980 EURO + 4470 USD Vezi detalii
12.11.2021
29.11.2021
18 zile
Vandut
Reprogramat în 2022
Quito – Monumentul Ecuatorial – Cotopaxi – Coca – Croazieră în Bazinul Amazonian – Riobamba – Alausi – Sibambe – Ingapirca – Cuenca Guayaquil – Galapagos: Insula Baltra – Insula San Cristobal – Insula Lobos – Insula Santa Cruz – Insula Bartolome
9 poze

O adevărată aventură a cunoaşterii, cu un itinerar de invidiat pentru orice devorator de turism, menit să vă încânte şi să vă cucerească spiritul şi imaginaţia, care va începe în Quito, capitala „Elveţiei tropicale” cu peisaje incredibil de frumoase și se va încheia în Arhipelagul Galapagos, un loc unic în lume, faimos datorită bogăţiei faunei sălbatice, de o diversitate uimitoare, principala sursă de inspiraţie pentru celebra “Origine a speciilor”, arhipelag despre care Charles Darwin spunea că “nici un epitet nu este suficient de grăitor pentru a descrie senzaţiile de delectare pe care le trăieşti aici”. Între aceste două pietre de temelie, pe care am construit aventura noastră ecuadoriană, veți trăi o experienţă cu totul inedită, într-o croazieră în bazinul amazonian ecuadorian, fără de care o aprofundare a minunilor existente în această parte a continentului sud-american nu ar fi completă. Ne vom bucura de vegetaţia şi de fauna specifică pădurilor tropicale amazoniene, vom putea vedea şerpi anaconda, broaşte ţestoase, vidre gigantice, vom pleca cu canoeele în căutarea fioroşilor caimani şi vom putea asista la ritualurile tradiționale ale populaţiilor locale. Toate acestea şi multe alte experienţe inedite vă aşteaptă în expediţia ecuadoriană la care vă invităm să participaţi.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Biserica Guapulo, Gran Colombia Avenue, San Juan Mirador, Piaţa Independenţei, Catedrala, Palatul Guvernului, Palatul Arhiepiscopal, statuia Mareşalului Sucre, Biserica Iezuită La Compañía, Biserica San Francisco și statuia Fecioarei Maria din Quito; Monumentul Ecuatorial, Muzeul în aer liber Ini Nan; Muzeul Sucre din Lasso; Centrul de Interpretare al Trenului Anzilor; complexul arheologic din Ingapirca; Piața San Sebastian, Casa Moderației, Piața de Flori, Catedrala, Curtea de Justiție, Palatul Municipal, Palatul Guvernatorului și Biserica El Sagrario din Cuenca; cartierul Las Penas, Malecon 2000 și Palacio Municipal din Guayaquil.

Natură şi Peisaje

Vulcanul Pichincha, Vârful Pancecillo, cele 14 vârfuri ale Anzilor, Vulcanul Cotopaxi, refugiul Jose Rivas, Râurile Coca și Napo, Parcul Național Yasuni, lacul cu apă neagră, Vulcanul Cimborazo, Arhipelagul Galapagos, Insula Baltra, Parcul Naţional Galapagos, Insula San Cristobal, Cerro Tijeretas, Insula Lobos, Plaja Playa Ochoa, Insula Santa Cruz, plaja Tortuga Bay, Insula Bartolome, Pinnacle Rock; Parque Central din Guayaquil.

Tradiţii şi evenimente

Vizitarea unei familii autentice Kichwa, experimentarea bucătăriei ecuadoriane tradiționale, încercarea artizanatului tradițional, demonstrație de dansuri folclorice, atelierul de confecție al pălăriilor de Panama, Centrul de Cercetare Charles Darwin, Mercado Artesanal din Guayaquil, ferma Hacienda La Danesa.

Experienţe şi Distracţii

Plimbare deasupra orașului Quito cu “Teleferico”, explorarea pădurii tropicale, incursiune cu canoe pe râu și căutarea caimanilor, observarea faunei amazoniene, snorkeling alături de pinguini, ţestoase marine şi peşti tropicali, înot cu leii de mare, călătorie cu trenul spre Devil’s Nose, călărie pe cărări de munte.


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  12.11.2021

  București – Amsterdam – Quito

  • Transport Avion, autocar
  • Cazare Hotel Mercure Alameda 4* (sau similar 4*)
  • Mese În avion, cină
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 1372 (06:00 / 08:00), de unde se va pleca cu zborul KL 755 (10:15 / 16:15) spre Quito, cea mai veche capitală sud-americană, oraş fondat în anul 1534 pe ruinele unei vechi așezări incaşe, situat la 2.800 m altitudine, primul oraş din lume intrat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Aşezat la poalele vulcanului Pichincha, într-o vale mănoasă a Anzilor, păstrează aparenţa unui oraş colonial construit pe principiul unei pieţe centrale înconjurată de piaţete, grădini şi străduțe înguste pavate cu piatră. Arhitectura spaniolă în stilul baroc, caracteristică oraşului, este prezentă prin numeroase clădiri importante precum catedrala din sec. al XVII-lea, dar și prin alte biserici şi mănăstiri străvechi. Întâlnire cu reprezentantul local și transfer pentru cină și cazare la Hotel Mercure Alameda 4* (sau similar 4*).
 • 2
  13.11.2021

  Quito – Monumentul Ecuatorial – Quito

  • Transport Autocar, teleferic
  • Cazare Hotel Mercure Alameda 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Tur panoramic Quito:
   Biserica Guapulo
   Gran Colombia Avenue
   San Juan Mirador
   Piaţa Independenţei
   Catedrala
   Palatul Guvernului
   Palatul Arhiepiscopal
   Statuia Mareşalului Sucre
   Biserica Iezuită La Compañía
   Biserica San Francisco
   urcare pe Vârful Pancecillo
   Statuia Fecioarei Maria
   Monumentul Ecuatorial
   Muzeul în aer liber Ini Nan
   Plimbare deasupra orașului cu “Teleferico”
  Mic dejun. Dimineaţa va debuta cu turul panoramic al oraşului Quito, care va include Biserica Guapulo, Gran Colombia Avenue, San Juan Mirador, de unde vom avea o minunată privelişte asupra oraşului, Piaţa Independenţei, de unde vom putea admira Catedrala, Palatul Guvernului, Palatul Arhiepiscopal şi statuia Mareşalului Sucre. Turul va continua cu vizitarea Bisericii Iezuite La Compañía, unul dintre cele mai bogate şi mai impresionante temple din America de Sud, un exemplu magnific de abilitate artistică a artizanilor ecuadorieni, care se reflectă în numeroase picturi şi basoreliefuri ale faimoasei Şcoli de Artă din Quito şi în sculpturile sofisticate ale altarelor, acoperite în întregime cu foiţe din aur. Vom vizita apoi Biserica San Francisco, construită în sec. al XVII-lea, după care vom urca pe Vârful Pancecillo, un “deal” de origine vulcanică, cu înălţimea de 3.000 m, unde se află statuia Fecioarei Maria. Ne vom deplasa în continuare către Monumentul Ecuatorial, situat la latitudinea de 00’.00’, care marchează poziţia geodezică a Ecuatorului, prilej unic de a ne afla în cele două emisfere în acelaşi timp. La distanţă de câteva minute este Ecuatorul real, aşa cum a fost măsurat prin Sistemul de Poziţionare Globală (GPS) şi tot aici vom vizita Muzeul în aer liber Ini Nan, loc în care vom putea participa la diferite experimente distractive, care pot avea loc numai aici, cum ar fi cel de a putea ţine în echilibru un ou pe vârfurile degetelor. Ne vom îndrepta apoi către cel mai nou punct de atracţie de aici, “Teleferico”, cu care vom face o “plimbare” deasupra oraşului şi împrejurimilor, ajungând până la altitudinea de 4.050 m. Din teleferic vom putea observa cele 14 vârfuri ale Anzilor numite şi “Magistrala Vulcanilor”. Cină şi cazare în Quito la Hotel Mercure Alameda 4* (sau similar 4*).
 • 3
  14.11.2021

  Quito – Cotopaxi

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel La Cienega 3* (sau similar 3*)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Vulcanul Cotopaxi
   Muzeul Sucre din Lasso
   Refugiul Jose Rivas
  Mic dejun. Plecare către micul orăşel Lasso, în apropierea căruia se află faimosul vulcan Cotopaxi, cel mai înalt vulcan activ din lume, cu o înălţime de 5.897 m, pentru a trăi o experienţă unică, încercând să ne apropiem cât mai mult de vârful acestuia. Vom vizita Muzeul Sucre, unde vom afla lucruri interesante despre istoria locului. Dacă vremea va permite, drumul va continua până la altitudinea de 4.500 m, de unde se vede refugiul Jose Rivas, situat la o altitudine de 4.800 m, aceeaşi altitudine pe care o are Montblanc, cel mai înalt vârf din Europa. Cină şi cazare la Hotel La Cienega 3* (sau similar 3*).
 • 4
  15.11.2021

  Cotopaxi – Coca – Croazieră în Bazinul Amazonian

  • Transport Vas motorizat, vas de croazieră
  • Cazare Vasul de croazieră Manatee
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Îmbarcare pe vasul de croazieră
   Navigare pe Râul Napo
   Plimbare nocturnă prin pădure
  Mic dejun. Transfer la Coca, capitala provinciei Orellana din estul Ecuadorului, situată la confluența râurilor Coca și Napo, de unde vom începe o călătorie de 90 minute cu un vas motorizat până la vasul Manatee pe care ne vom petrece următoarele 4 zile. Ne vor ura bun venit ghizii specialiști naturaliști locali, care ne vor oferi o scurtă introducere informativă despre Amazonul Ecuadorian. Ulterior vom avea ocazia să explorăm nava de croazieră și să admiram peisajul pădurii tropicale în timp ce vom naviga pe Râul Napo. După cină, vom fi invitați la o plimbare în pădure pentru a observa activitatea nocturnă a pădurii tropicale și a experimenta direct biodiversitatea ei extraordinară. Cazare la bordul vasului.
 • 5
  16.11.2021

  Croazieră în Bazinul Amazonian (Parcul Național Yasuni)

  • Transport Canoe motorizată, vas de croazieră
  • Cazare Vasul de croazieră Manatee
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Obiective și activități Parcul Național Yasuni
   Lacul cu apă neagră
   Drumeție prin pădurea riverană
  Mic dejun. Dimineața devreme, vom vizita Parcul Național Yasuni, o regiune intactă a Amazonului Ecuadorian, casa legendarului delfin roz de râu. În această zonă, putem găsi, de asemenea, anacondele, țestoasele de râu și diverse specii de primate, precum și hoatzinul colorat, o pasăre unică, cunoscută local sub numele de „curcanul mirositor”. După-amiază, ne vom deplasa cu o canoe motorizată spre un lac cu apă neagră, acasă la vidrele uriașe și manatele evazive și ne vom bucura de o drumeție plăcută în pădurea riverană, cu șansa de a observa stoluri de păsări și de a ne minuna de organizarea complexă a unei colonii de furnici tăietoare de frunze. Dejun, cină și cazare la bordul vasului.
 • 6
  17.11.2021

  Croazieră în Bazinul Amazonian (vizitarea unei familii Kichwa)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vasul de croazieră Manatee
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Obiective și activități Vizitarea unei familii autentice Kichwa
   Cursuri de gătit preparate ecuadoriane tradiționale
   Încercarea artizanatului tradițional
  Mic dejun. În prima parte a dimineții vom vizita o familie autentică Kichwa care locuiește pe malurile râului Napo, unde vom avea ocazia de a afla informații despre modul de trai și despre tradițiile lor străvechi, direct de la membrii comunității locale. Ne vom întoarce apoi pe vas pentru dejun, după care vom putea participa la cursuri de gătit împreună cu expertul bucătar al vasului, având astfel ocazia de a pregăti preparate ecuadoriane tradiționale. Vom fi de asemenea invitați să încercăm artizanatul tradițional, să ne delectăm cu tot felul de cocktail-uri la bar și să ne bucurăm de facilitățile de la bord, inclusiv Rainforest Spa, de unde din baia de hidromasaj vom putea admira priveliștea spectaculoasă a junglei. Cină și cazare la bordul vasului.
 • 7
  18.11.2021

  Croazieră în Bazinul Amazonian (aventură în pădure)

  • Transport Canoe, vas de croazieră
  • Cazare Vasul de croazieră Manatee
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Obiective și activități Explorarea pădurii amazoniene
   Panoramă asupra pădurii dintr-un turn de observație
   Incursiune cu canoe pe râu și căutarea caimanilor
  Mic dejun. Dimineața vom debarca pentru a explora pădurea din apropiere, prilej de a descoperi o mulțime de animale și specii de plante endemice din această parte a bazinului amazonian. După-amiază, vom urca într-un turn de observație, de pe platforma căruia vom putea scruta peisajul deasupra coroanelor luxuriante ale copacilor, bucurându-ne astfel de vastitatea și măreția Amazonului! Seara vom face o incursiune cu canoe pe râu pentru a căuta cu lanterna caimanii negri. Dejun, cină și cazare la bordul vasului.
 • 8
  19.11.2021

  Coca – Riobamba

  • Transport Vas motorizat, autocar
  • Cazare Hotel Spa Casa Real 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Orașul Riobamba
  Mic dejun. Debarcare și transfer cu un vas motorizat la Coca, de unde ne vom îndrepta spre Riobamba, oraș situat la o altitudine de 2754 m, căruia i se mai spune în glumă și “Friobamba”, Bamba cea înghețată, datorită vecinătății cu Vulcanul Cimborazo, cel mai înalt vârf din Ecuador, mereu acoperit de zăpadă. Orașul este cea mai interesantă așezare din această zonă a Ecuadorului ce se distinge prin muzee, monumente religioase, precum și prin ospitalitatea locuitorilor. Cină şi cazare la Hotel Spa Casa Real 4* (sau similar 4*).
 • 9
  20.11.2021

  Riobamba – Alausi – Sibambe – Ingapirca – Cuenca

  • Transport Autocar, tren
  • Cazare Hotel Carvallo 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Călătorie cu trenul spre Devil’s Nose
   Centrul de Interpretare al Trenului Anzilor
   Demonstrație de dansuri folclorice
   Complexul arheologic din Ingapirca
  Mic dejun. Transfer la gară pentru a lua trenul charter spre Devil’s Nose (Nariz del Diablo), unul dintre cele mai faimoase trenuri din Anzi, care traversează peisaje spectaculoase. Această cale ferată construită pe un perete de stâncă aproape vertical este una dintre cele mai mari realizări inginerești în proiectarea și construcția de căi ferate. Traseul urmat de tren pentru a ajunge în vârf, constituie punctul de atracție al acestei excursii, însă această experiență nu poate fi garantată decât dacă condițiile meteo vor permite. În cazul în care vom fi norocoși, vom face această inedită plimbare cu trenul care se va opri la Sibambe, unde vom descoperi Centrul de Interpretare al Trenului Anzilor și vom asista la o demonstrație de dansuri folclorice, la care vom putea participa. Ne vom întoarce cu trenul la Alausi de unde ne vom îndrepta spre Ingapirca, pentru a vizita cele mai mari ruine Inca cunoscute din Ecuador. Vastul complex arheologic include o fortificație, case, curți, terase, temple și un “castel”, probabil un fost Templu al Soarelui. Vom pleca în continuare spre Cuenca, al treilea oraș ca mărime din Ecuador, considerat a fi cel mai frumos oraș colonial al Americii de Sud, care îi face concurență capitalei Quito, la capitolul frumusețe și eleganță. Cină şi cazare la Hotel Carvallo 4* (sau similar 4*).
 • 10
  21.11.2021

  Cuenca – Guayaquil

  • Transport Autocar
  • Cazare Grand Hotel Guayaquil 4* superior (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Tur panoramic Cuenca:
   Piața San Sebastian
   Casa Moderației
   Piața de Flori
   Catedrala
   Curtea de Justiție
   Palatul Municipal
   Palatul Guvernatorului
   Biserica El Sagrario
   Atelier de confecție al pălăriilor de Panama
  Mic dejun. Tur panoramic în Cuenca, oraş inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, fondat de conchistadorul spaniol Ramirez Devalos pe ruinele înfloritorului oraş incaș Tumibamba, distrus în totalitate în timpul războiului civil incaş. În compensaţie, Cuenca are privilegiul de a fi poate singurul oraş din această zonă care nu a suferit distrugeri în urma cutremurelor şi care păstrează aproape intactă arhitectura spaniolă. Cuenca este vestit pentru înalta calitate a produselor manufacturiere precum broderii, ceramică şi faimoasele “pălării de Panama”, care în pofida denumirii, aici se produc. Cu străduţele sale înguste pavate cu piatră cubică şi acoperişurile roşii ale clădirilor, cu muzeele şi piaţetele pline de flori, Cuenca are aerul fermecător al unui oraş de provincie. Turul va include Piața San Sebastian, Casa Moderației, stabiliment destinat tratamentului persoanelor alcoolice, Piața de Flori, Catedrala, Curtea de Justiție, Palatul Municipal, Palatul Guvernatorului și Biserica El Sagrario. Vom face și o vizită la un atelier unde sunt confecționate manual faimoasele pălării de Panama. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Guayaquil, principalul port al țării, pentru cină şi cazare la Grand Hotel Guayaquil 4* superior (sau similar 4*).
 • 11
  22.11.2021

  Guayaquil – Galapagos: Insula Baltra – Insula San Cristobal

  • Transport Autocar, avion, vapor
  • Cazare Hotel Arena Blanca 3* (sau similar 3*)
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Obiective și activități Insula Baltra
   Parcul Naţional Galapagos
   Insula San Cristobal
   Centrul de Interpretare
   Cerro Tijeretas
   Snorkeling
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul către Galapagos, arhipelag format din 13 insule principale şi 6 insuliţe, situat la 1.000 km vest de continentul sud-american, care împreună, cumulează aprox. 50.000 km² de ocean. Acest arhipelag este un loc unic în lume, faimos datorită bogăţiei faunei sălbatice de o diversitate uimitoare, care a stat la baza cercetărilor lui Darwin, materializate în Teoria Selecţiei Naturale. După aterizarea pe Insula Baltra vom fi conduşi în zona de tranzit unde vom prezenta paşapoartele şi vom achita taxa de 100 usd pentru intrarea în Parcul Naţional Galapagos (singura formă de plată acceptată este cash, la faţa locului). Întâlnire cu reprezentantul local şi deplasare cu vaporul spre Insula San Cristobal. Transfer în Puerto Baquerizo Moreno, unde după dejun vom vizita Centrul de Interpretare, excelent mod de a cunoaște istoria naturală a acestui arhipelag fabulos: originea vulcanică a insulelor, îndepărtarea lor de continentul sudamerican, curenții marini care scaldă țărmurile insulelor arhipelagului, speciile care populează insulele și apele arhipelagului, colonizarea arhipelagului, principalii vizitatori ai acestui tărâm fascinant. Ne vom îndrepta apoi spre Cerro Tijeretas, care este locul ideal pentru a observa două tipuri de cuiburi de fregate. În timpul acestei excursii, doritorii vor putea practica și snorkeling. Vom reveni la Puerto Baquerizo Moreno pentru cină şi cazare Hotel Arena Blanca 3* (sau similar 3*).
 • 12
  23.11.2021

  Galapagos: Insula San Cristobal – Insula Lobos – Insula San Cristobal

  • Transport Barcă
  • Cazare Hotel Arena Blanca 3* (sau similar 3*)
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Obiective și activități Insula Lobos
   Snorkeling și înot cu leii de mare
   Plaja Playa Ochoa
   Insula San Cristobal
  Mic dejun. Plecare către Insula Lobos, denumită și Insula leilor de mare, o mică și pitorească insulă situată la aprox. 40 de minute distanță de Puerto Baquerizo Moreno, unde o să petrecem toată ziua. Transfer cu barca, călătorie ce ne va oferi posibilitatea de a observa sălbăticia insulei. Ne vom putea plimba pe frumoasa insulă, unde vom observa diverse păsări, precum fregatele sau păsările Sula Nebouxii, cu ciocul și picioarele albastre, o colonie de lei de mare și iguane marine. După dejunul la pachet (inclus), vom avea posibilitatea de a face snorkeling într-un golf mic și de a înota cu leii de mare, întotdeauna foarte jucăuși și curioși cu vizitatorii lor. Totodată, s-ar putea să avem șansa de a vedea diverse specii de pești și, dacă aveţi noroc, chiar și țestoase de mare. La întoarcerea spre Puerto Baquerizo Moreno, vom face un stop pe idilica plajă Playa Ochoa. Vom putea explora în continuarea zilei Insula San Cristobal, cu ale sale plaje şi golfuri mici, bucurându-ne de peisajele extraordinare ale insulei. Cină şi cazare la Hotel Arena Blanca 3* (sau similar 3*).
 • 13
  24.11.2021

  Galapagos: Insula San Cristobal – Insula Santa Cruz

  • Transport Vapor, mașină
  • Cazare Hotel Fiesta 3* (sau similar 3*)
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Obiective și activități Insula Santa Cruz
   Tortuga Bay
   Centrul de Cercetare Charles Darwin
  Mic dejun. Transfer către Insula Santa Cruz, unde vom vedea partea înaltă a insulei îndreptându-ne spre Puerto Ayora, cel mai important oraş din arhipelag. După dejun, vom pleca spre cea mai frumoasă plajă din Galapagos, Tortuga Bay. Ne vom deplasa cu maşina până la intrarea în Tortuga Bay - Golful Țestoaselor Uriașe, unde vom face o plimbare pe jos de aprox. 30 de minute (aprox. 2 km), timp în care ne vom bucura de peisajele exotice şi de diferitele specii de păsări existente în această zonă. Dacă norocul ne va surâde, vom putea admira pelicani, păsări flamingo şi iguane marine. Plaja cu nisip alb de aici este considerată de mulţi ca fiind cea mai frumoasă din întreg arhipelagul. Numele ei provine de la broaştele ţestoase care ajung aici pentru a-şi depune ouăle. În continuarea zilei vom vizita Centrul de Cercetare Charles Darwin din Puerto Ayora, unde vă veţi putea face o imagine de ansamblu în ceea ce privește evoluţia faunei şi florei arhipelagului de-a lungul timpului și unde este cel mai potrivit loc pentru a observa broaştele ţestoase de uscat. Aici oamenii de ştiinţă din întreaga lume îşi desfăşoară cercetările în domeniul biologiei şi realizează proiecte de conservare a speciilor. Cină şi cazare la Hotel Fiesta 3* (sau similar 3*).
 • 14
  25.11.2021

  Galapagos: Insula Santa Cruz – Insula Bartolome – Insula Santa Cruz

  • Transport Vapor
  • Cazare Hotel Fiesta 3* (sau similar 3*)
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Obiective și activități Insula Bartolome
   Pinnacle Rock
   Snokerling cu pinguini, ţestoase marine şi peşti tropicali
  Plecare matinală către Insula Bartolome care oferă unele dintre cele mai frumoase peisaje din arhipelag. Mic dejun la bordul navei. Pe Insula Bartolome veţi avea impresia că am ajuns pe Lună, deoarece această insulă este ostilă faţă de cele mai multe plante şi animale. Insula este formată dintr-un vulcan stins, cu o varietate de culori: roşu, portocaliu, verde şi formaţiuni vulcanice de un negru strălucitor. Conul vulcanic uşor de escaladat, oferă privelişti minunate asupra celorlalte insule. Tot aici se află Pinnacle Rock, cel mai reprezentativ reper din arhipelagul Galapagos. Veţi putea face snorkerling cu pinguini, ţestoase marine şi peşti tropicali. Golful este de asemenea un loc excelent pentru a înota şi, cu puțin noroc, veţi putea fi alături de pinguini. Dejun la pachet la bord. Întoarcere pentru cină şi cazare la Hotel Fiesta 3* (sau similar 3*).
 • 15
  26.11.2021

  Galapagos: Insula Santa Cruz – Insula Baltra – Guayaquil

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Grand Hotel Guayaquil 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Tur panoramic Guayaquil:
   Cartierul vechi Las Penas
   Malecon 2000
   Palacio Municipal
   Mercado Artesanal
   Parque Central
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Guayaquil. După sosire, vom face un tur panoramic al oraşului Guayaquil, capitala economică a Ecuadorului, cel mai mare şi mai cosmopolit dintre oraşele ecuadoriene, prilej cu care vom vedea cartierul vechi Las Penas, Malecon 2000, Palacio Municipal, Mercado Artesanal și Parque Central. Cină şi cazare la Grand Hotel Guayaquil 4* (sau similar 4*).
 • 16
  27.11.2021

  Guauyaquil – Amsterdam – București

  • Transport Autocar, avion
  • Mese Mic dejun, în avion
  • Opționale Ferma Hacienda La Danesa
  Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale și ultimele cumpărături sau excursie opțională la Hacienda La Danesa, ce aparține de trei generații familiei Olsen care au transformat ferma de cacao și produsele lactate într-o afacere de succes. Veți putea călări pe cărări de munte, veți putea învăța cum fac ei ciocolata de casă și nu în ultimul rând, vă veți bucura de un dejun tradițional ecuadorian, stropit cu un vin Chardonnay. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 751 (19:55 / 13:20).
 • 17
  28.11.2021

  Amsterdam – București

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Plecare din Amsterdam spre București cu zborul KL 1379 (20:45 / 00:30).
 • 18
  29.11.2021

  BucureștiInformatii tarif

Tarif I 980 EURO + 4470 USD / loc în cameră dublă și cabină standard; Supliment single: 1550 USD/ Tarif II 980 EURO + 4990 USD / loc în cameră dublă și cabină de lux; Supliment single: 1790 USD

tarif valabil pentru un grup minim de 15 turiști; pt. 10-14 turişti, tariful se va majora cu 510 usd/pers


 • transport
  Avion
  Autocar
  Barcă
  Canoe
  Mașină
  Tren
  Teleferic
  Vapor
  Vas motorizat
 • cazare
  2 nopți în Quito
  1 noapte în Cotopaxi
  4 nopţi pe vasul de croazieră Manatee
  1 noapte în Riobamba
  1 noapte în Cuenca
  2 nopți în Guayaquil
  2 nopți pe Insula San Cristobal
  2 nopți pe Insula Santa Cruz
 • mese
  Mic dejun: 15
  Dejun: 7
  Cină: 15
 • ghizi
  Însotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  15-20

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: București – Amsterdam – Quito și Guayaquil – Amsterdam – București cu compania KLM
- transport continental cu avionul pe ruta: Guayaquil – Galapagos – Guayaquil
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 11 nopţi cazare în hoteluri de 4* și 3* superior
- 4 nopţi cazare pe vasul de croazieră Manatee (apă, cafea şi ceai nelimitat)
- mesele menţionate în program: 15 mic dejunuri, 7 dejunuri și 15 cine
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxele de intrare la obiectivele menționate în program
- vizitarea Muzeului în aer liber Ini Nan de la Ecuator
- bilet la telecabina “Teleferico” din Quito cu care se va urca până la 4050 m
- urcare pe Vulcanul Cotopaxi și vizitarea Muzeului Sucre
- vizitarea sitului arheologic Ingapirca
- vizită la un atelier unde sunt confecționate manual faimoasele pălării de Panama
- vizitarea Centrului de Interpretare din Puerto Baquerizo Moreno de pe Insula San Cristobal
- excursie la Insula Lobos din Galapagos
- vizitarea Centrului de Cercetare Charles Darwin din Puerto Ayora de pe Insula Santa Cruz
- excursie la Insula Bartolome
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism


Tariful nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate și serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. şi continentale: 120 euro/pers., care se plătesc o dată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxă de intrare în rezervaţia naturală a Amazonului: 70 usd/pers. (se va achita numerar, la faţa locului)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, dacă se aplică (taxa de ieșire din Quito: 20 usd/pers. care se va achita numerar, la fața locului)
- taxă de intrare în Parcul Național Galapagos: 100 usd/pers. (se va achita numerar, la faţa locului)
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 80 euro/pers. pentru şoferi şi ghizi locali, mai puţin pentru bagajişti; bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursii opţionale care se pot realiza la faţa locului, propuse de partenerul local:
• excursia la Hacienda La Danesa care include un dejun tradițional ecuadorian, stropit cu un vin Chardonnay: aprox. 180 usd/pers.
- RECOMANDAT: PACHET TURIST TRAVEL MONDIAL, care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 150.000 ron/pers. pentru cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, o sumă maximă de 5.000 ron/pers. pentru tratamente medicale de urgență în cazul acutizării unei boli cronice și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 8.500 ron/călătorie (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19


Acte necesare

- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistenţă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie în funcţie de disponibilităţi şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Croaziera

1420 EURO

23.08.2024 - 31.08.2024

VEZI OFERTA
Croaziera

3980 EURO + 2490 USD

27.11.2024 - 09.12.2024

VEZI OFERTA
Croaziera

2279 EURO

29.11.2024 - 08.12.2024

VEZI OFERTA
Croaziera

3380 EURO

05.12.2024 - 22.12.2024

VEZI OFERTA
Croaziera

5740 EURO

19.12.2024 - 06.01.2025

VEZI OFERTA
Croaziera

3890 EURO + 2170 USD

20.12.2024 - 08.01.2025

VEZI OFERTA
Croaziera

5380 EURO

26.12.2024 - 12.01.2025

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?