Dacă am învățat ceva din această pandemie, este că viața trebuie trăită la maximum și că trebuie să ne bucurăm de orice clipă pe acest pământ - așa se face că pentru 2022 ne-am propus să îi ajutăm pe turiștii noștri să creeze clipe memorabile și să celebreze viața așa cum trebuie. Și ce modalitate mai bună să facă asta, dacă nu participând la cele mai frumoase carnavaluri din lume

Colegii noștri din departamentul de producție al agenției DAL Travel au pregătit deja trei circuite de grup inedite pentru a lua parte împreună la Carnavalul din Madeira, la Carnavalul de la Nisa și la faimosul Carnaval din Rio de Janeiro, însă așteptăm cu nerăbdare să aflăm care din carnavalurile din lista de mai jos este preferatul tău:

 

1.    Carnavalul de la Rio, cel mai faimos carnaval din lume
Carnavalul de la Rio de Janeiro este regele tuturor carnavalurilor! Costume dintre cele mai colorate și extravagante vin la pachet cu cele mai bune mișcări de samba pentru a însufleți atât paradele de pe Sambadrom, acolo unde școlile de dans din toată Brazilia își etalează coregrafiile, cât și cele peste 500 de petreceri ce au loc pe străzile din Rio timp de 2 săptămâni.

Experimentează Carnavalul de la Rio într-un circuit de grup organizat de DAL Travel! Pe lângă participarea la carnaval și descoperirea orașului Rio de Janeiro, vom vizita și Sao Paulo, Iguassu Falls, Manaus, Amazon, Brasilia și Salvador de Bahia, într-un circuit de 14 zile. Mai multe detalii aici: Brazilia și Carnavalul de la Rio

 

2.    Carnavalul din Madeira
Dacă nu ajungi la celebrul Carnaval de la Rio, un alt carnaval de limbă portugheză te așteaptă mai aproape de casă! Carnavalul din Madeira te va uimi cu veselia lui adusă de muzica samba, de dansatoarele experimentate și de costumele lor colorate ce împânzesc timp de două săptămâni străzile din Funchal.

Vino alături de noi într-o vacanță în Madeira pe perioada Carnavalului (20 - 28 februarie), în care vom vizita tot ce are Insula Madeira mai frumos de oferit: Funchal – Ribeira Brava – Porto Moniz – Eira do Serrado – Monte – Camacha – Santana.
Mai multe detalii aici: Carnaval în Insula Madeira

 

3.    Carnavalul de la Nisa
Timp de 2 săptămâni, străzile din Nisa sunt pline de culoare, muzică și dans, în timpul Carnavalului ce a devenit faimos mai ales pentru parada Florilor, atunci când peste 100.000 de flori sunt aruncate din carele alegorice către mulțime. Dacă vrei să experimentezi și tu acest sentiment, alătură-te grupului nostru ce va vizita Nisa în februarie, în perioada carnavalului (24 - 27 februarie), cu excursii și către alte locații de pe Coasta de Azur: Cannes, Antibes, Eze sau Monaco. Mai multe detalii aici: Carnavalul de la NISA

 

4.    Carnavalul din Veneția, Italia
Timp de 10 zile, străzile și canalele din Veneția sunt pline de costume din perioada Renașterii, cu măști impresionante și deghizări exuberante pe care le poți întâlni la orice pas, nu numai la balurile și petrecerile organizate seară de seară. Ce rămâne de făcut este să îți pui masca și să pornești în explorarea Veneției fără ca nimeni să te recunoască!

 

5.    Carnavalul din Santa Cruz de Tenerife, Spania
O lună plină de concerte și parade burlești transformă tot orașul Santa Cruz de Tenerife într-un mare festival plin de culoare - de altfel, pe străzi nu au loc doar paradele oficiale organizate de autorități, ci și petreceri spontane la care localnicii și turiștii se distrează deopotrivă, motiv pentru care carnavalul din Tenerife a ajuns să fie unul dintre cele mai cunoscute și iubite din Europa.


Dacă vrei să îmbini explorarea cu distracția, o vacanță la carnaval este cea mai bună alegere, căci vei avea suficient timp să descoperi atracțiile turistice din oraș pe timp de zi, în timp ce nopțile le poți dedica petrecerilor de stradă pentru a intra în atmosfera locală așa cum se cuvine!