Insula Madeira


Carnaval, magie, frumuseţe şi veselie în insula primăverii eterne

1180 EURO 1130 EURO Vezi detalii
20.02.2022
28.02.2022
9 zile
EPUIZAT
REDUCERE 50 EURO
Insula Madeira: Funchal – Ribeira Brava – Porto Moniz – Eira do Serrado – Monte – Camacha – Santana
9 poze

Madeira este o insula de arome irezistibile - fructele exotice, vinul de Madeira, florile intrigante de o frumusețe rară, flora endemică, bucătăria insulară delicioasă, broderia tradițională realizată manual sunt trăsături distinctive care captivează cei mai exigenți vizitatori. Insula Madeira este un adevărat paradis, cunoscut și sub numele de Grădina Plutitoare, Insula Florilor, Perla Atlanticului...iar toți cei care vor vizita insula își vor lua acasă dorința irezistibilă de a se întoarce!


Top obiective

Artă şi arhitectură

Natură şi Peisaje

Grădina Botanică, Eira do Serrado, satul Monte, Piscinile naturale de la Porto Moniz, Cabo Girao, Pădurea de dafini” Laurisilva

Tradiţii şi evenimente

Carnavalul din Madeira, Parada Carelor Alegorice, Parada Trapalho, seară tradiţională Espetada cu program folcloric

Experienţe şi Distracţii

Piaţa “Mercado dos Lavradores”, vizitarea unei fabrici de broderie, vizitarea unei crame


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  20.02.2022

  Bucureşti – Munchen – Funchal / Insula Madeira

  • Transport Avion, autocar
  • Cazare Hotel Pestana Carlton Madeira Ocean Resort 5* (sau similar 5*)
  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:00 (în faţa ghişeului de check-in al companiei Lufthansa). Plecare spre Munchen cu compania Lufthansa, zbor LH 1655 (06:00 / 07:10), de unde se va pleca spre Funchal cu zborul LH 1790 (08:35 / 12:00). După sosirea în Funchal, transfer pentru cazare la Hotel Pestana Carlton Madeira Ocean Resort 5* (sau similar 5*).
 • 2
  21.02.2022

  Funchal

  • Cazare Hotel Pestana Carlton Madeira Ocean Resort 5* (sau similar 5*).
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Grădina Botanică
   Piaţa locală „Mercado dos Lavradores”
   Vizitarea unei fabrici de broderie
   Vizitarea unei crame cu degustare
  Mic dejun. Întâlnire cu ghidul local pentru un tur pietonal de o jumătate de zi în capitala insulei Madeira, oraş splendid, situat într-un minunat golf înconjurat de munţi. Actuala capitală a insulei, a cărei denumire provine de la “funcho” (fenicul), plantă care creştea din abundenţă în zonă, a fost întemeiată în anul 1421, pe vremea primelor încercări de colonizare ale portughezilor. Prima oprire va fi la Grădina Botanică unde vom admira speciile endemice de flori din insulă, dar şi alte plante exotice. A doua oprire va fi la piaţa locală „Mercado dos Lavradores”, unde vom admira femeile îmbrăcate în costume tradiţionale, care vând flori exotice culese din grădinile de pe insulă şi impresionanta piaţă de peşte, unde vom remarca peştele spadă, cel mai popular peşte din zonă. Următoarea oprire va fi la o fabrică de broderie, unde vom putea observa diversele etape ale procesului de fabricaţie a celebrelor broderii madeirene. În încheierea turului vom vizita o cramă, unde vom participa la o degustare a diferitelor soiuri din renumitul vin de Madeira. După-amiază timp liber pentru activități individuale. Cazare la Hotel Pestana Carlton Madeira Ocean Resort 5* (sau similar 5*).
 • 3
  22.02.2022

  Funchal – Ribeira Brava – Porto Moniz – Funchal

  • Cazare Hotel Pestana Carlton Madeira Ocean Resort 5* (sau similar 5*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Ribeira Brava & Porto Moniz
  Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale. Opţional, excursie de o zi la Porto Moniz cu ghid local şi dejun inclus. Prima oprire va fi la Camara de Lobos, un pitoresc sat pescăresc situat în apropierea oraşului Funchal, care a fost imortalizat şi de Winston Churchill în timpul şederii sale în Madeira. Aceasta este şi cea mai importantă zonă viticolă din Madeira. Pe măsură ce veţi urca spre zonele mai înalte, veţi observa că plantaţiile cu viţă-de-vie sunt înlocuite de cele de bananieri. Veţi urca până la punctul panoramic Cabo Girao (580 m), cel mai înalt promontoriu din Europa, după care veţi continua de-a lungul coastei sudice a insulei către Ribeira Brava - cea mai veche localitate de pe insulă, înfiinţată în anul 1440. Veți trece prin satul Sao Vicente, Centrul Vulcanismului, unde se află şi peşterile în stâncă. În continuarea zilei veţi ajunge la Porto Moniz, un mic sat situat pe coasta de nord renumit pentru piscinele naturale formate în rocile vulcanice şi pentru uimitoarele cascade. După dejun veţi pleca spre “Laurisilva” - cea mai mare pădure de dafini din lume înscrisă pe lista Patrimoniului Natural Mondial UNESCO, după care veţi coborî spre Funchal prin Valea Serra de Aqua. Cazare la Hotel Pestana Carlton Madeira Ocean Resort 5* (sau similar 5*).
 • 4
  23.02.2022

  Funchal – Eira Do Serrado & Monte – Funchal

  • Cazare Hotel Pestana Carlton Madeira Ocean Resort 5* (sau similar 5*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Eira do Serrado & Monte
  Mic dejun. Opţional, excursie de o jumătate de zi cu ghid local la Eira do Serrado & Monte. Veţi merge spre punctul de observaţie Eira do Serrado, de unde veţi admira frumoasele peisaje din interiorul insulei. Vă veţi opri în satul Monte, situat pe vârful unui deal, deasupra oraşului Funchal, care se mândreşte cu o frumoasă biserică în interiorul căreia se află mormântul lui Carol I, ultimul împărat al imperiului Austro-Ungar. La întoarcere veţi putea avea parte de o experienţă inedită coborând dealul până la Livramento cu o “sanie”, o combinaţie ciudată între un coş împletit de răchită şi sanie (coborârea nu este inclusă în tarif). Sania este manevrată de doi carreiros (cărăuşi) pe o distanţă de aprox. 2 km şi poate atinge uneori o viteză de 50 km/h. Acest mijloc de transport datează din anul 1850, de pe vremea când pe acest deal, funicularul care funcţionează în prezent nu era construit. După-amiază timp liber pentru activități individuale. Cazare la Hotel Pestana Carlton Madeira Ocean Resort 5* (sau similar 5*).
 • 5
  24.02.2022

  Funchal – Camacha – Santana – Funchal

  • Cazare Hotel Pestana Carlton Madeira Ocean Resort 5* (sau similar 5*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Camacha & Santana
  Mic dejun. Opţional, excursie de o zi la Camacha & Santana cu ghid local şi dejun inclus. Prima oprire va fi în Camacha, una dintre cele mai mari aşezări din interiorul insulei, cunoscută ca centru de producţie al obiectelor din răchită, o destinaţie populară şi datorită faptului că aici s-a ţinut primul meci de fotbal din Portugalia, în anul 1875. În continuarea zilei veţi urca spre Pico do Arieiro, al doilea vârf ca înălţime de pe insulă, cu 1810 m în cel mai înalt punct, de unde veţi putea admira priveliştile impresionante asupra insulei. Următoarea oprire va fi la Ribeiro Frio pentru a vedea o crescătorie de păstrăvi, după care veţi pleca către Santana, situat în partea de nord a insulei, probabil cel mai tipic sat de pe insulă, unde veţi putea vedea casele tradiţionale vesel colorate cu acoperişuri de paie. După dejun vă veți întoarce spre Funchal, cu o oprire în Machico, oraş construit între mare şi munte, locul unde au debarcat primii navigatori portughezi care au ajuns pe insulă în anul 1419. Cazare la Hotel Pestana Carlton Madeira Ocean Resort 5* (sau similar 5*).
 • 6
  25.02.2022

  Funchal

  • Cazare Hotel Pestana Carlton Madeira Ocean Resort 5* (sau similar 5*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Croazieră cu catamaranul spre Cabo Girao
  Mic dejun. Timp liber sau opţional, croazieră cu catamaranul (aprox. 3 ore). Din Funchal catamaranul va pleca spre Cabo Girao, trecând pe lângă ţărmul oraşului Funchal cu zona Lido, Praia Formosa şi Camara de Lobos. La întoarcerea spre Funchal este foarte posibil să vedeţi delfinii care s-ar putea să vă urmeze în timpul călătoriei. Cazare la Hotel Pestana Carlton Madeira Ocean Resort 5* (sau similar 5*).
 • 7
  26.02.2022

  Funchal

  • Cazare Hotel Pestana Carlton Madeira Ocean Resort 5* (sau similar 5*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale “Seară Tradiţională Espetada cu program folcloric”
  Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale. Seara, opţional “Seară Tradiţională Espetada cu program folcloric”. Vă invităm la un tradiţional restaurant madeiran, unde veţi descoperi nu numai mâncarea tradiţională, ci şi ospitalitatea călduroasă a localnicilor. Atmosfera este întreţinută de cântăreţi şi de grupul folcloric căruia vă puteţi alătura. Cina cuprinde vin la sosire, fel principal ”Espetada” (frigărui din carne de vită cu ierburi aromatice), salată mixtă, pâine fierbinte de ţară, vin, salată de fructe proaspete şi cafea. Cazare la Hotel Pestana Carlton Madeira Ocean Resort 5* (sau similar 5*).
 • 8
  27.02.2022

  Funchal – Munchen – Bucureşti

  • Transport Autocar, avion
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Munchen cu compania Lufthansa, zbor LH 1791 (12:50 / 18:00), de unde se va pleca spre București cu zborul LH 1654 (22:10 / 01:10).
 • 9
  28.02.2022

  Bucureşti

  • Transport Avion


Informatii tarif

1180 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 210 Euro1130 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 210 Euro

tarif cu toate taxele incluse, valabil pentru un grup minim de 20 turişti; pt. 10-19 turişti, tariful se va majora cu 50 euro/pers.


 • transport
  Avion
  Autocar
 • cazare
  7 nopți în Funchal
 • mese
  Mic dejun: 7
 • ghizi
  Însoţitor Dal Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  20

Servicii

Tariful include

- transport continental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Munchen – Funchal şi retur cu compania Lufthansa
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile continentale (pot suferi modificari)
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 7 nopţi cazare cu mic dejun în Insula Madeira în hotel de 5*
- ½ de zi tur panoramic și pietonal de oraş Funchal cu ghid local
- intrare şi degustare de vin la cramă în Funchal
- transferurile, tururile, excursiile menţionate în program
- vizitele şi intrările la obiectivele menţionate în program
- BONUS: intrare la Grădina Botanică
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxele de oraş (unde se percep) se achită individual la recepţia hotelului
- bacşişuri: 20 euro/pers. pentru şoferi, mai puţin pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- excursiile opţionale, care se rezervă şi se achită din ţară, tarifele acestora fiind valabile pentru un grup de 15 persoane; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerii locali:
• excursie de 1 zi la Porto Moniz cu ghid local şi dejun inclus: aprox. 55 euro/pers.
• excursie de 1 zi la Camacha & Santana cu ghid local şi dejun inclus: aprox. 55 euro/pers.
• excursie de ½ de zi cu ghid local la Eira do Serrado & Monte: aprox: 30 euro/pers.
• seară Tradiţională Espetada cu program folcloric care include: vin la sosire, fel principal ”Espetada” (frigărui din carne de vită cu ierburi aromatice), salată mixtă, pâine fierbinte de ţară, vin, salată de fructe proaspete şi cafea: aprox. 50 euro/pers.

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurari MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

- paşaportul sau cartea de identitate în curs de valabilitate


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 30% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferența de până la 50% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 60 de zile înainte de data plecării
- diferența de până la 100% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistenţă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie în funcţie de disponibilităţi şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

2430 EURO

17.08.2022 - 26.08.2022

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1650 EURO

17.08.2022 - 24.08.2022

VEZI OFERTA