Brazilia și Carnavalul de la Rio


Esențe Braziliene

1390 EURO + 2890 USD Vezi detalii'
17.02.2022
02.03.2022
14 zile
DISPONIBIL
Sao Paulo – Iguassu Falls – Manaus – Amazon – Brasilia – Salvador de Bahia – Rio de Janeiro
7 poze

Vă invităm într-un extraordinar periplu în Brazilia, o țară „cât un continent”, cu plaje cu nisip alb, păduri tropicale și metropole învăluite de ritmuri de samba. Vom descoperi esențele Braziliei, de la orașele coloniale înghețate în timp până la peisaje impunătoare cu cascade spectaculoase și insule fascinante de corali. Vom explora a cincea țară a lumii ca populație, care deține aprox. 20% din biodiversitatea mondială și care se mândrește cu cea mai mare colecție de specii de plante și animale din lume, unde se regăsesc o serie de superlative mondiale, precum cascadele Iguassu, minunile naturale ale bazinului Amazon, cel mai mare fluviu în raport cu debitul apei curgătoare, dar și cea mai frumoasă metropolă din lume, Rio de Janeiro, străjuită de statuia lui Iisus de pe muntele Corcovado, considerată a fi una dintre cele şapte minuni ale lumii moderne. Și ca moment culminant al acestui periplu brazilian, vă invităm să luați parte la cel mai faimos carnaval din lume, extraordinarul Carnaval de la Rio.


Top obiective

Artă şi arhitectură

cartierul rezidenţial Higienopolis, Institutul Bandeirantes, Universitatea, Catedrala, Praca da Republica, Praca Roosevelt, cartierul Bairro, Teatrul Amazonas, Piața Municipală, Catedrala, Turnul cu Ceas, Palatul Rio Negro, Piaţa celor Trei Puteri, Biserica Our Lady of Fatima, Sanctuarul St. John Bosco, Memorialul JK, Turnul Televiziunii, Palatul Itamaraty, Palatul Jaburu, podul JK, Farul Barra, Biserica San Francisco, Biserica Carmo, Largo do Pelourinho, Biserica Santo Antonio de Barra, Piaţa şi Biserica Vitoria, Muzeul Carlos Costa Pinto, Piaţa Dois de Julho, Piaţa Se, Fortul Sao Pedro, Palatul Aclamacao, Piața Piedade, Teatrul şi Piaţa Castro Alves, Catedrala San Sebastian, Candelaria, Mănăstirea Sao Bento, Piața Praca XV, Palatul Imperial, Arcul Lapa, Teatrul Municipal, Biblioteca Naţională, Muzeul de Artă, Sambadromo, Maracana, Palatul Guanabara, statuia Mântuitorului Iisus Hristos

Natură şi Peisaje

Parcul Ibiraquera, Dealul Morumbi, Cascada Iguassu, jungla amazoniană, Golful Guanabara, Parcul Flamenco, Muntele Corcovado, Sugar Loaf

Tradiţii şi evenimente

Carnavalul de la rio

Experienţe şi Distracţii

parada de pe Sambadromo


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  17.02.2022

  Bucureşti – Amsterdam – Sao Paulo

  • Transport Avion
  • Cazare Hotel Blue Tree Premium Paulista 4* (sau similar 4*)
  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 1372 (06:00 / 08:00), de unde se va pleca spre Sao Paulo cu zborul KL 791 (09:55 / 18:00). Sosire la Sao Paulo, cel mai mare oraş ca mărime din America de Sud şi al treilea din lume, având o populaţie de peste 11 milioane de locuitori, un oraș modern și cosmopolit, cu bulevarde largi, viaducte, zgârie nori, suburbii rezidențiale, o metropolă vibrantă care adăpostește o multitudine de etnii. Transfer pentru cazare la Hotel Blue Tree Premium Paulista 4* (sau similar 4*).
 • 2
  18.02.2022

  Sao Paulo

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Blue Tree Premium Paulista 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Tur panoramic Sao Paulo:
   cartierul rezidenţial Higienopolis
   Parcul Ibiraquera
   Institutul Bandeirantes
   Universitatea
   Catedrala
   Praca da Republica
   Praca Roosevelt
   cartierul Bairro
   Avenida Paulista
   Dealul Morumbi
  Mic dejun. Întâlnire cu ghidul local pentru un tur panoramic al oraşului Sao Paulo, care va include cartierul rezidenţial Higienopolis al comunităţii evreieşti, Parcul Ibiraquera, proiectat de celebrul arhitect Oscar Niemayer, Institutul Bandeirantes, Universitatea, Catedrala, Praca da Republica, Praca Roosevelt, cartierul Bairro cu decorațiuni tipic japoneze și Avenida Paulista, principala arteră comercială a oraşului, străjuită de zgârie nori, locul de reşedinţă al foştilor baroni ai cafelei, în prezent centrul economic şi financiar al Braziliei. În continuarea zilei vom urca pe Dealul Morumbi pentru o vedere panoramică de excepţie asupra oraşului. Cazare în Sao Paolo la Hotel Blue Tree Premium Paulista 4* (sau similar 4*).
 • 3
  19.02.2022

  Sao Paulo – Iguassu Falls

  • Transport Avion
   Autocar
  • Cazare Hotel Viale Cataratas 4* (sau similar 4*).
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Cascada Iguassu-partea braziliana
  • Opționale zbor cu elicopterul Cascada Iguassu
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Iguassu, oraş situat la graniţa cu Argentina şi Paraguay, renumit datorită cascadelor spectaculoase. Cascadele Iguassu şi-au primit numele din limba băştinaşilor Guarani, denumire ce se poate traduce prin “apă mare”. Mare este însă un cuvânt mic pentru a descrie grandoarea acestor cascade care te fac să te simţi insignifiant în comparaţie cu forţa pe care o degajă. Iguassu este de fapt o serie de 275 de cascade ce se întinde pe o distanţă de aproape 3 km şi care, într-o perioadă normală din an, are debitul de 1800 m3 de apă pe secundă. Volumul de apă al cascadei depăşeşte în medie 10 milioane de litri pe secundă, iar în anumite perioade din sezonul ploios, Iguassu devine cea mai mare cascadă din lume, ca debit de apă, fiind întrecută doar la media anuală de Cascada Niagara. În continuarea zilei vom intra în Parcul Naţional Iguassu listat în Patrimoniul Mondial Natural UNESCO, unde vom vizita partea braziliană a cataractelor străbătând un drum spectaculos de aprox. 1 km, prin pădurea tropicală, pe cărări şi poduri printre cascade, până vom ajunge în punctul cel mai apropiat de marea cădere de apă. Pentru a evita efortul şi întoarcerea pe acelaşi drum, vom reveni la drumul principal folosind un lift special amenajat pentru acest lucru. Opţional, zbor de agrement cu elicopterul, pentru o vedere panoramică unică asupra cascadei Iguassu, prilej de a admira de sus atât partea braziliană, cât şi partea argentiniană a cascadei. Cazare în Iguassu la Hotel Viale Cataratas 4* (sau similar 4*).
 • 4
  20.02.2022

  Iguassu Falls – Manaus

  • Transport Avion
   Autocar
  • Cazare Hotel Novotel Manaus 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic Manaus:
   Teatrul Amazonas
   Piața Municipală
   Catedrala
   Turnul cu Ceas
   Palatul Rio Negro
   portul
   clădirile coloniale
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Manaus, în traducere “Mama zeilor”, capitala Amazoniei, situat la confluența râului Solimoes cu Râul Negro, care dau naștere fluviului Amazon, în jungla tropicală a Braziliei. Orașul este în prezent un centru urban aglomerat, dar grație boomului economic datorat prelucrării cauciucului, era cunoscut la sfârșitul sec. al XIX-lea ca unul dintre cele mai extravagante și viu colorate orașe ale lumii. Întâlnire cu ghidul local, alături de care vom face un tur panoramic al orașului, care va include Teatrul Amazonas cu balcoanele sale aurite, Piața Municipală, Catedrala, Turnul cu Ceas, Palatul Rio Negro, portul, precum și clădirile coloniale din centrul istoric. Transfer pentru cazare în Manaus la Hotel Novotel Manaus 4* (sau similar 4*).
 • 5
  21.02.2022

  Manaus – Amazon

  • Transport Autocar
   Barcă
  • Cazare Amazon Ecopark Lodge 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun și cină
  Mic dejun. Transfer la debarcaderul situat pe malul celui mai mare afluent al Amazonului, Rio Negro, pentru a ne îmbarca pe vasul cu care vom traversa fluviul în apropierea punctului de confluenţă a celor doi mari afluenţi ai Amazonului, respectiv Rio Negro și Solimoes, cunoscut sub denumirea de „întâlnirea apelor”. Cină și cazare la Amazon Ecopark Lodge 4* (sau similar 4*).
 • 6
  22.02.2022

  Amazon

  • Transport barca
  • Cazare Amazon Ecopark Lodge 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun și cină
  • Obiective și activități observarea florei și faunei din jungla amazoniană
  Mic dejun. Zi dedicată explorării junglei amazoniene. Vom avea ocazia de a observa o mare varietate de păsări şi animale în habitatul lor natural, o floră diversă întâlnită în cea mai mare rezervaţie naturală din lume; tot de aici vom putea vedea şi magica Cruce a Sudului. Dejun în timpul vizitelor. După-amiază vom vizita o comunitate mică de “Caboclos”, băştinaşii regiunii amazoniene, după care vom avea ocazia să observăm şi chiar să pescuim peşti piranha! Cină și cazare la Amazon Ecopark Lodge 4* (sau similar 4*).
 • 7
  23.02.2022

  Amazon – Manaus – Brasilia

  • Transport Barca
   Avion
   Autocar
  • Cazare Hotel Manhattan Plaza Brasilia 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități vizită Jungla Maimuţelor
  Mic dejun. Dimineaţa vom vizita Jungla Maimuţelor, denumită astfel datorită maimuţelor salvate de către Agenţia Guvernamentală de Mediu din Brazilia din zone care au fost arse sau inundate. Toate maimuţele au beneficiat de tratament veterinar şi timp pentru a se obişnui cu noul lor habitat, înainte de a fi lăsate libere în sălbăticie. Transfer la aeroportul din Manaus pentru zborul spre Brasilia, capitala Braziliei, centrul metropolitan al Districtului Federal. Brasilia este singurul oraş-capitală din întreaga lume construit în întregime în sec. al XX-lea şi clasificat de UNESCO ca Patrimoniu Cultural al Umanităţii. Transfer pentru cazare în Brasilia la Hotel Manhattan Plaza Brasilia 4* (sau similar 4*).
 • 8
  24.02.2022

  Brasilia – Salvador de Bahia

  • Transport Autocar
   Avion
  • Cazare Hotel Intercity Salvador 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic al Brasiliei:
   Piaţa celor Trei Puteri
   Biserica Our Lady of Fatima
   Sanctuarul St. John Bosco
   Memorialul JK (intrarea nu este inclusă)
   Turnul Televiziunii
   Bulevardul Minitries
   Palatul Itamaraty
   Palatul Jaburu
   podul JK
   cartierul ambasadelor
  Mic dejun. Tur panoramic al Brasiliei, cea mai modernă capitală din lume, care va include Piaţa celor Trei Puteri, cu reprezentativele clădiri oficiale ale Braziliei moderne, toate concepute într-un stil futurist, de către faimosul arhitect Oscar Nyemeyer, în timpul preşedinţiei lui Juscelino Kubitschek, precum Catedrala şi Palatul Alvorada. Turul va continua cu Biserica Our Lady of Fatima, Sanctuarul St. John Bosco, Memorialul JK (intrarea nu este inclusă), Turnul Televiziunii, Bulevardul Minitries, Palatul Itamaraty, Palatul Jaburu, podul JK şi cartierul ambasadelor. Transfer la aeroport pentru zborul spre Salvador de Bahia, fosta capitală a Braziliei Coloniale. Cazare în Salvador de Bahia la Hotel Intercity Salvador 4* (sau similar 4*).
 • 9
  25.02.2022

  Salvador de Bahia – Rio de Janeiro

  • Transport Autocar
   Avion
  • Cazare Hotel Americas Copacabana 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic Salvador de Bahia:
   clădirile în stil colonial
   Farul Barra
   Biserica San Francisco
   Biserica Carmo
   Largo do Pelourinho
   Biserica Santo Antonio de Barra
   Piaţa şi Biserica Vitoria
   Muzeul Carlos Costa Pinto
   Piaţa Dois de Julho
   Piaţa Se
   Fortul Sao Pedro
   Palatul Aclamacao
   Piața Piedade
   Teatrul şi Piaţa Castro Alves
  Mic dejun. Salvador de Bahia îşi păstrează frumuseţea din vremea colonizării portugheze, fiind considerat bijuteria ţării. Centrul istoric al oraşului, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, este un muzeu viu, cu arhitectură din secolele XVII-XVIII şi biserici aurite. Mai mult, Salvador este recunoscut pentru numeroasele festivaluri de artă, iar descendenţii sclavilor africani încă organizează ceremoniile mistice Candomble, dedicate zeilor Africii. Însoțiți de un ghid local vom face un tur panoramic al orașului Salvador de Bahia, care va include clădirile în stil colonial, Farul Barra, Biserica San Francisco, Biserica Carmo, Largo do Pelourinho, unde sclavii erau biciuiţi în perioada colonială, Biserica Santo Antonio de Barra, Piaţa şi Biserica Vitoria, Muzeul Carlos Costa Pinto, Piaţa Dois de Julho, Piaţa Se, Fortul Sao Pedro, Palatul Aclamacao, Piața Piedade, Teatrul şi Piaţa Castro Alves. Transfer la aeroport pentru zborul spre Rio de Janeiro, metropolă situată între plajele Atlanticului și munte, în Golful Guanabara, care nu contenește să fascineze turiștii de pretutindeni prin frumusețea sa, a plajelor, monumentelor și atracțiilor sale turistice. Cazare în Rio de Janiro la Hotel Americas Copacabana 4* (sau similar 4*).
 • 10
  26.02.2022

  :Rio de Janeiro

  • Transport Autocar
   Telecabina
  • Cazare Hotel Americas Copacabana 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic Rio de Janeiro:
   Golful Guanabara
   Parcul Flamenco
   Catedrala San Sebastian
   Candelaria
   Mănăstirea Sao Bento
   Piața Praca XV
   Palatul Imperial
   Arcul Lapa
   Teatrul Municipal
   Biblioteca Naţională
   Muzeul de Artă
   Sambadrome
   Maracana
   Palatul Guanabara
   Plaja Ipanema
   Plaja Vidigal
   Plaja Leblon
   Plaja Copacabana
   Corcovado Mountain
   Sugar Loaf
  Mic dejun. Tur panoramic al celei mai frumoase metropole din lume, Rio de Janeiro, care va include Golful Guanabara, Parcul Flamenco, centrul şi cartierul de afaceri, Catedrala San Sebastian, Candelaria, Mănăstirea Sao Bento, Piața Praca XV, Palatul Imperial, Arcul Lapa, Teatrul Municipal, Biblioteca Naţională, Muzeul de Artă, Sambadrome - locul de desfăşurare al Carnavalului de la Rio, Maracana - cel mai mare stadion de pe glob, Palatul Guanabara - reşedinţa guvernatorului statului şi plajele Ipanema, Vidigal, Leblon şi Copacabana. În continuarea zilei vom vizita Corcovado Mountain. Ascensiunea pe Corcovado va începe printr-o plimbare cu un trenuleţ special prin pădurea tropicală Tijuca, către simbolul incontestabil al oraşului, renumita statuie a Mântuitorului Iisus Hristos. Monumentul a fost recent selecţionat ca făcând parte dintre cele 7 minuni ale lumii moderne. De pe platforma situată la 710 m deasupra nivelului mării, vom admira priveliştea spectaculoasă pe care o oferă Rio de Janeiro, oraşul Niteroi care se află vis-a-vis, dincolo de Golful Guanabara, Dealul Sugar Loaf, Laguna Rodrigo de Freitas, Oceanul Atlantic şi plajele din sudul oraşului. În continuarea zilei vom vizita Sugar Loaf. Vom lua telecabina din Praia Vermelha către Muntele Urca: telecabina va face oprire la Morro da Urca, unde este un punct de belvedere către Golful Botafogo şi apoi la o altitudine de 400 m deasupra nivelului mării în vârful dealului Sugar Loaf, denumit astfel datorită asemănării cu o căpăţână de sfeclă de zahăr, de unde vom avea o altă privelişte minunată asupra oraşului şi a Golfului Guanabara. Cazare la Hotel Americas Copacabana 4* (sau similar 4*).
 • 11
  27.02.2022

  Rio de Janeiro

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Americas Copacabana 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Parada Carnaval Rio - Sambadromo
  Mic dejun. Zi liberă sau opțional Parada de Carnaval pe Sambadromo considerată a fi cel mai mare show de pe Pământ. În această zi și în ziua următoare vor defila cele mai bune dintre școlile de Samba din Rio de Janeiro care formează grupuri speciale care concurează timp de 2 nopți, din amurg până în zori, într-un spectacol atât de incredibil încât este difuzat în multe țări din lume. Grupul Special include care alegorice gigantice de 20 de metri, costume uluitoare și 60.000 de artiști. Fiecare școală de samba tratează un subiect diferit, care este influențat de propriile tradiții, are aproximativ 5000 de membri care defilează pe lungimea de 700 de metri a Sambodromului cântând și dansând non-stop timp de nouăzeci de minute, cu scopul de a fi declarată câștigătoare. Costumele, carele alegorice, dansurile și muzica sunt destinate temei pe care o tratează în acest an. În această zi vor participa următoarele școli de samba: Imperatriz Leopoldinense, Mangueira, Salgueiro, Sao Clemente, Viradouro și Beija-Flor. Cazare la Hotel Americas Copacabana 4* (sau similar 4*).
 • 12
  28.02.2022

  Rio de Janeiro

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Americas Copacabana 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Parada de Carnaval pe Sambadromo
  Mic dejun. Zi liberă sau opțional Parada de Carnaval pe Sambadromo. În această zi vor defila celelalte șase școli din Grupul Special: Paraiso do Tuiuti, Portela Mocidade, Unidos da Tijuca, Grande Rio și Vila Isabel. Competițiile de samba sunt ca liga de fotbal, în sensul că numărul de puncte pe care o școală le câștigă în timpul paradei îi determină locul în competiția de anul viitor. Cei cu cele mai puține puncte în prima divizie concurează în a doua divizie în anul următor. Iar cei din divizia a doua, cu cele mai multe puncte, urcă în prima divizie (grupul special). Școlile de samba sunt punctate de 40 de judecători care le monitorizează îndeaproape în timpul performanței lor. Punctele sunt acordate pe baza diferitelor criterii: versuri, cadență și acuratețe a tobei, costume, armonie generală și temă. Cazare la Hotel Americas Copacabana 4* (sau similar 4*).
 • 13
  01.03.2022

  Rio de Janeiro – Paris

  • Transport Autocar
   Avion
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Dimineața, timp liber pentru activități individuale și ultimele cumpărături. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Paris cu compania Air France, zbor AF 443 (16:30 / 07:45).
 • 14
  02.03.2022

  Paris – București

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Sosire la Paris la ora 07:45 de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul AF 1888 (09:50 / 13:45).


Informatii tarif

 1390 EURO + 2890 USD / loc în cameră dublă; Supliment single 790 USD

tarif cu toate taxele incluse, valabil pentru un grup minim de 10 turişti


 • transport
  Avion
  Autocar
  Barca
 • cazare
  2 nopți Sao Paulo
  1 noapte Iguassu
  1 noapte Manaus
  2 nopți Amazon
  1 noapte Brasilia
  1 noapte Salvado de Bahia
  4 nopți Rio de Janerio
 • mese
  Mic dejun: 12
  Dejun: 1
  Cina: 2
 • ghizi
  Însoțitor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  10

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Amsterdam – Sao Paulo şi Rio de Janeiro – Paris – Bucureşti cu companiile KLM și Air France
- transport continental cu avionul pe rutele: Sao Paolo – Iguassu, Iguassu – Manaus, Manaus – Brasilia, Brasilia – Salvador de Bahia, Salvador de Bahia – Rio de Janeiro
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale şi pentru zborurile continentale (pot suferi modificări)
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 12 nopţi cazare în hoteluri de 4*
- mese incluse: 12 mic dejunuri, 1 dejun și 2 cine
- transferurile, tururile, croazierele şi excursiile menţionate în program
- tur panoramic de oraș în Sao Paulo cu ghid local
- excursiile la Cascadele Iguassu în partea braziliană
- excursie în Amazon
- tur panoramic de oraș în Brasilia cu ghid local
- tur panoramic de oraș în Salvador de Bahia cu ghid local
- tur panoramic de oraș în Rio de Janeiro cu ghid local
- excursie pe Muntele Corcovado
- urcare cu telecabina pe Sugar Loaf
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, dacă se aplică
- taxe oraș (se achită individual la recepția hotelurilor): aprox. 1 usd/noapte/pers.
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 45 euro/pers., pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local:
• zbor de agrement cu elicopterul la cascada Iguassu: aprox. 170 usd/pers. (se achită la fața locului)
• bilete acces 2 zile la parada de Carnaval pe Sambadromo: 645 usd/pers. (se achită în agenție)

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurari MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

- pașaportul electronic sau pașaportul simplu valabil cel puțin 6 luni de la data încheierii călătoriei; nu se acceptă pașaportul temporar


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 30% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferența de până la 50% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 60 de zile înainte de data plecării
- diferența de până la 100% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

2580 EURO

18.02.2022 - 02.03.2022

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2480 EURO + 1860 USD

24.02.2022 - 09.03.2022

VEZI OFERTA