• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
RO EN RU

Vacanțe în Austria

44 EUR
Austria este situată în centrul Europei şi este o ţară cu peisaje impresionante: începând cu munţii Alpi care ocupa 70% din teritoriul său, continuând cu dealurile acoperite de viță de vie şi terminând cu lacurile cristaline în care se oglindesc piscurile înzăpezite.

Austria îşi aşteaptă turiştii în fiecare iarnă cu braţele deschise. Pârtiile întinse şi excelent pregătite, instalaţiile de cablu ultramoderne, barurile Apres Ski cu o atmosferă ce nu poate fi uitată prea uşor, sunt doar câteva din zecile de motive pentru care Austria rămâne în topul preferinţelor skiorilor.
Perioada
10.01 - 30.04.2018
570 EUR

Există ținuturi unde, de fiecare dată, cei care-și urmează chemarea pasiunilor găsesc așteptările lor depășite și descoperă noi, irezistibile fascinații. Unul dintre aceste locuri este Austria, țara care moștenește gloria unui trecut măreț, imperial și care oferă o diversitate geografică, estetică și culturală devenită reper universal.

Tema principală a circuitului pe care vi-l propunem prin Austria este povestea Alpilor Orientali, cuprinsă între grandoarea naturii și conștiința valorilor unei mari civilizații. Pornind din Bavaria, din sudul Germaniei, circuitul punctează unele locuri mai puțin frecventate de grupuri, prin landurile austriece Tirol, Karnten, Salzburg și Steiermark. Alternanța escapadelor pe vârfuri de munte cu cele de pe lacurile alpine se vor desfășura în etape pasionante, care vor fi completate de vizitele în marile centre culturale, precum Innsbruck, Salzburg, Graz și nu în ultimul rând Viena, citadela artelor și arhitecturii.

Chiar dacă aţi fost de nenumărate ori în Austria, veţi descoperi o mulţime de locuri noi dacă veţi participa la circuitul dedicat acestei țări, care constituie al treilea capitol din trilogia noastră turistică "Comorile Alpilor" alcătuită din programul Italia: Lombardia și Marile Lacuri și din programul Elveţia: Ţara superlativelor și a tradiţiilor seculare.


Perioada
22.08 - 29.08.2018