Highlights of Coreea de Sud


Țara în care vezi cum arată viitorul

de la 1990 Euro / persoană Vezi detalii
A Pleci cand dorești!
Plecare din Bucuresti
7 zile
Acest program este o propunere ce include sugestiile noastre de traseu. Puteți să îl considerați punctul de plecare spre o calatorie ce poate fi personalizată conform dorințelor dumneavoastră, modificând numărul de zile, obiectivele turistice etc.
Seoul – Busan – Seoul
1 poze

Cele patru sezoane distincte din Coreea de Sud oferă frumuseţe naturală peisajelor în continuă schimbare, pe tot parcursul anului. Atracțiile naturale ale Coreei sunt unice pentru vizitatori, deoarece munții acoperă 70% din suprafaţă, iar țara este mărginită de zone de coastă și ocean pe trei laturi. Seoul, capitala Coreei, se bucură de un peisaj plin de viață, inedit şi interesant. Văile, zgârie-norii și puternicul râu Hangang care curge prin mijlocul Seoulului sunt frumos luminate noaptea și contribuie la energia irezistibilă a vieții de noapte a orașului. În orașele Coreei sunt situri arheologice semnificative care păstrează aproape 5.000 de ani de istorie. Arhitectura tradițională din trecut aruncă o lumină și asupra filozofiei vechilor coreeni, deoarece importanța a fost acordată echilibrului și armoniei clădirilor cu mediul său natural. Nu rămâne decât sa dați curs acestei invitații, pentru a vă convinge.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Palatul Gyeongbokgung, Muzeul Palatului Naţional, Muzeul Naţional Folk, Turnul Namsan, Templul Haedong Yonggungsa, Piața Yondusan, Turnul Busan, Palatul Changdeokgung, Grădina Secretă, Dongdaemun Design Plaza (DDP)

Natură şi Peisaje

Râul Hangang, Râul Cheonggyecheon, Plaja Haeundae

Experienţe şi Distracţii

Cartierul comercial Myeongdong, Cartierul Hongdae, cină la Restaurantul Hancook, Piața Jagalchi, Piața Internațională Gukje, Centrul comercial Shinsegae Centum City, Acvariul Sealife Busan, Spectacol tradițional la Casa Coreei, Spectacolul de percuție ritmică Nanta


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • Ziua 1

  Bucureşti – Doha

  • Transport Avion
  • Cazare -
  • Mese La bordul aeronavei
  • Obiective și activități -
  • Opționale -
  Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 222 (13:15 / 17:50)
 • Ziua 2

  Doha – Seoul

  • Transport Avion
  • Cazare Hotel 3*
  • Mese La bordul aeronavei
  • Obiective și activități -
  • Opționale -
  Plecare din Doha spre Seoul cu compania Qatar Airways, zbor QR 858 (02:00 / 16:55). Sosire pe Aeroportul Incheon şi transfer la hotel de 3*. Oraşul Seoul, capitala istorică a Coreei timp de 600 de ani, este situat în nord-vestul ţării, pe Râul Han, în centrul peninsulei Coreea. Întemeiată în anul 18 î.Hr., aceasta a fost iniţial capitala regatului Baekje, unul dintre cele Trei Regate Coreene şi a continuat să fie capitală în timpul dinastiei Joseon şi a imperiului Coreean până în zilele noastre. Zona capitalei care include metropola Incheon şi majoritatea provinciei Gyeonggi, are aprox. 24,5 milioane de locuitori, fiind una dintre cele mai mari zone metropolitane din lume. Aproape un sfert din populaţia Coreei de Sud trăieşte în Seoul, făcându-l cel mai puternic centru economic, politic şi cultural sud-coreean. Seoul este considerat un oraş global, fiind în acest sens al 9-lea în Indexul Oraşelor Globale din 2008. În oraşul care a găzduit Jocurile Olimpice de vară în anul 1988 şi Campionatul Mondial de Fotbal din anul 2002 se află şi sediile principale ale multinaţionalelor Samsung, LG şi Hyundai. Cazare la hotel 3*.
 • Ziua 3

  Seoul

  • Transport -
  • Cazare Hotel 3*
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități -
  • Opționale Palatul Gyeongbokgung
   Satul turistic Bukchon Hanok
   Cartierul tradițional Insadong
   Turnul Namsan Cină la restaurantul Hancook din Turnul Namsan
  Mic dejun. Zi dedicată explorării oraşului Seoul unde veţi putea vizitarea Palatului Gyeongbokgung, primul palat al regelui dinastiei Joseon, cel mai mare dintre cele cinci palate construite în Seoul, în anul 1395, palat favorit al multor dintre prinţii dinastiei, cel mai frumos şi încărcat de istorie, care a păstrat elemente datând din perioada celor Trei Regate. În interior este amplasat Muzeul Palatului Național, care spune povestea dinastiei Joseon, precum și Muzeul Naţional Folk. În continuarea zilei vă veţi putea plimba prin Bukchon Hanok Village, un sat tradițional coreean cu case (hanok) tipice de acum 600 de ani. Ziua o veţi putea continua cu o plimbare pe celebra arteră comercială Insadong, de unde se pot achiziţiona diverse obiecte tradiţionale coreene. O plimbare cu telecabina spre Turnul Namsan vă va putea oferi o priveliște unică asupra orașului. Turnul este împodobit cu lumini de diferite culori, oferind un adevărat spectacol de lumină. Seara o veţi putea încheia cu o cină în turn, la restaurantul Hancook, care oferă un semi-bufet coreean. Cazare la hotel 3 *.
 • Ziua 4

  Seoul – Busan

  • Transport Trenul de mare viteză KTX de la Seoul la Busan (aproximativ 2h 20min)
  • Cazare Hotel 3*
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități -
  • Opționale Piața Jagalchi
   Piața Gukje
   Satul cultural Gamcheon
   Piața BIFF
   Piața Yondusan
   Turnul Busan
  Mic dejun. Plecare cu trenul de mare viteză KTX din Seoul spre Busan (aproximativ 2h 20min). Busanul este principalul port al ţării şi al doilea oraş ca mărime din Coreea de Sud, care a devenit renumit odată cu găzduirea Jocurilor Asiatice din anul 2002. Busanul a fost de asemenea unul dintre oraşele gazdă pentru FIFA World Cup 2002 şi este centrul de convenţii internaţionale din Coreea. Peisajele naturale deosebite, piața locală de pește și plaja populară deschisă pe tot parcursul anului, adaugă Busanului un farmec aparte. Pe parcursul zilei veţi putea să admiraţi câteva dintre reperele oraşului: Turnul Busan situat în Piaţa Yongdusan, care oferă o privelişte spectaculoasă asupra vechiului port; Centrul de Cinematografie Busan şi Muzeul Cinema care este oficial locul de desfăşurare exclusiv al Festivalului Internaţional de Film Busan (BIFF) situat în Piaţa BIFF, care de-a lungul anului reprezintă paradisul pasionaţilor de mâncare stradală (street-food). Veţi putea continua turul prin Satul cultural Gamcheon format din case multicolore, construite în stil scară de la poalele unui munte de coastă, dând acestui loc porecla de „Machu Picchu din Busan”. Multe alei care străbat această comunitate sunt decorate vibrant cu picturi murale și sculpturi create de către rezidenți. Amplasat în partea de sus a unui munte, fosta mahala este o adunătură de case pastelate, de tip Lego, pictate în 2009 pentru a atrage vizitatorii pe pante abrupte și printre aleile sale mici. Satul de cultură Gamcheon, este simbolul frumuseții și al haosului, toate într-una. Pentru prânz veţi putea merge în Piața Jagalchi, cea mai mare piață de pește din Coreea de Sud care atrage deopotrivă localnici şi turişti veniţi din întreaga lume pentru a cumpăra, gusta sau doar privi sutele de feluri de peşte şi alte vieţuitoare marine care se comercializează aici. În inima pieţei este locul perfect pentru a degusta pește proaspăt crud, caracatiţă sau fructe de mare delicioase. După amiază veţi putea explora Piața Gukje, înființată în timpul războiului coreean în anul 1950. De-a lungul anilor, a devenit o piață înfloritoare și astăzi este una dintre atracțiile turistice cele mai populare din Busan care oferă o atmosferă boemă, vintage, cu vânzători care comercializează atât obiecte noi cât și vechi la un preț accesibil. Cazare la hotel 3*.
 • Ziua 5

  Busan

  • Transport -
  • Cazare Hotel 3*
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități -
  • Opționale Templul Haedong Yonggungsa
   Acvariul Sealife Busan
   Centrul comercial Shinsegae Centum City
   Plaja Haeundae
  Mic dejun. Veţi putea continua explorarea Busanului cu vizitarea Templul Haedong Yonggungsa, un templu budist din Gijang-gun, construit în 1376 de către profesorul Naong în timpul dinastiei Goryeo, cunoscut inițial ca Templul Bomun care a fost distrus în timpul invaziilor japoneze din Coreea (1592 - 1598), dar a fost reconstruit în anii 1930 și a fost redenumit Templul Haedong Yonggung în 1974. Complexul templului este unul mare și singurul construit de-a lungul coastei, în timp ce majoritatea templelor sunt la munte. Veţi fi încântaţi de sunetul liniștitor al valurilor după aventura urcării celor 108 trepte până în vârf. Combinat cu proximitatea sa cu Plaja Haeundae și partea de est a Busanului, templul este popular în rândul turiștilor, în special în timpul sărbătorilor de naștere ale lui Buddha, când complexul este decorat cu felinare de hârtie. Vă veţi putea bucura de Plaja Haeundae, cea mai faimoasă plajă cu nisip alb din ţară, unde se ţin numeroase evenimente culturale şi festivaluri de-a lungul anului, foarte animată şi plină de viaţă seara, cu divertismente stradale şi de Shinsegae Centum City, înregistrat în Cartea Recordurilor Guinness ca fiind cel mai mare complex comercial din lume. La Centrul comercial vă puteţi răsfăţa la SPA-ul său tradițional coreean. După-amiaza va continua cu o plimbare la Acvariul din Busan, unul dintre cele mai cunoscute acvarii din Coreea, care expune 250 de specii și până la 35.000 de animale marine. Cazare la hotel 3*.
 • Ziua 6

  Busan – Seoul

  • Transport Trenul de mare viteză KTX de la Busan la Seoul (aproximativ 2h 20min).
  • Cazare -
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Palatul Changdeokgung şi Grădina Secretă
   Piața tradițională Gwangjang
   Dongdaemun Design Plaza (DDP)
   Spectacol tradițional la Casa Coreei
   Spectacolul de percuție ritmică Nanta
  • Opționale -
  Mic dejun. Dimineța vă veți întoarce la Seul cu trenul de mare viteză KTX (aproximativ 2h 20min). Odată sosiți în Seul, veţi vizita Palatul Changdeokgung şi Grădina Secretă, a doua vilă regală, cel mai bine păstrat dintre cele cinci palate regale Joseon rămase. Grădina palatului a servit ca loc de odihnă pentru membrii familiei regale. În continuarea zilei, vă veţi putea delecta cu un prânz în Piața tradițională Gwangjang, care la 100 de ani de la deschiderea sa în timpul invaziei japoneze, oferă o diversitate foarte mare de mâncare stradală coreeană ieftină: o experiență autentică cu localnicii! O altă atracţie a oraşului de care vă veţi bucura, este Dongdaemun, cu piața sa: una dintre zonele comerciale preferate de turiști, o piață tradițională mare şi Dongdaemun Design Plaza (DDP), un gigant complex multifuncţional, capodoperă arhitecturală creată de celebrul Zaha Hadid. Seara vă veți putea bucura de un spectacol tradițional la Casa Coreei, unde veți descoperi diversitatea și bogăția muzicii și artei coreene sau de un spectacolul de percuție ritmică Nanta, un mix de muzică şamul mori și ritmuri create de ustensile de gătit. Seara, transfer la aeroportul internațional din Seoul.
 • Ziua 7

  Seoul – Doha – Bucureşti

  • Transport Avion
  • Cazare -
  • Mese La bordul aeronavei
  • Obiective și activități -
  • Opționale -
  Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways QR 859 (01:25 / 05:25), de unde veți pleca spre București cu zborul QR 221 (07:20 / 12:15).


Informatii tarif

de la 1990 Euro / persoană

 • Tariful este valabil pentru minim 2 persoane
 • Tariful poate varia în funcţie de numărul de participanţi, perioada călătoriei, evenimente speciale, gradul de ocupare a avioanelor, hotelurilor


 • transport
  Avion
  Tren de mare viteză KTX
 • cazare
  Seoul: 3 nopți
  Busan: 2 nopți
 • mese
  Mic dejun: 4
  Cină: 1

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe ruta: Bucureşti –  Doha – Seoul și Seoul – Doha – Bucureşti cu compania Qatar Airways
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile continentale 
- bagaj de cală
- 5 nopţi cazare cu mic dejun
- mesele menționate în program 
- taxe parcare, taxe de autostradă, poduri, tunele etc.
- transferurile menţionate în program 
- ghizi și soferi locali vorbitori de limbă engleză
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 30.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastră suferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 2000 euro/persoană (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei; se poate încheia turiștilor cu vârsta maximă de 74 ani împliniți


Tariful nu include

- taxele de oraş (unde se percep) se achită, la recepţia hotelurilor, individual
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- taxele de intrare la obiectivele turistice (muzee, catedrale etc) şi dacă este cazul, ghizii pentru acestea
- bacşişuri pentru ghizi, şoferi şi bagajişti  
- excursiile opţionale se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local


Acte necesare

- paşaportul valabil minim 6 luni de la întoarcerea în ţară. Paşaportul NU trebuie să fie temporar 


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor 
- diferenţa de 50 %, se achită cu min. 45 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice »,  la care prezentul program este parte


Observații

- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de 
a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie în funcţie de disponibilităţi
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. 
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului.
- copiii au nevoie de paşaport individual 
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »