• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în Anglia

1360 EUR
1 Partaj domn disponibil pentru plecarea din 30.07 si 1 partaj doamna disponibil pentru plecarea din 10.08!

Insulele Britanice: lumea anglo-saxona, atat de conservatoare si atat de diversa, cu o istorie ampla si tumultoasa, cu traditii, cutume, dar si oameni inventivi de la care avem revolutia industriala, masina cu aburi, dar si fotbalul, legea gravitatiei, kiltul, ora exacta, whisky-ul, intr-un cuvant leaganul unei civilizatii care a jucat un mare rol in evolutia intregii omeniri.

O invitatie pentru o calatorie prin istorie, incepand cu epoca neoliticului, careia ii apartin situl de la Stonehenge si necropola de la Newgrange, o calatorie in care veti fi insotiti de povestiri istorice si legende ale castelelor, o calatorie incarcata de peisaje fermecatoare si de traditii, o calatorie care atrage deopotriva prin ospitalitatea si caldura locuitorilor ei.


Perioada
30.07 - 10.08.2019
1380 EUR
Cand spunem Canalul Manecii, majoritatea dintre noi se gandeste la o traversare rapida de pe malul francez spre cel englezesc, traversare care dureaza o ora sau doua, in functie de mijlocul de transport ales.

Traim in secolul vitezei, in care se pune accentul pe strabaterea distantelor cat mai repede posibil, in detrimentul contemplarii linistite a locurilor pe langa care trecem.

Putini stiu ca aceasta stramtoare poate sa insemne si altceva: un grup de insule in care timpul curge mai incet si unde locuitorii isi rezerva timp ca sa se bucure altfel de ceea ce se afla in jurul lor, unde apusul si rasaritul soarelui nu marcheaza trecerea zilelor, ci sunt prilej de contemplare si de bucurie in fata maretiei naturii.

Veti descoperi Channel Islands, grupul de insule situate in apropierea coastei normande, veti vizita unul dintre cele mai frumoase castele regale englezesti, castelul Reginei Victoria din Insula Wight.

Va invitam sa descoperiti si sa va bucurati de Channel Islands, locul unde timpul curge altfel.
Perioada
14.07 - 20.07.2019