• L-V: 9-18
  • S-D: inchis

Vacanțe în Anglia

1480 EUR
Când spunem Canalul Mânecii, majoritatea dintre noi se gândeşte la o traversare rapidă de pe malul francez spre cel englez, traversare care durează o oră sau două, în funcţie de mijlocul de transport ales. Trăim în secolul vitezei, în care se pune accentul pe străbaterea distanţelor cât mai repede posibil, în detrimentul contemplării liniştite a locurilor pe lângă care trecem.

Puţini ştiu că această strâmtoare poate să însemne şi altceva: un grup de insule în care timpul curge mai încet şi unde locuitorii îşi rezervă timp ca să se bucure altfel de ceea ce se află în jurul lor, unde apusul şi răsăritul soarelui nu marchează trecerea zilelor, ci sunt prilej de contemplare şi de bucurie în faţa măreţiei naturii.

Veţi descoperi Channel Islands, grupul de insule situate în apropierea coastei normande şi veţi vizita unul dintre cele mai frumoase castele regale englezeşti, castelul Reginei Victoria din Insula Wight. Vă invităm să descoperiţi Channel Islands, locul unde timpul curge altfel...

Perioada
09.08 - 15.08.2018
1360 EUR
Partaj domn disponibil pentru plecarea din 23.07 !

Insulele Britanice: lumea anglo-saxonă, atât de conservatoare și atât de diversă, cu o istorie amplă și tumultoasă, cu tradiții, cutume, dar și oameni inventivi de la care avem revoluția industrială, mașina cu aburi, dar și fotbalul, legea gravitației, kiltul, ora exactă, whisky-ul, într-un cuvânt leagănul unei civilizații care a jucat un mare rol în evoluția întregii omeniri.
 
O invitație pentru o călătorie prin istorie, începând cu epoca neoliticului, căreia îi aparțin situl de la Stonehenge și necropola de la Newgrange, o călătorie în care veți fi însoțiți de povestiri istorice și legende ale castelelor, o călătorie încărcată de peisaje fermecătoare și de tradiții, o călătorie care atrage deopotrivă prin ospitalitatea și căldura locuitorilor ei. 


Perioada
12.07 - 22.07.2018