• L-V: 9-18
  • S-D: inchis

Vacanțe în Brazilia

1780 EUR + 1490 USD
Magia trecerii dintre ani la “capătul lumii” în legendara Ţară de Foc, este un moment pe care nu mulţi muritori îl trăiesc. Vă invităm să vă bucurați de America Latină, vizitând câteva dintre “perlele naturale” ale acestei părți ale lumii.

Veţi ajunge în El Calafate, "capitala gheţarilor", de unde veţi pleca spre cel mai faimos gheţar al planetei, Perito Moreno, înscris pe lista Patrimoniului Natural UNESCO, unde veţi avea privilegiul de a capta imaginea sa incredibilă, pe fundalul asurzitor al prăbuşirii iceberg-urilor, veţi ajunge la Ushuaia, cel mai sudic oraş al planetei unde veţi face o călătorie palpitantă cu trenul “de la capătul lumii” în Parcul Naţional Tierra del Fuego, veţi admira apoi grandoarea cascadelor Iguassu înscrise de asemenea pe lista Patrimoniului Natural UNESCO, ca în final, învăluiți de acordurile tango-ului argentinian din Buenos Aires, să vă luaţi rămas bun de la “Parisul Americii Latine”, una dintre cele mai frumoase metropole din lume.
Perioada
27.12.2018 - 06.01.2019
980 EUR + 2770 USD
Ultimele 4 locuri disponibile !

Vă invităm într-un periplu Sud American, care include cea mai frumoasă metropolă din lume, Rio de Janeiro, străjuită de statuia lui Iisus de pe muntele Corcovado, una dintre cele şapte minuni ale lumii moderne, minunile naturale ale bazinului Amazon şi ale cascadelor Iguassu şi se termină magic în acordurile tangoului argentinian ”Caminito” în Buenos Aires.


Perioada
07.11 - 22.11.2018
790 EUR + 2890 USD
O invitaţie de nerefuzat într-o incursiune extraordinară în exotica America de Sud, care va începe cu experienţa de cunoaştere „andină”, unică, păşind pe urmele enigmaticei civilizaţii Tiahunacao, descoperind comorile incredibile lăsate de civilizaţia Imperiului Inca, ajungând până la “Oraşul pierdut al incaşilor”, Machu Picchu, pe lacul sacru Titicaca, până la spectaculoasa aşezare a oraşului La Paz din Bolivia.

Incursiunea va continua cu oraşul care păstrează încă amintirea imperiului colonial spaniol, Santiago de Chile, cu aşezările învecinate, Valparaiso şi Vina del Mar, adevărate bijuterii intrate în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Veţi pătrunde însoţiţi de acordurile tangoului argentinian “Caminito” în Buenos Aires, veţi fi vrăjiţi de minunile naturale ale cascadelor Iguassu şi veţi termina incursiunea în cea mai frumoasă metropolă din lume, Rio de Janeiro, străjuită de una dintre cele şapte minuni ale lumii moderne, statuia lui Iisus de pe Muntele Corcovado.
Perioada
15.10 - 31.10.2018