2180 EURO Vezi detalii
28.12.2021
08.01.2022
12 zile
Vandut
Buenos Aires – Montevideo – Pampa – Iguassu Falls – Rio de Janeiro
5 poze

Magia momentului trecerii dintre ani învăluiţi de acordurile tango-ului argentinian din Buenos Aires, “Parisul Americii Latine”, reprezintă numai unul dintre nenumăratele motive pentru a petrece un Revelion inedit în această metropolă care vă va fascina! Vă invităm să vă bucuraţi de America Latină, vizitând câteva dintre “perlele” acestei părţi ale lumii. Grandoarea cascadelor Iguassu înscrise pe lista Patrimoniului Natural UNESCO şi exotismul celei mai frumoase metropole din lume, Rio de Janeiro, sunt câteva argumente pentru o invitaţie de nerefuzat!


Top obiective

Artă şi arhitectură

Teatrul Colon, Catedrala Metropolitană , Clădirea Guvernului “Casa Rosada”, Catedrala San Sebastian, Biserica Candelaria, Mănăstirea Sao Bento, Arcul Lapa, Biblioteca Naţională, Teatrul Municipal, Muzeul de Artă, Maracana

Natură şi Peisaje

Cascada Iguassu, Golful Guanabara, plajele Ipanema, Vidigal, Leblon şi Copacabana, Muntele Corcovado, Sugar Loaf,

Tradiţii şi evenimente

Cina festivă de Revelion cu spectacol de tango argentinian (băuturi incluse) la Restaurantul La Ventana

Experienţe şi Distracţii

- excursie în Pampa la o “haciendă”, o fermă tipic argentiniană


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  28.12.2021

  București – Amsterdam – Buenos Aires

  • Transport Avion
  • Mese Avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 11:30 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 1374 (13:55 / 15:55), de unde se va pleca spre Buenos Aires cu zborul KL 701 (21:20 / 06:55).
 • 2
  29.12.2021

  Buenos Aires

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel NH Tango 4* (sau similar 4*)
  • Mese ,
  • Obiective și activități Tur panoramic Buenos Aires
   cartierele Palermo şi Recoleta
   Teatrul Colon
   Plaza de Mayo
   Primăria Cabildo
   Catedrala Metropolitană
   Cartierul La Boca
  Sosire la ora 06:55 la Buenos Aires, capitala şi cel mai mare oraş din Argentina, care este în acelaşi timp a doua cea mai mare zonă metropolitană din America de Sud, după Sao Paulo, localizat pe malul vestic al estuarului Rio de la Plata, pe coasta de sud-est a continentului Sud-American. Tur panoramic în Buenos Aires, capitala Argentinei, care va începe cu cartierele Palermo şi Recoleta, caracterizate de bulevarde mari, grădini imense, locuinţe şi clădiri luxoase. În cartierul Palermo se află cel mai mare parc din Buenos Aires, Parcul 3 Februarie întins pe o suprafaţă de 3 km2, care îmbină armonios lacuri, sculpturi şi monumente. Ne vom îndrepta apoi spre cartierul La Racoleta, care demonstrează că Buenos Aires este “Parisul Americii Latine”, cartier în care se află şi cimitirul unde este înmormântată celebra Evita Peron. Turul va continua cu Teatrul Colon, inaugurat în anul 1908 şi Bulevardul 9 Iulie, unul dintre cele mai mari bulevarde din lume. Vom vedea apoi Plaza de Mayo, locul desfăşurării celor mai importante evenimente ale istoriei argentiniene, Primăria Cabildo, Catedrala Metropolitană în adiacenţa căreia se află şi casa arhiepiscopului de Buenos Aires, Clădirea Guvernului “Casa Rosada”, Sediul Congresului Naţional, o clădire spectaculoasă cu o suprafaţă de 9.000 m2, realizată de către arhitectul Victor Meano. Vom vizita în continuare cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo, cu clădiri albe cu balcoane din fier forjat şi La Boca, cartier italian cu faimoasa stradă care a dat numele celebrului tango Caminito, inspirat din viaţa cartierului. Cazare la Hotel NH Tango 4* (sau similar 4*).
 • 3
  30.12.2021

  Buenos Aires – Montevideo – Buenos Aires

  • Transport Autocar
   Ferry
  • Cazare Hotel NH Tango 4* (sau similar 4*).
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Montevideo
  Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie sau opţional, excursie de o zi la Montevideo. Transfer în port pentru îmbarcare pe ferry-boat-ul spre Montevideo. Tur panoramic al capitalei Uruguay-ului, numită şi “Elveţia Sud-Americii”, care va include partea veche a oraşului, Piaţa Constituţiei cu Catedrala Matriz, cea mai veche clădire publică din oraş, Paetonal Sarandi, stradă pitorească colonială cu diverse magazine de suveniruri şi restaurante, Teatrul Solis, Piaţa Independenţei cu Monumentul Artigas (Erou Naţional), Mausoleul, principala stradă comercială 18 Iulie, Clădirea Congresului, Meadow, faimoasa grădină de trandafiri şi Monumentul Diligenței. Veți urca apoi pe dealul Montevideo pentru a admira o frumoasă privelişte panoramică a Golfului Montevideo şi pentru a vedea fostul Fort Colonial. Turul panoramic va continua cu Parcul Bătăliei, Obeliscul, Monumentul Vagonului, stadionul de fotbal, unde s-a organizat primul campionat mondial de fotbal în anul 1930, zona rezidenţială Carrasco’s şi cu trecerea în revistă a plajelor ce “înlănţuie” oraşul. Întoarcere la Buenos Aires pentru cazare la la Hotel NH Tango 4* (sau similar 4*).
 • 4
  31.12.2021

  Buenos Aires – Pampa – Buenos Aires

  • Transport Autocar
  • Cazare NH Tango 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Excursie Pampa
   Cina Festivă de Revelion la restaurantul La Ventana
  Mic dejun. În prima parte a zilei vom face o excursie în Pampa la o “haciendă”, o fermă tipic argentiniană, unde vom descoperi muzica şi dansurile tradiţionale, participând la un adevărat festival Gaucho. La petrecerea de bun venit vom fi serviţi cu “empanadas” şi vin argentinian, iar mai târziu cu un barbeque delicios, preparat în stil argentinian. Vom fi martorii unui spectacol folcloric cu muzică şi dansuri, după care vom avea prilejul de a admira aptitudinile de călăreţi ale “gauchos”. Întoarcere la Buenos Aires, unde ne vom pregăti pentru Cina festivă de Revelion cu spectacol de tango argentinian (băuturi incluse) la Restaurantul La Ventana. La Mulţi Ani 2022! Cazare la la Hotel NH Tango 4* (sau similar 4*).
 • 5
  01.01.2022

  Buenos Aires – Iguassu Falls

  • Transport Avion
   Autocar
  • Cazare Hotel Recanto Das Cataratas 5* (sau similar 5*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Cascada Iguassu - partea braziliană
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea cu compania Argentina Aerolineas, zbor AR 1736 (13:25 / 15:15) spre Iguassu, oraş situat la graniţa cu Argentina şi Paraguay, renumit datorită cascadelor spectaculoase. Cascadele Iguassu şi-au primit numele din limba băştinaşilor Guarani, denumire ce se poate traduce prin “apă mare”. Mare este însă un cuvânt mic pentru a descrie grandoarea acestor cascade care vă vor face să vă simţiţi insignifianţi în comparaţie cu forţa pe care o degajă. Iguassu este o serie de 275 de cascade ce se întinde pe o distanţă de aproape 3 km şi care, într-o perioadă normală din an, are debitul de 1800 de metri cubi de apă pe secundă. Volumul de apă al cascadei depăşeşte în medie 10 milioane de litri pe secundă, iar în anumite perioade din sezonul ploios Iguassu devine cea mai mare cascadă din lume, ca debit de apă fiind întrecută doar la media anuală de cascada Niagara. Este într-adevăr o minune a naturii şi de aceea în anul 1986 UNESCO a adăugat întreaga zonă a cascadelor pe lista Patrimoniului Mondial. După sosirea la Iguassu vom vizita partea braziliană a cataractelor, intrând în Parcul Naţional, înscris şi el în Patrimoniul Natural Mondial UNESCO, străbătând un drum spectaculos de aprox. 1 km, prin pădurea tropicală, pe cărări şi poduri printre cascade, până vom ajunge în punctul cel mai apropiat de marea cădere de apă. Pentru a evita efortul şi întoarcerea pe acelaşi drum, vom reveni la drumul principal folosind un lift special amenajat pentru acest lucru. Transfer pentru cazare la Hotel Recanto Das Cataratas 5* (sau similar 5*).
 • 6
  02.01.2022

  Iguassu Falls

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Recanto Das Cataratas 5* (sau similar 5*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Cascada Iguassu - partea argentiniană
  Mic dejun. Dimineaţa vom vizita partea argentiniană a cataractelor, care combină întreaga esenţă a Parcului Naţional Iguassu, atât prin spectacolul de neegalat al cascadelor San Martin şi Gargata do Diablo, în traducere Gâtlejul Diavolului, cea mai înaltă parte a cascadei, cât şi prin aventura în sine a traseului. Accesul dinspre partea argentiniană este facilitat de trenul ecologic al pădurii tropicale, care ne va duce la diferite pasarele. Dintre toate cascadele Iguassu, La Gargata do Diablo este cea mai impresionantă şi demarcă graniţă dintre Argentina şi Brazilia. Doritorii pot efectua la fața locului un zbor opțional de agrement cu elicopterul pentru o vedere panoramică unică asupra cascadei Iguassu, prilej de a admira de sus atât partea braziliană, cât şi partea argentiniană a cascadei. Cazare la la Hotel Recanto Das Cataratas 5* (sau similar 5*).
 • 7
  03.01.2022

  Iguassu Falls – Rio de Janeiro

  • Transport Avion
   Autocar
  • Cazare Hotel Windsor Excelsior Copacabana 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic Rio de Janeiro
   Golful Guanabara
   Palatul Guanabara
   Parcul Flamenco
   Catedrala San Sebastian
   Biserica Candelaria
   Mănăstirea Sao Bento
   Arcul Lapa
   Biblioteca Naţională
   Teatrul Municipal
   Muzeul de Artă
   Maracana
   Plajele Ipanema, Vidigal, Leblon şi Copacabana.
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea cu compania Gol, zbor G3 2002 (13:50 / 15:45) spre Rio de Janeiro, metropolă situată între plajele Atlanticului și munte, în Golful Guanabara, care nu contenește să fascineze turiștii de pretutindeni prin frumusețea sa, a plajelor, monumentelor și atracțiilor sale turistice. Tur panoramic al celei mai frumoase metropole din lume, prilej cu care vom admira Golful Guanabara, Palatul Guanabara, reşedinţa guvernatorului statului, centrul şi cartierul de afaceri, Parcul Flamenco, Catedrala San Sebastian, Biserica Candelaria, Mănăstirea Sao Bento, Arcul Lapa, Biblioteca Naţională, Teatrul Municipal, Muzeul de Artă, Maracana, cel mai mare stadion de pe glob, Sambadrome, locul de desfăşurare al Carnavalului de la Rio şi renumitele plaje Ipanema, Vidigal, Leblon şi Copacabana. Transfer pentru cazare la Hotel Windsor Excelsior Copacabana 4* (sau similar 4*).
 • 8
  04.01.2022

  Rio de Janeiro

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Windsor Excelsior Copacabana 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Tur Rio de Janeiro
   Muntele Corcovado
   Sugar Loaf
  Mic dejun. În prima parte a zilei vom face o incursiune pe Muntele Corcovado. Ascensiunea pe Muntele Corcovado va începe printr-o plimbare cu un trenuleţ special prin pădurea tropicală Tijuca, de-a lungul lacului Rodrigo de Freitas, după care vom urca 220 trepte către simbolul incontestabil al oraşului, renumita statuie a Mântuitorului Iisus Hristos. Monumentul a fost recent selecţionat ca făcând parte din cele “7 minuni ale lumii moderne”. Statuia este cea mai mare dintre statuile realizate în stil Art Deco şi în acelaşi timp a 5-a ca dimensiune din întreaga lume cu cei 30,5 m înălţime, reprezentându-l pe Iisus. De pe platforma situată la o altitudine de 710 metri deasupra nivelului mării, vom admira priveliştile spectaculoase pe care le oferă Rio de Janeiro, oraşul Niteroi care se află vis-a-vis, dincolo de Golful Guanabara, Dealul Sugar Loaf, Laguna Rodrigo de Freitas, Oceanul Atlantic şi plajele din sudul oraşului. După-amiază vom lua telecabina din Praia Vermelha către Muntele Urca. Telecabina va face o primă oprire la Morro da Urca, unde este un minunat punct de belvedere către Golful Botafogo, iar cea de-a doua, la o altitudine de 400 m deasupra nivelului mării, în vârful dealului Sugar Loaf, denumit astfel datorită asemănării cu o căpăţână de sfeclă de zahăr, de unde vom avea o altă privelişte asupra oraşului şi a Golfului Guanabara, văzute din unghiuri diferite. Cazare la Hotel Windsor Excelsior Copacabana 4* (sau similar 4*).
 • 9
  05.01.2022

  Rio de Janeiro

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Windsor Excelsior Copacabana 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Insulele Tropicale cu dejun inclus
  Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie pentru activități individuale sau opţional, excursie de o zi cu dejun inclus în Insulele Tropicale. Vă veţi deplasa spre satul pescăresc Itacuruca, trecând pe lângă numeroase plantaţii de bananieri, de unde vă veţi îmbarca pe un vaporaş complet echipat pentru o croazieră în apele de culoarea smaraldului ale Golfului Sepetiba, împânzit cu peste 300 de insule sălbatice, acoperite cu o vegetaţie luxuriantă densă. Prima oprire va fi pe Insula Jaguanum, apoi turul va continua cu Insula Jardim, plaja Grande, plaja Maria Ruça şi plaja Aguas Lindas. Veţi avea în timpul croazierei timp liber pentru plajă, înot şi relaxare și veţi ajunge la Hotelul Pierre pentru dejun. Întoarcere la ţărm şi transfer pentru cazare la Hotel Windsor Excelsior Copacabana 4* (sau similar 4*).
 • 10
  06.01.2022

  Rio de Janeiro – Amsterdam

  • Transport Avion
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Zi liberă pentru plimbări, vizite individuale şi ultimele cumpărături. Camerele sunt disponibile până la ora 12:00 (există posibilitatea de a rezerva camera pentru “late check out”, contra cost, cu minim o lună înainte de începerea circuitului). Transfer la aeroport pentru plecarea spre Amsterdam, cu zborul KL 706 (20:50 / 12:15).
 • 11
  07.01.2022

  Amsterdam – Bucureşti

  • Transport Avion
  • Mese Avion
  Sosire la Amsterdam la ora 12:15, de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul KL 1379 (20:45 / 00:30).
 • 12
  08.01.2022

  BucureştiInformatii tarif

2180 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 420 EURO

tarif valabil pentru un grup minim de 15 turişti; pt. 10 - 14 turişti, tariful se va majora cu 190 euro/pers.


 • transport
  Avion
  Autocar
  Ferry
 • cazare
  3 nopţi cazare în Buenos Aires
  2 nopţi cazare în Iguassu
  3 nopţi cazare în Rio de Janeiro
 • mese
  Mic dejun 8
  Cina Festivă de Revelion
  Dejun 1
 • ghizi
  însoțitor de grup și ghizi locali
 • marime grup
  15

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Amsterdam – Buenos Aires şi Rio de Janeiro – Amsterdam – Bucureşti cu compania KLM
- transport continental cu avionul pe rutele: Buenos Aires – Iguassu și Iguassu – Rio de Janeiro
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 3 nopţi cazare cu mic dejun în hotel de 4* în Buenos Aires
- 2 nopți cazare cu mic dejun în hotel de 5* în Iguassu
- 3 nopți cazare cu mic dejun în hotel de 4* în Rio de Janeiro
- cină festivă de Revelion cu spectacol argentinian la Restaurantul La Ventana cu spectacol (băuturi incluse)
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- tur panoramic de oraș în Buenos Aires cu ghid local
- excursie în pampasul argentinian, cu spectacol și dejun inclus
- excursiile la Cascadele Iguassu în partea braziliană şi în partea argentiniană
- tur panoramic de oraș în Rio de Janeiro cu ghid local
- excursie pe Muntele Corcovado
- urcare cu telecabina pe Sugar Loaf
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism


Tariful nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. şi continentale: 95 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, dacă se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 45 euro/pers., pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local:
· Excursie la Montevideo în Uruguay: aprox. 290 usd/pers.
· Excursie de o zi în Insulele Tropicale cu dejun inclus: aprox. 115 usd/pers.
- RECOMANDAT: PACHET TURIST TRAVEL MONDIAL, care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 150.000 ron/pers. pentru cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, o sumă maximă de 5.000 ron/pers. pentru tratamente medicale de urgență în cazul acutizării unei boli cronice și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 8.500 ron/călătorie (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19


Acte necesare

- pașaportul electronic sau pașaportul simplu valabil cel puțin 6 luni de la data încheierii călătoriei; nu se acceptă pașaportul temporar


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

2960 EURO + 1980 USD

15.10.2024 - 30.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1990 EURO + 3395 USD

18.11.2024 - 03.12.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3360 EURO

29.10.2024 - 10.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2620 EURO + 1980 USD

27.12.2024 - 07.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2230 EURO + 3650 USD

22.02.2025 - 12.03.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1980 EURO + 4870 USD

29.10.2024 - 15.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1690 EURO + 3870 USD

15.11.2024 - 29.11.2024

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?