• L-V: 9-18
  • S-D: inchis

Vacanta Grecia

1.000 de insule grecești, mii de kilometri de plaje însorite și salbe de vestigii istorice spun astăzi povestea fascinantă a Greciei.

Peisajul te invită la relaxare pe bărcile purtate pe valurile azurii către plaje cu nisip fin și alb sau cu nisip negru, îmbrăcate în marmură sau în nisip de roci vulcanice, iar grecii ospitalieri te ademenesc în tavernele lor cu souvlaki, tzatziki, măsline, feta și fructe de mare uscate la soare și înmiresmate pe grătarele de la malul mării.

Vestigiile și siturile arheologice îți oferă șansa de a descoperi o parte din fascinanta istorie a Greciei, considerată leagănul civilizației vestice.

Serviciile turistice de calitate și accesibile, muzica grecească și atmosfera prietenoasă sunt câteva din motivele pentru care cei mai mulți turiști aleg an de an această destinație pentru vacanțele de vară.

Pentru vacanțe relaxante la plajă, îți recomandăm Skiathos, Corfu și Creta.

Zakyntos și Lefkada sunt alegeri ideale pentru cei ce iubesc peisajele costiere și plajele spectaculoase.

Muzica bună și petrecerile reușite au o singură destinație: Mykonos, cea mai populară insulă grecească pentru distracție la malul mării.

Dacă ești pasionat de istorie și arhitectură, dar nu vrei să faci rabat de la minunatele plaje grecești, îți recomandăm Santorini, Kos și Rhodos.

Oferte vacanta in Grecia 2018 potrivite pentru tine: