• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în Germania

de la 38 EUR

Parcul de distractii este situate in Gunzburg, in Bavaria (Sudul Germaniei), la 90 minute de mers cu masina de Munchen si Stuttgart, si ofera vizitatorilor peste 40 puncte de atractie, majoritatea imitand constructiile realizate de copii din piesele popularului joc Lego. Parcul este structurat in mai multe zone de atractie, si anume: Miniland, Lego X-treme, Adventure Land, Knights Kingdom, Imagination, Lego City, Pirates Land.

Perioada
06.04 - 03.11.2019
240 EUR
Perioada
05.04 - 25.10.2019
de la 2580 EUR
Paduri dese, cu vai strabatute de ape cristaline, cu podgorii care se intind cat vezi cu ochii, cu vestigii din Evul Mediu, cu populatii care au o istorie si o identitate culturala strans legata de fluviile Rhin, Main si Dunare ce le strabat. Veti vedea unele dintre cele mai frumoase orase din Franta, Germania, Austria si Ungaria care va vor dezvalui o parte din istoria lor si din bogatul patrimoniu cultural si traditional.

Veti parcurge o parte din celebrul traseu cunoscut ca Drumul Romantic, veti trece prin asezari pitoresti in care casutele varuite in alb sunt inveselite de o multime de flori la ferestre, veti percepe atmosfera veche a frumoaselor sate traditionale imprastiate pe coline, veti admira catedralele masive construite in stil gotic, baroc sau neo-clasic, va veti putea bucura de bucate specifice acestor locuri, evident un amestec intre bucataria franceza, germana, austriaca si maghiara, acompaniate cu un vin pe masura si veti avea ocazia sa cunoasteti o parte din obiceiurile si datinile locuitorilor din acest spatiu european, intr-o croaziera fluviala de neratat cu pensiune completa si bauturi alcoolice si nealcoolice incluse !
Perioada
09.04 - 21.04.2020