Sydney, New York, Singapore, toate sunt orașe în care mii de călători din toată lumea se adună de Revelion pentru a admira spectacolele de stradă și focurile de artificii impresionante de la miezul nopții. Dar nu și anul acesta. Așa cum era de așteptat, Revelionul 2021 va fi unul cât se poate de diferit, căci multe destinații faimoase și-au închis porțile pentru călători, pentru a ține sub control pandemia de COVID-19. Din fericire, există și destinații care nu au fost atât de afectate și care s-au deschis turiștilor, astfel că dacă vă tentează o vacanță de Revelion, iată în ce țări puteți călători fără restricții:

 

  1.  Egipt
Test COVID-19: Da, efectuat cu maxim 72 ore înainte
Carantinare la retur: Nu
 
„Nicăieri în lume nu vom găsi la un loc atâtea lucruri minunate şi de o grandoare care te lasă fără cuvinte” - asta scria Herodot despre Egipt în secolul al V-lea. Din fericire, avem ocazia să ne convingem și să vedem cu ochii noștri misterele Egiptului, căci această destinație este deschisă turiștilor. Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în Egipt este să prezentați un rezultat negativ de test COVID-19, efectuat cu maxim 72 de ore înainte de călătorie.
 
Egiptul este una dintre destinațiile noastre preferate, motiv pentru care organizăm aici un circuit memorabil de Revelion, care include atât vizita la faimoasele piramide din Giza, Complexul arheologic de la Abu Simbel cât și turul orașelor Cairo și Alexandria, o croazieră pe Nil, dar și câteva zile de plajă în Hurghada.
 

     2. Tanzania

Test COVID-19: Nu este obligatoriu. Recomandăm efectuarea lui.
Carantinare la retur: Nu

Cunoscută pentru animalele sălbatice și pentru cultura bogată, Tanzania a devenit o destinație turistică foarte populară printre călătorii români în ultimii ani. Din fericire, Tanzania a fost una din țările puțin afectate de pandemia de COVID-19, astfel că turismul nu a avut prea mult de suferit. Momentan în Tanzania se poate intra fără un test negativ de COVID, însă ținând cont de natura schimbătoare a regulilor, recomandarea noastră este să aveți la dumneavoastră un test efectuat cu maxim 72 de ore înainte de călătorie.
 
Circuitul nostru de Revelion în Tanzania va începe cu explorarea parcurilor naționale, în căutarea zebrelor, girafelor, elefanților și se va termina pe plajele albe ale Zanzibarului, în căutarea relaxării bine-meritate.
 

    3. Emiratele Arabe Unite (EAU)

Test COVID-19: Da, efectuat cu 96 ore înainte de călătorie
Carantinare la retur: Nu
 
Dubai este capitala mondială a vieții luxoase, un oraș al tuturor posibilităților, dar și un loc de întâlnire al tradițiilor profunde cu o viziune futuristă ambițioasă - este fără doar și poate o destinație care merită vizitată măcar odată-n viață! Datorită numărului mic de cazuri de coronavirus înregistrate în Emiratele Arabe Unite, țara și-a deschis porțile către turiști, astfel că vă puteți bucura de o vacanță de Revelion în Dubai- tot ce trebuie să faceți este să prezentați un test negativ de COVID-19 la intrarea în țară (efectuat cu maxim 96 de ore înainte de călătorie).
 

    4. Maldive

Test COVID-19: Da, efectuat cu maxim 72 de ore înainte de călătorie
Carantinare la retur: Nu

Nu-i călător să nu fi auzit vreodată de Maldive - cu plaje desprinse parcă din vis, ape de un turcoaz ireal, peisaje tropicale, este de înțeles de ce se află în topul celor mai populare destinații de vacanță din lume! Iar partea bună este că Maldive a fost deschise turiștilor încă din vară, astfel că puteți petrece Revelionul 2021 pe o plajă exotică, într-un sejur de relaxare totală. Pentru a intra în Maldive aveți nevoie să prezentați rezultatul negativ al unui test COVID-19 efectuat cu maxim 72 de ore înainte.
 

V-ați hotărât să nu plecați într-o țară străină de Revelion? Verificați vacanțele noastre în România și cu siguranță veți găsi o ofertă deosebită pentru sărbători!