatania
  Mic dejun. În această zi vom vizita Parcul Național Tierra del Fuego (al Ținutului de Foc), unicul parc național din Argentina aflat pe coasta oceanului, înființat în anul 1960, care are o suprafață impunătoare de 63.000 de hectare, însă doar o mică parte este deschisă publicului pentru camping și excursii pe munte, restul parcului servind pentru scopuri științifice. Viețuitoarele sălbatice din Parcul Național Tierra del Fuego sunt foarte variate și ușor de depistat. Parcul adăpostește aproximativ 90 specii de păsări, printre care albatrosul cu sprâncene negre, condori, vânătorii de stridii, gâsca de munte, rața de iezer, rayadito și ciocănitori. Printre mamiferele cele mai obișnuite pot fi observate vidra, castorul și vulpea argintie. Aici vom vedea Golful Ensenada, Lacul Roca și Golful Lapatania. Castorii, animale introduse în acest areal în secolul trecut s-au adaptat bine, iar construcțiile lor „de baraje”, pe care le vom putea vedea, sunt adevărate minuni inginerești. Dejun în timpul vizitelor. Vom face apoi o călătorie palpitantă cu trenul „de la capătul lumii”, tren care pe vremuri transporta muncitorii la exploatările forestiere din zonă, care a fost recondiţionat şi care astăzi oferă turiştilor o călătorie captivantă printre minunile naturale ale parcului. Cazare în Ushuaia la Hotel Las Lengas 3* (sau similar 3*).
 • 6
  20.11.2024

  Ushuaia – El Calafate – El Chalten

  • Transport Avion
   Autocar
  • Cazare Hotel Pointcenot 3* (sau similar 3*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Cascada El Chorrillo
   El Chalten
   Cerro Torre și Cerro Fitz Roy
   Râului Las Vetustas
   Parcul Național Los Glaciares
   Drumeții pe poteci
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre El Calafate, cu compania Argentina Aerolineas, zbor AR 1895 (10:15 / 11:35). Ne vom deplasa apoi spre El Chalten, localitate montană situată la poalele munților Cerro Torre și Cerro Fitz Roy din Provincia Santa Cruz, care s-a dezvoltat pe malurile Râului Las Vetustas. El Chalten este punctul de plecare în expedițiile spre Parcul Național Los Glaciares, motiv pentru care este supranumit și „The Capital of the Trekking”, de aici putându-se face drumeții pe poteci bine amenajate și marcate până la: Ghețarul Torre, Laguna Capri, Cascada El Chorrillo, Mirador de las Aguilas. Vom putea face o plimbare plăcută însoțiți de conducătorul de grup prin sălbăticia de neegalat al zonei. Cazare la Hotel Pointcenot 3* (sau similar 3*).
 • 7
  21.11.2024

  El Chalten – Lago del Desierto – El Calafate

  • Transport Autocar
   Barcă
  • Cazare Hotel Lagos El Calafate 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Parcul Național Los Glacieres
   Portul Punta Sur
   Lago del Desierto
   Ghețarii Huemul și Creston
   Ghețarul Vespignani
   El Calafate
   Parc Național „Los Glaciares”
   Hotel Lagos del Calafate 4* (sau similar 4*)
  Mic dejun. În această zi vom avea o experiență memorabilă, combinând navigare și drumeții în partea de nord a Parcului Național „Los Glacieres”. Transfer în portul Punta Sur, unde vom începe navigarea pe Lago del Desierto. Vom avea ocazia de a admira ghețarii Huemul și Creston, iar mai apoi vom debarca pentru o scurtă drumeție care ne va da ocazia de a zări ghețarul Vespignani. Întoarcere în port, de unde ne vom deplasa spre El Calafate, un orășel încântător care ne va cuceri cu pitorescul său și care este punctul de plecare spre grandiosul Parc Național „Los Glaciares”, aflat pe țărmul imensului lac Argentino, în sud-vestul provinciei Santa Cruz. Numele său provine de la un mic arbust cu flori galbene și fructe mici albăstrui, foarte des întâlnit în Patagonia: calafate (Berberis buxifolia). Cazare la Hotel Lagos El Calafate 4* (sau similar 4*).
 • 8
  22.11.2024

  El Calafate – Ghețarul Perito Moreno – El Calafate

  • Transport Autocar
   Barcă
  • Cazare Hotel Lagos El Calafate 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Parcul Național Los Glaciares
   Ghețarul Perito Moreno
  • Opționale Navigare până în apropierea ghețarului
  Mic dejun. În această dimineață ne vom deplasa către Parcul Național „Los Glacieres” pentru a vedea cel mai faimos ghețar al planetei: Ghețarul Perito Moreno. Presiunea enormă a tonelor de zăpadă comprimă gheața deja existentă, conferindu-i o distinctă tentă albăstruie. Ghețarul Perito Moreno este unul dintre cei 48 de ghețari care fac parte din Sistemul Glaciar al Sudului Patagonian. O dată la câțiva ani, ghețarul blochează ca un dop Lacul Argentino, izolând complet brațul Branzo Rico al lacului. Nivelul apei pe Branzo Rico poate crește cu până la 30 de metri, până când presiunea face ghețarul să cedeze, lăsând să curgă apă amestecată cu gheață, pământ și resturi de piatră. Ultima oară acest fenomen s-a petrecut în anul 2004. Sosire în punctul principal de vizualizare al acestei fantastice formațiuni glaciare, veche de peste 500 de ani, cu pereți de gheață înalți de 90 m și o lățime frontală de 4 km, Perito Moreno fiind astăzi printre puținii ghețari din lume care este în continuă creștere. Vom avea posibilitatea de a-i admira măreția copleșitoare de pe țărm, iar pentru cei care doresc, opțional, posibilitatea de a naviga până în apropierea ghețarului. Întoarcere în El Calafate pentru cazare la Hotel Lagos El Calafate 4* (sau similar 4*).
 • 9
  23.11.2024

  El Calafate – Salta

  • Transport Avion
   Autocar
   Teleferic
  • Cazare Hotel Design Suites 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Orasul Salta
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Buenos Aires cu compania Argentina Aerolineas, zbor AR 1561 (12:00 / 15:15), de unde se va pleca cu zborul AR 1580 (17:00 / 18:20) spre Salta, oraş aşezat într-o vale fertilă, o destinaţie turistică îndrăgită şi loc de plecare pentru cei care doresc să exploreze nord-vestul ţării. Numele oraşului provine de la cuvântul „sagta”, în dialectul Aymara însemnând „foarte frumos”. Cazare la Hotel Design Suites 4* (sau similar 4*).
 • 10
  24.11.2024

  Salta – Quebrada de las Conchas – Cafayate – Salta

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Design Suites 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Quebrada de las Conchas
   Los Castillos
   El Obelisco
   El Fraile
   El Sapo
   El Anfiteatro
   La Garganta del Diablo
   Cafayate
   Valea Calchaqui
  Mic dejun. În prima parte a zilei ne vom deplasa spre sud până la orașul Cafayate. Pentru a ajunge acolo, vom traversa Quebrada de las Conchas, declarat de UNESCO, monument natural. Zona este cu adevărat spectaculoasă, formațiunile geologice, datând din perioada cretacică, fiind marcate cu indicatoare pentru a putea fi identificate cu ușurință de către turiști. Cele mai spectaculoase formațiuni sunt: Los Castillos, El Obelisco, El Fraile, El Sapo, El Anfiteatro și La Garganta del Diablo. Vom traversa prin mijlocul acestui deșert arid și a dunelor și stâncilor sale cu forme și culori excepționale pentru a ajunge la Cafayate, cel mai important oraș din Valea Calchaqui, faimos pentru festivalul folcloric Serenata, care se ține anual în luna februarie. Orășelul este așezat într-o regiune dominată de un relief neașteptat, între două masive muntoase aparținând Anzilor, înconjurat de numeroase podgorii. Vom avea ocazia să aflăm mai multe despre viticultura locală și să degustăm vinuri ale căror soiuri de struguri precum Torrontes, Malbec sau Merlot se dezvoltă deosebit de bine în clima regiunii. Întoarcere în Salta pentru cazare la Hotel Design Suites 4* (sau similar 4*).
 • 11
  25.11.2024

  Salta – Quebrada de Humahuaca – Purmamarca – Salinas Grande – Salta

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Design Suites 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Quebrada de Humahuaca
   Purmamarca
   Deșertul de sare Salinas Grande
  Mic dejun. Zi dedicată descoperirii zonei Quebrada de Humahuaca, o vale montană îngustă care a fost folosită ca traseu cultural între munții andini și câmpii de peste 11.000 de ani, situată în nordul orașului Salta, la granița dintre provinciile Salta și Jujuy. În această regiune fascinantă sunt păstrate tradițiile indigenilor Quechuan, bucătăria și muzica locală îmbinându-se perfect cu colinele multicolore, UNESCO incluzând această zonă în patrimoniul său cultural. Pe vale s-au cuibărit sate pitorești precum Purmamarca, Maimara, Tilcara sau Humahuaca, cu case tipice, bisericuțe și ruine din timpul spaniolilor. Ne vom opri în Purmamarca, sat cunoscut pentru biserica veche de secole Santa Rosa de Lima și unde se află uimitoarea colină a celor șapte culori. Ne vom îndrepta apoi spre deșertul de sare Salinas Grande, situat la intersecția provinciilor Cordoba, Catamarca, La Rioja și Santiago del Estero, la altitudini cuprinse între 150 și 210 m, la poalele lanțului muntos Sierras de Cordoba. Acoperind o suprafață de 6000 km2 deșertul este una dintre cele mai inedite și vizitate locații ale spectaculoasei regiuni nordice a Argentinei. Întoarcere în Salta pentru cazare la Hotel Design Suites 4* (sau similar 4*).
 • 12
  26.11.2024

  Salta – Iguassu

  • Transport Avion
   Autocar
  • Cazare Hotel Amerian Iguazu 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Iguassu
  • Opționale Zbor de agrement cu elicopterul
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea cu compania Argentina Aerolineas, zbor AR 1795 (13:50 / 15:40) spre Iguassu, oraş situat la graniţa cu Brazilia şi Paraguay, renumit datorită cascadelor spectaculoase. Cascadele Iguassu şi-au primit numele din limba băştinaşilor Guarani, denumire ce se poate traduce prin „apă mare”. Mare este însă un cuvânt mic pentru a descrie grandoarea acestor cascade care te fac să te simţi insignifiant în comparaţie cu forţa pe care o degajă. Iguassu este de fapt o serie de 275 de cascade ce se întinde pe o distanţă de aproape 3 km şi care, într-o perioadă normală din an, are debitul de 1800 m3 de apă pe secundă. Volumul de apă al cascadei depăşeşte în medie 10 milioane de litri pe secundă, iar în anumite perioade din sezonul ploios, Iguassu devine cea mai mare cascadă din lume, ca debit de apă, fiind întrecută doar la media anuală de Cascada Niagara. Este într-adevăr o minune a naturii şi de aceea în anul 1986 UNESCO a adăugat întreaga zonă a cascadelor pe lista Patrimoniului Mondial. În continuarea zilei putem participa, opţional, la un zbor de agrement cu elicopterul, pentru o vedere panoramică unică atât asupra părţii braziliene, cât şi a celei argentiniene a cascadei Iguassu. Cazare la Hotel Amerian Iguazu 4* (sau similar 4*).
 • 13
  27.11.2024

  Iguassu Falls – Buenos Aires

  • Transport Avion
   Autocar
  • Cazare Hotel Howard Johnson Plaza 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Parcului Naţional Iguassu
   Cascadelor San Martin
   Garganta do Diablo (Gâtlejul Diavolului)
  Mic dejun. În prima parte a zilei vom vizita partea argentiniană a cataractelor, care combină întreaga esenţă a Parcului Naţional Iguassu, atât prin spectacolul de neegalat al Cascadelor San Martin şi Garganta del Diablo (Gâtlejul Diavolului), cea mai înaltă parte a cascadei, cât şi prin aventura în sine a traseului, deoarece accesul către cascade din partea argentiniană este facilitat de trenuleţul ecologic al pădurii tropicale, care duce vizitatorii până la diferite pasarele. Dintre toate cascadele Iguassu, Garganta del Diablo este cea mai impresionantă şi de marcă graniţă dintre Argentina şi Brazilia. În continuarea zilei vom participa la o excursie în partea braziliană a cataractelor, intrând în Parcul Naţional (UNESCO), străbătând un drum spectaculos de aprox. 1 km, prin pădurea tropicală, pe cărări şi poduri printre cascade, până vom ajunge în punctul cel mai apropiat de marea cădere de apă. Vom reveni cu liftul la drumul principal, pentru a evita efortul şi întoarcerea pe acelaşi drum. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Buenos Aires cu compania Argentina Aerolineas, zbor AR 1741 (21:25 / 23:25). Transfer pentru cazare la Hotel Howard Johnson Plaza 4* (sau similar 4*).
 • 14
  28.11.2024

  Buenos Aires – Paris

  • Mese Mic dejun
  • Opționale cină cu spectacol de tango argentinian, la un restaurant cu specific
  Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumpărături și plimbări. Pentru cei care doresc există posibilitatea de late check-out, contra cost (cu minim o lună înainte de plecare). Transfer la aeroport pentru plecarea spre Paris cu compania Air France, zbor AF 411 (22:45 / 15:45).
 • 15
  29.11.2024

  Paris - Bucureşti

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Sosire la Paris la ora 15:45, de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul AF 1088 (18:15 / 22:05).


Informatii tarif

1690 EURO + 3870 USD / loc în camera dublă; Supliment single: 890 USD

tarif cu toate taxele incluse, valabil pentru un grup minim de 15 turiști; pt. 10-14 turiști, tariful se va majora cu 360 usd/pers.


 • transport
  Avion
  Autocar
  Vas
  Barcă
 • cazare
  3 nopți cazare Buenos Aires
  2 nopți cazare Ushuaia
  1 noapte cazare El Chalten
  2 nopți cazare El Calafate
  3 nopți cazare Salta
  1 noapte cazare Iguassu
 • mese
  mesele menţionate în program: 12 mic dejunuri și 2 dejunuri
 • ghizi
  Însotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  15

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Amsterdam – Buenos Aires și Buenos Aires – Paris – Bucureşti cu companiile KLM și Air France
- transport continental cu avionul pe rutele: Buenos Aires – Ushuaia, Ushuaia – El Calafate, El Calafete – Salta, Salta – Iguassu, Iguassu – Buenos Aires
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale şi pentru zborurile continentale (pot suferi modificări)
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 12 nopţi cazare în hoteluri de 4* și 3*
- mesele menţionate în program: 12 mic dejunuri și 2 dejunuri
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- tur panoramic de oraş cu ghid local în Buenos Aires
- excursie în pampasul argentinian, cu spectacol și dejun inclus
- croazieră pe Canalul Beagle
- excursie în Parcul Național Tierra del Fuego
- navigare Lago del Desierto
- excursie la Ghețarul Perito Moreno
- excursie în valea Quebrada de Humahuaca
- excursie în partea argentiniană a Cascadelor Iguassu
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, dacă se aplică
- taxe oraș (se achită individual la recepția hotelurilor): aprox. 1 usd/noapte/pers.
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 60 usd/pers., pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local:
• zbor de agrement cu elicopterul la cascada Iguassu: aprox. 190 usd/pers. (se achită la fața locului)
• navigare până în apropierea ghețarului Perito Moreno: aprox. 60 usd/pers. (se achită la fața locului)
• cină cu spectacol de tango argentinian în Buenos Aires, la un restaurant cu specific: aprox. 130 usd/pers. (se achită la agenție)

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurări MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Asigurările MEDICALE și STORNO de călătorie se pot încheia la orice companie de asigurări care asigură acest serviciu; suma platită pentru asigurare nu este returnabilă. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 30% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferența de până la 50% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 60 de zile înainte de data plecării
- diferența de până la 100% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor, iar cei care au achitat supliment de single pentru cazare NU beneficiază de 2 locuri în autocar
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- selectarea preferențială a locurilor în avion, în cadrul rezervărilor de grup, este de cele mai multe ori supusă unor reguli stricte și diferă de la o companie aeriană la alta (se percep costuri suplimentare sau nu este acceptată și/sau se poate face numai cu un anumit timp în avans etc.). Ulterior achitării unei sume pentru un loc preferențial în avion, compania aeriană poate modifica fără preaviz tipul de avion și ca atare se modifică configurația locurilor în avion, respectiv a locului prerezervat/achitat de către turist; pentru aceste situații nu suntem răspunzători și ne oferim doar sprijinul să intermediem un dialog cu compania aeriană ce nu garantează și soluționarea situației
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

2960 EURO + 1980 USD

15.10.2024 - 30.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1990 EURO + 3395 USD

18.11.2024 - 03.12.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3360 EURO

29.10.2024 - 10.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1980 EURO + 4870 USD

29.10.2024 - 15.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2620 EURO + 1980 USD

27.12.2024 - 07.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2230 EURO + 3650 USD

22.02.2025 - 12.03.2025

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?